Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΝΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 22 ΜΗΝΕΣ!!!

catcat

Recommended Posts

Έχω ένα αγορακι 22 μηνών! Απο 8 μηνων που αρχισε κοιμαται σε δικο του δωματιο (αργησαμε λιγο αλλα το παλιο σπιτι δεν ειχε αλλο δωματιο) κοιμοταν μια χαρα.... καναμε το μπανακι μας στις 9 ντυνομασταν ζουζουνιαζαμε λιγο στο κρεββατι του επινε το γαλα του του εδινα ενα γλυκο φιλακι και τον αφηνα να κοιμηθει.... και αυτο ηταν η κοιμοταν αμεσως ή καθοταν επαιζε λιγο και μετα κοιμοταν! εδω και μια εβδομαδα και εντελως ξαφνικα, απο την μια στην αλλη μερα , οταν τον βαζω στο κρεββατι ενω νυσταζει και θελει να κοιμηθει, αν κανω οτι απομακρυνομαι αρχιζει το κλαμα, αλλα μιλαμε για πολυ κλαμα, σε σημειο να πνιγεται να τρεμει κλπ και πηδαει κατω απο την κουνια! αν δεν ειμαι εκει να με κοιταει δεν κοιμαται! και το κακο ειναι οτι το κανει και ενδιαμεσα στη νυχτα αν τυχει και ξυπνησει ή το πρωι στις 7 που του δινω το γαλα του και κανονικα θα συνεχιζε τον υπνο του χωρις προβλημα!

Εχει τυχει σε καμμια σας??? Τι να κανω? Εχω πελαγωσει! Το απογευμα θα παρω τηλ και στην γραμμη υποστηρηξης γονεων να δω τι θα μου πουν.... πφφφφφφφφφφ!!!

lamlamard20090207_-8_My+child+is.pngdogdogavi20140415_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Έχω ένα αγορακι 22 μηνών! Απο 8 μηνων που αρχισε κοιμαται σε δικο του δωματιο (αργησαμε λιγο αλλα το παλιο σπιτι δεν ειχε αλλο δωματιο) κοιμοταν μια χαρα.... καναμε το μπανακι μας στις 9 ντυνομασταν ζουζουνιαζαμε λιγο στο κρεββατι του επινε το γαλα του του εδινα ενα γλυκο φιλακι και τον αφηνα να κοιμηθει.... και αυτο ηταν η κοιμοταν αμεσως ή καθοταν επαιζε λιγο και μετα κοιμοταν! εδω και μια εβδομαδα και εντελως ξαφνικα, απο την μια στην αλλη μερα , οταν τον βαζω στο κρεββατι ενω νυσταζει και θελει να κοιμηθει, αν κανω οτι απομακρυνομαι αρχιζει το κλαμα, αλλα μιλαμε για πολυ κλαμα, σε σημειο να πνιγεται να τρεμει κλπ και πηδαει κατω απο την κουνια! αν δεν ειμαι εκει να με κοιταει δεν κοιμαται! και το κακο ειναι οτι το κανει και ενδιαμεσα στη νυχτα αν τυχει και ξυπνησει ή το πρωι στις 7 που του δινω το γαλα του και κανονικα θα συνεχιζε τον υπνο του χωρις προβλημα!

Εχει τυχει σε καμμια σας??? Τι να κανω? Εχω πελαγωσει! Το απογευμα θα παρω τηλ και στην γραμμη υποστηρηξης γονεων να δω τι θα μου πουν.... πφφφφφφφφφφ!!!

καλησπερα.μηπως ειδε καποιο ονειρο και του εμεινε η φοβια???????μηπως κατι αλλο τον φοβησε?????εγω νομιζω οτι το παιδι φοβαται,δεν μπορει να αλλαξε τοσο ξαφνικα!!!!!

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

καλησπέρα! κι εγώ πιστεύω ότι κάτι έγινε που το φόβισε. Μήπως κατι είδε στη τηλεόραση...ή κάποιο όνειρο. Πάντως θα έλεγα ότι καλό είναι να μένεις στο δωμάτιο και σιγά σιγά απλά να κάθεσαι όλο και πιο μακρια κάθε μέρα μέχρι που θα κοιμάται μόνος του. Έχει συμβεί σε πολλές γνωστές μου.Καλή δύναμη!!

gth0p3.png

euxaristw koritsia!!! gia oneiro to skeftika kai egw...alla na krataei o fovos mia evdomada meta???? stin tileorasi den paizei na eide kati gt den vlepei ka8olou, mono tin diafimnisi gummybear !!! les o gummy na einai satanikos???? kati kserei to paidi???? kataramene gummybear! xexexe... telos pantwn kai mia paidopsixologos me tin opoia milisa mou eipe paromia pragmata .... 8a kanw ipomoni 8a eimai iremi kai as elpisoume oti to magkaki 8a lipi8ei tin manoula kai ton mpampaka... parepiptontos kalesa stin grammi simvoulis gonewn efivwn kai paidiwn kai milisa me mia evgenestati kopela, poy endiafer8ike pragmatika kai me ka8isixase! eftixws yparxoun kai en8arintika deigmata se ayti tin xwra.... BRAVO TOYS!

καλησπερα......

επειδη κι εγω καποιες φορες αντιμετωπιζω παρομοια θεματακια με την κορη μου περνω βαθιες ανασες και κανω υπομονη..... αγκαλιτσα και μετα που χαλαρωνει επιτελους υπνος..... δεν το ειχα σκεφτει οτι κατι θα μπορουσε να δει στην τηλεοραση και να την τρομαξει....... και τα απογευματα καποιες φορες την εχω ανοικτη...... παει εκλεισε η τηλεοραση εντελως......

να σου πω τι ειναι αυτη η γραμμη???? για πες νουμερο να την εχουμε υποψη μας.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

Ναι οντως για πες νουμερο γιατι ετσι ξαφνικα και μενα αρχισε τα ιδια! Δε ξερω πως να φερθω πλεον!

Ελπιζω να ειναι ευγενικοι και σε μασ τους υπολοιπους γιατι καμια φορα ειναι σε ποιον θα πεσεις!

εμενα η κορουλα μου ειναι 20 μηνων.απο νεογεννητο κοιμαται μονη στο δωματιο της την αφφηνα στο κρεβατι της και εφευγα και μετα απο λιγο κοιμοταν .εδω και περιπου ενα μηναθελει να μενω καθηστη στο κρεβατι της και να τη χαιδευω μεχριι να κοιμηθει.μετα ξυπναει το βραδυ 1-2 φορες κ θελει παλι παρεα-δεν θελει να ξαπλωσω στο κρεβατι,απλως να ειμαι εκει-λετε να συνεχιστει για πολυ ;τι να κανω ;αν την αφησω κλαιει μεχρι να κανει εμετο

HELP....

ειρηνη η βαλια σου γεννηθηκε απριλιο του 2009????

εμεις γεννηθηκαμε 03/04/2009 και την λενε ευα απο ευαγγελια.

μη μου πεις βαλια απο ευαγγελια οτι ειστε κι εσεις......

μα τι παθανε ξαφνικα τα μωρα μας.....?????? σεληνιαζονται ταυτοχρονα????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

και εμεις ετσι ακριβως!!!!ειμαστε σχεδον 19μηνων και ενω κοιμοτανε μονη της στο δωματιο της(εξι μηνων την εβγαλα απο το δωματιο μας)εχει δεκα μερες που αν δεν ειμαι εγω η ο μπαμπας της διπλα της δεν κοιμαται!!!Ξυπναει και σηκωνεται στα τεσσερα κλαιγοντας συνεχεια,με το που ηρεμει και κανω να φυγω παλι τσιριδες!Τα νευρα μου μανουλες!Τι κανουνε σ αυτες τις περιπτωσεις????και μην μου πειτε υπομονη γιατι δεν μπορει θα υπαρχει καποια λυση!

ονειρο και να κραταει τοσο καιρο????δοντακια????και πριν εβγαζε δεν εκανε ετσι ομως...εχω πελαγωσει πραγματικα!!!

ειρηνη η βαλια σου γεννηθηκε απριλιο του 2009????

εμεις γεννηθηκαμε 03/04/2009 και την λενε ευα απο ευαγγελια.

μη μου πεις βαλια απο ευαγγελια οτι ειστε κι εσεις......

μα τι παθανε ξαφνικα τα μωρα μας.....?????? σεληνιαζονται ταυτοχρονα????

χαχαχα Κοριτσακι μου μας τρωτε για μια μερα 4/4/2009!!!!! Τα σεβη μας στις μεγαλυτερες!

Ετσι ακριβως κοριτσια οπως τα περιγραφετε....εχω αγανακτησει δε μπορω αλλο! Φυσικα για να κοιμηθουμε λιγακι την παιρνω στο κρεββατι μου αλλα μη φανταστητε οτι κι εκει κοιμαται καλα.......μας κλωτσαει στριφογυρναει συνεχεια και γενικα επικρατει μια κτασταση υπνου ξυπνιου!

ΑΑΑΑΑ κανω edit γιατι ξεχασα το Βαλια βγαινει απο το Βασιλεια-Μιχαελα!!!!!

Παντως δε γινεται να την αφησω να κλαιει....ειναι τοσο υστέρω που λυπαμαι τους διπλανους, γιατι οι ανθρωποι εχουν μωρο 5 μηνες μικροτερο απο μας και ξυπνανε καθε μερα 6 η ωρα για δουλεια! Και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησει να ουρλιαζει αν δεν ειμαι διπλα! Αλλα δε μπορω να κοιμαμαι καθηστη διπλα της ουτε να κοιμαται πανω μου κι εγω να κοβω βολτες....δε τα κανα ποτε δε θα τα καω τωρα που εγινε παιδακι!

Διαφημίσεις

μα δεν μπορει θα υπαρχει λυση αλλα μαλλον δεν την εχουμε βρει..ελεγα θα μεγαλωσει και θα ειμαστε ακομα καλυτερα ομως εγινε το αντιθετο..ανασφαλεια μεγαλη βγαζει η δικια μου τουλαχιστον γιατι δεν ξερω πως αλλιως να το πω..ουφ!

catcat κατ΅αρχην θελω να μου πεις αυτην την γραμμη υποστηρηξης γιατι το χρειαζομαι και εγω...εκανα και εγω ενα θεματακι με την διαφορα οτι η δικια μου ειναι 17 μηνων...Επιτελους τι εχουνε τα παιδια μασ.......................τα νευρα μου!!!ΟΙ μαυροι κυκλοι εχουν φτασει στο πατωμα

kapou sinantiwntai krifa ta skatoulika kai organontai pws 8a diskoleuoun thn zwi mas!!! einai i gnwsti mi kivernitiki organwsi "parte toys ton aera!!!"... th grammi koritsia mou tin eida apo edw kai einai 8018011177. an pate stin arxiki selida toy site 8a thn deite kai eseis... ekei i kopela mou eipe iremia kai ipomoni ... na ka8omai mexri na koimatai oso pio apomakra antexei kai den klaiei... px emena apla 8elei na eimai sto dwmatio ...opote ka8omai sstin alli pleyra toy dwmatioy se ena alla krevati pou exoume mou rixnei merikes maties kleftes kai meta koimatai... moy eipe me tpt na min ton afinw na sparazei (etsi kai alliws den mporw gt pidaei apo thn koynia) alla ama gkriniazei apla, na min emfanizomai! na sas enimerwsw episis oti ex8es ontas ka8isixasmeni apo thn paidopsixologo ths grammis kai apo ta dika sas minimata poy eida oti den eimai i moni... ton evala sto krevvataki toy ton xaidepsa 10 defteroleptakia toy xamogelaga milwntas toy irema toy eipa an 8es tpt fwnakse ti mama, kai meta piga kai ka8isa sto krevati opws sas eipa... meta apo deka leptakia eixe koimi8ei... me fwnakse 2-3 fores mexri tis 12 pou piga gia ipno, piga mesa me eide kai ksanaksaplwse. to vradi den ksipnise ka8olou kai to prwi poy toy edwsa to gala toy itan iremos kai ksanakoimi8ike. den anapteronomai ... apla perimenw na dw ti 8a ginei kai simera to vradi.... eyxaristw poli pantws koritsakia!!!! aaaaaa! signwmi gia ta greeklish alla eixa grapsei poli otan to antilif8ika kai vare8ika na ta ksanagrafw apo tin arxi!

Το βρηκα το νουμερο κι εγω, πηρα αλλα ειναι απασχολημενες οι γραμμες και κλεινει αυτοματα μετα απο καποια ωρα που περιμενεις....θα δοκιμασω ξανα.....

Παντως......μου κανει εντυπωση πως ειναι ολα τους σε αυτη την ηλικια που το παθαινουν αυτο!

Το βρηκα το νουμερο κι εγω, πηρα αλλα ειναι απασχολημενες οι γραμμες και κλεινει αυτοματα μετα απο καποια ωρα που περιμενεις....θα δοκιμασω ξανα.....

Παντως......μου κανει εντυπωση πως ειναι ολα τους σε αυτη την ηλικια που το παθαινουν αυτο![/quote

ελα βρε Ειρήνη αλήθεια???? εγω πηρα κατα τις 19:00 και απαντησαν αμεσως! Δεν μπηκα καν στην αναμονη.... για ξαναπροσπαθησε!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου επικοινωνησα κι εγω......και το πρωτο πραγμα που μου ειπε η κοπελα ειναι οτι "Το παιδι σας μεγαλωνει και σαφως δεν εχει τις ιδιες ανγκες υπνου οποτε το μεσημερι αν δεν θελει να κοιμηθει δε το πιεζετε ποτε.....ετσι το βραδυ θα κοιμηθει νωρητερα πιο ευκολα και θα εχει εναν ποιοτικο υπνο!"

Βεβαια εμας υπαρχει και το θεμα μπαμπας, που απο οτι μου ειπε η κοπελα πρεπει να αρχισει να κανει πραγματα μονος του μαζι της....πχ μια βολτα , ψωνια απο σουπερ....να περναει ποιοτικο χρονο μαζι της.... λογο του οτι δουλευει παρα πολες ωρες και πλεον αρχισε βραδυα παρασκευοσαββατα ισως η μικρη το εκλαμβανει διαφορετικα και της προκλαει αγχος!

Να δουμε πως θα μας παει και αυτο το βραδυ γιατι δεν κοιμηθηκε πολυ το μεσημερι και τωρα ξεραθηκε καθως επινε το γαλα της! Πιστευω μια πρωτη γκρινια θα τη ριξει γυρω στις 2...μετα θα το παμε παλι ανα 1,5 ωρο! εσεις πως τα πατε!?Ολα καλα?

εμεις μολις περασαμε ιωση με εντονο πυρετο και οπως καταλαβαινετε το προγραμμα του υπνου παει περιπατο..δεν κατεβαινει βεβαια απο το καροτσι εκει θελει να κοιμαται αλλα θα δω τι γινεται μολις περασουμε σε νορμαλ ρυθμους..το τηλ ομως μαλλον θα το χρειαστω γιατι απο οτι εχω διαβασει και εδω τα μωρα ''χαλανε'' με τις ιωσεις..οταν θα παρω θα σας ενημερωσω!ευχαριστω πολυ catcat!

Kalispera kai apo mena.

I kori mou einai 23 minon kai edokai 2,5 mines apektisa kai ena agoraki.

I mikri koimatai apo 6 minon sto domatio tis stin kounia tis alla ligo prin genniso tis pirame krevataki kai tis valame kagelaki gia na min peftei.Den to pirare arnitika to kainourgio tis krevati kai oute antedrase pou eide tin kounia tis sto domatio mas (esto kai adia). Vevaia eixe gurisei molis 10 meres prin apo to exohiko pou itan me tous goneis mou opote kai na antidrouse tha itan fusiologiko logo tou oti tha eprepe na prosarmostei.

Afou gennisa ola itan kala tis protes 15 meres. meta arxise molis tin evaza gia upno na sikonetai kai na me fonazei piso apo tin porta tou saloniou. Den mou zitaei agalia, den klaiei, den mou zitaei na tin pao sto krevati mou kai molis pao kanei opisthen kai gurizei sto krevati tis. Molis omos xanavgo apo to domatio xanasikonetai kai auti. Merikes fores mou zitaei na tin xaidepso stin platoula, pragam pou pote kano pote oxi.

Na simeioso oti den exei antidrasei me to moro, apenantias ton anaferei sunexeia kai tou ormaei gia na ton filisei.

Ta vradua pote pote kalpsourizei kai me fonazei kai trexo!

Lete na einai auti i antidrasi tis pros to moro i apla megalonei kai ekmetalevetai to oti mporei na katevei apo to krevati tis kai na erthei na epivevaiosei oti eimai ekei?

I alitheia einai oti ki ego exo ligo apelpistei.

Edo kai 3 evdomades exoume erthei sto exohiko kai ekeini koimatai se parkokrevato me tous goneis mou kai o bebis sto diko mou. Den antidra gi auto mono pou merikes fores pou tin vazo ego gia upno pali me fonazei eno otan ti vazei i mama mou oxi.

εμεις μολις περασαμε ιωση με εντονο πυρετο και οπως καταλαβαινετε το προγραμμα του υπνου παει περιπατο..δεν κατεβαινει βεβαια απο το καροτσι εκει θελει να κοιμαται αλλα θα δω τι γινεται μολις περασουμε σε νορμαλ ρυθμους..το τηλ ομως μαλλον θα το χρειαστω γιατι απο οτι εχω διαβασει και εδω τα μωρα ''χαλανε'' με τις ιωσεις..οταν θα παρω θα σας ενημερωσω!ευχαριστω πολυ catcat!

αυτο ειναι αληθεια. η δικια μου χαλασε καθως αρρστησε και μεχρι τωρα τα ετσι ειναι

Kalispera kai apo mena.

I kori mou einai 23 minon kai edokai 2,5 mines apektisa kai ena agoraki.

I mikri koimatai apo 6 minon sto domatio tis stin kounia tis alla ligo prin genniso tis pirame krevataki kai tis valame kagelaki gia na min peftei.Den to pirare arnitika to kainourgio tis krevati kai oute antedrase pou eide tin kounia tis sto domatio mas (esto kai adia). Vevaia eixe gurisei molis 10 meres prin apo to exohiko pou itan me tous goneis mou opote kai na antidrouse tha itan fusiologiko logo tou oti tha eprepe na prosarmostei.

Afou gennisa ola itan kala tis protes 15 meres. meta arxise molis tin evaza gia upno na sikonetai kai na me fonazei piso apo tin porta tou saloniou. Den mou zitaei agalia, den klaiei, den mou zitaei na tin pao sto krevati mou kai molis pao kanei opisthen kai gurizei sto krevati tis. Molis omos xanavgo apo to domatio xanasikonetai kai auti. Merikes fores mou zitaei na tin xaidepso stin platoula, pragam pou pote kano pote oxi.

Na simeioso oti den exei antidrasei me to moro, apenantias ton anaferei sunexeia kai tou ormaei gia na ton filisei.

Ta vradua pote pote kalpsourizei kai me fonazei kai trexo!

Lete na einai auti i antidrasi tis pros to moro i apla megalonei kai ekmetalevetai to oti mporei na katevei apo to krevati tis kai na erthei na epivevaiosei oti eimai ekei?

I alitheia einai oti ki ego exo ligo apelpistei.

Edo kai 3 evdomades exoume erthei sto exohiko kai ekeini koimatai se parkokrevato me tous goneis mou kai o bebis sto diko mou. Den antidra gi auto mono pou merikes fores pou tin vazo ego gia upno pali me fonazei eno otan ti vazei i mama mou oxi.

οχι οτι ξερω πολλα αλλα ειμαι σιγουρη οτι αλλαξε το παιδι σου συμπεριφορα λογω μωρου...ξερω πολλεσ παρομοιες περιπτωσεις, οπως να σταματανε να τρωνε και αλλα κανουν εμετο. ειναι λογικο να εχει απελπιστει ιδιως στην φαση που εισαι...εγω εδω και ειμαι μεσα στα νευρα:mad:

υπομονη

• 2 weeks later...

επεστρεψα... και ναι εγινε το θαυμα...επιστρεψαμε στις παλιες καλες μερες... τον βαζω στο κρεββατακι του και κοιμαται! γιουπιιιιιιιι!!!!!!! και στα δικα σας!!!!!

επεστρεψα... και ναι εγινε το θαυμα...επιστρεψαμε στις παλιες καλες μερες... τον βαζω στο κρεββατακι του και κοιμαται! γιουπιιιιιιιι!!!!!!! και στα δικα σας!!!!!

πως το καταφερες;

μπραβο σου!ευγε!πες μας το μυστικο....:P:p:p