Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΡΕΦΟΝ/ΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΙΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Αν και έχει περάσει καιρός και τώρα είδα το μήνυμά σου, ξέρω ότι φέτος πήραν παιδιά με έσπα

Καλησπέρα! Τελικά πάμε στου δήμου. Ίσως του χρόνου. Θα ψαχτω περισσότερο!;)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. έχω αγχωθεί για το που να γράψω παιδ. σταθμό από Σεπτέμβρη τον γιο μου. Θα είναι 2 ετών το Σεπτέμβρη. Ενδιαφέρομαι Ηλιούπολη. έχετε προσωπικές εμπειρίες? Θα με βοηθούσατε να μου πείτε.. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..:):D:confused:

• 2 months later...

Καλησπέρα κορίτσια. έχω αγχωθεί για το που να γράψω παιδ. σταθμό από Σεπτέμβρη τον γιο μου. Θα είναι 2 ετών το Σεπτέμβρη. Ενδιαφέρομαι Ηλιούπολη. έχετε προσωπικές εμπειρίες? Θα με βοηθούσατε να μου πείτε.. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..:-):-D:confused:

Θα σου πρότεινα να δεις τη γωνιά μας! Κι εμενα τα δικα μου απο Σεπτεμβρη θα ξεκινήσουν κι εκανα μεγάλη αναζητηση. Προσωπική εμπειρία δεν εχω αλλα σε μένα έκανε τη διαφορα το συγκεκριμένο σχολείο.

OTSwp2.png

B6DFp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Η δικιά μου είναι 2,5 και μένουμε Ηλιούπολη. Πηγαίνει από τον Οκτώβρη σε ένα σταθμό στον Άλιμο αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη. Θα την αλλάξω και είμαι στο ψάξιμο.

Ηλιούπολη είχα δει πέρσι την Αυλαία, τη Χρυσαλλίδα, τον Τομ Τομ, το μια φορά και ένα καιρό, και τα φιλαράκια. Ακόμη είχα δει και την παιδική φωλιά στην Αργυρούπολη αλλά άνοιξε και στην Ηλιούπολη.

Δυστυχώς δε μου έκανε κανένας.

Για διαφορετικούς λόγους.

-Τομ Τομ δε μου άρεσε τίποτα.

-Αυλαία, μου άρεσε και η ιδιοκτήτρια και ο τρόπος της, ο χώρος καλός, το μενού τους όμως με τίποτα. Ήταν και το μόνο που με απέτρεψε από το συγκεκριμένο.

-Χρυσαλλίδα, ούτε σαν χώρος μου άρεσε, ούτε η ιδιοκτήτρια με κέρδισε, ούτε το ότι το φαγητό το πηγαίνεις εσύ και το ζεσταίνουν.

-Τα φιλαράκια, είχα πάει μαζί με το παιδί και ήταν πολύ ψυχρή η αντιμετώπιση της υπεύθυνης απέναντι του. Το παιδί ήθελε να φύγει και δεν καθόταν με τίποτα ενώ σε άλλο σταθμό που είχαμε πάει έκατσε μόνη της να ζωγραφίσει με τα παιδάκια που ήταν εκεί.

Επίσης δεν επιτρέπουν να επισκεφτείς το σταθμό εν ώρα λειτουργίας κάτι που με προβληματίζει πολύ.

-Μια φορά και έναν καιρό, είναι ο σταθμός που έκατσε η μικρή με τα άλλα ευχάριστα όταν πήγαμε να δούμε. Σχετικά καλός όμως έχει μικρό κήπο, δεν τρελάθηκα με τις εγκαταστάσεις. Νομίζω ούτε με το μενού αλλά δεν το θυμάμαι καλά.

-Η παιδική φωλιά στην Αργυρούπολη, δε μου άρεσε καθόλου ο χώρος, μύριζε κιόλας κάπως περίεργα, επίσης η ιδιοκτήτρια δε μου ενέπνευσε καθόλου εμπιστοσύνη. Δεν ξέρω στης Ηλιούπολης πως μπορεί να είναι τα πράγματα.

Μάλλον είμαι πολύ δύσκολη ε;

Αλλά είναι κρίμα να δίνεις τόσα λεφτά και να μη μπορείς να βρεις ένα σταθμό να σε καλύπτει.

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

Καλημέρα σας, 

Η μικρή μας είναι 3 χρονών και θα ξεκινήσει παιδικό σταθμό το Σεπτέμβρη. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία ή οποιαδήποτε πληροφορία για τους παρακάτω παιδικούς σταθμούς:

Παιδικά χαμόγελα (Ηλιούπολη)

Μία φορά και έναν καιρό (Ηλιούπολη) 

Εκπαιδευτήρια Ζώη (Αργυρούπολη) 

Έχουμε πάει και στα τρία και ο καθένας μας αρεσει για διαφορετικούς λόγους γι αυτό όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπερδευτεί. 

Ευχαριστώ πολύ! 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...