Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Ελένη

Recommended Posts

Σ ευχαριστω παρα πολυυυυ!!!!!!!!:D:D:D

Να σαι καλα για την βοηθεια σου!!!Δεν μπηκα καν στον κοπο να ρωτησω τον γυναικολογο μου και τον παιδιατρο!!!

Αφου εχουμε εδω την ειδικο!!!!!;):D

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια ερώτηση παιδιά, όποια γνωρίζει, η κουνιάδα μου έχει ένα μωρούλι 2 μηνών κ θηλάζει, θέλει να βάψει τα μαλλιά της, άλλοι της λένε όχι, άλλοι με φυτική βαφή, άλλοι δε πειράζει...Ξερετε κάτι;;; Ευχαριστώ...

uADxp3.pngΑγάπες μου .... HqIgp3.png

Μια ερώτηση παιδιά, όποια γνωρίζει, η κουνιάδα μου έχει ένα μωρούλι 2 μηνών κ θηλάζει, θέλει να βάψει τα μαλλιά της, άλλοι της λένε όχι, άλλοι με φυτική βαφή, άλλοι δε πειράζει...Ξερετε κάτι;;; Ευχαριστώ...

Επιτρέπονται όλες οι βαφές κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Δεν υπάρχει καμία αντένδειξη. και εγω τα βαφω εδω και μηνες και ξανθα μαλιστα!μπορεισ να το επιβεβεωσεις και απο εδω αν θες

http://www.kellymom.com/health/lifestyle/index.html

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

ο μικρός μου είναι 3 μηνών και θηλάζω αποκλειστικά. τα μαλλιά μου δεν τα έβαψα σκόπιμα στην διάρκεια της εγκυμοσύνης. τώρα ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε μπορώ να κάνω ανταύγειες. πήγα κι εγώ λοιπόν χθές να κάνω ανταύγειες. τον μικρό μετά δεν τον θήλασα αμέσαως, αλλά 2,5-3 ώρες μετά. ύστερα πρόσεξα όμως πως σε ορισμένα σημεία του κεφαλιού η βαφή είναι πολύ κοντά στη ρίζα, παρόλο που είχα πέι να μην ακουμπάει καθόλου ρίζα. έτσι όπως τα είδα τα μαλλιά μου, σε κάποια σημεία μπορεί να ακούμπησε βαφή. βέβαια η κομμώτρια έβαζε βαμβάκια για να μην ακουμπάει η βαφή στην ρίζα, αλλά εγώ νομίζω πως σε κάποια σημεία της έχει ξεφύγει. στεναχωρέθηκα τόσο που τον θήλασα, που μετά τα 2 επόμενα γεύματα του έδωσα ξένο (άλλη στεναχώρια κι εκεί). είμαι πολύ χάλια από χθές κορίτσια, αισθάνομαι τρομερές τύψεις, φοβάμαι μήπως του έκανα κακό που του έδωσα το γάλα μου. ίσως έπρεπε χθές να του δώσω μόνο ξένο. είμαι χάλια, κλαίω συνέχεια τι το'θελα??

Κάπου μέσα στο forum αν ψάξεις , επειδή το έχουν ξανασυζητήσει , θα δεις πως δεν υπάρχει πρόβλημα και μπορείς να θηλάσεις το παιδάκι σου.

μιλάς για μερικά σημεία που μπορεί να ακούμπησε η βαφή....ε ! δεν νομίζω πως πρέπει να αγχώνεσαι τόσο .

Διαφημίσεις

lloullou καλή μου, από τα θέματα που ανοίγεις, εγώ έχω καταλάβει το εξής: έχεις τρομερό άγχος και πανικοβάλλεσαι με το παραμικρό. Λογικό μέχρις ενός σημείου, καθότι πρωτομάνα κι απειρη, όπως υπήρξαμε όλες μας άλλωστε, αλλά πιστεύω ότι σιγα σιγά είναι καιρός να αρχίσεις να βρίσκεις τρόπους να το διαχειρίζεσαι και να το ξεπερνάς, γιατί να είσαι βέβαιη ότι, αν θα υπάρξει κάτι που μπορεί να κάνει κακό στο μωρό, αυτο θα είναι οι υπερβολικές φοβίες τις μητέρας του, κι όχι η μια σταγόνα βαφής στο δέρμα ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο. Ως πρώην παθούσα σου το λέω!

συμφωνω απολυτα μα την Αγγελινα , μην αγχωνεσαι τοσο, αυτο ειναι που θα κανει πιο νευρικο στο μωρακι σου και ισως χασεις το γαλα σου. Θυλασε το χωρις τυψεις και συνεχισε να καλοπιζεσαι αλλα οχι με ακροτητες. η βαφη στο κεφαλι δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο σοβαρο θεμα....

να χαιρεσαι το μωρακι σου.

Μετα τον 3-4ο μηνα εγκυμοσύνης εκανα ανταύγιες με την ευχη του γιατρού μου.Και τωρα που θηλάζω αποκλειστικά συνεχίζω να κάνω.

Μην αγχωνεσε τόσο.Δεν παθαίνουν κατι τα μρακια μας.Αν ηταν να τα σκεφτόμαστε όλα τοσο πολύ....σκέψου όλα τα χημικά που βαζουμε πανω μας και δεν τα πολυσκεφτόμαστε(κρεμες, σαμπουαν, μακιγιαζ) ή δεν μπορούμε να ελέγξουμε(στα φαγηταν,αναψυκτικά...).

Ολα καλά ειναι.Μην στενοχωρεις το μωρακι σου!

QqmLp3.png

Μια χαρα ανταυγειες κανω(κ ρεφλε παρακαλω :) ) κ μια χαρα θηλαζω αποκλειστικα!!!!! ....το αγχος σου ειναι χειροτερο απο τη βαφη....προσπαθησε να χαλαρωσεις κ enjoy it !!!!!!!! :):)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

κι εγώ έκανα και ρεφλέ μετά.. έχω σκάσει κορίτσια. ξέρω πως μπορεί να είμαι υπερβολική, αλλά φοβάμαι πολύ.

Χωρίς ρεφλέ δεμ αξίζουν οι ανταύγειες !!!! Καλά έκανες !!!!

Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.. κάπου διάβασα οτι στην περίοδο της εγκυμοσύνης ίσως επηρεάζει η χημική βαφή το ουροποιητικό σύστημα του μωρού. Φέξε μου και γλύστρισα !!!!!!!

Όταν είναι γεννημένο και απλά το ταίζεις , τί να πάθει ;;;;;;

Η φασολάδα μπορεί να το πειράξει περισσότερο ...:-P

• 9 months later...

αγλαια μου ντεκαπαζ η βαφη ειναι καλύτερα να κάνω ενώ θηλάζω.το μωρο μου προχθες εκλεισε μηνα.ντεκαπαζ ανταυγειες αν ακουμπησουν(που θα ακουμπησουν σιγουρα) στο κεφαλι πειραζει?ειναι καλυτερα απο βαφη?θα ηθελα να κανω μεζ τα μαλλακια μου.δεν την παλευω με τα λευκα αλλο!

επίσης οταν λες δεν πειραζουν οι βαφες εννοεις φυτικες/χημικες?και οταν λεμε δεν πειραζουν δεν πειραζουν καθολου η σε καποιο ικανοποιητικο βαθμο?

s0g0p2.png

5wRrp2.png

αγλαια μου ντεκαπαζ η βαφη ειναι καλύτερα να κάνω ενώ θηλάζω.το μωρο μου προχθες εκλεισε μηνα.ντεκαπαζ ανταυγειες αν ακουμπησουν(που θα ακουμπησουν σιγουρα) στο κεφαλι πειραζει?ειναι καλυτερα απο βαφη?θα ηθελα να κανω μεζ τα μαλλακια μου.δεν την παλευω με τα λευκα αλλο!

επίσης οταν λες δεν πειραζουν οι βαφες εννοεις φυτικες/χημικες?και οταν λεμε δεν πειραζουν δεν πειραζουν καθολου η σε καποιο ικανοποιητικο βαθμο?

Όλες αυτές οι βαφές περιέχουν επικίνδυνες ουσίες που συσσωρεύονται με τα χρόνια αλλά δεν αποτελούν αντένδειξη για το θηλασμό.

Το ίδιο ισχύει και για πάρα πολλά άλλα.

Όλες αυτές οι βαφές περιέχουν επικίνδυνες ουσίες που συσσωρεύονται με τα χρόνια αλλά δεν αποτελούν αντένδειξη για το θηλασμό.

Το ίδιο ισχύει και για πάρα πολλά άλλα.

σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.εσύ στη θέση μου θα έκανες ανταύγειες?και αν ναι με ΄ντεκαπάζ ή με φυτική βαφή?:confused:

s0g0p2.png

5wRrp2.png

σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.εσύ στη θέση μου θα έκανες ανταύγειες?και αν ναι με ΄ντεκαπάζ ή με φυτική βαφή?:confused:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν γνωρίζω αναλυτικά καμία από τις παραπάνω διαδικασίες για να μπορώ να τις συγκρίνω.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν γνωρίζω αναλυτικά καμία από τις παραπάνω διαδικασίες για να μπορώ να τις συγκρίνω.[/quoteδεν πειράζει προς Θεού.σε ευχαριστώ πολύ:D

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Όταν είχα ρωτήσει μια μαία αν μπορώ να βάψω τα νύχια μου όταν ήμουν έγκυος, μου είχε απαντήσει "αν τρέφεσαι αποκλειστικά με βιολογικά προϊόντα, φοράς μόνο ρούχα από οργανικό βαμβάκι και δεν χρησιμοποιείς χημικά απορρυπαντικά τότε μην τα βάψεις. Αν δεν κάνεις τίποτα από αυτά, δεν χάθηκε ο κόσμος αν βάψεις το νύχι". Το ίδιο θα απαντήσω και στην Fine, κάνε αυτό που σου αρέσει πιο πολύ. Προσωπικά, τα βάφω με φυτική βαφή, επειδή βαριέμαι να πηγαίνω στο κομμωτήριο. Έτσι, αν περάσει μεγάλο διάστημα ανάμεσα σε δύο επισκέψεις (έχουν περάσει ήδη 3 μήνες και μάλλον θα έχουν γίνουν 4 μέχρι να τα ξαναβάψω) είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα, το χρώμα απλά φεύγει, και δεν φαίνεται ρίζα

Όταν είχα ρωτήσει μια μαία αν μπορώ να βάψω τα νύχια μου όταν ήμουν έγκυος, μου είχε απαντήσει "αν τρέφεσαι αποκλειστικά με βιολογικά προϊόντα, φοράς μόνο ρούχα από οργανικό βαμβάκι και δεν χρησιμοποιείς χημικά απορρυπαντικά τότε μην τα βάψεις. Αν δεν κάνεις τίποτα από αυτά, δεν χάθηκε ο κόσμος αν βάψεις το νύχι". Το ίδιο θα απαντήσω και στην Fine, κάνε αυτό που σου αρέσει πιο πολύ. Προσωπικά, τα βάφω με φυτική βαφή, επειδή βαριέμαι να πηγαίνω στο κομμωτήριο. Έτσι, αν περάσει μεγάλο διάστημα ανάμεσα σε δύο επισκέψεις (έχουν περάσει ήδη 3 μήνες και μάλλον θα έχουν γίνουν 4 μέχρι να τα ξαναβάψω) είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα, το χρώμα απλά φεύγει, και δεν φαίνεται ρίζα

όταν λες φεύγει?ξεθωριάζει?εγώ εχω και λευκά που θέλω να καλύψω.θα τα καλύψει μια φυτική?ξερεις μετά αν πάνω σε σκούρο χρώμα φυτικής μπορώ να κάνω ανταυγειες η θα τα κατακάψω για να ανοίξει το ντεκαπαζ?:confused:

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...