Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

Μ'αρέσει που γελάμε όμως, αααααααααααααχχχχχχχχχ, Ελευθερίτσα, μη βλέπεις που γελάμε, με τα χάλια μας γελάμεεεεεε. Όσο για τα τάπερ, ίσα που σκέφτομαι να πάρω αυτό το πράμα που διαφημίζουν σε ένα τελεμάρκετινγκ, σμαρτ σπιν ( ; ) νομίζω, που τα βάζει όλα το ένα μέσα στ'άλλο και τα καπάκια ίδια για όλα. Αλλά πάλι θα μου πεις, θα το ανακαλύψει κι αυτό και τζάμπα η χαρά μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ θέλω να πετάξω τα τάπερ! :twisted::twisted::twisted: με τρελαίνουν τα τάπερ! :twisted::twisted::twisted:

μάλλον θα τα συγκεντρώσω όλα μαζί θα τα βγάλω και μια φωτό να τα θυμάμαι και θα τα ποστάρω στο τόπικ της Ειρήνης να τα χαρίσω!

σας είπα ότι με τρελαίνουν τα τάπερ?? :evil::evil::evil:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Ναύαρχε, άντε και καλές... συσκέψεις!!! :lol::lol:

Υ.Γ. Υπάρχουν στα βιβλιοπωλεία και μαρκαδόροι, ειδικοί για έπιπλα (σε διάφορα χρώματα, καρυδιάς, κερασιάς κλπ.) για χτυπήματα των επίπλων μας και σημεία που δεν θέλουμε να φαίνονται.

Μάκια

ευχαριστώ ευχαριστώ Αρχηγέ μου!!!!Θα κάνω τις συσκέψεις μου, και θα σας ενημερώνω!!!!! :wink::lol::lol: Μα καλά.............αυτό με τους μαρκαδόρους................πώς το ήξερες;;;;;;;;;;;;;;Θα με τρελάνεις εσύ!!!!!!!!!!!!Δεν έχω και ιδιαίτερα χτυπήματα στα έπιπλα αλλά καλό είναι να το έχουμε στα υπόψιν!!!!Thank you!!!!!!!!! :wink::D:D:D

Mpizoudaki μπράβο!!!! :wink: Από ιδέες διακόσμησης κι εγώ δημιουργώ όπως μου έρθει. Δεν έχω στάνταρ. Εκτός αν μιλήσουμε για κάτι συγκεκριμένα. :wink:

Ελευθερία με ρέγουλα!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::wink:

Irene μου πολύ χαίρομαι για τα news σου!!!!!!!Μπράβο όλα μπαίνουν σε τάξη σιγά σιγά. Για το κρεβάτι βρες την καλύτερη προσφορά!!! :wink::D:D:D

Όσο για τα τάπερ.......πολύ μου τη δίνουν!!!!!!!! :?:? Όλο μπάχαλο γίνονται και όλο ψάχνω τα καπάκια!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

mata μου να πουμε για Χριστουγεννιατικη διακόσμηση?Ελα ασπρε σιφουνα μου σε κοβω οτι εχεις να πεις πολλα και δημιουργικα.Καλα το θεμα που ανοιξες με τα σπιτικα προιοντα ομορφιας απαιχτο.Αυτο ειναι παιδι μου αλλαξες θεση στο γραφειο σου και οι ιδεες πεφτουν βροχή.

Μια γλυκια καληνυχτα σε ολες!!!!!!!

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

Μ'αρέσει που γελάμε όμως, αααααααααααααχχχχχχχχχ, Ελευθερίτσα, μη βλέπεις που γελάμε, με τα χάλια μας γελάμεεεεεε. Όσο για τα τάπερ, ίσα που σκέφτομαι να πάρω αυτό το πράμα που διαφημίζουν σε ένα τελεμάρκετινγκ, σμαρτ σπιν ( ; ) νομίζω, που τα βάζει όλα το ένα μέσα στ'άλλο και τα καπάκια ίδια για όλα. Αλλά πάλι θα μου πεις, θα το ανακαλύψει κι αυτό και τζάμπα η χαρά μου

Λοιπόν, (καλημέρα είπα δεν είπα, ΚΑΛΗΜΕΡΑ)!!!

Αυτό το κόλπο το χω πάρει και εγώ και είναι πολύ καλό έχει δε κάτι πολύ μικρά ταπεράκια που είναι σούπερ για να βάζεις μπισκοτάκια να τα παίρνεις στη βόλτα. Εμένα ο μικρός μου τρελαίνεται και για τα ceerios, ξερέτε τα δημητριακά με μέλι, βάζω μια χουφτίτσα από αυτά και πάμε προπόνηση τον μεγάλο και ο μικρός χαζεύει και τρώει ceerios σαν πασατέμπο. Όλα τα καπάκια ταιριάζουν σε όλα τα ταπεράκια και έτσι δεν σκας που πήγε το καπάκι οέο???

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Ρε Βίκυ κι εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αλλά προβληματίζομαι, γιατί ας πούμε αν έχεις μουσακά, ή παστίτσιο και σου περισσεύει πώς θα το βάλεις μέσα σε αυτά τα τάπερ που είναι όρθια; Προσπαθώ να σκεφτώ καμιά πατέντα αλλά δε μπορώ. Σκέφτομαι μήπως το βάζεις στο πλάι και το ξαπλώνεις το τάπερ αλλά κοτσάνα μου κάνει. Για πες, τί κάνεις εσύ

mata μου να πουμε για Χριστουγεννιατικη διακόσμηση?Ελα ασπρε σιφουνα μου σε κοβω οτι εχεις να πεις πολλα και δημιουργικα.Καλα το θεμα που ανοιξες με τα σπιτικα προιοντα ομορφιας απαιχτο.Αυτο ειναι παιδι μου αλλαξες θεση στο γραφειο σου και οι ιδεες πεφτουν βροχή.

Μια γλυκια καληνυχτα σε ολες!!!!!!!

Mpizoudaki,

Βλέπε στο θέμα για τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, στο "Ελεύθερος Χρόνος", που είναι αποκλειστικά με ότι Χριστουγεννιάτικο. Κάτι έχει ξεκινήσει να γίνεται.. :wink: ....

Βικάκι πρέπει να βρώ αυτά τα τάπερ!!!!!!!!!!!Μόνιμα διερωτώμαι που πήγε το καπάκι οεο;;;;;;;;; :lol::lol::lol:

Μπιζουδάκι the oskar for christmas ideas and decor tips goes to.....................Ειρήνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink::D:D:D

Η Αρχηγός μας είναι εξπέρ σ'αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τα φυσικά γιατροσόφια....όντως είναι χρήσιμες οι συμβουλές και όχι οι δικές μου μόνο, αλλά όσες έβαλαν τα κορίτσια!!!! :wink:

Κορίτσια χθές έβαλα επιτέλους εκείνα τα αστεράκια στο ταβάνι του παιδικού. Τα είχα αγοράσει εδώ και πολύ καιρόοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!Χθές τα έβαλα και ο μικρός καταχάρηκε!!!!!Μου λέει αν πέσει κανένα...να κάνω ευχή;;;; :lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

... Κατά τα άλλα τζίφος, έχω καμμια δεκαριά ασημένιες κορνίζες και κάτι άλλες (φτάνει πια με τις κορνίζες :evil: |), έχει επίσης ένα πολύ ωραίο ασημένιο τεράστιο σκαλιστό καθρέφτη από τον Ζούλοβιτς αλλά δεν ξέρω που να τον κρεμάσω (οπότε άχρηστος, εκτός και αν έχετε καμμιά ιδέα), και μετά έχει αρκετά ασημένια σκατολοίδια που δεν μου αρέσουν καθόλου :cry: . Το καλό ήταν ότι ο άντρας μου δεν έχει πετάξει πολλά όμορφα κουτιά από δώρα και τώρα ξέρω που θα βρώ άδεια (αν μου χρειαστούν..αλήθεια που μπορεί να μου χρειαστούν;;;;).

Λοιπόν, προτείνω..

Πόσες κορνίζες είναι? Διάλεξε αυτές που σου αρέσουν πολύ και θέλεις κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσεις στο σπίτι σου. Για να μην σου πιάνουν χώρο, δίπλωσε την κάθε μία με ένα πανάκι (έτσι και δεν σπάνε τα τζάμια και δεν γρατζουνίζονται οι κορνίζες) και τοποθέτησέ τες όλες μέσα σε ένα κουτί (ξάπλα και κάτω-κάτω η μεγαλύτερη) και φύλαξέ τες.

Τι υπόλοιπες μπορείς να τις χαρίσεις σε δικά σου άτομα (που δεν θα σε παρεξηγήσουν επειδή είναι από δώρο σου). Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τα υπόλοιπα ασημικά που δεν σου αρέσουν. Δώσε στους δικούς σου οτιδήποτε τους αρέσει και τα λοιπά δώστα ή στην εκκλησία ή στο "ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ" ώστε να τα ξεφορτωθείς και να τα χαρεί κάποιος που ίσως τα θέλει!

Όσο για τον καθρέπτη, αν είναι ωραίος, δεν θα τον αχρηστεύσεις!!!! Βρες ένα όμορφο μέρος να τον βάλεις, ακόμα και πάνω από κάποιο έπιπλο!!!!

:wink:

Μπιζουδάκι the oskar for christmas ideas and decor tips goes to.....................Ειρήνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink::D:D:D

Η Αρχηγός μας είναι εξπέρ σ'αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μανταζέλ Μάτα... μας έκανες αλοιφή για κάλους... :lol::lol:

Ειρήνη αρχηγέ μου καλή η ιδέα για τις κορνίζες να τις χαρίσω σε συγγενείς, έχω και τα κουτιά τους..πριν τις δώσω θα τυπώσω φωτο της μικρής..έτσι σαν δώρο..εσύ τι λές;;;

τα ασημικά θέλουν ξεσκαρτάρισμα με τον σύζυγο :cry:

Για τον καθρέφτη δεν έχω αποφασίσει ακόμα..μαρέσει αλλά δεν έχω βρει θέση..μάλλον θα μείνει στην ντουλάπα για πολύ καιρό ακόμη :cry:

Καλά άσχετο αλλά διάβαζα το τόπικ με τα Χριστούγεννα...καλέ τι όρεξη είναι αυτή;;;;Μπράβο αρχηγέ έχει δίκο η mata για το Οσκαρ

Ειρήνη αρχηγέ μου καλή η ιδέα για τις κορνίζες να τις χαρίσω σε συγγενείς, έχω και τα κουτιά τους..πριν τις δώσω θα τυπώσω φωτο της μικρής..έτσι σαν δώρο..εσύ τι λές;;;

τα ασημικά θέλουν ξεσκαρτάρισμα με τον σύζυγο :cry:

Για τον καθρέφτη δεν έχω αποφασίσει ακόμα..μαρέσει αλλά δεν έχω βρει θέση..μάλλον θα μείνει στην ντουλάπα για πολύ καιρό ακόμη :cry:

Καλά άσχετο αλλά διάβαζα το τόπικ με τα Χριστούγεννα...καλέ τι όρεξη είναι αυτή;;;;Μπράβο αρχηγέ έχει δίκο η mata για το Οσκαρ

Καλέ μου επιτελάρχα,

Νομίζω πως είναι τέλεια ιδέα για τις κορνίζες και θα ευχαριστηθείς εσύ που θα ξεφορτωθείς αλλά και θα ευχαριστήσεις και τους δικούς σας!!! :wink:

Άντε το λύσαμε αυτό!!! χιχιχι

Άμα είναι ωραίος ο καθρέπτης... ΒΡΕΣ ΧΩΡΟ! :lol::lol:

Από όρεξη... άλλο τίποτα! Και άμα μιλάμε για Χριστούγεννα τα κέφια είναι... διαολεμένα!!! :lol::lol:

Πωπω!!!Χαλαρώστε καλέ δνε προλαβαίνω να σας διαβάζωωωωω!!!!

Εkabn πολύ γέλασα με την σκέψη του μουσακά :lol::lol::lol: Και ναι, έχεις απόλυτο δίκιο, δεν κάνουν γι αυτή τη δουλειά! Εγώ παίρνω μικρά αλουμινένια ταψάκια το πλακώνω με μεμβράνη του κάνω ένα πολύ καλό τύλιγμα και είναι μια χαρά στην κατάψυξη, άσε που το πετάς κατευθείαν στο φούρνο (χωρίς την μεμβράνη :D ) και κερδίζεις χρόνο :wink:

*Οι καθρέπτες με κορνίζα είναι η αδυναμία μου!!!

*ΜΑΤΑ αν θες μπορώ να πάω να σου τα πάρω τα τάπερ και να σου τα στείλω.

*ΕΙΡΗΝΗ την αλοιφή για κάλους (αν είναι homemade) και αποτελεσματική την θέλουμε

*ΕΙΡΗΝΗ αυτό με το betadine το γραψες στα γιατροσόφια???

*Από το Χριστουγεννιάτικο δεν πέρασα ακόμα, να πάω? το χετε κάνει καλό???

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

*ΕΙΡΗΝΗ την αλοιφή για κάλους (αν είναι homemade) και αποτελεσματική την θέλουμε

*ΕΙΡΗΝΗ αυτό με το betadine το γραψες στα γιατροσόφια???

*Από το Χριστουγεννιάτικο δεν πέρασα ακόμα, να πάω? το χετε κάνει καλό???

Βικούλα μου εδώ ομολογώ, σε έχασα... τι εννοείς "αυτό με το betadine... ?".... :roll::lol:

Πως ξεχνάς? Θα σε μαλώσω!!! Ξέχασες τι μου είπες για τις μυκητιάσεις στα νύχια??? Το είπα ξέρεις που και το εφάρμοσε και σχεδόν είναι εντάξει τώρα! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Επιτελάρχα μου, πρόσεξε μόνο που θα κάνεις δώρο τις κορνίζες!!!!!Μην τις κάνεις στους ίδιους που σου τις έφεραν, γιατί θα νομίζουν ότι δεν σας άρεσαν!!! :lol::lol::lol::lol: Είναι όμως πολύ καλό σαν ιδέα!!!!!!!!!! :wink:

Τον καθρέφτη να τον βάλεις κάπου που να δίνει βάθος. Κάπου που απέναντι να υπάρχει κάτι καλό. Μην το βάλεις πχ απέναντι από εκεί που στήνεις τη σιδερώστρα και όπου γυρίσεις τη βλέπεις μπροστά σου και θυμάσαι ότι πρέπει να σιδερώσεις!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάντως, έκανα ένα κομμάτι καθρέφτη και το έβαλα στο τρίτο δωμάτιο σε ένα φύλλο της ντουλάπας από μέσα. Πολύ με βόλεψε. Εχω βέβαια και στην εξωτερική ντουλάπα καθρέφτη από εξω από τα φύλλα αλλά και μέσα σε δωμάτιο χρειαζόμουν έναν.

Βικάκι σ'ευχαριστώ πολύυυυυυ για την πρόταση να μου τα στείλεις. Θα δώ μήπως βρώ εδώ κι αν δεν βρώ θα σου πώ!!!!!Σ'ευχαριστω πολύ!!!! :wink::D:D:D

Όσο για την ατάκα του γιου μου.....πολύ γέλιο έριξα όντως!!! :lol::lol::lol:

Αρχηγέ..........μαζί με το όσκαρ παίρνεις δώρο και σπουδές με υποτροφία για διακόσμηση και οργάνωση!!!!!!!!!!!!!! :wink::D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

λοιπον το τοπικ για τα Χριστουγεννα ειναι ΤΕΛΕΙΟ.

Ειρηνη εισαι φανταστικη που το ανοιξες και για τις ιδεες σου οπως κι ολων των κοριτσιων.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

Καλημέρα κορίτσια.

Επρεπε εχτες να βλέπατε τον άντρα μου. Ξεκίνησα να κανω την ντουλάπα μπακάλη και βέβαια ολα σχεδον τα ντουλαπια της κουζινας ηταν αναστατα! Ο καλος μου σταυρωκοπιοταν κοιτωντας με με υφος :τι κανει η τρελη!!! :lol:

Εγώ ομως τελειωσα με την ντουλάπα, έκανα και την πάνω σειρα των ντουλαπιων της κουζίνας και κατάφερα να αποσυμφωρησω αρκετα την κουζινα. Σημερα το έργο της κουζίνας θα ολοκληρωθει γιατι εχτες δεν προλαβα και τωρα επικρατει ενα μικρο χαος. Ο αντρας μου αναρωτιοταν πως τα καταφερα και τα χωρεσα ολα αυτά.. και απλα του ειπα οτι τα μισα τα πέταξα...

Ναι, απάντησε περίλυπος, ειδα και τη ντουλάπα μου.... :lol:

Πως ξεχνάς? Θα σε μαλώσω!!! Ξέχασες τι μου είπες για τις μυκητιάσεις στα νύχια??? Το είπα ξέρεις που και το εφάρμοσε και σχεδόν είναι εντάξει τώρα! :wink:

Βικούλα...

Μην με μαλώνεις... είμαι σε κρίσιμη ηλικία και το αλτσχάιμερ μου χτυπάει την πόρτα.... το ακούς?! :lol::lol:

Υ.Γ. Άμα το κάνει 15 ημέρες σερί, δεν χρειάζεται ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω και θα ξεμπερδέψει αμέσως. Αλλά σερί! :wink:

Αρχηγέ..........μαζί με το όσκαρ παίρνεις δώρο και σπουδές με υποτροφία για διακόσμηση και οργάνωση!!!!!!!!!!!!!! :wink::D:D:D:D

Αχ Ναύαρχε... σε ευχαριστώ!!!!!!!!!

Άμα είχα λεφτά και δεν είχα ανάγκη να δουλεύω θα άνοιγα ένα μαγαζί με ιδέες και λύσεις για στολισμό αλλά και μπομπονιέρες, διοργάνωση γάμων, δεξιώσεων κλπ.... Σκάω από ιδέες ώρες-ώρες! :lol::lol:

λοιπον το τοπικ για τα Χριστουγεννα ειναι ΤΕΛΕΙΟ.

Ειρηνη εισαι φανταστικη που το ανοιξες και για τις ιδεες σου οπως κι ολων των κοριτσιων.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπιζουδάκι ευχαριστώ, να είσαι καλά !! :P Τι καλά λόγια, μου έφτιαξες το πρωϊνό!

Να "πάρεις" όποια ιδέα σου αρέσει, εννοείται, αλλά να γράψεις και εσύ στο θέμα! Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποια ιδέα... μπορείς να γράψεις οτιδήποτε σχετικό! :wink:

Λοιπον.. επειδη προχθες μου πεσε η μέση με τις δουλίτσες και εκανα 1 μέρα να συνέλθω σήμερα ηρθε η πεθερούλα μου ναμε βοηθήσει.. Τώρα πλένει τοιχους.. Ευτυχως ενα χερι βοηθείας!!... Την αλλη εβδομάδα ερχεται κ η μανούλα μου απο Ξάνθη οπότε το σπίτι θα λαμποκοπάει οταν έρθει ο μικρούλης!!

wQuw.jpg.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...