Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ραντεβού στο/στη γιατρό σας...

Recommended Posts

Νικη εγω τωρα βρηκα λιγο χρονο και διαβασα ολη την ιστορια.Να κανεις ετσι οπως αισθανεσαι.Παντως δε βλαπτει να συναντηθεις μαζι της και να δεις τι θα χει να σου πει!Θελω να σου πω οτι εχω μια φιλη που ζουσε Αθηνα και σε ολη την εγκυμοσυνη πηγαινε σε εναν γιατρο εκει.Μολις μπηκε στο μηνα της ηρθε εδω Καβαλα που μενουν οι γονεις της για να γεννησει εδω.Φυσικα αναγκαστικα ηρθε σε γιατρο εδω περα.Θελω να πω δηλαδη οπτι και να αλλαξεις γιατρο δεν εγινε και τιποτα!Προλαβαινεις,αρκει εσυ και ο Βαγγελης να νιωθετε καλα!

Εμενα παντως ο γιατρος μου μας ειχε μεσα μισαωρο και βαλε παντα και ηταν πολυ κατατοπιστικος σε ολα.Παντα με ρωτουσε δυο-τρεις φορες αν εχω καμια απορια ή κατι να συζητησουμε επιπλεον απο αυτα που με συμβουλευε.Η γιατρος σου οντως μου φαινεται κι εμρνα απαραδεκτη

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 114
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγα χτες από εκεί μιλήσαμε... Μου είπε ότι είμαι πολύ μικρή ότι όλα είναι άψογα ότι όλα πάνε εξ αρχής πολύ καλά και ότι αφού μιλάμε στο τηλέφωνο συχνά ποτέ δεν είχα κάτι σοβαρό είναι πολύ ήσυχη σχετικά με την εγκυμοσύνη μου αλλά και τον τοκετό :? Το θέμα είναι ότι σαν γιατρός είναι πολύ καλή...Σαν επιστήμων δηλαδή... Την προτιμάει πολύς κόσμος είναι πάντα φουλ... Ήμουν και εγώ κάπως τα πήρα λίγο πιο υπερβολικά τα πράγματα δεν ήταν 10 λεπτά ήταν 20-30 πάντα... Ατυχής στιγμή να το πω? Ήθελα να κάτσω παραπάνω και εγώ... Από το τηλέφωνο που της έλεγα που πονάω ή κάτι ήξερε και μου έλεγε τι να κάνω και πάντα με ηρεμούσε... Όμως τις 2 τελευταίες επισκέψεις ήταν κάπως... Αφού της εξήγησα και κατάλαβε και ζήτησε συγνώμη θα συνεχίσω μαζί της... Δε θέλω να ψάχνομαι τελευταία στιγμή όλα θα πάνε καλά...

Να μου είστε καλά όλες...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Αρα Νικακι Συμπέρασμα: Μην αφήνουμε τις αρνητικές μας σκέψεις (που πολλές φορές ειναι υπερβολικές ειδικά οταν είμαστε εν θερμώ) να μας παρασύρουν γιατι φθειρόμαστε χωρίς λόγο.. δεν είναι λίγο το στρες που πέρασες. Εφ'όσον ένιωσες καλά μετα απο τη συζήτηση σας ακολουθησε το ενστικτο σου.

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Κορίτσια λέω να κλείσω το πρώτο ραντεβού στον γυναικολόγο σε ημερομηνία που θα είναι 6η-7η εβδομάδα της εγκυμοσύνης.

Τελικά μερικοί εξετάζουν και κολπίκα στην αρχική εξετάση ή μόνο στην περίπτωση που δεν έχει γίνει κολπικός προγεννητικός έλεγχος;

Στην δική μου περίπτωση έχει γίνει τέτοιος έλεγχος 2 χρόνια πριν μείνω έγκυος, δηλαδή υπερηχογράφημα κλπ για να δούμε αν ανατομικά είμαι ΟΚ.

Διάβασα οτι υπερηχογράφημα γίνεται και στην πρώτη επίσκεψη σε περίπτωση εγκυμοσύνης, οπότε αυτό σημαίνει οτι εισάγεται κάτι στον κόλπο, έτσι δεν είναι;

Ναι απο τον κολπο θα το δει δε φαινεται αλλιως εκτος αν ο γιατρος σου εχει κανα υπερμηχανημα.Πρωτα πρεπει να σε δει για να δει αν ειναι ενδομητριος η κυηση δηλαδη πως το μωρακι σου μεγαλωνει κανονικα μεσα στη μητρα ε και μετα καθε μηνα περιπου θα πηγαινεις.Βρηκες τελικά γιατρο?

Ασε είμαι μπερδεμένη. Εχω καταλήξει σε δύο γιατρούς που μου πρότειναν εδώ, αλλά με ζαλίζουν οι δικοί μου να πάω στο ΙΑΣΩ που είναι μαιευτήρας ο γυναικολόγος που είχα.

Αν θες τη γνωμη μου πηγαινε σε ενα γιατρο που τον ξερετε καλα γιατί υπάρχουν πολλοι ασχετοι και ειναι κριμα να σε γεμισουν με φοβους και ανασφαλειες.Ακου τους γονεις σου αν θες τη συμβουλη μου.Τωρα βεβαια αν ο γιατρος αυτος εχει κανει κατι και δεν νιωθεις ασφαλεια ενοειται αλλαξε τον.Αν διαβασεις παλαιοτερα ποστ δικα μου και δεις τι μου καναν οι γιατροι θα καταλαβεις.Πως αισθανεσαι?Εχεις ζαλαδες κτλ?

Διαφημίσεις

Επαθα έναν μεγάλο ίλιγγο με ναυτία πριν 2 εβδομάδες, που δεν ήξερα οτι είμαι έγγυος :o

Μετά μου έμεινε μια μόνιμη ελαφριά δυσπεψία και μου έχει κοπεί λίγο η όρεξη

κι εμενα μια περιεργη ζαλαδα μου χε ερθει πριν κανω τεστ!!!Αχ ωραια αντε σου ευχομαι ολη σου η εγκυμοσυνη να παει καλα.Οτι χρειαζεσαι εδω στο φορουμ να μας λες!

εμείς πήγαμε στη γιατρό χθες.είμαστε περίπου 2700γρ και 37εβδομάδων και κάτι...κοντεύει ο καιρός...αυτό που μας είπε φεύγοντας και με προβλημάτισε είναι το εξής.την άλλη τρίτη που θα πάμε για να με δειμου είπε να σκεφτώ ποιά ημερομηνία θέλω για να με προγραμματίσει για τοκετό.ΠΗΤ έχω 7/10.με ρώτησε όμως ποιά ημέρα θέλω.αυτό που μου είπαν τα κορίτσια χθες στο τσατ ,αλλά και η μαμά μου είναι γιατί να μην περιμένω αφού έχω περιθώριο;ο άντρας μου λέει πως η γιατρός ξέρει.εδώ να σημειώσω ότι στην εξέταση χθες μου είπε ότι έχω παχύ τράχηλο και ένα δάχτυλο περίπου διαστολή.κι εγώ η χαζή δε ρώτησα λεπτομέρειες...θα ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού.

Διαφημίσεις

Ναι βρε Ευδοκια? Γιατι να πας προγραμματισμενα? Θα κανεις καισαρικη? Αν δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο γιατι να το κανεις αυτο? Εχεις μπροστα σου τουλαχιστον ενα μηνα.. Μπορεις μια εγκυμοσυνη να φτασει μεχρι τις 42 εβδομαδες και αυτο ειναι φυσιολογικο (δηλαδη 2 εβδομαδες μετα την ΠΗΤ)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ισως επειδη ειδε πως το μωρο ειναι πανω απο 2500 ηθελε να τη βαλει να γεννησει.Δεν ξερω ειλικρινα πως σκέφτονται πάντως ευδοκία ρωτα τον και αν δεν υπαρχει καποιο πρόβλημα πες του πως θες να γεννήσεις φυσιολογικά και οτι ωρα σε πιασουν οι πόνοι όχι οποτε θελει αυτός.Ακου εκεί!!!

Ευδοκια μην υποχωρησεις!Περιμενε να αποφασισει το σωμα σου ποτε θελει να γεννησει!Οι γιατροι κανουν αυτο που τους βολευει για τους δικους τους λογους!Να μην τρεχουν μεσα στην νυχτα, τα ΣΚ κ.λ.π

Το μωρακι σου ξερει καλυτερα ποτε θελει να ερθει στην αγκαλια σου!

yHVLp3.png G2Hmp3.png

:shock::shock:

Γιατι να πας προγραμματισμενα?Ετσι στα καλα καθουμενα ας παμε σημερα να γεννησουμε?Απο οτι ξερω περιμενουν τουλαχιστον 41 εβδομαδες για να γινει κατι τετοιο και εχω ακουσει και 42 εβδομαδες!!

Κι εγω νομιζω οτι πρεπει να επιμεινεις στο γιατρο σου..... :?:? Η τουλαχιστον ας σου εξηγησει ποιος ειναι ο λογος να βιαστειτε...

bxBwp2.png EgDTp2.png

τί να πω! θα ρωτήσω οπωσδήποτε πριν δεχτώ κάτι. πρωτάρα υποψήφια μανούλα είμαι κι εγώ...όπως λέει και μια κοινή γνωστή όσο ζω μαθαίνω.. :wink:

Υ.Γ. γειά σου ρε Μαριλένα! :D

Μερικοι γιατροι το εχουν συστημα να βαζουν τις εγκυες νωριτερα με ραντεβου για να μην τρεχουν μεσα στη νυχτα ή για να μην τους χαλασεις το σαββατοκυριακο.. Ντροπη τους βεβαια. Και εχε υποψην σου πως αν πας με ραντεβου που σημαινει πως δεν θα σε εχουν πιασει οι πόνοι, θα σου βαλουν τεχνιτους που πονανε πολύ περισσοτερο. Και να το κανεις επειδη υπαρχει λόγος, κινδυνευει ας πουμε το παιδι, σου σπασαν τα νερα αλλα δεν εχεις πονους κλπ να πω ενταξει.. Να το κανεις ομως για να μην χαλασεις το προγραμμα του γιατρου ειναι μεγαλη βλακεια.. Μην πας οτι δικαιολογια και να σου πει. Πες μας τι θα σου πει να σου πουμε και εμεις. Παρε τηλεφωνο και ρωτα.Περιμενουμε

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Nα ρωτήσω κατι? Αν σου κανουν τεχνητους πόνους γεννας με φυσιολογικό ή καισαρική? Ευχομαι ευδοκια να διευθετήσεις γρήγορα το θέμα με το γιατρό σου και όλα να πάνε καλά.Περιμένουμε νεα σου!

θα δω τη γιατρό την τρίτη.θα τη ρωτήσω και θα με εξετάσει κιόλας.άντε να δούμε...εγώ λέω να γλιτώσω πόνους όχι να έχω κ περισσότερους...θα σας ενημερώσω κορίτσια οπωσδήποτε! :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...