Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

eco ball για πλυντηριο ρουχων

MY TREASURE

Recommended Posts

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να διαφημίσουν την εν λόγω "μαγική" μπαλίτσα. :lol:

Κι όταν με παίρνουν τέτοια τηλέφωνα για τόσο αναξιόπιστα προϊόντα... ωωω ναι νιώθω σαν τη Σωσώ στα εγκλήματα!!

Λοιπόοοονννν....

Στην άλλη μεριά του τηλεφώνου ήταν μια κοπελίτσα... στυλ... "χαρούμενο"...:P Φωνή λεπτή και παιχνιδιάρικη! :P

Άρχισε να λέει πως βάζεις τη μπαλίτσα και ξενοιάζεις από απορρυπαντικό. Και είμαι στο τσακ να της πω πως έχω ξεμείνει από πλυντήριο... αλλάααα δεν το λέω!! :lol:

Της λέω οκ... πες μου πώς λειτουργεί;

- Με ενεργό οξυγόνο!! (Η χαρά της ανακάλυψης στη φωνή της! Η έκφρασή της όλα τα λεφτά!)

- Δηλαδή; Τι εννοείς;

- Έχει ενεργό οξυγόνο!

- Μα το ενεργό οξυγόνο δεν είναι κάτι που το "κατέχει" κάποιος... (ναι ναι... τη βάζω στα βαθιά... :lol:)

-...... ...εεε χχ... μμμ.... Μην ανησυχείτε!! Η εταιρία έχει κάνει την έρευνά της και είναι εγγυημένο προϊόν! Αντέχει 1000 πλύσεις!

- Εγώ σας ρωτάω ΑΝ πλένει... ή αν απλά ΝΕΡΟ-πλένει... κι εσείς μου λέτε για "εγγύηση" και 1000 πλύσεις. Μα τι να κάνω τις 1000 νερο-πλύσεις;;

-όοοοοχιιι.... έχει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!

-(Η χαρά στη φωνή μου δεν περιγράφεται!!) Αλήθεια???!!! ΠΟΙΕΣ ???

- ..... εεε ...χχχ... μμμμ.... Έχει πάει στη διεθνή έκθεση θεσσαλονίκης!

- Αυτό δεν είναι πιστοποίηση!! (έχω πάρει πλέον το ύφος του σοβαρού... απογοητευμένου επιστήμονα... :lol: :lol:)

- Μα η εταιρεία έχει όλες τις πιστοποιήσεις! Τα έχει όλα γραμμένα εδώ!!

- Μα δε μπορεί να έχει όλες τις πιστοπιοήσεις!! (Παίρνω ύφος 40 καρδιναλίων... και τουπέ...): Κοιτάξτε, κάθε προϊόν ανάλογα με το είδος του και τη χρησιμότητά του έχει αντίστοιχες πιστοποιήσεις. Αφού λετε πως έχει πιστοποίηση... πείτε μου από ποιο φορέα... και ποια...;;

- ..... pip.... piiiip.... piiip

Ωωωω ναιιιι μου έκλεισε το τηλέφωνοοοοοοοο

μπου χου χου χουυυυυυυ

Δε θα μάθω ποτεεεεεεεεεεεεε !!!

Άχχχχ τι τις ήθελα τις δύσκολες λέξειιιιςςςς..... Άχ Φάν(ι)ηηηη μουυυυ

[YOU TUBE]DlnEtt7t5mY[/YOU TUBE]

:P:p:p lol:πολυ με κανεις και γελάω Χί Χί Χί...δεν τη ρωταγες τι καιρο κάνει σημερα καλύτερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 65
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα δεν θα με επειθαν με τιποτα παντως!! γιατι να αλλαξω με το απορρυπαντικακι μου? εαν θελω να μην επιβαρυνω τα ρουχα και την υγεια μας, χρησιμοποιω βιολογικα, οπως τα planet!!!!

Βασικά εγώ τη συνιστώ, δεν την επιβάλλω σε κανένα!Όποιος θέλει την αγοράζει. Από τελεμάρκετινγκ δεν θα την αγόραζα πάντως...Δυστυχώς πέταξα τα κουτιά από τον Κωτσόβολο, αλλά βρήκα αυτό στην ιστοσελίδα τους:

''Η δράση της ecoball συνίσταται στη διάσπαση της βρωμιάς και απομάκρυνση βακτηριδίων μέσω της ελεγχόμενης απελευθέρωσης αρνητικών ιόντων και την εκπομπή συγκεκριμένων ποσών θερμότητας (far infrared rays) μέσω της τριβής των ειδικών κεραμικών σβόλων που περιέχει, που σε συνδυασμό με την ανάδευση των ρούχων στις φάσεις πλύσεων, απομακρύνει με φυσικό, οικολογικό τρόπο τη βρωμιά από τις ίνες των ρούχων χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση επιβλαβών, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον χημικών απορρυπαντικών''.

Άρα δεν λέει κάτι για ενεργό οξυγόνο και λοιπά φαιδρά...

Προσωπικά είμαι από τους ανθρώπους που αντιπαθούν τα χημικά, πλένονται με αγνό σαπούνι Λέσβου και λούζονται μόνο με παιδικό σαμπουάν...Άρα μου κάνει αυτού του είδους η πλύση σε σύγκριση με τα χημικά απορρυπαντικά τα οποία μου προκαλούσαν φαγούρα!

Από τη στιγμή που καθαρίζει είναι αυταπόδεικτη η δράση της...

Και κανονικό απορρυπαντικό να χρησιμοποιήσεις, άμα έχεις βαρβάτο λεκέ θέλει να τον πλύνεις τοπικά με άβα πριν, ενώ μερικοί λεκέδες θέλουν ακόμα και σόδα ή άλλα ''γιατροσόφια''...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Εγώ θα προτείνω κάτι άλλο...

Δοκιμάστε (απλά για μία δύο φορές) να πλύνετε τα ρούχα σας (τα οποία δεν έχουν λεκέδες) σε υψηλή θ ερμοκρασία (όπως ακριβώς με τη "μπάλα") και βάζοντας μέσα στον κάδο ένα μπαλάκι του τένις ή (ακόμα καλύτερα λόγω βάρους) ένα μπαλάκι του γκολφ....

Χτυπάνε τα ρούχα και διασπάνε στους λεκέδες. Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι τα ρούχα "καθαρίζουν" ή (καλύτερα) φαίνονται καθαρά. Όπως ακριβώς με τη "μπάλα"

Διαφημίσεις

Κανένας δεν έχει πρόθεση επιβολής της γνώμης του. Συζήτηση κάνουμε, κι όσο δεν έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε πειραματικά (με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ποιότητας) το αν πραγματικά πλένει ή αν απλώς νερο-πλένει... όλα όσα λέμε είναι στον αέρα.

Εκτός φυσικά από τα αντιεπιστημονικά ... που "χτυπάνε" στο μάτι.

...

''Η δράση της ecoball συνίσταται στη διάσπαση της βρωμιάς και απομάκρυνση βακτηριδίων μέσω της ελεγχόμενης απελευθέρωσης αρνητικών ιόντων και την εκπομπή συγκεκριμένων ποσών θερμότητας (far infrared rays) μέσω της τριβής των ειδικών κεραμικών σβόλων που περιέχει, που σε συνδυασμό με την ανάδευση των ρούχων στις φάσεις πλύσεων, απομακρύνει με φυσικό, οικολογικό τρόπο τη βρωμιά από τις ίνες των ρούχων χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση επιβλαβών, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον χημικών απορρυπαντικών''.

....

Μου επιτρέπεις να μεταφράσω τα κόκκινα;

Εμένα όλο αυτό μου λέει... πως η ύπαρξη της μπάλας και τα χτυπήματα που κάνει είναι και ο τρόπος που καθαρίζει. Δηλαδή είναι σα να έχεις πάρει το ρούχο και το τρίβεις γερά για να καθαρίσει.

Γι' αυτό ίσως να λένε μία μπάλα ανά 2,5-3 κιλά. Γιατί για περισσότερα ρούχα θες ... περισσότερα "χτυπήματα"...

Αλλά, αυτός ο τρόπος μπορεί άνετα να επιτευχθεί και με ποιο οικονομικές λύσεις. Παλιότερα, είχα ακούσει ένα "γιατροσόφι" με μπαλάκι του τένις. Βάζεις 1-2 μπαλάκια του τένις μέσα στην πλύση και κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά με τα χτυπήματα και την τριβή. Η κοπέλα που μου το πρότεινε, μου έλεγε πως το είχε δοκιμάσει και πως βοηθούσε τα ρούχα να βγαίνουν πιο "αφράτα". Η σύσταση ήταν ιδιαίτερα για μπουφάν (τα φουσκωτά, τα πουπουλένια), πετσέτες κτλ.

Αν λοιπόν μπορεί κάποιος να πετύχει το ίδιο πράγμα με μπαλάκια του τένις... που είναι κατά πολύ οικονομικότερα... γιατί να αγοράσει αυτή τη μπάλα-πλύσης;;

Επίσης...

Η μη ύπαρξη όμως απορρυπαντικού, δεν αφαιρεί εύκολα τις λιπαρές στιβάδες, επομένως αρκετοί ρύποι θα παραμένουν στο ρούχο κι ας μη φαίνονται. (Εγώ προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένη με αυτό).

Ουσιαστικά, ο παραπάνω ισχυρισμός της εταιρίας, αναφέρει με έντεχνο τρόπο... πως νερο-πλένει.

Αν θες φιλικά προϊόντα για το περιβάλλον, γιατί δε δοκιμάζεις να βάλεις π.χ. σαπούνι σε νιφάδες μέσα στην πλύση; (αν και ίσως να σου γαριάζουν τα ρούχα, ανάλογα με τη σκληρότητα του νερού που θα έχεις).

Δηλαδή στη θέση σου, με άξονα την οικολογία, θα δοκίμαζα... να βάλω σαπουνάκι πράσινο σε νιφάδες μέσα στην πλύση και παράλληλα 1-2 μπαλάκια (τένις). Πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι κατά πολύ καλύτερο και παράλληλα πολύ οικονομικότερο της "eco-ball" και αρκετά κοντινό από θέμα καθαριότητας με αυτό της χρήσης απορρυπαντικού.

Πιθανά μειονεκτήματα:

- ανάλογα με τη σκληρότητα του νερού, πιθανό γάριασμα με τον χρόνο.

- χρήση χλιαρού (ή ζεστού) νερού για να διαλύεται καλά και να μην κολλάει στα διάφορα μέρη του πλυντηρίου.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Γενικά, ακούγοντας την διαφήμιση της ecoball θα συμφωνήσω με την alcyon.

Όμως όταν ήμουν φοιτήτρια (δηλ όταν ακόμα ζουσαν οι δεινόσαυροι στην γη :D) είχε τυχει να ακούσω για έρευνες σχετικά με τα κεραμικά υλικά και τις πιθανές χρήσεις τους... Μήπως μια από αυτές είναι και οι συγκεκριμένες "μπάλες"?

Βασικά Αλκυόνη τις έχω ήδη, οπότε δεν τίθεται θέμα οικονομίας αυτή τη στιγμή, με το να μην τις αγοράσω για παράδειγμα...

Κορίτσια η καθεμία πλένει με ό,τι θέλει, εγώ είμαι ευχαριστημένη και δεν σκοπεύω να γυρίσω στο απορρυπαντικό αλλά ούτε και να παίξω τένις εντός πλυντηρίου!Και μόνο που δεν με τρώνε τα ρούχα μου και που είναι τόσο απαλά και μυρωδάτα μου φτάνει!

Και αν ήταν σκέτη πλύση με νερό τα ρούχα θα μύριζαν!Τώρα χωρίς μαλακτικό μυρίζουν σκέτη καθαριότητα, άρα καθαρίζουν!

Από κει και πέρα εμένα με βολεύουν και από οικονομική άποψη, εξοικονομείς πάρα πολλά λεφτά μέσα στη χρονιά...Απλώς δεν θέλω να έχω το άγχος της αγοράς απορρυπαντικού (είναι αρκετά ακριβά)....Ενώ τώρα έχω ξενοιάσει για 2 χρόνια, δεν το θεωρώ λίγο...

Και μόνο που δεν με τρώνε τα ρούχα μου και που είναι τόσο απαλά και μυρωδάτα μου φτάνει!

Και αν ήταν σκέτη πλύση με νερό τα ρούχα θα μύριζαν!Τώρα χωρίς μαλακτικό μυρίζουν σκέτη καθαριότητα, άρα καθαρίζουν!

Μα πως μυρίζουν καθαριότητα αφού δεν πλένονται με κάτι που μυρίζει παρά μόνο με νερό;

Το ξαναλέω, και σε παροτρύνω να το δοκιμάσεις. Πάρε μια μπλούζα σου που την έχεις φορέσει κάποιες ώρες, δεν έχει λεκέδες επάνω της, απλά είναι φορεμένη. Μην την βάζεις στο πλυντήριο, αλλά σε μια λεκάνη με νερό. Σκέτο νεράκι. Τρίψε την λίγο στις μασχάλες και στο γιακά, άστην και κανένα μισάωρο να μουλιάσει στο νερό. Βγάλ την μετά στον ήλιο να στεγνώσει! Θα δεις ότι φαίνεται πεντακάθαρη! Και μυρίζει και αυτή καθαριότητα!!!!

Μα πως μυρίζουν καθαριότητα αφού δεν πλένονται με κάτι που μυρίζει παρά μόνο με νερό;

Το ξαναλέω, και σε παροτρύνω να το δοκιμάσεις. Πάρε μια μπλούζα σου που την έχεις φορέσει κάποιες ώρες, δεν έχει λεκέδες επάνω της, απλά είναι φορεμένη. Μην την βάζεις στο πλυντήριο, αλλά σε μια λεκάνη με νερό. Σκέτο νεράκι. Τρίψε την λίγο στις μασχάλες και στο γιακά, άστην και κανένα μισάωρο να μουλιάσει στο νερό. Βγάλ την μετά στον ήλιο να στεγνώσει! Θα δεις ότι φαίνεται πεντακάθαρη! Και μυρίζει και αυτή καθαριότητα!!!!

Ξέρεις έχουν τους κεραμικούς σβώλους μέσα οπότε δεν είναι απλώς διακοσμητικές μπαλίτσες που ομορφαίνουν το πλυντήριο!

Κι όμως το έχω κάνει παλιότερα, μια μέρα που δεν είχα απορρυπαντικό και ήθελα οπωσδήποτε να βάλω μια συγκεκριμένη μπλούζα, και μια χαρά βρώμαγε μετά!Και δεν την έβαλα!Άρα με σκέτο νεράκι δεν γίνεται τίποτα, μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ και θα δεις ότι το νερό μόνο του δεν καθαρίζει...

Αν ήταν έτσι τότε και όταν μας πιάνει μπόρα στο δρόμο (που πέφτει και δυνατά το νερό) και δεν έχουμε ομπρέλα, ακόμα καλύτερα, σύμφωνα με αυτή τη θεωρία τα ρούχα πλένονται και μόλις πάμε σπίτι τα απλώνουμε κιόλας και τελείωσε...

Διαφημίσεις

Ξέρεις έχουν τους κεραμικούς σβώλους μέσα οπότε δεν είναι απλώς διακοσμητικές μπαλίτσες που ομορφαίνουν το πλυντήριο!

Κι όμως το έχω κάνει παλιότερα, μια μέρα που δεν είχα απορρυπαντικό και ήθελα οπωσδήποτε να βάλω μια συγκεκριμένη μπλούζα, και μια χαρά βρώμαγε μετά!Και δεν την έβαλα!Άρα με σκέτο νεράκι δεν γίνεται τίποτα, μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ και θα δεις ότι το νερό μόνο του δεν καθαρίζει...

Αν ήταν έτσι τότε και όταν μας πιάνει μπόρα στο δρόμο (που πέφτει και δυνατά το νερό) και δεν έχουμε ομπρέλα, ακόμα καλύτερα, σύμφωνα με αυτή τη θεωρία τα ρούχα πλένονται και μόλις πάμε σπίτι τα απλώνουμε κιόλας και τελείωσε...

Τι το αποδεικνύθει αυτό; Υπάρχει κάποια μελέτη πέρα από όσα διαφημίζονται είτε στην τηλεόραση είτε σε φυλλάδια; Εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα! Επίσης, ξέρει τι περιέχουν αυτοί οι "κεραμικοί βόλοι"; Από τι υλικό είναι φτιαγμένοι; Υπάρχει κάποου, οπουδήποτε, κάποια πιστοποίηση που να λέει ότι δεν βλάπτουν είτε την υγεία είτε το περιβάλλον;

Μα εγώ δεν μίλησα για ΄ρούχα που βρωμάνε! Μίλησα για απλά φορεμένα ρούχα. Ρούχα που τα έβαλες 1-2-3 ώρες. Αν βρωμάει σαφώς και δεν "καθαρίζει" με μούλιασμα. Αλλά ούτε και με την 'μπάλα' καθαρίζει,α φού για λεκέδες χρειάζεται επιπλέον απορρυπαντικό....Α, όσο για το απορρυπαντικό, όποια μάρκα και αν χρησιμοπιεί ο καθένας, αν βέλει τη μισή δόση ή το 1/4 από τη συνιστώμενη ποσότητα, και δεν γεμίσει το πλυντήριο, τα ρούχα φαίνονται πάλι καθαρά! Μοσχοβολάνε κιόλας!

Συγκρίνει το νερό μιας μπόρας και τη δύναμη που πέφτει με τη δύναμη που ασκέιται στο τρίψιμο; Καμία σχέση!

Τι θέλω να πω (και δεν απευθύνομαι σε σένα) όταν μας πασάρουν κάτι για "πρωτοποριακό" και "επίτευγμα της τεχνολογίας" καλό είναι να το ψάχνουμε λίγο. Απλή αναζήτηση στο ίντερνετ να κάνετε για το πώς μπορούν να γίνουν όοοολα αυτά που (υποτίθεται) ότι κάνει η "μπάλα" (αλλάζει το ph του νερού και κάνει πιο μαλακά τα ρούχα, διασπά τους λέκεδες κλπ κλπ), θα δείτε ότι οι κεραμικοί σβώλοι δεν μπορούν να τα κάνουν. Υπάρχει η επιστήμη και η ψευδοεπιστήμη. Ο καθένας επιλέγει αυτό που θέλει, αφού πρώτα ενημερωθεί για όλα!

Ας μην ξεχνάμε και άλλα πρόσφατα "επιτεύγματα" της τεχνολογίας που εξασφάλιζαν καλή υγεία κλπ κλπ. Και φυσικά μιλάω για τα περίφημα βραχιολάκια που έδιναν ισορροπία, δύναμη και δεν ξέρω τι άλλο.... Ο ίδιος ο κατασκευαστής βγήκε και είπε ότι δεν είναι αλήθεια. Η "μπάλα" έχει ήδη φάει πολλά πρόστιμα για παραπλάνηση του κοινού σε διάφορες χώρες, καθώς στο εξωτερικό κυκλοφορεί εδώ και χρόνια, λέτε όλοι αυτοί να έκαναν λάθος, ή ότι οι κατασκευαστλες της "μπάλας" ήταν τόσο αφελείς που δεν κίνησαν επιπλέον διαδικασίες αλλά πλήρωσαν τα πρόστιμα;

"Το ISO 9001 είναι διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για την διασφάλιση ποιότητας και ποιοτική διαχείριση επιχειρήσεων. Αποτελεί επιχειρησιακό μοντέλο που εφαρμοζόμενο διασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει μία επιχείρηση. Εφαρμόζεται πάνω στις διαδικασίες που παράγουν τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει ένας οργανισμός. Παρέχει μέθοδο και συστηματικό έλεγχο των επιχειρησιακών ενεργειών ώστε να εξασφαλίζεται η ικανοποίηση αναγκών και απαιτήσεων του πελάτη. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να εφαρμόζεται για την παραγωγή οποιουδήποτε προϊόντος ή την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου" (http://www.isoqar.gr/items.php?catid=10)

Κοντολογίς, διασφαλίζει την ποιότητα στις διαδικασίες παραγωγής ή παροχής υπηρεσίας αλλά όχι την ποιότητα του ίδιου του προϊόντος. Δηλαδή τρίχες από αυγά....

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Τελευταια εχω αρχισει να πλενω με αρκαδι το κλασικο

Γενικα καθαριζει καλα και τα ρουχα ειναι ******

Οταν τα απλωνω εχουν μυρωδια φρεσκαδας

Οταν ομως τα βγαζω απο την ντουλαπα εχουν μια υποκωφη μυρωδια πώς να το πω δεν ξερω...σαν να τα εχω αποθηκευσει εκει για πολυ καιρο..

Σκεφτηκα να βαλω αρωματικα στις ντουλαπε

Ξερετε καποιο που να κανει δουλεια;

Σορυ για το οφ τοπικ..αν ξερετε δωστε τα φωτα σας

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι δεν έμεινα ευχαριστημένη από το αρκάδι. Κατ' αρχήν πρέπει να το βάζεις απευθείας στον κάδο και επειδή είναι σε μορφή πούδρας μου προκαλούσε φοβερό φτέρνισμα και κάψιμο στη μύτη όσο κι αν πρόσεχα να μη "φύγει" σκόνη από τη μεζούρα. Δεύτερον, δε μπορούσα να κάνω πρόπλυση στα λευκά γιατί έπρεπε να φυλάω καραούλι, να τελειώσει η πρόπλυση, να ανοίξω τον κάδο και να βάλω εκ νέου αρκάδι. Τζίφος.

Μπορείς αν θέλεις να αγοράσεις από το internet οικολογικά απορρ. πλυντηρίων. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά κορίτσια εδώ στο φόρουμ λένε ότι είναι καλά. Είναι όμως λίγο τσουχτερά....

KjMfp2.png

Κοκορακι μου..επειδη φταρνιζομουν κι εγω ...το διαλυω σε μια κουπα ζεστο νερακι και το βαζω στην ειδικη θηκη

Προπλυση δεν εχω χρησιμοπποιησει ποτε..

Καλά, είμαι μεγάλος στόκος!!!! Δεν το σκέφτηκα αυτό :P:p:p:p Ναι' σαι καλά, γελάω με τον εαυτό μου τώρα (και δεν υπάρχει εμότικον που μουτζώνει τα μούτρα του). Πρόπλυση βάζω μόνο στα λευκά (δε γαριάζουν, είναι και τα εσώρουχα που θέλω να πλένονται καλά). Στα άλλα όχι.

KjMfp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Ακολουθεί διαφημιστικό μήνυμα: (παρακαλώ τους αστερίσκους να τους διαβάσετε, στο τέλος του κειμένου)

Σας παρουσιάζω την καταπληκτική μπάλα πλυσίματος T-ball.

Είναι μια μπάλα την οποία τοποθετείς στο πλυντήριο και με εντελώς φυσικό τρόπο απομακρύνει τους λεκέδες*(1) χωρίς τη χρήση άλλων χημικών απορρυπαντικών.

Να λοιπόν πώς λειτουργεί:

Με το ειδικό πολυμερές που έχει για υπόστρωμα, και μέσω των άνω υπέρυθρων ακτίνων*(2) απομακρύνει με εντελώς φυσικό τρόπο τους λεκέδες.

Το ειδικό micro-fibra εξωτερικό περίβλημα*(3), είναι φιλικό με τις ίνες των ρούχων τις οποίες περιποιείται και τις κάνει αφράτες και μαλακές!

Επίσης το εξωτερικό micro-fibra περίβλημα, περιποιείται τον κάδο του πλυντηρίου σας, χωρίς να αφήνει γρατζουνιές και του δίνει μοναδική λάμψη!*(4)

Είναι ελαφριά και έτσι δεν προκαλεί μεταβολή στο φορτίο της πλύσης, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο την πλύση... αθόρυβη! Μπορείτε άνετα να το χρησιμοποιήσετε και το βράδυ με το νυχτερινό ρεύμα, χωρίς να έχετε την παραμικρή ενόχληση!*(5)

Βγαίνει σε δύο χρώματα...

κίτρινο (normal) ή

δίχρωμο (για όποιον θέλει ζωηράδα στην πλύση του).*(6)

Επίσης εκτός της πλύσης μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στην εξοχή. Είναι εντελώς φιλική με τα παιδιά και ανθεκτική! Αντικαθιστά πλήρως τις ανάγκες για αγορά παιδικής μπάλας κάνοντας οικονομία και σε απορρυπαντικό και σε παιδικές μπάλες! Δε χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα από τα δύο!!

Εγγυημένο προϊόν για 3 χρόνια!

Κι όλα αυτά μόνο με 90 ευρώ τη μία!

Αν όμως παραγείλετε σετ των δύο θα έχετε μία δώρο!

Επιλέξτε τώρα!! Προλάβετε!!!

Για παραγγελείες τηλεφωνείστε στο 801-11-TrixotiBalitsa

Tennis-ball-007.jpg

High-Class-Tennis-Ball.jpg

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Αααα σας υποσχέθηκα και τους αστερίσκους...****

(1) εκτελεί χρέη... παλιού κόπανου

(2) είναι ο επίσημος όρος για την, τριβή. Δηλαδή... τρίψε-τρίψε, θα φύγει ο λεκές a-la-παλαιά

(3) ξέρετε ντεεεε εκείνο το τρίχωτο, μαλακό, γουτσου-γούτσου, απαλό, χνουδάκι που έχει.

(4) Το "χνουδωτό περίβλημα", τρίβει σα βουρτσάκι τον κάδο σας, δίνοντας λάμψη.

(5) Δεν ακούγεται νταπ-ντουπ.

(6) Ζωηράδα στα χρώματα...της μπαλίτσας βεβαίως-βεβαίως.

Αααα καλή διασκέδαση!

:lol:

και εγω έλεγα να το πάρω αλλά απο εδώ ...

http://www.ebay.com/itm/Laundry-Washing-Balls-Fabric-Clothes-Softener-Ecoball-/290556620861?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a686303d

ακου 90 και 60 και 30...!

αλλά δεν ξέρω έχει πόσους μήνες προβληματίζομαι...γνωριζω στο εξωτερικό πολλούς που το χρησιμοποιουν αλλά τίποτα παραπάνω...

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Αααα σας υποσχέθηκα και τους αστερίσκους...****

(1) εκτελεί χρέη... παλιού κόπανου

(2) είναι ο επίσημος όρος για την, τριβή. Δηλαδή... τρίψε-τρίψε, θα φύγει ο λεκές a-la-παλαιά

(3) ξέρετε ντεεεε εκείνο το τρίχωτο, μαλακό, γουτσου-γούτσου, απαλό, χνουδάκι που έχει.

(4) Το "χνουδωτό περίβλημα", τρίβει σα βουρτσάκι τον κάδο σας, δίνοντας λάμψη.

(5) Δεν ακούγεται νταπ-ντουπ.

(6) Ζωηράδα στα χρώματα...της μπαλίτσας βεβαίως-βεβαίως.

Αααα καλή διασκέδαση!

:lol:

Κι αν τύχει και σας καλέσει ο Χατζηνικολάου για τένις να έχετε και πεντακάθαρα μπαλάκια βρε αδερφέ :lol::lol::lol:

και εγω έλεγα να το πάρω αλλά απο εδώ ...

http://www.ebay.com/itm/Laundry-Washing-Balls-Fabric-Clothes-Softener-Ecoball-/290556620861?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a686303d

ακου 90 και 60 και 30...!

αλλά δεν ξέρω έχει πόσους μήνες προβληματίζομαι...γνωριζω στο εξωτερικό πολλούς που το χρησιμοποιουν αλλά τίποτα παραπάνω...

Άλλο να το λανσάρεις ως.. softener

κι άλλο σαν ξελεκιαστικό ΑΝΤΙ του απορρυπαντικού. Δεν έχει την ίδια δράση. ;)

-----------------

Επίσης... επειδή πρόσφατα χάζευα πλυντήρια (για αγορά), αναρωτιέμαι...

δίνουμε τόσα χρήματα για να είναι "αθόρυβο"... και τώρα ερχόμαστε μόνοι μας και χώνουμε το μπαλάκι νταπ-ντουπ μέσα;;;

Επίσης... τα κοπανήματα στον κάδο... δεν προκαλούν προβλήματα; Εδώ κανένα φερμουάρ κοπανάει μέσα και πονάει η καρδιά μου!!

Για την τιμή, ααα όνειρο!!

Φυσικά και έχει εγγύηση για .... τοοοοσο καιρό! Ακόμα και αν χαλάσει, στο αντικαθιστούν (έτσι κι αλλιώς, σιγά το κόστος κατασκευής!!)

Αν όμως χαλάσει το πλυντήριο από αυτό... αντικαθιστούν και το πλυνήριο;;

Αλλά σιγά! Ποιος θα μπορέσει ποτέ να αποδείξει πως έφταιγε η αθώα αυτή μπαλίτσα;!

------------

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες....

η γνώμη μου πάντα!

Και θα μου πείτε τι πρεμούρα σε έπιασε πρωί πρωί Κυριακής και τα "σέρνεις" στη μπαλίτσα...;;;!!!

Μπουγάδα αγαπητές μου! Μπουγάδα!! (Μετά από καιρό, ανανεωμένη... με πλυντήριο σε λειτουργία!) :D

Και όσο πλενω-απλώνω-σιδερώνω από εχθές όλη μέρα... έως και σήμερα... και θέλω ακόμα κι άλλα.... αναρωτιέμαι, με τόσα ρούχα πόσες μπαλίτσες πρέπει να έχω;; Στο τέλος μάλλον θα πρέπει να βάζω μπουγάδα μόνο με μπαλίτσες! :lol:

εγω θελω να ρωτησω το εξης: πως μπορω να αφρατεψω τις πετσετες; αν οντως βαλω καποιο μπαλακι μεσα στις πλυσεις μαζι με το απορρυπαντικο κανονικα θα αφρατεψουν;

προσφατως πεσαμε πανω σε μια εκπομπη στην τηελεοραση (νομιζω γαλιλειο η ακαπως ετσι τη λενε) και το θεμα τους ηταν πως επλεναν και σιδερωναν παλια τα ρουχα, πριν τα απορρυπαντικα και πως τωρα. λοιπον, ελεγαν οτι με τον κοπανο καπως "ανοιγαν" οι ινες των ρουχων και εφευγαν οι λεκεδες. δεν το πολυπροσεξα. συγκρατησα ομως αυτο, οτι με τον κοπανο και μονο τα "επλεναν" τα ρουχα. επομενως η αλκυονη, συμφωνα και με την εκοπμπη, εχει δικιο.

παντως στην αρχαιοτητα χρησιμοποιουσαν σαν ειδος σαπουνιου και βελανιδια και απο εκει βγηκε και η λεξη "βαλανεια" για τα λουτρα. αντιστοιχως σημερα υπαρχουν αυτοι οι καρποι σαν καρυδια που πλενουν. μου διαφευγει αυτη τη στιγμη το ονομα τους.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...