Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εκλογεs: Ψηφος η αποχη?

vera

Recommended Posts

Μα αυτοί που σου περιγράφω είναι οι "γνωστοί-άγνωστοι"! Γιατί νομίζεις πως τους έχουν βαφτίσει έτσι;

Δηλαδή μέσα σε αυτό το τζερτζελέ δε βρίσκουν και τρόπο να χωθούν και αναρχικοί και να ξεσπάσουν;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 793
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα σου πα, δεν εστιάζω μόνο στην περιουσία....Εστιάζω και στο χαμό του παιδιού. Αλλά τα Δεκεμβριανά ήταν ο απότοκος του θλιβερού αυτού γεγονότος. Απλά το βλέπω πιό σφαιρικά...

Το πα και πριν....οταν αφορα τη δολοφονια ενος παιδιου (και μαλιστα απο τον κρατικο μηχανισμο) δεν υπαρχει τιποτα το σφαιρικο....μια απολυτη ευθεια ειναι...

Να στο πω αλλιως...αν σε ενα τροχαιο σκοτωθει ενα ατομο και διαλυθει και το αμαξι....ε...πως να το πω....χεστηκα για το αμαξι! Τι να λεμε? Κριμα ο ανθρωπος αλλα κριμα και το αυτοκινητο? Θα το ελεγες ποτε αυτο?

Εχεις βρεθεί Thaumataki σε φάση να πετάνε μολοτωφ σε διαδήλωση και να κάτσεις να δεις τι ακριβώς συμβαίνει;

Οχι, γιατί για μένα μια διαδήλωση πρέπει να γίνεται ειρηνικά κι όχι να φοβάμαι εάν θα γυρίσω σπίτι μου....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Οι αναρχικοί... όταν θα μπουν στο παιχνίδι... διαφέρουν... έχουν μόνο έναν στόχο... και ο στόχος τους είναι η εξουσία που έχουν ζωντανή απέναντί τους... σκέψου μόνη σου το γιατί ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Οχι, γιατί για μένα μια διαδήλωση πρέπει να γίνεται ειρηνικά κι όχι να φοβάμαι εάν θα γυρίσω σπίτι μου....

Μακαρι...αλλα ποσο ειρηνικο ειναι το να πηγαινεις στη δουλεια σου και να φοβασαι οτι απο στιγμη σε στιγμη θα σε απολυσουν? Η ανεργια ειναι μεγαλη βια....

Το πα και πριν....οταν αφορα τη δολοφονια ενος παιδιου (και μαλιστα απο τον κρατικο μηχανισμο) δεν υπαρχει τιποτα το σφαιρικο....μια απολυτη ευθεια ειναι...

Να στο πω αλλιως...αν σε ενα τροχαιο σκοτωθει ενα ατομο και διαλυθει και το αμαξι....ε...πως να το πω....χεστηκα για το αμαξι! Τι να λεμε? Κριμα ο ανθρωπος αλλα κριμα και το αυτοκινητο? Θα το ελεγες ποτε αυτο?

Οχι!!!! Απλά σου ξαναλέω, πως ο κοσμάκης την πλήρωσε... Δεν πήγανε στους υπεύθυνους ή στους αυτουργούς. Για όλα αυτά ευθύνεται η ''ευθεία'' που λες κι εσύ!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Εγώ έχω βρεθεί και ως διαμαρτυρόμενη αλλά και επαγγελματικά... έπρεπε να παρακολουθώ ακριβώς τι συμβαίνει γύρω μου! Και αυτά που σου λέω δεν στα λέω ως συμπεράσματα από τη συμμετοχή μου αλλά ως παρατηρητής και καταγραφέας των συμβάντων.

Και δεν έχω φοβηθεί καμμία φορά... γιατί δεν ήμουν στόχος ποτέ! Και γύρισα όλες τις φορές σπίτι μου...

(Λορέτα Ποντικίνα)

"τα χάλια μου.... τα χάλια μου.... τα βλέπω στα κανάλια μου...."

κλείστην την ρημάδα :P

(Λορέτα Ποντικίνα)

Μακαρι...αλλα ποσο ειρηνικο ειναι το να πηγαινεις στη δουλεια σου και να φοβασαι οτι απο στιγμη σε στιγμη θα σε απολυσουν? Η ανεργια ειναι μεγαλη βια....

Άλλο αυτό.....Τα παράπονα στο ΔΝΤ και στο Γιωργάκη που υπέγραψε το μνημόνιο. Το μόνο που μπορούμε εμείς να κάνουμε, είναι να καθαιρέσουμε όσους μα κινούν σα πιόνια...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Οχι!!!! Απλά σου ξαναλέω, πως ο κοσμάκης την πλήρωσε... Δεν πήγανε στους υπεύθυνους ή στους αυτουργούς. Για όλα αυτά ευθύνεται η ''ευθεία'' που λες κι εσύ!

Ο κοσμακης την πληρωνει καθημερινα...με τις μειωσεις των μισθων, των συνταξεων κλπ κλπ να μη λεμε τα ιδια....

Σε εναν πολεμο, παντα υπαρχουν παραπλευρες απωλειες....

ή θα σε αναγκάσουν να δουλέψεις χωρίς ένσημα.... κι αν σου αρέσει....

Δεν πήγανε στους υπεύθυνους ή στους αυτουργούς.

Όχι δεν πήγανε να διαμαρτυρηθούν σε αυτούς... πήγανε να διαμαρτυρηθούν έξω από τη Βουλή... αλλά οι υπεύθυνοι και οι αυτουργοί είναι τόσο προκλητικοί που πήγαν μόνοι τους σε εκείνους με το ίδιο προκλητικό ύφος που είχε και ο αυτουργός του πρώτου εγκλήματος και έτσι ακολούθησε ό,τι ακολούθησε. Γιατί αν μιλάμε για τα Δεκεμβριανά 08 ήταν ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ! Και σε μια τέτοια οργή οι περιουσίες είναι παράπλευρες απώλειες.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Άλλο αυτό.....Τα παράπονα στο ΔΝΤ και στο Γιωργάκη που υπέγραψε το μνημόνιο. Το μόνο που μπορούμε εμείς να κάνουμε, είναι να καθαιρέσουμε όσους μα κινούν σα πιόνια...

και εδώ είσαι λάθος κατά την άποψή μου... το μνημόνιο το συνυπόγραψαν και η ντορούλα και ο αντωνάκης και ο αλεξάκης και ο κωστάκης... και... και ... και...

(Λορέτα Ποντικίνα)

θυμάμαι τη μάνα μου να με παίρνει τηλ όταν ήμουν σε πορέιες και να μου λέει "η τηλεόραση δείχνει επεισόδια. φύγε"... κάθε φορά το ίδιο βιολί...

ποτέ όμως δεν είχα παθει το παραμικρό....

Διαφημίσεις

Και να φερουμε αλλους να μας κινησουν καλυτερα? Τι να κανουμε δλδ? Να διαχειριστουμε τους ...διαχειριστες μας? ;)

Μπορουμε να κανουμε πολλα περισσοτερα ....

Και μιας και πιασαμε τα τραγουδια (;))... η μερα εκεινη δε θα αργησει ....

Ο

Σε εναν πολεμο, παντα υπαρχουν παραπλευρες απωλειες....

Παράπλευρες απώλειες; Γιατί εγώ βλέπω μονιδιάστατες απώλειες εις βάρος του λαού; Είδες πουθενά εσύ πολιτικό κόστος;;;;; Εγώ είδα ξανά την Ελλάδα να πρασινίζει χτες πάντως....Που σημαίνει πως η πρόθεση ψήφου σε ενδεχόμενες εθνικές εκλογές θα είναι είτε πράσινη, είτε μπλε!

Τί είχες Γιάννη, τί είχα πάντα!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Κι ευχαριστω θα πουμε....

"εσύ δε δικαιούσε δώρο χριστουγέννων".... μου έχει πει εργοδότης μου....

αλλά δεν έφταιγε αυτός που δε μου είχε δώσει δώρο τότε.... έφταιγα εγώ που δεν ήμουνα ενημερωμένη, που δε πήγα να του κάνω καμιά καταγγελία.....

και φταίει και το σύστημα που τον αφήνει να φέρεται έτσι στο προσωπικό του.......

Aria μου, δεν ασχολούμαι με αναρχικούς φιλοσόφους γιατί πολύ απλά δε συνάδω με την ιδεολογία τους. Δεν έχω διαβάσει κανέναν αναρχικό φλόσοφο ή ερευνητή. Είμαι φαν της δημοκρατίας κι όχι της ελληνικής.....;)

υπάρχει δημοκρατία που δεν είναι ελληνική;:confused:

εγώ τη κλείνω και τη πετάω κι από το παράθυρο....

με τους άλλους τι κάνουμε που ακούνε μόνο τι λένε τα κανάλια;;;;;

προσπαθούμε και ας κωφεύουν... δεν μπορεί... κάποια στιγμή θα "ξυπνήσουν οι σκλάβοι αντωνάκη μου"

(Λορέτα Ποντικίνα)

Και από το δικό μου στόμα (ή χέρι να πω???) το πήρες.

Βέβαια η αποχή βολεύει από την άποψη του ότι αν είναι κάποιος να ψηφίσει εναντίον τότε ας μην ψηφίσει καθόλου. Αυτή πιστεύω ότι είναι και η μεγάλη επιτυχία των αποτυχημένων πολιτικών.

Από την άλλη βέβαια, δήμαρχο ψηφίζουμε όχι κομμα, άρα τι νόημα έχει ο χρωματισμός?

Και ποιο το νόημα της διακανεγκεφαλικής?(πλην της ατελείωτης βαρεμάρας, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι κάποια γεροντάκια που παίρνουν χάπια για την αϋπνία κάναν οικονομία εκείνη την ημέρα:D )

Να μην πω για τα συμπεράσματα που έβγαλε ο καθένας χωρίς φυσικά να ακούσω πουθενά τα παραπάνω μαθηματικά από κανέναν δημοσιογράφο ή άλλον πολιτικό... (μάλλον δεν θα ήταν καλοί με την στατιστική στο σχολείο....άτιμοι δάσκαλοι!:D )

Δυστυχώς με την αποχή αφήνουμε στους λίγους να αποφασίσουν για τους πολλούς. Πότε επιτέλους θα το καταλάβουμε?

συμφωνώ. απλά και όμορφα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...