Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

eco ball για πλυντηριο ρουχων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Την πρώτη φορά που είχα ακούσει για τα eco-balls

μου είχαν φανεί πολύ ενδιαφέροντα....

...αλλά μετά ρωτώντας (καλή ώρα όπως κι εσύ)

μια κοπέλα σε ένα άλλο τόπικ

μου άνοιξε τα μάτια και μου είπε οτι έχουν ακουστεί

διάφορα για αυτά

όπως το οτι είναι scam (=απάτη)

Και ιδού το τεκμήριον

http://www.eco-scams.com/archives/121

Εγώ πάντως έχω αγοράσει δύο και τα βάζω μαζί στο πλυντήριο και λειτουργούν μια χαρά (κάθε ecoball κάνει περίπου για 2,5-3 κιλά ρούχα) στους 40 βαθμούς.

Για πολύ λερωμένα ρούχα (πετσέτες κουζίνας, κάλτσες κ.λπ.) βάζω απορρυπαντικό.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• 1 year later...
Χρησιμοποιεί κάποια απο σας eco ball για πλυντήριο ρουχων ή έχετε ακουσει πως λειτουργει και αν πραγματι καθαριζει?

καλησπερα !

εγω το πηρα πριν 3 μηνες απο Κωτσοβολο γιατι το ειχα στην Αγγλία πριν 4 χρόνια που εμενα και πραγματικά κανει δουλεια!!! στα πολυ λερωμενα βαζω λιγο ενισχυτικό πλυσης.... στα καθημερινα ρουχα, πετσετες, σεντονια τιποτα !! το ωραιο ειναι με τις πετσετες ...μετα απο 4-5 πλυσεις γινοντε μαλακες οπως τις ειχες αγορασει ....φευγουν ολα τα χημικά απο τα απορρυπαντικα... αντι για μαλακτικο αιθεραια ελαια !!! λυση οικονομικη και οικολογικη ...προσοχή απο εκει απο θα το αγορασεις να περιεχει και μαγνητες!

Με είχαν πάρει τηλέφωνο για διαφήμιση των εν λόγω προϊόντων. Και ρωτώντας πώς λειτουργούν και πού βασίζεται όλη αυτή η "θαυματουργή" δράση...

... άκουσα τα πιο ανυπόστατα, αντιεπιστημονικά και βλακώδη πράγματα ever!! Όχι μόνο δεν πήρα πειστικές απαντήσεις, αλλά όσα λέγονταν καταπατούσαν κατάφορα κάθε νόμο φυσικής και χημείας!!

Όταν μετά ζήτησα για τη συγκεκριμένη εταιρία αν υπάρχει στο internet... και μου ανέφερε πως μόνο τηλεφωνικά κάνει παραγγελίες και δεν υπάρχει φυσικό ή διαδικτυακό μαγαζί... φυσικά... το άφησα εντελώς.

Πάντως και στην τηλεόραση που άκουσα αντίστοιχες διαφημίσεις...

πάλι ανυπόστατα πράγματα άκουσα. Ξέρετε από εκείνα που έχουν ορολογία "επιστημονική" χωρίς αντίκρυσμα όμως.

Δεν τις δοκίμασα. Όχι απλά δε με πείσανε, αλλά μου μοιάζει ως προσπάθεια να παραπλανήσουν.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Είναι εντελώς διαφορετικά προϊόντα.

Τα soap nuts τα είχα δοκιμάσει, χωρίς όμως να ενθουσιαστώ... Αφήνουν χρώμα (κάτι λευκά ρούχα που είχα, έγιναν υποκίτρινα), και μια χαρακτηριστική μυρωδιά. Σε άλλες αρέσει αυτή η μυρωδιά, εμένα όχι...

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

καλησπερα !

εγω το πηρα πριν 3 μηνες απο Κωτσοβολο γιατι το ειχα στην Αγγλία πριν 4 χρόνια που εμενα και πραγματικά κανει δουλεια!!! στα πολυ λερωμενα βαζω λιγο ενισχυτικό πλυσης.... στα καθημερινα ρουχα, πετσετες, σεντονια τιποτα !! το ωραιο ειναι με τις πετσετες ...μετα απο 4-5 πλυσεις γινοντε μαλακες οπως τις ειχες αγορασει ....φευγουν ολα τα χημικά απο τα απορρυπαντικα... αντι για μαλακτικο αιθεραια ελαια !!! λυση οικονομικη και οικολογικη ...προσοχή απο εκει απο θα το αγορασεις να περιεχει και μαγνητες!

Κι εγώ από εκεί τις πήρα πριν 4 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένη κορίτσια. Κι έχουν σίγουρα μαγνήτες γιατί στις οδηγίες λέει να έχεις μακριά τα κινητά...Συμφωνώ και για τις πετσέτες!

Κουτούνι αυτό με τα αιθέρια έλαια δεν το είχα σκεφτεί, πες μου σε παρακαλώ πόσο βάζεις σε κάθε πλύση (6κιλο το πλυντήριο)....

Οικονομικότατο, και παύεις για 3 χρόνια σχεδόν να ανησυχείς για την αγορά απορρυπαντικού (που είναι και ακριβό)...Μεγάλο πλεονέκτημα για μένα είναι ότι έπαψαν να με τρώνει τα ρούχα μου, ότι τα χρώματα παραμένουν απίστευτα φωτεινά, ότι δεν μένουν υπολείμματα....Μειονέκτημα είναι ότι αν υπάρχει κάποιος λεκές με το απορρυπαντικό μπορεί να τη γλιτώσεις και να φύγει, αλλά με τις μπάλες πρέπει να το κάνεις πρώτα με λίγο απορρυπαντικό πιάτων...(όπως βέβαια μπορεί να χρειαστεί ακόμα κι αν βάζεις απορρυπαντικό)

Εγώ το συνιστώ ανεπιφύλακτα, αρκεί να τις πάρετε από κατάστημα επώνυμο για να είστε σίγουρες ότι παίρνετε καλό προϊόν!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Διαφημίσεις

και πόσο κάνουν αυτά τα eco balls απο τον Κωτσόβολο?

Εγώ τα πήρα από 75 ευρώ 55 ευρώ τα 2, αλλά ήταν στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων προσφορών, δεν γνωρίζω αν ισχύει η χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή!Όπως και να έχει, πιστεύω ότι αξίζουν!

Διαβάστε και αυτό:

http://en.wikipedia.org/wiki/Laundry_ball

Να σου πω την αλήθεια δεν εμπιστεύομαι τη wikipedia, γιατί μπαίνει ο καθένας και γράφει ό,τι θέλει, χωρίς έλεγχο...Θα μπορούσε ας πούμε πίσω από αυτό να κρύβεται μεγάλη βιομηχανία απορρυπαντικού ρούχων...

Προσωπικά τις χρησιμοποιώ 4 μήνες τώρα και είμαι ευχαριστημένη...

....

Εγώ το συνιστώ ανεπιφύλακτα, ....!

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες! ;)

Πριν λίγες μέρες χάλασε το πλυντήριό μου. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που έβγαλα... στις τελευταίες 3 πλύσεις πρέπει μόνο να νερόπλυνε. Δεν το κατάλαβα καθόλου! Τα ρούχα, ούτε μύριζαν, ούτε είχαν λεκέδες. Μόνο όταν ήταν κάποιος πιο ισχυρός λεκές... έμεινε να θυμίζει πως ήθελε "κάτι παραπάνω". Ουσιαστικά, τι παραπάνω από αυτό θα προσέφερε η μπάλα;;

Νομίζω πως η μπάλα αυτή... κάνει τα χρέη του ... κλασικού, παλιού, κόπανου. Δηλαδή πέρα από τις μηχανικές ιδιότητες (κοινώς... "χτύπημα") δεν πρέπει να προσφέρει τίποτα περισσότερο.

Έχω ακούσει ΤΟΣΑ ανυπόστατα πράγματα που τα ισχυρίζονται ως τρόπο λειτουργίας... που δεν μπορούν να υπάρξουν!

Να γίνει λοιπόν "σύσταση ανεπιφύλακτα", μονο αν υπάρχει σχετική χημική ανάλυση. Αλλιώς... είναι απλά ικασίες και πιθανά παραπληροφόρηση που ξεκινά από τις εταιρίες που τις παράγουν.

Διαφημίσεις

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες! ;)

Πριν λίγες μέρες χάλασε το πλυντήριό μου. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που έβγαλα... στις τελευταίες 3 πλύσεις πρέπει μόνο να νερόπλυνε. Δεν το κατάλαβα καθόλου! Τα ρούχα, ούτε μύριζαν, ούτε είχαν λεκέδες. Μόνο όταν ήταν κάποιος πιο ισχυρός λεκές... έμεινε να θυμίζει πως ήθελε "κάτι παραπάνω". Ουσιαστικά, τι παραπάνω από αυτό θα προσέφερε η μπάλα;;

Νομίζω πως η μπάλα αυτή... κάνει τα χρέη του ... κλασικού, παλιού, κόπανου. Δηλαδή πέρα από τις μηχανικές ιδιότητες (κοινώς... "χτύπημα") δεν πρέπει να προσφέρει τίποτα περισσότερο.

Έχω ακούσει ΤΟΣΑ ανυπόστατα πράγματα που τα ισχυρίζονται ως τρόπο λειτουργίας... που δεν μπορούν να υπάρξουν!

Να γίνει λοιπόν "σύσταση ανεπιφύλακτα", μονο αν υπάρχει σχετική χημική ανάλυση. Αλλιώς... είναι απλά ικασίες και πιθανά παραπληροφόρηση που ξεκινά από τις εταιρίες που τις παράγουν.

Δηλαδή πιστεύεις πως θα μπορούσαμε να πλένουμε τα ρούχα με σκέτο νερό και πάλι να καθαρίζουν και να φεύγουν οι μυρωδιές? Μου φαίνεται περίεργο!

Ή εννοείς στους 90 βαθμούς ας πουμε?

Δηλαδή πιστεύεις πως θα μπορούσαμε να πλένουμε τα ρούχα με σκέτο νερό και πάλι να καθαρίζουν και να φεύγουν οι μυρωδιές? Μου φαίνεται περίεργο!

Κοίτα, αν τα ρούχα δεν είναι πολύ λερωμένα (δεν έχουν λεκέδες επάνω), δεν μπορείς να καταλάβεις διαφορά σίγουρα...

Δεν μιλάω για παιδικά ρούχα που λερώνονται συνέχεια. Εγώ ας πούμε αλλάζω 2 μπλουζάκια τη μέρα (τουλάχιστον) και 2 εσώρουχα (κάνω μπάνιο μία φορά πριν πάω στη δουλειά και μία φορά μετά το γυμναστήριο κάθε μέρα!!! Θα βγάλω το μύρο μου, που έλεγε και η γιαγιά μου!!!)

Πόσο λερωμένα να είναι τα ρούχα μου; Ένα φρεσκάρισμα γίνεται στο πλυντήριο και μυρίζει πιο έντονα το απορρυπαντικό της προηγούμενης πλήσης...Και με σκέτο νεράκι πάλι θα καθάριζαν, γιατί δεν είναι βρώμικα!

Tην εχω παρει κ γω αλλα ακομα να την βαλω στο πλυντηριο γιατι τα ρουχα μου μιας κ δουλευω στο νοσοκομειο ειναι μεσα στα μικροβια & τα πλενω στουσ 90 κ του μωρου με προντερμ.φοβαμαι μηπωσ φαινονται καθαρα αλλο στο βαθοσ να ειναι βρωμικα!!!

:lol: :lol:

Όχι βέβαια! Δεν εννοώ πως με νερόπλυμα καθαρίζουν. Αλλά αν δεν έχουν εμφανείς "σκληρούς" λεκέδες... δεν ξεχωρίζει αμέσως. Ή... σε κάποιες περιπτώσεις (όπως λέει η emmaki) δεν ξεχωρίζει καθόλου!

-------------------------------

Εν τω μεταξύ αυτή η ... μπαλίτσα... λέει πως σε λεκέδες πρέπει να βάζεις απορρυπαντικό έτσι κι αλλιώς. Με βάζει σε ακόμα μεγαλύτερες υποψίες σε αυτές που ήδη έχω.

Μέχρι στιγμής μου έχουν πει για την εν λόγω μπάλα...

- πως δημιουργεί ενεργό οξυγόνο! :shock:

- πως παίρνει το οξυγόνο από το νερό! :shock: (ηλεκτρόλυση δηλαδή!! και μάλιστα χωρίς να υπάρχει παροχή ενέργειας!! :shock::lol::shock:) ή... εδώ έρχεται το καλύτερο... πως όλη την απαραίτητη ενέργεια για την ηλεκτρόλυση την παίρνει με το να την αφήνουμε να στεγνώνει στον ήλιο!!! (εμοτικόν που έχει πέσει στα πατώματα και γελάει).

Το τελευταίο το είπα και σε συναδέλφους της αυτής ειδικότητας, στη δουλειά... και πραγματικά γελάσαμε με την ψυχή μας!!

- τώρα λένε για "νανοτεχνολογία" (αν και μπαίνω στον πειρασμό... δε θα το σχολιάσω)

-....και "αλκαλικότητα" κτλ κτλ... Δηλαδή ... τι;; Έχει καψουλίτσες χλωρίνης ή άλλων χημικών... ;; (:Pπροσπαθώ να συγκρατηθώ... αλλά μερικά... είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ τραβηγμένα)

αχ... δε μου έρχονται άλλες "αρχές λειτουργίας"... της εν λόγω καταπληκτικής και θαυματουργής μπαλίτσας... που αν ίσχυαν όλα τα παραπάνω, ο εφευρέτης της θα απολάμβανε αυτή τη στιγμή το Νόμπελ χημείας και θα ήταν Κροίσος από τις βιομηχανικές εφαρμογές που θα είχαν οι ανακαλύψεις του.

Αλλά ξέχασα!! Όλα ετούτα αντιβαίνουν σε βασικούς νόμους της θερμοδυναμικής!! Κι έτσι.... παφ...... άνθρακας ο θησαυρός!

Δεν ξέρω αν αυτή η μπαλίτσα κάνει δουλειά πραγματικά. Αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κάνει δουλειά με τον τρόπο που διαφημίζουν οι κατασκευαστές!

Κι όσο οι κατασκευαστές παρέχουν ανυπόστατες και ερμηνείες που δεν έχουν επιστημονική υπόσταση... αμφισβητώ στο μέγιστο βαθμό, και το κατά πόσο λειτουργεί πραγματικά. ;)

Με δυο λόγια...

αν λειτουργεί, πιστεύω πως οφείλεται στα παραπανήσια χτυπήματα που κάνει με τα ρούχα. Τα τρίβει δηλαδή περισσότερο και απομακρύνονται με καθαρά μηχανικό τρόπο οι λεκέδες.

Μα αν ο τρόπος λειτουργίας τους είναι αυτός... τότε δε χρειάζεται να αγοράσει κάποιος τη μπαλίτσα αυτή που κάνει 50-80 ευρώ... Αρκεί να πάρει ένα ή άντε δύο μπαλάκια του τένις... που είναι κατά πολύ οικονομικότερα! ;)

ΑLyon

Ti να πω σκεφτόμουν και εγω να τις δοκιμάσω αλλα δεν πολυ πιστεύω στα θαύματα...ΑΣΕ που η τιμή δεν ειναι λογική...οσο για το οικολογικο δεν ξέρω τι να πιστέψω...νοιώθω ώρες ώρες πως βρήκαν κορόιδα (εμάς)και μας κάνουν μπαλακια.λεει κανείς την αλήθεια άραγε...?η ολα αφορούν το χρήμα?

:lol: :lol:

Όχι βέβαια! Δεν εννοώ πως με νερόπλυμα καθαρίζουν. Αλλά αν δεν έχουν εμφανείς "σκληρούς" λεκέδες... δεν ξεχωρίζει αμέσως. Ή... σε κάποιες περιπτώσεις (όπως λέει η emmaki) δεν ξεχωρίζει καθόλου!

-------------------------------

Εν τω μεταξύ αυτή η ... μπαλίτσα... λέει πως σε λεκέδες πρέπει να βάζεις απορρυπαντικό έτσι κι αλλιώς. Με βάζει σε ακόμα μεγαλύτερες υποψίες σε αυτές που ήδη έχω.

Μέχρι στιγμής μου έχουν πει για την εν λόγω μπάλα...

- πως δημιουργεί ενεργό οξυγόνο! :shock:

- πως παίρνει το οξυγόνο από το νερό! :shock: (ηλεκτρόλυση δηλαδή!! και μάλιστα χωρίς να υπάρχει παροχή ενέργειας!! :shock::lol::shock:) ή... εδώ έρχεται το καλύτερο... πως όλη την απαραίτητη ενέργεια για την ηλεκτρόλυση την παίρνει με το να την αφήνουμε να στεγνώνει στον ήλιο!!! (εμοτικόν που έχει πέσει στα πατώματα και γελάει).

Το τελευταίο το είπα και σε συναδέλφους της αυτής ειδικότητας, στη δουλειά... και πραγματικά γελάσαμε με την ψυχή μας!!

- τώρα λένε για "νανοτεχνολογία" (αν και μπαίνω στον πειρασμό... δε θα το σχολιάσω)

-....και "αλκαλικότητα" κτλ κτλ... Δηλαδή ... τι;; Έχει καψουλίτσες χλωρίνης ή άλλων χημικών... ;; (:Pπροσπαθώ να συγκρατηθώ... αλλά μερικά... είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ τραβηγμένα)

αχ... δε μου έρχονται άλλες "αρχές λειτουργίας"... της εν λόγω καταπληκτικής και θαυματουργής μπαλίτσας... που αν ίσχυαν όλα τα παραπάνω, ο εφευρέτης της θα απολάμβανε αυτή τη στιγμή το Νόμπελ χημείας και θα ήταν Κροίσος από τις βιομηχανικές εφαρμογές που θα είχαν οι ανακαλύψεις του.

Αλλά ξέχασα!! Όλα ετούτα αντιβαίνουν σε βασικούς νόμους της θερμοδυναμικής!! Κι έτσι.... παφ...... άνθρακας ο θησαυρός!

Δεν ξέρω αν αυτή η μπαλίτσα κάνει δουλειά πραγματικά. Αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κάνει δουλειά με τον τρόπο που διαφημίζουν οι κατασκευαστές!

Κι όσο οι κατασκευαστές παρέχουν ανυπόστατες και ερμηνείες που δεν έχουν επιστημονική υπόσταση... αμφισβητώ στο μέγιστο βαθμό, και το κατά πόσο λειτουργεί πραγματικά. ;)

Αν ψάξεις στο internet γι' αυτές τις μπάλες, εκφραζονται ακριβώς οι ίδιοι προβληματισμοί. Ψευδο-επιστήμη....

Μάλιστα σε αρκετές χώρες έχουν πέσει και πρόστιμα για παραπλάνηση του κοινού....

Γενικά μιλώντας, προσωπικά σε ό,τι πασάρεται ως "οικολογικό", "βιολογικό" και λοιπές "μοντέρνες" λέξεις, με βρίσκει πάρα πολύ επιφυλακτική ως και εχθρική, ειδικά αν δεν υπάρχει πιστοποίηση από κάποιον επίσημο φορέα ή αν δεν υπάρχουν έρευνες δημοσιευμένες σε επίσημα επιστημονικά περιοδικά.... Στην τελική, πού ξέρω αν οι "ενεργές μπίλιες" που έχει μέσα, σε 2-3-10 χρόνια δεν βγουν καρκινογόνες; Τουλάχιστον με το απορυπαντικό ξέρεις τι έχεις μπροστά σου (τις περισσότερες φορές)

Στην τελική, πού ξέρω αν οι "ενεργές μπίλιες" που έχει μέσα, σε 2-3-10 χρόνια δεν βγουν καρκινογόνες; Τουλάχιστον με το απορυπαντικό ξέρεις τι έχεις μπροστά σου (τις περισσότερες φορές)

Την ίδια επιφύλαξη έχω κι εγώ...

Επίσης:

1) Με προβληματίζει η αποκλειστική διάθεση από την εταιρεία που εισάγει αυτή τη μαγική μπαλίτσα.

2) Δεν γίνεται κανένας λόγος για θερμοκρασίες πλύσης των ρούχων. Αν π.χ. είναι με τη μπάλα να πρέπει να πλένω τα ρούχα στους 70 για να καθαρίσουν, ενώ με το απορρυπαντικό στους 40, δεν είναι ούτε οικονομία ούτε οικολογία αυτό.

3) Υπάρχουν πιστοποιημένα οικολογικά απορρυπαντικά στο εμπόριο...Και δοκιμασμένα. Γιατί να μην εμπιστευτώ αυτά?

4) Μου τη σπάει η Χατζηβασιλείου στη διαφήμιση. Είναι κι αυτό επιχείρημα, ε??:-P:razz::-P

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να διαφημίσουν την εν λόγω "μαγική" μπαλίτσα. :lol:

Κι όταν με παίρνουν τέτοια τηλέφωνα για τόσο αναξιόπιστα προϊόντα... ωωω ναι νιώθω σαν τη Σωσώ στα εγκλήματα!!

Λοιπόοοονννν....

Στην άλλη μεριά του τηλεφώνου ήταν μια κοπελίτσα... στυλ... "χαρούμενο"...:P Φωνή λεπτή και παιχνιδιάρικη! :P

Άρχισε να λέει πως βάζεις τη μπαλίτσα και ξενοιάζεις από απορρυπαντικό. Και είμαι στο τσακ να της πω πως έχω ξεμείνει από πλυντήριο... αλλάααα δεν το λέω!! :lol:

Της λέω οκ... πες μου πώς λειτουργεί;

- Με ενεργό οξυγόνο!! (Η χαρά της ανακάλυψης στη φωνή της! Η έκφρασή της όλα τα λεφτά!)

- Δηλαδή; Τι εννοείς;

- Έχει ενεργό οξυγόνο!

- Μα το ενεργό οξυγόνο δεν είναι κάτι που το "κατέχει" κάποιος... (ναι ναι... τη βάζω στα βαθιά... :lol:)

-...... ...εεε χχ... μμμ.... Μην ανησυχείτε!! Η εταιρία έχει κάνει την έρευνά της και είναι εγγυημένο προϊόν! Αντέχει 1000 πλύσεις!

- Εγώ σας ρωτάω ΑΝ πλένει... ή αν απλά ΝΕΡΟ-πλένει... κι εσείς μου λέτε για "εγγύηση" και 1000 πλύσεις. Μα τι να κάνω τις 1000 νερο-πλύσεις;;

-όοοοοχιιι.... έχει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!

-(Η χαρά στη φωνή μου δεν περιγράφεται!!) Αλήθεια???!!! ΠΟΙΕΣ ???

- ..... εεε ...χχχ... μμμμ.... Έχει πάει στη διεθνή έκθεση θεσσαλονίκης!

- Αυτό δεν είναι πιστοποίηση!! (έχω πάρει πλέον το ύφος του σοβαρού... απογοητευμένου επιστήμονα... :lol: :lol:)

- Μα η εταιρεία έχει όλες τις πιστοποιήσεις! Τα έχει όλα γραμμένα εδώ!!

- Μα δε μπορεί να έχει όλες τις πιστοπιοήσεις!! (Παίρνω ύφος 40 καρδιναλίων... και τουπέ...): Κοιτάξτε, κάθε προϊόν ανάλογα με το είδος του και τη χρησιμότητά του έχει αντίστοιχες πιστοποιήσεις. Αφού λετε πως έχει πιστοποίηση... πείτε μου από ποιο φορέα... και ποια...;;

- ..... pip.... piiiip.... piiip

Ωωωω ναιιιι μου έκλεισε το τηλέφωνοοοοοοοο

μπου χου χου χουυυυυυυ

Δε θα μάθω ποτεεεεεεεεεεεεε !!!

Άχχχχ τι τις ήθελα τις δύσκολες λέξειιιιςςςς..... Άχ Φάν(ι)ηηηη μουυυυ

[YOU TUBE]DlnEtt7t5mY[/YOU TUBE]

Εγώ την έχω δοκιμάσει και ναι λειτουργει...μην φανταστείτε ότι πλένει όπως τα κοινά απορρυπαντικά αλλά κάνει την ίδια δουλειά με ένα βρεφικο απορρυπαντικό + του ότι μαλακώνει τα ρούχα!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...