Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΝΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 22 ΜΗΝΕΣ!!!

catcat

Recommended Posts

αχ κοριτσια επαθα σοκ!!!!!!!ειπα να μπω στο θεμα υπνος να βαλω θεματακι αυτο που μου κανει η μικρη καθε βραδυ...κ τελικα βλεπω ολες εσας να περναμε το ιδιο προβλημα κ μαλιστα με μωρα ιδιας ηλικιας κ την ιδια περιοδο!!! Αληθεια εχω σοκαριστει!!!! Το θεμα ειναι οτι κ μενα η μικρη μου,18 μηνων, εδω κ καμια δεκαρια μερες δεν κοιμαται το βραδυ αν δεν κατσω διπλα στην κουνια της κ το βραδυ ξυπναει καθε 2 ωρες να με φωναζει με ουρλιαχτα μεχρι να παω. Εχω τρελαθει!!!! κ σε λιγες μερες ερχεται κ το 2ο μωρο μας. Πως θα τα βγαλω περα με 2 μωρα να κλαινε ταυτοχρονα???Ποιο θα πρωτονταντευω????Θεε μου θα τρελαθω νομιζω...Κλαιω κι εγω τα βραδυα! Ενα βραδυ ειπα να την αφησω να κλαιει να κουραστει να κοιμηθει! Στα 20 λεπτα σπαρακτικου κλαματος, ακουω γδουπο.Επεσε απο την κουνια για 1η φορα!!! Αρα δεν την ξαναφηνω να κλαιει για κανενα λογο....Το μεσημερι παντως κοιμαται χωρις προβλημα κ χωρις να θελει να ειμαι εκει.Δεν καταλαβαινω τι την φοβιζει. Χτες κοιμηθηκαμε μαζι γιατι ειναι αρρωστουλα. Κ παλι σηκωνοταν κ με φωναζε παρολο που ημουν διπλα της καθε 2 ωρες. Δεν μπορω να καταλαβω! Η γιατρος μας ειπε ειναι τα δοντια της γιατι τωρα βγαζει τους κυνοδοντες, τα πιο δυσκολα δοντια λεει. Αλλα δε γινεται ολη μερα να μην ποναει κ να ποναει μονο το βραδυ...??????????? αχ τι θα κανουμε???? παντως αυτο που ειπε η ψυχολογος να καθομαστε ολο κ πιο μακρια το εχω δει κ στη νταντα 1ων βοηθειων στο ΣΚΑΙ. Το εκανα αλλα σκαρφαλωνε τα καγκελα για να με αγκαλιασει οποτε δεν μπορω να το κανω. Η νταντα στο ΣΚΑΙ ελεγε να καθομαστε μαζι τους αμιλητες , αν σηκωνονται να τα ξαπλωνουμε, χωρις κουβεντες, αγκαλιες κλπ. Επιασε σε μενα ως προς το θεμα οτι μολις με δει κοιμαται κ δε θελει τριψιματα στην πλατη κ αγκαλιες αλλα οπως κ να χει δε σταματησε το 2ωρο ξυπνημα με τα ουρλιαχτα. Απο οτι εχω καταλαβει η μικρη μου ξεξυπναει καθε 2 ωρες κ γι αυτο με ζηταει.Παλια δεν ξεξυπνουσε στον υπνο της κοιμοταν σερι ολο το βραδυ. Το γιατι ειναι το θεμα!!!! Αποκλειω τα δοντια παντως!!!Αχ τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

Δεν αντεχω αλλο θα με στειλει στο Δαφνι!

2 Μηνες και αντι να καλυτερευουμε κανουμε βηματα προς τα πισω.............δεν ακουει με τιποτα δε καταλαβαινει τιποτα οταν ειναι να παει στο κρεββατι της την πιανει υστερεια....ουρλιαζει δεν με ακουει καν....ουτε κανει τον κοπο να με κοιταξει....κλαιει! Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι και στο δικο μας κρεββατι ανησυχη ειναι......σπρωχνει γκρινιαζει χτυπαει και διαφορα αλλα συναφη!

Δε ξερω τι αλλο να κανω......... σηκωνω τα χερια ψηλα! Η δικια μου ειναι τελικα πολυ δυσκολος χαρακτηρας!

Μπήκα να διαβάσω μπας και λύσω το πρόβλημα και βλέπω ότι είμαστε πολλές και τα παιδιά είναι πάνω κάτω στην ίδια ηλικία, 18-22 μηνών... Ας μας πει κανένας τουλάχιστον αν υπάρχει λόγος για αυτό το πράγμα... Στην αρχή είπα, είναι απ τη μετακόμιση, μετά ξαναγύρισα το στρώμα της στον κοκοφοίνικα μη και δεν της αρέσει το latex... Την παίρνω στο κρεββάτι αναγκαστικά για να κοιμηθούμε και εκεί κλοτσάει, στριφογυρνάει, μου κρατάει το χέρι, κάθεται στο μαξιλάρι μου και δεν συμμαζεύεται... Ούτε μαζί μας κάνει καλό ύπνο δηλαδή. Προσπάθησα να την ξανακοιμίζω στο δωμάτιό της αλλά ζητάει αγκαλιά και μετά της αγκαλιά ζητάει να ξαπλώσει με τη μαμά...

Απόψε ξυπνούσε ανα μια ώρα, με έλιωσε...

Θα περιμένω να περάσουν οι γιορτές και όταν παω στον παιδίατρο θα τον ρωτήσω τουλάχιστον αν του χει ξανατύχει να μου πει αν παύει ποτέ...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

RavT μου λες και εβλεπα τη δικια μου.....ιδιες και απαραλαχτες....εγω θα παω παιδιατρο δευτερα τριτη...θα ρωτησω και θα σου πω και τη δικια μας εκδοχη!

Τι να πω ρε παιδι μου....τετοιο πραμα δε μπορουσα να το φανταστω!

Διαφημίσεις

Καλε σου λεω λες και ακουω εμενα!!!! ετσι ακριβως......Τελικα δε πηγα παιδιατρο.....Αν μαθεις κατι εσυ πιο νωρις ή βρεις καμια πατεντα....πες και σε μενα!!!!

κορίτσια το έκανε και η δική μου για 3 μέρες...την βάζαμε για ύπνο και ούρλιαζε,μας ήθελε κοντά της.

πάντα την έπαιρνε ο ύπνος μόνη στο δωμάτιο της...

φάση είναι θα περάσει...δεν ενέδωσα στα κόλπα της...

την πρώτη μέρα την πήρα λίγο αγκαλιά,είχε πλαντάξει στο κλάμα...

την δεύτερη κάθισα λίγο στο δωμάτιο μαζί της,την τρίτη άφησα την πόρτα ανοιχτή και της έλεγα εδώ είμαι...αν θέλεις κάτι φώναξε...

κι έτσι ηρέμησε,μετά ήρθαμε στα κανονικά μας...

όχι να χαλάσουμε το ωραίο μας πρόγραμμα που τόσο καιρό είχαμε...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...