Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΥΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ Ή ΑΠΟΞΕΣΗ????

alia

Recommended Posts

Είχα πόνο την πρώτη μέρα της αποβολής σαν αυτόν της περιόδου όμως. Κάτι σαν κάψιμο όχι δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα. Αλλά ίσως καθένας το νιώθει διαφορετικά. Πότε το ένιωσες; Αν είναι κάτι που συνεχίζεται μήπως να ρωτούσες το γιατρο;

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είχα πόνο την πρώτη μέρα της αποβολής σαν αυτόν της περιόδου όμως. Κάτι σαν κάψιμο όχι δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα. Αλλά ίσως καθένας το νιώθει διαφορετικά. Πότε το ένιωσες; Αν είναι κάτι που συνεχίζεται μήπως να ρωτούσες το γιατρο;

καλησπέρα μελίνα τι κάνεις?? μίλησα με το γιατρό, μου είπε πως είναι φυσιολογικο να μην ανυσηχω και να παρω παυσίπονο. ειμαι καλυτερα μετα το παυσίπονο. εσύ πως είσαι??

Ωραία! Ευτυχώς!

Καλά είμαι. Σκέφτομαι μετά απ' την επόμενη περίοδο να ξαναμπω στο παιχνίδι. ;)

Αν κ τόσες μέρες (ίσως ακουστεί κάπως αυτό:oops:) ησύχασα λιγάκι. Θέλω να πω απ 'τη στιγμή που έμαθα ότι ήμουν έγκυος ήμουν σε έναν διαρκή ενθουσιασμό αλλά κ ταυτόχρονα όλο νέα δεδομένα κ φυσικά προσοχή σε όλα τα επίπεδα από φαγητό μέχρι κινήσεις. Ψάξιμο για τη γέννα για θηλασμό κλπ, διάβασμα σχετικών βιβλίων, ενημέρωση,χίλιες δυο σκέψεις για το πώς θα οργανωθούμε,εξετάσεις κ πάει λέγοντας...με τελευταίο το άσχημο γεγονός της παλίνδρομης.

Όλες αυτές τις μέρες ξαναμπήκα στους παλιούς ρυθμούς και χαλάρωσα...:roll::mrgreen:

Είναι λογικό αυτό που σκέπτεσαι και δεν μου ακούγεται κάπως επειδή στην πρώτη παλίδρομη κύηση έτσι σκεπτόμουν κι εγώ. Έλεγα οκ θα κάνω πράγματα για μένα και τον άντρα μου, θα πάμε βόλτα, θα ηρεμήσουμε και θα ξεκινήσουμε προσπάθειες για επόμενο μωράκι! Έτσι να σκέπτεσαι για να πονάς όσο γίνεται λιγότερο.

Πάντως η απόξεση κατά τη γνώμη δεν είναι πάντα απαραίτητη, στην πρώτη έκανα γιατί ήταν δίδυμη και αν και δεν αναπτύσσονταν η χοριακή μου ανέβαινε σιγα-σιγα βέβαια. Περιμέναμε, καμία εξέλιξη, είχε φτάσει 19000 είχα αιμορραγία αλλά δεν έπεφτε. Ο σωματικός πόνος με την απόξεση είναι μικρότερος αλλά ο ψυχικός πολύ μεγαλύτερος για μένα τουλάχιστον. Στη δεύτερη όταν έπεσε η χοριακή παρακάλαγα τουλάχιστον να μην κάνω απόξεση και ευτυχώς δεν έκανα. Πόνεσα πάρα πολύ σωματικά για μία βδομάδα, μεγάλη αιμορραγία αλλά ήμουν σπίτι μου και δεν πέρασα αυτή τη διαδικασία στο νοσοκομείο.

Είναι λογικό αυτό που σκέπτεσαι και δεν μου ακούγεται κάπως επειδή στην πρώτη παλίδρομη κύηση έτσι σκεπτόμουν κι εγώ. Έλεγα οκ θα κάνω πράγματα για μένα και τον άντρα μου, θα πάμε βόλτα, θα ηρεμήσουμε και θα ξεκινήσουμε προσπάθειες για επόμενο μωράκι! Έτσι να σκέπτεσαι για να πονάς όσο γίνεται λιγότερο.

Πάντως η απόξεση κατά τη γνώμη δεν είναι πάντα απαραίτητη, στην πρώτη έκανα γιατί ήταν δίδυμη και αν και δεν αναπτύσσονταν η χοριακή μου ανέβαινε σιγα-σιγα βέβαια. Περιμέναμε, καμία εξέλιξη, είχε φτάσει 19000 είχα αιμορραγία αλλά δεν έπεφτε. Ο σωματικός πόνος με την απόξεση είναι μικρότερος αλλά ο ψυχικός πολύ μεγαλύτερος για μένα τουλάχιστον. Στη δεύτερη όταν έπεσε η χοριακή παρακάλαγα τουλάχιστον να μην κάνω απόξεση και ευτυχώς δεν έκανα. Πόνεσα πάρα πολύ σωματικά για μία βδομάδα, μεγάλη αιμορραγία αλλά ήμουν σπίτι μου και δεν πέρασα αυτή τη διαδικασία στο νοσοκομείο.

έχεις άλλα παιδάκια??? η πρωτη παλλίνδρομη τι διαφορα χρονου είχε με τη δευτερη εμεινες αμέσως έγκυος??

οπως και να χει ευχομαι όλα να σου πάνε όπως θελεις και όλα αυτά να ξεχαστουν (όσο γίνεται) γρήγορα.

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟ ΚΥΗΣΗ ΣΤΙΣ 16/02/2008!

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ΄ΧΩ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ΄ΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΙΧΑ!ΜΟΥ΄ΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΗΝ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ!

ΕΚΑΝΑ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΗΤΑΝ

1 ΜΕΡΑ=12200 ΜΟΝΑΔΕΣ

2 ΜΕΡΑ=12990 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ

3 ΜΕΡΑ=10560 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΞΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ!

ΠΟΛΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!Η ΛΕΞΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΤΟ΄ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ!

ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 9 ΜΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!:-P:razz::-P

Ευτυχώς δεν είμαι η μοναδική απ ' ότι βλέπω! :D

Η ψυχολογία μου είναι μια χαρά πλέον(το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα γενικά, αντί να με καθησυχάζουν τους καθησύχαζα εγώ:mrgreen:), ηρεμήσαμε όπως λες κ εσύ και νιώθω έτοιμη να ξαναδοκιμάσω.

Για την απόξεση έχω ξαναπεί τη γνώμη μου. Συμφωνώ μαζί σου. Δεν είναι πάντα απαραίτητη.

Και εγώ με αιμορραγία απέβαλα αλλά πόνεσα μόνο την πρώτη μέρα και αυτό ώσπου να πάρω παυσίπονα χάπια για την περίοδο. Με αυτά ανακουφίστηκα εντελώς.:)

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟ ΚΥΗΣΗ ΣΤΙΣ 16/02/2008!

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ΄ΧΩ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ΄ΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΙΧΑ!ΜΟΥ΄ΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΗΝ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ!

ΕΚΑΝΑ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΗΤΑΝ

1 ΜΕΡΑ=12200 ΜΟΝΑΔΕΣ

2 ΜΕΡΑ=12990 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ

3 ΜΕΡΑ=10560 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΞΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ!

ΠΟΛΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!Η ΛΕΞΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΤΟ΄ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ!

ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 9 ΜΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!:-P:razz::-P

Να σου ζήσει! :D Καλές γιορτές κ σε σένα! Να σαι καλά!

έχεις άλλα παιδάκια??? η πρωτη παλλίνδρομη τι διαφορα χρονου είχε με τη δευτερη εμεινες αμέσως έγκυος??

οπως και να χει ευχομαι όλα να σου πάνε όπως θελεις και όλα αυτά να ξεχαστουν (όσο γίνεται) γρήγορα.

Δυστυχώς δεν έχω άλλα παιδάκια, ελπίζω να κρατήσω σύντομα στην αγκαλιά μου!

Η 1η έγινε το Φεβρουάριο και η 2η τον Οκτώβριο. Ο γιατρός μας είχε πει να περιμένουμε 3-4 μήνες αλλά εγώ προσπαθούσα να επανέλθω και ψυχικά.

• 1 χρόνο μετά...

κοριτσια γεια σας! εγω ακομη δεν ξερω αν προκειται για αποβολη η εξωμητρια. ο γιατpος απεκλεισε την εξωμητρια 98% οχι λεει καθως στον υπερηχο τα βλεπει ολα πεντακαθαρα. εγω δεν εχω καν σακο!δε βλεπει πουθενα εκτος απο τη παρακευη που ειδε μια μικρη κουκιδουλα και θα μπορουσε να ηταν σακος. το κουλο ειναι οτι τη πεμπτη ειχα χοριακη 2800 και παρασκευη περιμεναμε να αρχισει η πτωση(καλα τη περιμενουμε απο οταν ειχα χοριακη 147, μετα 300, 800,1100,1800,2800 και παρασκευη ειχα 4100. ο γιατρος λεει δε θα χρειαστει αποξεση καθως δεν υπαρχει σακος και θα περιμενουμε τη πτωση να αποβαλλω μονη μου. ο αλλος λεει, πηγα σε 2, αυριο αν παλι ανεβει να μου κανει λαπαροσκοπηση...ειμαι πολυ αναστατωμενη....:(

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

Κορίτσια γεια σας. Πρώτη φορά γράφω εδώ. Την δευτέρα έκανα διακοπή κύησης ο γιατρός μου έδωσε mitrotan και vibramycin. Σήμερα που δεν πήρα το mitrotan είχα αίμα με κάτι μαύρα πηχτά. Πήρα τηλ κ μου είπε ότι είναι φυσιολογικό. Πόσες μέρες θα έχω αίμα? Νιώθω που και που και κάτι τσιμπιματάκια. Ξέρει καμιά σας τον κύριο Καπελλάκη από το νοσοκομείο Έλενα? Ευχαριστώ

Sofiakri εγω μετα τη διακοπη ειχα αιμα για περιπου 15-17 μερες..

Οσες κοπελες κανατε διακοπη ποτε σας ηρθε η 1η περιοδος? Εμενα ακριβως ενα μηνα μετα δηλαδη 2 βδομαδες αφου μου σταματησε το αλλο αιμα,ενω ο γιατρος μου ειχε πει ενα μηνα μετα περιπου..

• 1 χρόνο μετά...

καλημέρα, αν και το τελευταίο μνμ ήταν πολύ παλιό αποφάσισα να γράψω μήπως μου απαντήσει κάποια από εσάς για να μην ανησυχώ! Έκανα απόξεση πριν τέσσερις μέρες λόγω παλίνδρομης δυστυχώς και ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη!!! Εκτός απο την πρώτη μέρα που είχα ελάχιστο αίμα τις υπόλοιπες δεν έχω τίποτα...ούτε πόνο περιόδου που ξέρω απο άλλες κοπέλες! είναι φυσιολογικό ρε κορίτσια να μην έχω αίμα? φοβάμαι μήπως δεν πήγε κατι καλά! ουφφφ.... αν ξέρει κάποια ας μου πει....σας ευχαριστω

καλημέρα, αν και το τελευταίο μνμ ήταν πολύ παλιό αποφάσισα να γράψω μήπως μου απαντήσει κάποια από εσάς για να μην ανησυχώ! Έκανα απόξεση πριν τέσσερις μέρες λόγω παλίνδρομης δυστυχώς και ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη!!! Εκτός απο την πρώτη μέρα που είχα ελάχιστο αίμα τις υπόλοιπες δεν έχω τίποτα...ούτε πόνο περιόδου που ξέρω απο άλλες κοπέλες! είναι φυσιολογικό ρε κορίτσια να μην έχω αίμα? φοβάμαι μήπως δεν πήγε κατι καλά! ουφφφ.... αν ξέρει κάποια ας μου πει....σας ευχαριστω

Καλη αναρρωση συντομα με μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Κι εγω μια μερα ειχα αιμα και τις υπολοιπες 10 καφε σταγονες και μετα απο 28 μερες ηρθε και περιοδος μην ανησυχεις καθολου

[sIGPIC][/sIGPIC]Αγκάλιασε όλα σου τα συναισθήματα ακόμα κι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις άβολα..τότε μόνο θα πάψουν να σε στοιχειώνουν..

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

γεια σας και απο εμενα.... μπορει καποια να με βοηθησει μηπως και βγαλω λιγο το αγχος μου? απεβαλα 8/7.... στην τουαλετα μου.. εχω σοκαριστει.... 6/7 που ημουν 6 βδομαδων ειχα αιμα... περιφερικη αποκολληση μου ειπε, πηρα προγεστερονη και κρεβατι 15 μερες... 8/7 ειχα κομματια αιματος,εκει απεβαλα αλλα νομιζα πως ηταν απο την αποκολληση... το αιμα συνολικα κρατησε εως 11/7... αν εχει παθει καποια το ιδιο, ξερει να μου πει ποτε περιπου ερχεται η περιοδος? ο γιατρος μου ειπε να αρχισω αμεσως τον επομενο μηνα προσπαθεια αφου ηταν φυσικη αποβολη.... εγω ομως για 15 μερες επερνα προγεστερονη ενω δεν ηξερα οτι απεβαλα... θα κανει πανω απο μηνα? ουφ.. αγχος πολυ...

Καλησπέρα,

και η δική μου παλινδρομη κύηση κάπως έτση ήταν. Κι εγώ πήρα προγεστερόνη αλλά χρειάστηκε να κάνω απόξεση γιατί συνέχιζε το αίμα λόγω μη μηδενισμού της χοριακής.

Μετά από 30 περιπου μέρες αδιαθέτησα. Τόσο κάνει περίπου να σου έρθει ξανά περίοδος.

Σου εύχομαι σύντομα μια καλή και τελειόμηνη κύηση.

Jvmlp3.png

Καλησπέρα,

και η δική μου παλινδρομη κύηση κάπως έτση ήταν. Κι εγώ πήρα προγεστερόνη αλλά χρειάστηκε να κάνω απόξεση γιατί συνέχιζε το αίμα λόγω μη μηδενισμού της χοριακής.

Μετά από 30 περιπου μέρες αδιαθέτησα. Τόσο κάνει περίπου να σου έρθει ξανά περίοδος.

Σου εύχομαι σύντομα μια καλή και τελειόμηνη κύηση.

mairoula εγω ευτυχως δεν χρειαστηκε να κανω αποξεση γιατι με τοσο φοβο που εχω δεν θα αντεχα.. μετρας ποτε θα εχεις περιοδο ξανα απο την μερα που σου σταματησε το αιμα ? μετραω τις μερες να ερθει σα τρελη.. και απο την αλλη εχω συνεχεια στο μθαλο μου, αν πιαστω και το ξανα παθω? θα τρελαθω.... αυτη τη φορα το ειχα πει και σε ολους και ακομα δεν μπορω να τους αντιμετωπισω, να τους πω οτι το εχασα.

απεβαλα 8/7.... στην τουαλετα μου.. εχω σοκαριστει.... 6/7 που ημουν 6 βδομαδων ειχα αιμα... περιφερικη αποκολληση μου ειπε, πηρα προγεστερονη και κρεβατι 15 μερες... 8/7 ειχα κομματια αιματος,εκει απεβαλα αλλα νομιζα πως ηταν απο την αποκολληση... το αιμα συνολικα κρατησε εως 11/7... αν εχει παθει καποια το ιδιο, ξερει να μου πει ποτε περιπου ερχεται η περιοδος?

Καλησπέρα και λυπάμαι πολύ για όσα πέρασες. Πανομοιότυπες οι περιπτώσεις μας. 7/7 είδα αίμα. 6 εβδομάδων. Μικρή αποκολλησούλα, μου δίνει ουτρογτεστάν. Μου κράτησε 11/7 όπως κι εσένα και ήταν αυτόματη αποβολή, τέλεια (δεν έμειναν υπολείμματα και μηδενίστηκε και η χοριακή). 13/7 μου έδωσε χαπάκι δε θυμάμαι πιο, για 6 μέρες (και έκοψα και τα ουτροτζεσταν). Περίοδος μου ήρθε στις 21/7 και σήμερα μου τελείωσε, όμως μετα από συμβουλή του θα περιμένω και την επόμενη περίοδο και μετά θα ξαναρχίσουμε προσπάθειες. (λόγω του χαπιού που πήρα. να έχει καθαρίσει τελείως ο οργανισμός να μην υπάρχει κίνδυνος να ξανααποβάλλω). Κουράγιο κορίτσι μου και ο περίγυρος θα πρέπει να είναι το τελευταίο που θα σε νοιάζει.

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Καλημέρα κι από μένα! 01-08-2014 απέβαλα (χωρίς να χρειαστώ απόξεση). Η αιμοραγία κράτησε περίπου 8-9 ημέρες. Μία εβδομάδα μετά επισκέφθηκα τη γιατρό μου για να επιβεβαιώσουμε ότι "καθάρισα" φυσιολογικά, και ότι δε θα χρειαστώ απόξεση. Η περίοδος μου ήρθε κανονικά στις 28 ημέρες (μετά την 01-08-2014). Ωστόσο, μία εβδομάδα αφού μου ήρθε η περίοδος ξαναπήγα στη γιατρό μου, και μου έδωσε το οκ για επαφές. Με αυτόματη αποβολή, και δη στις πρώτες εβδομάδες, συνήθως οι γιατροί μετά από μία περίοδο δίνουν το οκ για επόμενη εγκυμοσύνη. Να συνεννοηθείς με το/τη γιατρό σου.

Επειδή έπαθα τα ίδια (νομίζω πιο πολύ μου κόστισε η αντίδραση των υπολοίπων, παρά η αποβολή καθαυτή, την οποία διαχειρίστηκα με τεράστια ψυχαριαμία μπορώ να πω), μόλις έμεινα έγκυος ξανα, το έμαθαν όλοι μετά τους 3,5 μήνες (και να φανταστείς είχα κοιλιά σχεδόν από 2 μηνων!!!-προφανώς από κατακράτηση υγρών- και αρνιόμουν το οτιδήποτε). Οπότε την επόμενη φορά, να μη βιαστείς, γιατί έχουμε να διαχειριστούμε την αποβολή, έχουμε και όλους τους γύρω...

καλή επιτυχία στην επόμενη εγκυμοσύνη σου!!!

Καλησπέρα και λυπάμαι πολύ για όσα πέρασες. Πανομοιότυπες οι περιπτώσεις μας. 7/7 είδα αίμα. 6 εβδομάδων. Μικρή αποκολλησούλα, μου δίνει ουτρογτεστάν. Μου κράτησε 11/7 όπως κι εσένα και ήταν αυτόματη αποβολή, τέλεια (δεν έμειναν υπολείμματα και μηδενίστηκε και η χοριακή). 13/7 μου έδωσε χαπάκι δε θυμάμαι πιο, για 6 μέρες (και έκοψα και τα ουτροτζεσταν). Περίοδος μου ήρθε στις 21/7 και σήμερα μου τελείωσε, όμως μετα από συμβουλή του θα περιμένω και την επόμενη περίοδο και μετά θα ξαναρχίσουμε προσπάθειες. (λόγω του χαπιού που πήρα. να έχει καθαρίσει τελείως ο οργανισμός να μην υπάρχει κίνδυνος να ξανααποβάλλω). Κουράγιο κορίτσι μου και ο περίγυρος θα πρέπει να είναι το τελευταίο που θα σε νοιάζει.

καλημερα lucia... φοβερο..ιδιες ημερομηνιες.. εγω 6/7 εμαθα για αποκολληση, 8/7 απεβαλα με κομματια αιματος, που νομιζα ομως οτι ηταν απο την αποκολληση, οποτε μεχρι τις 20/7 που ειχα ραντεβου,αφου ειχε τελειωσει και το αιμα,νομιζα πως ολα οκ... και ειχε φυγει..12 ολοκληρες μερες,νομιζα πως ηταν στην κοιλιτσα μου κ επερνα και την προγεστερονη. με ειδε ομως καθαρη κ δε μου εδωσε χαπι... με προβληματισες για την επαφη... εμενα μου ειπε αμεσως μολις σου ερθει η περιοδος να εχω ανατα επαφες και δεν υπαρχει προβλημα να πιαστω αμεσως... θα τρελαθω να περιμενω και επομενο μηνα.. ηδη τωρα εχω αγωνια να αδιαθετησω... να σε ρωτησω κατι? ειχες καυολου πονους στο στηθος μεχρι να αδιαθετησεις? με ποναει καθε μερα το στηθος μου σαν οταν ειναι να αδιαθετησω.. εσενα σου ηρθε πολυ γρηγορα η περιοδος ε? αρα θα περιμενεις τον επομενο μηνα για προσπαθειες?

Καλημέρα κι από μένα! 01-08-2014 απέβαλα (χωρίς να χρειαστώ απόξεση). Η αιμοραγία κράτησε περίπου 8-9 ημέρες. Μία εβδομάδα μετά επισκέφθηκα τη γιατρό μου για να επιβεβαιώσουμε ότι "καθάρισα" φυσιολογικά, και ότι δε θα χρειαστώ απόξεση. Η περίοδος μου ήρθε κανονικά στις 28 ημέρες (μετά την 01-08-2014). Ωστόσο, μία εβδομάδα αφού μου ήρθε η περίοδος ξαναπήγα στη γιατρό μου, και μου έδωσε το οκ για επαφές. Με αυτόματη αποβολή, και δη στις πρώτες εβδομάδες, συνήθως οι γιατροί μετά από μία περίοδο δίνουν το οκ για επόμενη εγκυμοσύνη. Να συνεννοηθείς με το/τη γιατρό σου.

Επειδή έπαθα τα ίδια (νομίζω πιο πολύ μου κόστισε η αντίδραση των υπολοίπων, παρά η αποβολή καθαυτή, την οποία διαχειρίστηκα με τεράστια ψυχαριαμία μπορώ να πω), μόλις έμεινα έγκυος ξανα, το έμαθαν όλοι μετά τους 3,5 μήνες (και να φανταστείς είχα κοιλιά σχεδόν από 2 μηνων!!!-προφανώς από κατακράτηση υγρών- και αρνιόμουν το οτιδήποτε). Οπότε την επόμενη φορά, να μη βιαστείς, γιατί έχουμε να διαχειριστούμε την αποβολή, έχουμε και όλους τους γύρω...

καλή επιτυχία στην επόμενη εγκυμοσύνη σου!!!

καλημερα osin... εγω επειδη ειχα αποβάλει ηδη 12 μερες αφου πηγα στο γιατρο και δεν το ξερα, με ειδε καθαρη... πιαστηκες στην επομενη περιοδο σου εσυ η περιμενες δυο κυκλους? δεν ειχες προβλημα στην επομενη εγκυμοσυνη ε? δωσε μας κουραγιοοοο...?? τρεμω μηπως πιαστω και το ξαναπαθω... απο τις 20 του μηνα εχω κλειστει σπιτι, δε σηκωνω τηλεφωνα και το χειροτερο ειναι οτι ειχα πει κ σε ολους κ ποια μερα θα πηγαινα γιατρο και τωρα δεν τους απαντω...φαντασου βασανιστηρια που κανω και σε αυτους και στον εαυτο μου... δεν μπορω να πω οτι το εχασα...ειδικα στον μπαμπα μου..που το περιμενει πως και πως..δεν αντεχω να τον ακουσω να κλαιει και δεν ειμαι και σε ψυχολογικη κατασταση ετοιμη ακομα να το αντιμετωπίσω.. πολυ αδυναμη ειμαι τελικα... πραγματικα στην επομενη στον 4ο μηνα θα το πω...

Rena87, εμένα η αποβολή μου και η αντιμετώπισή της τόσο από τους γονείς μου, όσο και από τα πεθερικά μου ήταν η αφορμή να κλονιστούν οι σχέσεις μας σε βαθμό που δε μπορώ ότι αποκαταστάσθηκαν πλήρως ποτέ.

Δεν έχεις να απολογηθείς σε κανέναν για ό,τι σου συνέβη, και πραγματικά, όπως βλέπεις κι εδώ μέσα είναι κάτι που (δυστυχώς) συμβαίνει πολύ συχνά.

Εγώ, μετά την πρώτη περίοδο ξεκίνησα επαφές, αλλά δεν έμεινα έγκυος εκείνο το μήνα. Τον επόμενο μήνα έβγαλα κύστη για πρώτη φορά στη ζωή μου από ωοθηλάκιο που δεν "έσπασε" :shock: (μέσα σε όλα μου έτυχε και αυτό)

Έχασα σχεδόν 1,5 μήνα έτσι (μέχρι να το πάρω χαμπάρι και να κάνω και θεραπεία)

Μετά αφού ξεφορτώθηκα την κύστη, ξεκίνησα πάλι επαφές. Τον επόμενο μήνα πάλι δεν έμεινα έγκυος, αλλά μετά πια ήταν η "τυχερή μου"!!!

Απέβαλα τον Αύγουστο του 2014, το Γενάρη του 2015 ξαναέμεινα έγκυος και τον Οκτώβρη του 2015 γέννησα την κόρη μου.

Μην απογοητεύεσαι και μην αφήνεις να σε επηρεάζουν οι αντιδράσεις των γύρω σου!!!

Εύχομαι να έχεις μία καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Rena87, εμένα η αποβολή μου και η αντιμετώπισή της τόσο από τους γονείς μου, όσο και από τα πεθερικά μου ήταν η αφορμή να κλονιστούν οι σχέσεις μας σε βαθμό που δε μπορώ ότι αποκαταστάσθηκαν πλήρως ποτέ.

Δεν έχεις να απολογηθείς σε κανέναν για ό,τι σου συνέβη, και πραγματικά, όπως βλέπεις κι εδώ μέσα είναι κάτι που (δυστυχώς) συμβαίνει πολύ συχνά.

Εγώ, μετά την πρώτη περίοδο ξεκίνησα επαφές, αλλά δεν έμεινα έγκυος εκείνο το μήνα. Τον επόμενο μήνα έβγαλα κύστη για πρώτη φορά στη ζωή μου από ωοθηλάκιο που δεν "έσπασε" :shock: (μέσα σε όλα μου έτυχε και αυτό)

Έχασα σχεδόν 1,5 μήνα έτσι (μέχρι να το πάρω χαμπάρι και να κάνω και θεραπεία)

Μετά αφού ξεφορτώθηκα την κύστη, ξεκίνησα πάλι επαφές. Τον επόμενο μήνα πάλι δεν έμεινα έγκυος, αλλά μετά πια ήταν η "τυχερή μου"!!!

Απέβαλα τον Αύγουστο του 2014, το Γενάρη του 2015 ξαναέμεινα έγκυος και τον Οκτώβρη του 2015 γέννησα την κόρη μου.

Μην απογοητεύεσαι και μην αφήνεις να σε επηρεάζουν οι αντιδράσεις των γύρω σου!!!

Εύχομαι να έχεις μία καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

οντως ..να τα χεις ολα αυτα ..να εχεις και την παλιοκυστη.... εχεις δυναμη ομως..μπραβο! μακαρι στην επομενη, όποτε και να ειναι να ερθει και να μεινει το μωρο μου...σε ευχαριστω για την συμπαρασταση!!

Οι 30 μέρες είναι ενδεικτικές, μπορεί νωρίτερα, μπορεί και αργότερα ανάλογα και με τον κύκλο σου και μπορεί και την ψυχολογία/άγχος. Εγώ αδιαθέτησα την 29η ημέρα από την απόξεση.

Μην τις μετράς. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και θα έρθει το μπεμπέ.

Εγώ είχα πει για την εγκυμοσύνη σε μια καλή μου φίληκαι η απάντηση που πήρα ήταν "γι' αυτό το λένε μετά το 3μηνο''!!!! Μετά προσπάθησε να τα μαζέψει αλλά τέλος πάντων... Κοίτα να χαλαρώσεις και όλα θα γίνουν

Jvmlp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...