Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μετα απο εμετο αηδιαζει με το γαλα


Recommended Posts

την βοηθεια σας βρε μανουλες...οπως εχω ξαναπει ο μικρος μου εχει ιωση που του γυρισε σε βροχιτιδα.την πεμπτη το βραδυ εκανε εμετο απ τα φλεματα κ μαζι μ αυτα εβγαλε κ το βραδυνο του γαλα, απο τοτε λοιπον αρνειται να πιει.κανα 2 γουλιες που του δωσα σημερα με ταματα εκανε εκφραση αηδιας κ ταρακουνηθηκε σαν να ανατριχιαζει.Δοκιμασα να του αλλαξω γαλα αλλα τιποτα.φαγητο κουτσοεφαγε παντως.να επιμεινω;του κατσε ασχημα η φαση με τον εμετο;ειχε τρομαξει κ εκλαιγε η ψυχη μου.εχω στεναχωρεθει πολυ.σας εχει τυχει;Θα Του φυγει οπως του ηρθε?

M6bap3.png

 

cik1p3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


δεν θα νιωθει καλα και λογω της ιωσης....γνωμη μου ειναι να αμην αλλαξεις γαλα, θα επανελθει σιγα σιγα....Να τον αφηνεις να πινει οσο θελει....περαστικα

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην περαστικα και γρηγορα στο παιδακι σου:)

τα ιδια εκανε και η δικια μου μικρουλα,μετα απο εμετο δεν ηθελε γαλα,και συνεχιζε και την αλλη μερα,ειχε και πυρετο ομως.

Το πιο πιθανο ειναι αυτο που λες τρομαξε το παιδακι σου και σε συνδιασμο με την φλεγμονη των βρογχων οσο να ναι δυσκολευεται.

αυριο θα ειναι καλυτερα και θα σου ζητησει απο μονο του γαλατακι,κι οπως λες: οπως ηρθε θα φυγει;) τουλαχιστον στην δικια μου ετσι γινοταν:)

 

 

Link to comment
Share on other sites

eixa ki egw autes tis meres ti mikri mou 10 minwn me puretouli.otan itan i wra gia to gala to ipie mia xara kai meta ekane emetouli.omws sunexize na to thelei kai tis ksanaedwsa kai ksana pali to evgale.to idio kai to vradu kai ta ksimerwmata.tin epomeni mera i paidiatros mou eipe otan kanei emeto na min tis dinw pote gala giati einai varu kai den to antexei to stomaxaki kai ta aidiazei, alla na tis dinw tsai mauro eurwpaiko.pragmati to kakomoiro iremise kateutheian gia mia mera.meta arxisame pali to galataki alla pio elafru.1 mezoura sta 60ml.kai siga siga irthame sta isa mas.

poso to lupithika pou den iksera kai tou edina gala meta ton emeto kai ginotan xeirotera.....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

καο εμενα ο μικρουλης μου σημερα ειναι συναχωμένος και οταν ηπιε το γαλατακι του,μετα απο λιγο εκανε εμετο. επιχείρησα να του δωσω ξανα αλλα ηπιε μονο 70μλ και το έσπρωχνε με απέχθεια το μπουκαλι του.δεν του εδωσα αλλο και τον αφησα να κοιμηθει.θα δουμε τι θα γινει το πρωι,θα το πιει η θα μεινει παλι νηστικό.......?

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

 

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και περαστικά σας !

 

Κι εμένα ο Νικόλας που είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στους εμετούς όταν έχει φλέμματα standard θα κάνει εμετό με το γάλα... ρευστοποιούνται όλα βλέπεις και ίσως το γάλα να του πέφτει βαρύ και γι΄αυτό να καταλήγει στον εμετό... έλα μου ντε όμως που το ζητάει !

Τώρα, στην δική σου περίπτωση, γνώμη μου: συνεχίζεις να του προσφέρεις γάλα. Εάν δεν το θέλει το παιδί, άσε τον. Σε λίγες μέρες που θα αισθανθεί καλύτερα να δεις θα το πιει από μόνος του. Για να το κόψει χλωμό το βλέπω. Ή δοκίμασε κι αυτό με το τσάι μήπως δεις αποτελέσματα !

Καλό κουράγιο !

x3lfp2?r=1334129047

 

ziswp2.png

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα, καλη εβδομάδα να χουμε!

 

αν κ μ αυτα που ακουω πρωι πρωι (περι περικοπης μισθων) δεν ξερω ποσο καλα μπορουμε να μαστε κ για ποσο ακομη θα χω να παρω γαλα με τοσους μηνες καθυστερησης πληρωμων...ας μην σας χαλαω την διάθεση πρωι-πρωι ομως.

σημασια εχει πως το παιδάκι μου ειναι καλύτερα. εχθες ενω το πρωι δεν ηπιε καθολου γαλα του εκανα τραχανα κ κοντεψε να φαει και το πιατο. μεσημερι οενα πιατο κρεατοσουπα και ταραξε το μπροκολο (τρελα με το μπροκολο!) και το βραδυ ηπιε μετα απο μερες 60ml γάλα. σήμερα καταφεραμε κ ήπιαμε 150ml. το μπιμπερο ουτε να το δει...ποτηρι με καλαμακι πλεον. να κ κατι καλο. αχ κοριτσια να ναι καλα τα παιδακια μας μονο!

M6bap3.png

 

cik1p3.png

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο στο ζουζουνι σου!

και οπως λες βγηκε και κατι καλο:wink:

τερμα το μπιμπερο,μεγαλωνετε!

 

Ετσι καλη μου, να ναι καλα τα παιδακια μας,

κι οτι ερχεται να φευγει γρηγορα.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...