Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Χθές ήρθε ταχυδρομικώς ένας φάκελος στο όνομα του άντρα μου. Στοιχεία του αποστολέα δεν είχε και ήταν σφραγισμένος απο ταχυδρομείο της Πορτογαλίας. Εσώκλειστη ήταν μια επιστολή , συνταγμένη με πολύ όμορφο τρόπο στην αγγλική γλώσσα και γραμμένη σε υπολογιστή. Ο αποστολέας συστηνόταν ως δικηγόρος στην Μανδρίτη του οποίου πελάτισσα ήταν κάποια κυρία που είχε το ίδιο επώνυμο με τον άντρα μου και η οποία απεβίωσε και άφησε στην τράπεζα το ποσό των 6.500.000 ευρώ. Η τράπεζα ενημέρωσε τον εν λόγω ''δικηγόρο'' πώς αν δε βρεθεί κληρονόμος τα χρήματα θα μείνουν στην τράπεζα και ο εν λόγω κύριος ζητάει απο τον άντρα μου να παρουσιαστεί ώς κληρονόμος και απο το προαναφερθέν ποσό το 20% να δωθεί σε φιλανθρωπίες και το υπόλοιπο 80% να το μοιραστούν απο μισό.

Σήμερα λοιπόν στη δουλειά εντελώς τυχαία ακούω την συζήτηση κάποιων ανθρώπων σχετικά με μια τέτοια επιστολή που έλαβε κάποιος συνάδελφός τους απο τη Σουηδία.

Όπως έχετε καταλάβει πρόκειται για απάτη χωρίς βέβαια να γνωρίζω το τίμημα. Στην επιστολή αναφέρεται και το τηλ και το e-mail του αποστολέα.

Άν κάποιος-α έχει λάβει παρόμοια επιστολή απλώς ας την αγνοήσει για να μην βρεθεί μπλεγμένος.....

Διαφημίσεις

αυτό μαλλον λεγεται ξεπλυμα.....μοιράζουν τα ποσά και για την διευκολυνση σου δινουν και ενα ποσο.....για την συνεναιση.....το έχω ακουσει απο τον άντρα μου παλιά στην εταιρεια έφταναν διάφορα τετοια φαχ νομιζω παλιά ειχα λαβει επιστολή που έλεγε οτι ειχα κερδισει σε λοταρια ένα πολυ μεγαλο ποσο.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

αυτό μαλλον λεγεται ξεπλυμα.....μοιράζουν τα ποσά και για την διευκολυνση σου δινουν και ενα ποσο.....για την συνεναιση.....το έχω ακουσει απο τον άντρα μου παλιά στην εταιρεια έφταναν διάφορα τετοια φαχ νομιζω παλιά ειχα λαβει επιστολή που έλεγε οτι ειχα κερδισει σε λοταρια ένα πολυ μεγαλο ποσο.....

για λοταρία λαμβάνω συνέχεια mail στη δουλειά, αλλά ένας φάκελος με τα προσωπικά σου στοιχεία και αναφερόμενος σε κληρονομιά σε ψαρώνει καλύτερα.

Ακριβώς 8 χρόνια πριν στην εταιρία που εργαζόμουν τότε είχε έρθει ίδια επιστολή ταχυδρομικώς στο όνομα του ιδιοκτήτη.

Είναι παλιά ιστορία αλλά από ότι φαίνεται συνεχίζεται κανονικά!

Διαφημίσεις

Το είχα ξανακούσει κι εγώ πριν χρόνια. Νομίζω είχαν ειδοποιήσει τον πατέρα μου. Αλλά εκεί ανέφεραν ότι πρέπει να τους καταθέσει ένα ποσό για τα έξοδα και ήταν πιο φανερό ότι είναι απάτη. Ευτυχώς στην Ελλάδα ξέρουμε ακόμα το σόι μας και πόσους θείους έχουμε...

Λάβαμε και μεις. Στείλανε για τον άνδρα μου.

Επειδη εργάζομαι κάπου που το ψάξαμε μέσω δικηγόρου χωρίς να πληρώσουμε είναι απλώς άλλη μία απάτη.

Για τέτοια μυνηματα μέσω e-mail υπάρχει η διωξη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ εγκληματος,

για ταχυδρομικές επιστολές δεν υπάρχει καμία ανάλογη δίωξη για να μπορέσουμε να απευθυνθούμε με το ανάλογο γράμμα???? Ξέρει κάποια κοπέλα καμία ανάλογη υπηρεσία?

επισης να πω, πως σε περιπτωση αλλη, το θυμα εδωσε στοιχεια, και με διαφορα 'ταχυδακτυλουργικα', του σηκωσαν λευτα απο το λογαριασμο του....προσοχη....

Διαφημίσεις

και σε μενα με μαιλ τα στελνουν,με εναν προχειρο υπολογισμο εχω κληρονομισει περιπου 10 δισεκατομυρια ευρω:rolleyes::rolleyes:

και εγώ καπου εκεί είμαι Παμπλουτη!!!!

οφφ τόπικ: ( Δημητρούλα Τι φατσουλι είναι το μπεμπάκι σου????? Να σου ζήσει μωρέ...!!! Επίσης και εσυ φατσούλι είσαι ε?)

και σε μενα με μαιλ τα στελνουν,με εναν προχειρο υπολογισμο εχω κληρονομισει περιπου 10 δισεκατομυρια ευρω:rolleyes::rolleyes:

καλε γεννησες sorry για το οφφ τοπικ

να σου ζησει η κορακλα και τα αλλα δυο νινακια σου:D

και εγώ καπου εκεί είμαι Παμπλουτη!!!!

οφφ τόπικ: ( Δημητρούλα Τι φατσουλι είναι το μπεμπάκι σου????? Να σου ζήσει μωρέ...!!! Επίσης και εσυ φατσούλι είσαι ε?)

καλε γεννησες sorry για το οφφ τοπικ

να σου ζησει η κορακλα και τα αλλα δυο νινακια σου:D

σας ευχαριστω κοριτσακια μου κ εσυ στελινουλα με το καλο το μωρακι σου!τιγρακι να χαιρεσαι κ εσυ το νινι σου!

οποτε θελετε δανεικα πειτε μου!εχω κληρονομιες στην μπαντα!:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...