Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κλινική Νίκη στο Ίλιον

jenjen

Recommended Posts

Μάλλον εγώ δεν είχα καταλάβει καλά. Στο σαίτ του κέντρου φυσικου τοκετου είχε (τώρα από ότι είδα δεν υπάρχουν μάλλον αφαιρέθηκαν) κάποιες φωτογραφίες από χώρους που ήταν όμορφα απλά δωμάτια με μπανιέρα μπάλα ειδικό κάθισμα κλπ. Αυτές οι εικόνες νόμιζα ότι ήταν από το δικό τους χώρο δηλαδή νόμιζα ότι εκεί είναι το κέντρο που γεννάς κ αν τυχόν συμβεί κάτι τότε σε μεταφέρουν σε κλινική. Μου άρεσε πολύ αυτό γιατί ένιωθα ότι βρήκα ένα μέρος που δεν θα θυμίζει νοσοκομείο ώστε να με αγχώνει. Τώρα όμως μάλλον πάει αυτό γιατί στο Λητώ φαντάζομαι ότι θα είναι αυτό που ήθελα να αποφύγω σαν χώρος. Και το οικονομικό όπως λες αυξάνεται κατά πολύ...:? Γιατί το άλλαξαν; Αγχώθηκα τώρα γιατί το είχα στο μυαλό μου ότι υπάρχει ένα μέρος που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου....Δεν το θέλω με τίποτα το ψυχρό κ αγχωτικό κλίμα του νοσοκομείου λες κ με πάνε για εγχείρηση...Ήθελα αν όλα πάνε καλά να ζούσα μια εμπειρία πιο ανθρώπινη κ να μην ανεβαίνει κ τρελά σε κόστος.

Εσύ τις προηγούμενες φορές που γέννησες; Πώς αισθάνθηκες; Πώς κατάφερες να μην υπάρχουν παρεμβάσεις στον τοκετό; Εγώ αυτά θέλω να αποφύγω...:?

Συγνώμη αν σε ζαλίζω αλλά προσπαθώ να πάρω μια σωστή απόφαση κ είναι δύσκολο όταν είναι η πρώτη σου φορά.:?:(

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω με ξενερώσατε ρε κορίτσια με την Ευτοκία και το Λητώ :(

Έλεγα το δεύτερο παιδάκι μου να το έκανα στο κέντρο φυσικού τοκετού αλλά σιγά μην τα σκάσω στο Λητώ....

Πάντως κι εγώ κάπως είχα απογοητευτεί, γιατί νομίζω ότι η ιδανικότερη λύση είναι ένας χώρος σε μαιευτήριο νοσοκομείο αλλά με παροχές 'σπιτιού' - εγώ στο δεύτερο μου που γεννήθηκε στην Αγγλία, έτσι γέννησα: το νοσοκομείο είχε μαιευτική πτέρυγα, μόνο με μαίες, με πολυθρόνες, μπάλα, κρεβάτι, τηλεόραση, μουσική, ότι ήθελες, στο οποίο είμασταν μόνοι με τον άντρα μου, κι περιστασιακά ερχόταν η μαία για να δεί τη πρόοδο μου. Λίγο πριν φτάσω στη φάση της εξώθησης η μαία κάθησε μαζί μου, και εντέλει γέννησα - συνολικά μου πήρε 6 ώρες. Μετά περίμενα ένα 2ωρο και πήραμε το μωρό μας και γυρίσαμε σπίτι. Αυτό όλα στο αγγλικό εθνικό σύστημα υγείας, χωρίς καμια χρηματική επιβάρυνση. Μετά και για οκτώ μέρες περίπου ερχόταν μια μαία σπίτι και μας παρακολουθούσε.

Ανέφερα πριν τη λέξη ιδανικά, γιατί αν έβλεπα να παρατείνονται οι πόνοι ή αν προέκυπτε κάποιο πρόβλημα απλώς θα ερχόταν ο γιατρός αντί να μετακινούμαι εγω. Αλλά τώρα αισθάνομαι έτοιμη για τοκετό στο σπίτι, και μάλιστα θεωρώ ότι θα είμαι πιο άνετα, στο μπάνιο μου, στο σπίτι μου με όλες τις ανέσεις, με δύο μαίες να με προσέχουν, δεν θα έχω το άγχος του που να αφήσω τα παιδιά μου, ή ότι θα είμαι μακριά τους...Διαβάζω στο μεταξύ ιστορίες από home births σε ξένα σάιτς και βλέπω πολύ καλές εμπειρίες, οπότε είμαι αισόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά - όπως και νάχει θα γράψω την εμπειρία μου οπωσδήποτε...

Σας φιλώ, jen

γεννησε μια φιλη μου στο λητω κ μου ειπε οτι πραγματι το κεντρο εκλεισε στο 'νικη' κ οι μαιες βρισκονται στο λητω, στο δικο του κεντρο φυσικου τοκετου, οπου ομως λογικα οπως λετε,πληρωνεις το μαιευτηριο..πας σε δωματιο στο μαιευτηριο κτλ...:-(

εγω γεννησα στο κφτ στο 'νικη' -jen θυμαμαι να στα γραφω καπου, αλλα που;:confused:- εμεινα για 1 μερα, δεν μετακινηθηκα καθολου κ φυσικα η μικρη ηταν μαζι μου...επιπλεον ημουν μονη μου, μια αλλη κοπελα που ειχε γεννησει ηταν στο αλλο δωματιο.

στο κφτ στο 'νικη' υπηρχαν 2 δωματια τοκετου κ ενα λεχωνων, εμεις μειναμε στο ενα δωματιο τοκετου...ηταν οντως πολυ ομορφο..

τωρα φανταζομαι οτι το κοστος θα ανεβαινει παρα πολυ, αλλα καλυτερα να ρωτησετε τις ιδιες τις μαιες για οσα αλλαξαν.

το θετικο ειναι οτι το λητω ειναι κεντρικα κ κοντα στην ευτοκια, αλλα για ολα τα αλλα....:-(

Διαφημίσεις

γεννησε μια φιλη μου στο λητω κ μου ειπε οτι πραγματι το κεντρο εκλεισε στο 'νικη' κ οι μαιες βρισκονται στο λητω, στο δικο του κεντρο φυσικου τοκετου, οπου ομως λογικα οπως λετε,πληρωνεις το μαιευτηριο..πας σε δωματιο στο μαιευτηριο κτλ...:-(

εγω γεννησα στο κφτ στο 'νικη' -jen θυμαμαι να στα γραφω καπου, αλλα που;:confused:- εμεινα για 1 μερα, δεν μετακινηθηκα καθολου κ φυσικα η μικρη ηταν μαζι μου...επιπλεον ημουν μονη μου, μια αλλη κοπελα που ειχε γεννησει ηταν στο αλλο δωματιο.

στο κφτ στο 'νικη' υπηρχαν 2 δωματια τοκετου κ ενα λεχωνων, εμεις μειναμε στο ενα δωματιο τοκετου...ηταν οντως πολυ ομορφο..

τωρα φανταζομαι οτι το κοστος θα ανεβαινει παρα πολυ, αλλα καλυτερα να ρωτησετε τις ιδιες τις μαιες για οσα αλλαξαν.

το θετικο ειναι οτι το λητω ειναι κεντρικα κ κοντα στην ευτοκια, αλλα για ολα τα αλλα....:-(

Daf, όντως έχουμε ξαναμιλήσει, σε ένα άλλο σχετικό θέμα που είχα ανοίξει παλαιότερα - http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=76384 :)

εγώ εδώ ακόμα περιμένω:)

• 3 εβδομάδες μετά...

Γέννησα! Την Πέμπτη στις 31, πήγαν όλα τέλεια, ήταν η καλύτερή μου γέννα. Ξεκίνησα με συσπάσεις την προηγούμενη μέρα, ή μάλλον νύχτα, αλλά ήταν ελαφρές και όχι πολύ συχνές. Πήρα τηλ τη μαία και μου είπε να μην ανησυχώ, ότι μπορούν να σταματήσουν, αλλά να την πάρω τηλ αν αρχίσουν να έρχονται κάθε 7 λεπτά. Εντέλει όντως σταμάτησαν και κοιμηθήκαμε. Την άλλη μέρα πάλι τίποτα, κάποιες συσπάσεις αλλά ελαφριές και όχι συστηματικές. Κατα το απόγευμα πήγαμε στην Ευτοκία να δούμε τις μαίες και έμαθα ότι έχω διαστολή 3 προς 4 και ότι μάλλον θα γεννούσα σύντομα! Με οδηγίες να τηλεφωνήσω όταν οι συσπάσεις γίνουν συστηματικές, περιμέναμε αλλά τίποτα. Στο μεταξύ, εγώ ήμουν εντελώς κανονικά, διάβασα το γιό μου, έπαιξα με τον άλλον, τους έκανα μπανάκι κλπ. Κατά τις 8 με παίρνει η μαία κα μου λέει ότι θα περάσει να με δει γύρω στις 9. Βάζουμε τα παιδιά για ύπνο και ήρθε και η μαία. Με εξετάζει και ήμουν 5 προς 6. Αρχίζουν οι συσπάσεις κάπως πιο συστηματικές, αλλά πάλι σε πολύ ανεκτά επίπεδα. Μετά από λίγο ήρθε και η άλλη μαία και αρχίσαμε να δουλευουμε μαζί, σε κάθε σύσπαση έκανα βαθιά καθίσματα με οδηγίες να σπρώχνω κάπως. Μετά με έβαλε να κάνω μια ασκηση όπου ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα, με τα πόδια σηκωμένα να κρατάω την αναπνοή μου και να σπρώχνω. Το έκανα αυτό, παρόλο που ήταν επώδυνο, και έτσι έσπρωξα το μωρό πιο κάτω ώστε να προχωρήσει η διαστολή. Μετά από αυτή την άσκηση που την κάναμε για περιπου 2-3 συστολές, τα πράγματα προχώρησαν ραγδαία: ένοιωθα όλο και πιο συχνές και δυνατές συσπάσεις, δεν μπορούσα πια να περπατάω και ξάπλωσα στον καναπέ. Μετά από λίγο μου ήρθε η επιθυμία να σπρώξω έντονα, και μετά από δυο-τρία σπρωξίματα, γέννησα! Ηταν 11 η ώρα! Το μωρό ήταν 3500 κιλά, περιμέναμε λίγο και ο άντρας μου έκοψε το λώρο όταν σταμάτησε να πάλλεται, πήρα το μωρό στην αγκαλιά και άρχισε να θηλάζει. Παρόλο που δεν σκιστηκε το περίνεο, απλά τραβήχτηκε, μου έβαλε 2 ράμματα για να μη χαλαρώσει κι άλλο η περιοχή. Αυτό πόνεσε καθώς έγινε χωρίς τοπική! Τέλος, μετά από μια ώρα, αφού αλλάξαμε σεντόνια κλπ η μαία έφυγε, και μείναμε μόνοι με το μωρό μας. Την άλλη μέρα, όταν ξύπνησαν τα δυό 'μεγάλα', γνώρισαν το νέο αδερφάκι τους. Ήταν για μένα μια καταπληκτική εμπειρία, αισθανόμουν να έχω τον έλεγχο ως το τέλος, γέννησα όχι χωρίς πόνο, αλλά τουλάχιστον γρήγορα, και συνήλθα και γρήγορα. Οι μαίες εξακολουθούν να μας επισκέπτονται μέρα παρά μέρα περίπου, ελέγχουν το μωρό κλπ. Γενικά πρέπει να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένη, τα πράγματα έγιναν όπως τα ήθελα, με ηρεμία, χωρίς άγχος, με τον άντρα μου δίπλα μου, χωρίς να αποχωριστώ τα παιδιά μου, στο σπίτι μου, στο χώρο μου, χωρίς το αποστειρωμένο και ψυχρό περιβάλλον του νοσοκομείου...

Αυτά από μένα, να τελειώσω λέγοντας ότι αν μου ξαναδινόταν η ευκαιρία πάλι έτσι θα το έκανα! Αλλά να τονίσω ότι δεν είχα πρόβληματα υγείας, το μωρό ήταν τελειόμηνο, στην κατάλληλη θέση, ήταν ο τρίτος τοκετός, και το σώμα μου 'ηξερε' τι να κάνει, και έτσι είχα όλες τις προϋποθέσεις για μια γέννα στο σπίτι.

Διαφημίσεις

jenjen μπράβο σου! Να σας ζήσει το νεώτερο μέλος της οικογένειας και συγχαρητήρια για τη γέννα σου! Ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες αυτή την εμπειρία μαζί μας. Κάνεις μεγάλο καλό, να το ξέρεις...

Συγχαρητήρια και απο μένα !

Εχω να πω και εγω με τη σειρά μου τα καλύτερα για το κέντρο φυσικού τοκετού που φιλοξενειται στο Ιλιον!

Η εμπειρία μου ειναι αρκετα μεγάλη διότι γέννησα το τρίτο μου παιδάκι εκει και λυπαμαι που δεν το τολμησα στις προηγουμενες γεννες μου.

οι δυο πρωτες εγιναν στο μητερα με αρκετα ευκολη διαδικασία αλλα πάντα με επισκληριδιο , επισιοτομη , με μεγαλο κοστος και απομακρυνση των μωρων απο κοντα μου, αν και στη δευτερη μετα τη γεννα ζητησα αμεσως να μου δωσουν το μωρο για να θηλασει και στο δωματιο εβρισκα διαφορες δικαιολογιες για να μη τη δίνω.

στην ευτοκια ομως τα πραγματα ήταν τελειως φυσικα! γεννησα πολυ γρηγορα -2 ωρες- λογω τριτης γεννας μεσα σε ενα πολυ ησυχο χωρο χωρις καμια παρεμβαση. να σκεφτειτε οτι αν και εχω δυο μεγαλες τομες με το μασαζ που μου εκαναν τα κοριτσια δεν σκιστηκα καθολου!!! ο πονος ήταν υποφερτος γιατι υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν πως να σου συμπρασταθουν ! οι μαιες ειναι α π ι σ τ ε υ τ ε ς ! το μονο που με ενοχλεισαι ήταν οτι με ποναγαν οι τετρακεφαλοι επειδη με εβαλαν να κανω κατι ασκησεις με καθισμα βαθυ! ο αντρας μου ήταν ομως και αυτος που μου εδινε δυναμη και κουραγιο να προχωρησω! τον ειχα αγκαλιασει τοσο δυνατα που ειχαμε γινει ενα! και οταν γεννηθηκε ο μπεμπης μια απιστευτη ηρεμια και γαληνη κατεκλυσε το χωρο και εμας! ο μικρουλης μας με τα ματια διαπλατα ανοιχτα μεσα στην αγκαλια μου να με κοιταει και φυσικα αμεσως μεσα σε ενα λεπτο να θηλαζει!

στο μαιευτηριο μειναμε 24 ωρες και μετα ολη η παρακολουθηση εγινε στο σπιτι!

Αν στο σπιτι δεν εμεναν και οι γονεις του αντρα μου - ο πεθερος μου ειναι καρδιακος!- ειχα αποφασισει να γεννησω στο σπιτι! Λυπαμαι πραγματικα που δεν εζησα αυτην την εμπειρια στο δικο μου χωρο!

Φυσικα και πονεσα αλλα ο πονος εχει σκοπο , γιατι οταν νιωθεις το μωρο να κατεβαινει το μονο που σε νοιαζει ειναι το παρεις αγκαλια και ο πονος ειναι η διαδικασια!

Στη πρωτη γεννα μου δεν ενιωθα τιποτα γιατι η επισκληριδιος με ειχε πιασει τοσο καλα που ουτε καταλαβα πως γεννησα. Επειδη ηθελα ομως να γεννησω εγω , να ειμαι εκει , ζητησα τη δευτερη φορα να μη μου κανουν επισκληριδιο αλλα η μαια αρχισε να μου λεει πως δε θα τα καταφερω και δε θα αντεξω οποτε υπεκυψα!

τη τομη ο γιατρος οσες φορες και αν του ειπα οτι δε τη θελω εκεινος επεμενε οτι οχι μονο τη κανει αλλα κανει και μεγαλες τομες!

στο μαιευτηριο πηγαινα σε 2-κλινο γιατι δε μπορω τη φασαρια και θελω πιο καθαρο μπανιο και τελικα ειδικα τη δευτερη φορα , μονο παρτυ δεν κανανε εξω απο το δωματιο μου και πηραν 4000 ευρω!

Στη πρωτη ειχα ζητησει αποκλειστικο μητρικο θηλασμο και μου φερναν το μωρο ταισμενο τοσο που δε μπορουσα να το ξυπνησω. Μετα εκδηλωσε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα και ευτυχως που ενσικτωδως μετα το μαιευτηριο καθιερωσαμε τον αποκλειστικο θηλασμο γιαι η αλλεργια θα αργουσε να εξαληφθει! Στη δευτερη απλα δεν την εδινα παρα μονο οταν ηθελε αλλαγμα ή ηθελα να παω στο μπανιο!

Φυσικα ολες οι γεννες μου ηταν ξεχωριστες γιατι ειμασταν εκει εγω , ο αντρας μου και το μωρο μας που το καναν ξεχωριστο αλλα αυτη τη μαγια δεν τη χαλασε τη τριτη φορα καμια πελατειακη πραξη!

Μακαρι να ερθει η στιγμη ολες οι γυναικες που εχουν τις προυποθεσεις να γεννησουν φυσικα , να τους δινετε απλα η ευκαιρια να το κανουν χωρις να υποβαλλονται σε εκφοβισμους και κινδυνολογιες!

Με ενα πόνο ευχομαι σε ολες τις μελλουσες μανουλες και καλο κουραγιο στις εν ενεργεια μανουλες!

καλημερα !

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Κατα αρχάς σε ευχαριστώ κ εγώ που το μοιράστηκες μαζί μας..Πραγματικά όλα αυτά που περιγράφεις ότι απέφυγες αυτή τη φορά κ το κλίμα μέσα στο οποίο γέννησες είναι το όνειρό μου...

Δεν ξέρω αν είδες τα προηγ μηνύματα όπου συζητάμε για την κλινική με την οποία συνεργάζονται πλέον οι μαίες του κέντρου. Τελικά με ποια συνεργάζονται; Πώς ήταν ο χώρος στον οποίο γέννησες;

Ο γιατρός που επέμενε για την επισιοτομή ενώ εσύ δεν ήθελες πώς σου αιτιολόγησε το ότι θα σε κόψει οπωσδήποτε; Εννοώ το είχε δεδομένο πριν τη γέννα; Γιατί;

Το μωρό το εξετάζουν οι μαίες όταν γεννιέται;

Επειδή δέχομαι πολλές ερωτήσεις από το περιβάλλον μου για το θέμα κ ακόμα δεν έχω καταφέρει να συναντηθώ με τους ανθρώπους της ευτοκίας γιατί μένω επαρχία να σου κάνω κ τη συνηθισμένη κλασική ερώτηση; Τι συμβαίνει όταν υπάρξει επιπλοκή;

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά με καίει πολύ το θέμα..

Μακαρι να ερθει η στιγμη ολες οι γυναικες που εχουν τις προυποθεσεις να γεννησουν φυσικα , να τους δινετε απλα η ευκαιρια να το κανουν χωρις να υποβαλλονται σε εκφοβισμους και κινδυνολογιες!

Το ίδιο εύχομαι κ εγώ...

Μπράβο σας!!! Να σας ζήσει το μωράκι!

καλησπερα κοριτσια,ενδιαφερομαι και εγω να γεννησω στο κεντρο φυσικου τοκετου,το πρωτο μου παιδακι το εκανα με καισαρικη,λογω αποκολλησης,κατι που φυσικα δεν ηθελα....:(:(:( bon-bon,εσυ τελικα ποσα πληρωσες;επειδη μπερδευτηκα,ολα αυτα ηταν στην κλινικη νικη ή στο λητω;που ειναι τελικα τωρα η ευτοκια;

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
καλησπερα κοριτσια,ενδιαφερομαι και εγω να γεννησω στο κεντρο φυσικου τοκετου,το πρωτο μου παιδακι το εκανα με καισαρικη,λογω αποκολλησης,κατι που φυσικα δεν ηθελα....:(:(:( bon-bon,εσυ τελικα ποσα πληρωσες;επειδη μπερδευτηκα,ολα αυτα ηταν στην κλινικη νικη ή στο λητω;που ειναι τελικα τωρα η ευτοκια;

Απαντάω με αρκετή καθυστέρηση καθώς το μωρό μου παίρνει όλο το χρονο :)

Δεν ξέρω για την bon-bon αλλά εγώ για τον τοκετό στο σπιτι πλήρωσα 1600 ευρώ, που συμπεριλαμβάνει και επισκέψεις κάθε εβδομάδα στον 9ο μήνα και για οκτώ μέρες μετά τον τοκετό. Η Ευτοκία είναι σύλλογος φυσικού τοκετού και δεν μπορείς να γεννήσεις στις εγκαταστάσεις της (πίσω από το Μητέρα, στο Μαρούσι, στη Νεα Φιλοθέη) - συνεργάζονται και με το Λητώ και με το Μητέρα, αλλά αν θέλεις να γεννήσεις εκεί, τότε θα πρέπει να πληρώσεις και γιατρό ανεξάρτητα από τον αν θα χρειαστείς έναν ή όχι. Πάντως νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να παρεις μια απο τις μαίες τηλέφωνο - δες στη σελιδα τους http://www.eutokia.gr/home

Μελίνα22 αν τύχουν επιπλοκές θα πρέπει να πας σε νοσοκομείο, οπότε θα πρέπει να είσαι αρκετά κοντα σε ένα, εγώ είμαι κοντά στο Μητέρα με το οποίο συνεργάζονται οι μαίες, οπότε ήμουν καλυμένη. Αν χρειαζόταν να πάω όμως, θε έπρεπε να πληρωσω και το έξτρα κόστος - θα μπορούσα να πάω και σε δημόσιο, χωρίς κόστος αλλά και χωρίς τις μαίες, καθώς δεν μπορούν να δουλέψουν σε δημόσιο νοσοκομείο...

αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα, πίσω στο θηλασμό τώρα :)

Και εγω κ σχεδον ολα τα παιδια στην οικογενεια μου γεννηθηκαν σε αυτο το μαιετήριο. Η μητερα μου εχει να λεει οτι ο γιατρος που ειχε την κλινικη (δεν ξερω αν την εχει ακομα) ήταν ο καλυτερος γιατρος κ ανθρωπος που γνωρισε στη ζωή της.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

jen jen ευχαριστω πολυ,εμαθα το κοστος για την ευτοκια και ειναι υπερογκο 5ο0ο ευρο.....:confused::confused::confused::confused::confused:.στο σπιτι φοβαμαι να γεννησω,λογω της προηγηθεισας καισαρικης.....λυπηθηκα τοσο πολυ οταν εμαθα το ποσο...:(:(:(:(:(:(θελω ομως οπωσδηποτε να κανω vbac

Εγώ έμαθα ότι είναι 4000 ευρώ. Εφόσον γεννάς στο Λητώ (έχουν ειδικό χώρο που δεν μοιάζει με νοσοκομείο το είδα κ έπαθα πλάκα) είναι σαν να πληρώνεις για μονόκλινο αφού είσαι μόνη σου σε δικό σου δωμάτιο για 2 μέρες με το μωρό σου δίπλα σου. Έχει φωτογραφία εδώ στο "τοκετός σαν στο σπίτι"

http://www.leto.gr/page.aspx?p_id=566

• 2 εβδομάδες μετά...

Ναι μαζί με την αμοιβή του γιατρού. Και πάλι πολλά είναι δίκιο έχεις. Δεν ρώτησα αναλυτικά γιατί φτάνει τόσο. Και εγώ έχω προβληματιστεί με το ποσό. Δεν με ενδιαφέρει η πολυτέλεια σε καμία περίπτωση. Η μέθοδος είναι που με καίει...:confused::(:(

• 10 months later...
Χρειάστηκε να διαβάσω αρκετές φορές το τοπικ για να καταλαβω.........

Είμαι γέννημα θρέμμα της περιοχής και την κλινική την γνωρίζουμε οι "ντόπιοι" ως κλινική του Σκληρού. Σκληρός είναι το όνομα του γυναικολόγου που την άνοιξε και πρέπει να είναι ακόμα εκεί!!!

Γενικά δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει με αυτή την κλινική. 30 χρόνια πριν ξέρω πως γίνονταν αρκετες γέννες, πολλοί από τους συμμαθητές μου γεννήθηκαν εκεί.

Αλλα γενικά είχε κακή φήμη με τα χρόνια, γιατί έκαναν εκεί πολλές εκτρώσεις. Μαλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικα να λένε για γυναίκες που δεν ξαναέκαναν παιδιά μετά από έκτρωση στη συγκεκριμένη κλινικη. Επίσης την προτιμούσαν κυρίως οι αθίγγανοι από τις γύρω περιοχες(Ζεφύρι,Ζωφριά, Άνω Λιόσια κτλ)

Δεν γνωρίζω ειλικρινα αν έχει αλλάξει κάτι μετά από τόσα χρόνια.

θα το ψάξω όμως ..............

ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.. ΕΙΜΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΣΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η ΟΧΙ.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΓΝΩΣΤΑ.

• 3 months later...
ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.. ΕΙΜΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΣΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η ΟΧΙ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΤΙΝΑ !!!!ΕΙΜΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΚΥΗΣΗΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ EMAIL SOY NA TA ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ [email protected].

• 2 εβδομάδες μετά...
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΤΙΝΑ !!!!ΕΙΜΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΚΥΗΣΗΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ EMAIL SOY NA TA ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ [email protected].
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ EMAIL ΕΙΝΑΙ [email protected]. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...