Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παραμύθι στη ΔΕΘ - Το Christmas Magic City

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε θα περιμένουμε εντυπώσεις...!!!

στην συντεξευση τύπου που δώσανε είπανε ότι θέλουν να μαζέψουν τουρισμό από τα βαλκάνια, την έκθεση την κλέινουν όμως στις 02/01.

Πώς θα έρθει ο βαλκάνιος όταν τα Χριστούγεννα του είναι 13 μερες μετα???

(νομίζω ότι μόνο η Αλβανία έχει σαν εμας Χριστούγεννα)

Ετσι σαν προβληματισμό το θέτω γιατι είναι καλό να "κινήτε" η πολη μας..)

μην ξεχνας ομως οτι σε ολους αρεσει να μπαινουν στο πνευμα των γιορτων νωριτερα, γι'αυτο εξαλλου και ανοιγει απο τις 27/11 παρ'ολο που ο αη-βασιλης μας επισκεπτεται την πρωτοχρονια. Και σιγουρα θα εχει κοσμο απ'το νοεμβρη

δεν διαφωνώ καλά έκαναν και το ξεκινάνε από 27/11, απλώς η ένσταση μου ήταν να έιχε διαρκεια εαν γινόταν ως της 7-8/01. είναι η φύση της εργασιας μου τέτοια που ξέρω πως έχουν ζήτησει γενικώς εκείνες οι μέρες. ένα παραπάνω εάν δούλευε και το Christmas Magic City και τότε..

Στην αρχη ενθουσιαστηκα...Μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο το αρθρο http://www.sheblogs.eu/2010/09/29/christmas-thessaloniki/ και προσγειωθηκα αποτομα!Προτιμω να παω στην Ονειρουπολη που ειναι δωρεαν!

Διαφημίσεις

καλημέρα!διάβασα το άρθρο. το υπογράφει κάποιος "θυμωμένος καλικάντζαρος".

διαφωνώ σε πολλά σημεία μαζί του γιατί

1ον Την εκδήλωση δεν την κάνει ο Δήμος, αλλά μια ιδωτική εταιρία με σκοπό να κινηθεί η αγορά της θεσσαλονίκης (τα μαγαζιά γύρω από το κέντρο)

"""Μάλιστα, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, οι καταναλωτές που θα πραγματοποιούν από τα καταστήματα του κέντρου ψώνια, θα λαμβάνουν για κάθε αγορά αξίας 25 ευρώ, ως επιστροφή ποσό ίσο με το αντίτιμο ενός εισιτηρίου. Αν, δηλαδή, μια 4μελής οικογένεια κάνει αγορές ύψους 100 ευρώ από εμπορικά καταστήματα – μέλη του ΕΣΘ, στην ουσία θα εξασφαλίζει τη δωρεάν είσοδό της στο Christmas Magic City Thessaloniki. """"

στην Αθήνα τα έξοδα τα ανέλαβε ο Δήμος.

2ον Ας το δει πρώτα και μετά ας βγάλει συμπέρασμα.

3ον Σημειώνεται ότι η Attract διοργάνωσε πέρυσι ένα παρόμοιο θεματικό πάρκο, μικρότερης έκτασης, στην Αθήνα στο Γουδί, το οποίο υποδέχτηκε σε 50 ημέρες 300.000 άτομα.

Ο κόσμος στις πόλεις και ιδιαίτερα τα παιδιά διψάνε για κάτι τέτοια.

ας μην είμαστε μίζεροι πρωτού το δούμε.

Με αυτή την κρίση την βενζίνη 1,5 ευρώ τα 280 χλμ περίπου πηγαινε-έλα στην δράμα,το φαγητό εκεί κάποιο παιχνίδι για τα παιδιά καθιστά το ταξίδι για πολλές οικογένειες ασύμφορο.

18 λίτρα βενζίνη 18 Χ 1,5 =27

φαγητό από 35 μέχρι 50

80 μόνο αυτά.

εδώ τουλάχιστον με 10Ε μπορώ να παώ και να ξαναπάω 3-4 φορές ακόμα.

Τώρα θα μου πείς μην πας για φαγητό στην δράμα (με 3 ωρες ταξίδι και με δύο μικρά) δεν μπορείς να πας μόνο απόγευμα (δεν αξίζει η ταλαιπωρία)

Χωρίς καμία διάθεση αντιδικίας διαφώνω απόλυτα με το blog του

"θυμωμένος καλικάντζαρος"

Ας το δούμε πρώτα και μετά έχουμε χρόνο να το κρίνουμε.

Ας αρχίσει να "κινείτε" κάτι στην πόλη μας έστω και με ιδιωτική προτοβουλία, αφού ο δήμος δεν νιάζετε.

Μια θυμωμένη δημότης.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Δεν έχω να πω κάτι άλλο με κάλυψε απόλυτα το μέλος poukis....

ας ζήσουμε λίγο το παραμύθι ρε παιδιά και ας αφήσουμε τη μιζέρια...ΕΛΕΟΣ...

Aκόμη δεν είδαμε τίποτα και κρίνουμε...

Ας μείνει αυτό το ποστ παραμυθένιο έστω μέχρι να το δούμε...

ο καλικάτζαρος πρέπει να υπογράψει σα ΜΙΖΕΡΟΣ και όχι σα θυμωμένος

rQGhp3.png

Δεν έχω να πω κάτι άλλο με κάλυψε απόλυτα το μέλος poukis....

ας ζήσουμε λίγο το παραμύθι ρε παιδιά και ας αφήσουμε τη μιζέρια...ΕΛΕΟΣ...

Aκόμη δεν είδαμε τίποτα και κρίνουμε...

Ας μείνει αυτό το ποστ παραμυθένιο έστω μέχρι να το δούμε...

ο καλικάτζαρος πρέπει να υπογράψει σα ΜΙΖΕΡΟΣ και όχι σα θυμωμένος

συμφωνώ και εγώ απόλυτα!!

φτάνει ποια πολύ μιζέρια!!!, ξεκινάει από τα οικονομικά μας και φτάνει μέχρι

και τα συναισθήματα μας..!!!

ας αφεθούμε ας παραμυθιαστούμε!!!

Προσωπικα επιφυλασσομαι!Περσυ πηγα στο "χωριο" που ειχαν στον ΜΥΛΟ αλλα και στο "χωριο" που στηθηκε στην Καλαμαρια.Και τα δυο ηταν ακρως απογοητευτικα.Επιπλεον η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ειναι ενας θεσμος που κραταει χρονια και δεν θεωρω την βενζινη τοσο απαγορευτικη...Δηλαδη εκδρομες εσεις δεν κανετε λογω της βενζινης?Πειτε πως πατε μια εκδρομη...Και οσο για το φαγητο στη Δραμα, ε ειναι αναγκη να φατε σε εστιατοριο?Εμεις και με ενα πιτα γυρο ειμαστε οκ-δεν τρεχει τιποτα...Εν πασει περιπτωσει η παραπανω διοργανωση θεωρω πως ειναι λιγο αρπαχτη γιατι εκτος απο την εισοδο, εχω προαισθημα οτι για ο,τι υπαρχει μεσα θα πληρωνουμε εξτρα.Ομως πηγαινετε εσεις πρωτα για να μην λεω μεγαλα λογια και τα ξαναλεμε τοτε...;)

Στην αρχη ενθουσιαστηκα...Μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο το αρθρο http://www.sheblogs.eu/2010/09/29/christmas-thessaloniki/ και προσγειωθηκα αποτομα!Προτιμω να παω στην Ονειρουπολη που ειναι δωρεαν!

Καλά τα λες Σοφία αλλά να δεις που θα γίνει χαμός. Και εγώ που κάθε Χριστούγεννα σχεδόν είμαι Θεσσαλονίκη κάπου θέλω να τα βγάλω να ξεσκάσουν ιδίως που είναι οι μέρες μικρές και κλεινόμαστε μέσα από νωρίς. Για να ανασάνουν λοιπόν λίγο οι κακόμοιρες οι γιαγιάδες λεω ας τα πάω κάπου να γλυτώσουμε λίγη φασαρία και ας βάλουμε το χέρι στην τσέπη.

Και Ονειρούπολη θα πάμε και παντού αν καθήσουμε αρκετές μέρες. Και στο μύλο είχαμε πάει, εμείς ταλαιπωρηθήκαμε με την αναμονή στον Αη Βασίλη αλλά αυτά τους άρεσε. Τι να κάνουμε, χειμώνα δεν έχουμε και πολλές επιλογές.

Διαφημίσεις

Στην Ονειρούπολη δεν έχω πάει...

Αλλά από 3 διαφορετικούς γνωστους μου έχω ακούσει ότι είχαν απογοητευτεί...άλλα περίμεναν και αλλιώς ήταν τελικά.

Οπότε και κάτι που εμας δε μας αρέσει μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους...τι να γίνει δεν μπορούμε όλοι να είμαστε ικανοποιημένοι...

Προσωπικά περιμένω τη διοργάνωση εδώ στη Θεσσαλονίκη με ανυπομονησία...και από εκεί θα έχω και προσωπική άποψη!

καλαμαριά πήγα (είναι δίπλα μου) είναι ένα χάλι και μισό...εντελώς

λόγω εργασίας όμως ημουν στην συντευξηση τύπου για την παρουσίαση φέτος στην HELEXPO η διαθεση των διοργανωτών δεν ήταν να γίνει μια χρονιά (να γίνει μια απαρχτή δηλαδή) αλλά με ένα καλό ξεκίνημα φέτος να προσπαθήσει να γίνει θεσμός και να μεγαλώνει κάθε χρόνο.

Δεν θέλω να προκαταβάλω την γνώμη μου για το τι θα δούμε αλλά γιατι τόσο μυζέρια το blog?

Ιδιώτης το κάνει κέρδος θέλει.

Καταστήματα υπάρχουν στο κέντρο (πρέπει να δουλέψουν) εργαζόμενοι είναι κάποιοι από εμας εκεί.

και εγώ θα προτιμούσα να ήταν δωρεάν (ας ήταν ικανός ο δήμος να αναλάμβανε κάτι τέτοιο)

όσο για τις βενζίνες που αναφερθηκε ποιο πάνω (δεν ξέρει κανείς τις οικονομικές δυνατότητες του καθένα)

Ας το δούμε πρώτα και θα είμαστε εδώ για να τους κράξουμε όλοι μαζί!!!

Διαφημίσεις

Στην Ονειρούπολη δεν έχω πάει...

Αλλά από 3 διαφορετικούς γνωστους μου έχω ακούσει ότι είχαν απογοητευτεί...άλλα περίμεναν και αλλιώς ήταν τελικά.

Οπότε και κάτι που εμας δε μας αρέσει μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους...τι να γίνει δεν μπορούμε όλοι να είμαστε ικανοποιημένοι...

Προσωπικά περιμένω τη διοργάνωση εδώ στη Θεσσαλονίκη με ανυπομονησία...και από εκεί θα έχω και προσωπική άποψη!

συμφωνώ εκτός από τα σπιτάκια και το ότι είναι μέσα στο άλσος δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο!!

Ας το δούμε πρώτα και θα είμαστε εδώ για να τους κράξουμε όλοι μαζί!!!

Σε σχέση με το μύλο που είχε πιο ακριβό εισιτήριο και δεν είχε τίποτα, καλύτερο θα είναι. Όσο για τις αγορές ας βάλουμε και το μυαλό μας να δουλέψει να μην χαλάμε μετά τη διάθεσή μας.

H δική μου διάθεση ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ με τίποτα λέμε όσο αναφορά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...και δεν πα να λένε οι ανέραστοι καλικάτζαροι...

Περιμένω με ανυπομονησία.... 15 και σήμερα..:D

Στη Δράμα αυτός που μας χάλασε είναι ότι περιμέναμε να δούμε κάτι πολύ παραπάνω και όχι ότι ήταν τόσο χάλια...άρα είμαστε έτσι και αλλιώς επιφυλακτικοί..

rQGhp3.png

Αστερι (εσυ η απο πανω) θα βρεθουμε τα Χριστουγεννα?18 Δεκεμβριου ανεβαινω και θα ειμαι ενα μηνα εκει.

αυτό μας έλειπε να μη βρεθούμε πάλι:D

ραντεβού στην έκθεση

rQGhp3.png

να κανω κι εγω την γνωστη μου ερωτηση.οι τριτεκνοι-πολυτεκνοι θα εχουν καμια εκπτωση στο εισητηριο?γτ οπως και να το κανουμε αλλο 1,2 παιδια και αλλο 3-4.σκεφτειτε και το τι θα ξοδεψουμε μεσα,οι φανατικες κυριες του γτ εσεις να χετε επιδοματα και εκπτωσεις και οχι και εμεις που εχουμε 1-2 παιδια

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...