Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα

Δεν σας ξέχασα φιλενάδες..

Βλέπω η Ειρήνη και η mata έχουν άγριες διαθέσεις να μας βάλουν όλες σε τάξη!!Μπράβο Ειρήνη για το θέμα με τα πράγματα που χαρίζουμε.Κάποια στιγμή θα στρωθώ και εγώ να βρώ πράγματα..(ίσως αυτά τα δώρα που έλεγα :lol: ).

Βλέπω ότι και άλλες πιάνουν δουλειά και πολύ χαίρομαι.

Επίσης βλέπω ότι μερικές είναι στα ίδια χάλια με εμένα και χαίρομαι ακόμα περισσότερο (γριά για σένα λέω :lol: ).

Το σκ έκανα 2,5 ώρες μάζεμα το δωμάτιο και εν γένει τα παιχνίδια της μικρής.Τα χώρισα όλα ανάλογα με το είδος τους (τουβλάκια, λούτρινα, Little people, κουζινικά κλπ). Τα τουβλάκια, ζωάκια, ανθρωπάκια μπήκαν σε πολύχρωμες διαφανείς θήκες για να βλέπει τι θέλει και να τα παίρνει μόνη της, τα λούτρινα όσα δεν έπαιζε στόλισαν το δωμάτιο (και ξετρελάθθηκε γιατί τα ξανθυμήθηκε) και όλα τα υπόλοιπα έχουν στοιχιστεί δε μια γωνίτσα και το παιδί ξέρει ότι παίζει πχ. τώρα με αυτό..

Πολλά τα ξαναέκρυψα. Γενικά αυτό το κάνω οπωσδήποτε κάθε 2-3 μήνες και έτσι ανακαλύπτει παιχνίδια που είχε ξεχάσει ή είχε βαρεθεί. Επίσης το σπίτι δεν μοιάζει πια βομβαρδισμένο και η μικρή παίζει με ένα παιχνίδι την φορά. Και όλα αυτά γιατί την Κυριακή το απόγευμα είχα τύψεις για το τι θα σας έλεγα :lol:

.........Και όλα αυτά γιατί την Κυριακή το απόγευμα είχα τύψεις για το τι θα σας έλεγα :lol:

Χριστέ μου!!! Έχουμε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της νοικοκυράς!!!!! :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ναύαρχε το νοικοκυρά βάλτο σε εισαγωγικά για μένα...πολλά εισαγωγικά...ούτε στο μικρό δαχτυλάκι δεν σας φτάνω..όσο και να τρέχω :lol:

Επιτελάρχη, ε, επιτελάρχη....

Μιλάς με τον αρχηγό του επιτελείου. Ο ναύαρχος είναι η Μάτα... μπερδέψαμε τα... επιτελεία μας!!! :lol::lol::lol:

επειδή το θέμα το έχω παρακολουθήσει από την αρχή με έκπληξη για το πόσο οργανωμένες είστε, εγώ καθόλου,

και άκου-άκου (κατά το πες-πες), το πήρα απόφαση και οργάνωσα στο σπίτι το χάος, το μόνο που θέλω να πω είναι ένα ευχαριστώ που με βάλατε στην πρίζα,

κλείνει η παρένθεση, με ένα μεγάλο ευχαριστώ,

παρακαλώ συνεχίστε που λέει και η Αριανή

Εσύ Serboula, παιδίατρος δεν είσαι?!

Γιατί αν είσαι γιατρός, σε εξαιρούμε και δεν πειράζει καθόλου που είσαι ανοργάνωτη. Είσαι ειδική κατηγορία μάνας! Γιατρο-μάνα!! Πως εγώ είμαι μάνα που έχω το... ακαταλόγιστο?! Ετσι!! :lol::lol:

.........Και όλα αυτά γιατί την Κυριακή το απόγευμα είχα τύψεις για το τι θα σας έλεγα :lol:

Χριστέ μου!!! Έχουμε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της νοικοκυράς!!!!! :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

:lol: :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απαππαπαπα λές Αρχηγέ μου να μας βλέπουν και στον ύπνο τους;;;;; :shock::shock::lol::lol::lol::lol:

Νανσυ την Κυριακή μας σκεφτόσουν;;;;;; :lol::lol::lol:

Εκανες πολύ καλή δουλειά με τα παιχνίδια. Τα τακτοποιημένα παιχνίδια βοηθούνε τα παιδιά να έχουν όρεξη να παίζουν κι εμείς να μην ψάχνουμε απεγνωσμένα να τους βοηθήσουμε να βρούνε κάτι!

Αυτά που έκρυψες καλά εκανες!Κι εγώ έτσι έκανα παλιότερα και όταν τα ανακάλυπτε είχε μεγάλη χαρά!!!

Serba, Margio και εις ανώτερα!!! :D:D

Εγώ έβαλα τα μικροαντικείμενα σε ένα κουτι όπως με είχατε συμβουλέψει στο ρημαδοσύρταρο!!!!Εκκαθάριση είχε γίνει, αλλά αυτά τα μικρά και τα μπρελόκ και τα διάφορα που ήταν σκόρπια μου την είχαν δώσει.

Συναρμολόγησα και τα κουτιά από το ΙΚΕΑ αλλά δεν έχω τί να βάλω ακόμα!!!! :lol::lol::lol::lol:

Και να πούμε και λίγο για διακόσμηση και αλλαγή σκηνικού. Μετέφερα το γραφείο που έχω στο τρίτο το υπνοδωμάτιο στην άκρη και έβαλα την καρέκλα του με φάτσα προς την πόρτα και την τηλεόραση. Γιατί κάπως μου φαινόταν πρίν που όταν καθόμουν είχα φάτσα τον τοίχο. Κάτι σαν...να μην ήθελα να κάτσω.Επειδή όμως όπως το γύρισα φαινόταν άσχημα οι βίδες, έκοψα κομματάκια από το αυτοκόλητο που έχω σε χρώμα κερασιάς και τα κόλλησα. Ετσι, τώρα δεν φαίνεται τίποτα και υποθέτω ότι με φάτσα προς τα έξω, θα κάθομαι πιο ευχάριστα!!! :D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Ωχ-ωχ!!! Δηλαδή ΜΑΤΑ μας θα έχεις περισσότερη όρεξη για προτάσεις ε??? Θ α κάθεσαι εσύ στη γραφειάρα με την θέα θα σου ρχονται ιδέες θα τις γράφεις και εμείς θα αγχωνόμαστε να τρέχουμε να τις εφαρμόσουμε για να μπορούμε μετά να γράψουμε ε?! :lol::wink:

Εγώ δεν έχω κάτι να πω περί οργάνωσης προς το παρόν ασχολούμε με την μόρφωση του υιού μου! Αλλά την ζημιά μου την κάνατε! Κάτι για δώρα γάμου διάβασα, βλέπετε πόσα χρόνια είμαι παντρεμένη έ?! το γράφει από κάτω μου :lol: και θυμήθηκα πως έχω κάτι ξεχασμένα "είδη προικός" στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεββάτι(ξέρετε αυτά με το αμορτισέρ) λέω λοιπόν εχθές, δεν σηκώνω να ρίξω ένα φρεσκαρισμάτάκι να δω και τι υπάρχει? Βρήκα λοιπόν κάτι καταπληκτικά λευκά σεντόνια με δαντελίτσες στα τελειώματα σε διάφορα σχέδια 3 σέτ, κάτι πετσέτες μπάνιου με μπλέ βελούδινη κορδέλα που ούτε καν θυμόμουν :roll: αλλά τις είχα κρατήσει, δεν τις άλλαξα,ήξερα φαίνεται οτι θα έκανα αγόρια :D και διάφορες άλλες πετσέτες μπάνιου ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ που τις φύλαξα επειδή ήταν πολύ ωραίες και τις ξέχσα και τις χαιρόταν το μπαούλο! Να μην τα πολυλογώ, 3 επιπλέον πλυντήρια μου βγήκαν για σιδέρωμα και 2 που έχω! Να δω πότε θα τα σιδερώσω!!! Είδατε τι μου ΚΑΝΑΤΕ??? Μου βγάζετε δουλειά συνέχεια!!! :evil:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Αχ.....βρε Βίκυ...............δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γρήγορα οι Αθηναίες οργανώτριες να βοηθήσουν το Βικάκι στο σίδερο!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Είδες παιδί μου με την οργάνωση;;;;;;;;Θησαυρό ανακαλύπτεις!!!!!!!!! :wink::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου ρε mata σημερα εδεησα να διαβασω το τοπικ αλλα παιδι μου μαλλον εσυ θα μας τις δωσεις τις συμβουλες.Εσυ εισαι εξπερ τι την ηθελες δηλ.τη βοηθεια γιατι θα τρελλαθω.

Παντως αυτο με τις μπλουζες και τα ρουχα το κανω κι εγω και ειναι πολυ βολικο.Επισης τα κουτια με εχουν εξυπηρετησει πολυ.Βαζω ολα τα μικρο αξεσουαρ,εσωρουχα και αλλα τετοια και τα εχω στον πατο της ντουλαπας.

Επισης με εχουν εξυπηρετησει και οι κρεμαστες πανινες ραφιερες που μπαινουν στην ντουλαπα μεσα ειδικα στο παιδικο.Για τα χαρτια μου χρησιμοποιω κι εγω τα κρεμαστα συρταρια που ειπε και η Μαρια Στυλιανακη κι εχω βρει την υγεια μου.

Τωρα απο διακοσμηση καμια ιδεα εχετε?Για πες εσυ ασπρε σιφουνα=mata!

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

Και να πούμε και λίγο για διακόσμηση και αλλαγή σκηνικού. Μετέφερα το γραφείο που έχω στο τρίτο το υπνοδωμάτιο στην άκρη και έβαλα την καρέκλα του με φάτσα προς την πόρτα και την τηλεόραση. Γιατί κάπως μου φαινόταν πρίν που όταν καθόμουν είχα φάτσα τον τοίχο. Κάτι σαν...να μην ήθελα να κάτσω.Επειδή όμως όπως το γύρισα φαινόταν άσχημα οι βίδες, έκοψα κομματάκια από το αυτοκόλητο που έχω σε χρώμα κερασιάς και τα κόλλησα. Ετσι, τώρα δεν φαίνεται τίποτα και υποθέτω ότι με φάτσα προς τα έξω, θα κάθομαι πιο ευχάριστα!!! :D:D

Ναύαρχε, άντε και καλές... συσκέψεις!!! :lol::lol:

Υ.Γ. Υπάρχουν στα βιβλιοπωλεία και μαρκαδόροι, ειδικοί για έπιπλα (σε διάφορα χρώματα, καρυδιάς, κερασιάς κλπ.) για χτυπήματα των επίπλων μας και σημεία που δεν θέλουμε να φαίνονται.

Μάκια

.... Αλλά την ζημιά μου την κάνατε! Κάτι για δώρα γάμου διάβασα, βλέπετε πόσα χρόνια είμαι παντρεμένη έ?! το γράφει από κάτω μου :lol: και θυμήθηκα πως έχω κάτι ξεχασμένα "είδη προικός" στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεββάτι(ξέρετε αυτά με το αμορτισέρ) λέω λοιπόν εχθές, δεν σηκώνω να ρίξω ένα φρεσκαρισμάτάκι να δω και τι υπάρχει? Βρήκα λοιπόν κάτι καταπληκτικά λευκά σεντόνια με δαντελίτσες στα τελειώματα σε διάφορα σχέδια 3 σέτ, κάτι πετσέτες μπάνιου με μπλέ βελούδινη κορδέλα που ούτε καν θυμόμουν :roll: αλλά τις είχα κρατήσει, δεν τις άλλαξα,ήξερα φαίνεται οτι θα έκανα αγόρια :D και διάφορες άλλες πετσέτες μπάνιου ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ που τις φύλαξα επειδή ήταν πολύ ωραίες και τις ξέχσα και τις χαιρόταν το μπαούλο! :

Φτου... Βίκυ... εγώ δεν έχω δώρα να ανακαλύψω... :( Τα είχα κάνει όλα τότε φύλλο και φτερό!! :lol::lol:

Καλημέρα στο στράτευμα :lol:

Mata ανησυχώ τρελά φιλενάδα για το τι μπορείς να σκαρφιστείς στο καινούριο γραφείο και σε μπελάδες θα μας βάλεις :lol: . Άντε με γειά η αλλαγή και καλές σκέψεις :lol:

Βίκυ είσαι τρομερή!!!!Άντε καλέ μην σκέφτεσαι το σίδερο..θα γίνει κάποια στιγμή..σκέψου τα καινούρια που ανακάλυψες!!!

Εγώ πάλι ομολογώ ότι άνοιξα το ντουλάπι με τα δώρα χτές (πάλι με το άγχος της Ειρήνης :shock: ) και απογοητεύτηκα. :cry:

Βρήκα ένα ασημένιο καραβάκι πολύ όμορφο που άρεσε και στην Άννα (αυτό σημαίνει ότι θα σπάσει γρήγορα :cry: ) και το έβγαλα στο μοναδικό σημείο στο σαλόνι που έχω κάτι ασημένια. Κατά τα άλλα τζίφος, έχω καμμια δεκαριά ασημένιες κορνίζες και κάτι άλλες (φτάνει πια με τις κορνίζες :evil: |), έχει επίσης ένα πολύ ωραίο ασημένιο τεράστιο σκαλιστό καθρέφτη από τον Ζούλοβιτς αλλά δεν ξέρω που να τον κρεμάσω (οπότε άχρηστος, εκτός και αν έχετε καμμιά ιδέα), και μετά έχει αρκετά ασημένια σκατολοίδια που δεν μου αρέσουν καθόλου :cry: . Το καλό ήταν ότι ο άντρας μου δεν έχει πετάξει πολλά όμορφα κουτιά από δώρα και τώρα ξέρω που θα βρώ άδεια (αν μου χρειαστούν..αλήθεια που μπορεί να μου χρειαστούν;;;;).Μετά βαρέθηκα έκλεισα την ντουλάπα και έπαιξα με την Άννα (πάει η νοικοκυροσύνη μου). Αυτά για χθές...καλά μιλάμε με έχεται μπριζώσει άσχημα :wink:

Τι θέμα θεε μου!!

Ξεκίνησα να το διαβάζω σιγά σιγά απο την αρχή και ξεκινησα και εγώ την οργάνωση.. Βέβαια εκνευρίζομαι γιατι δεν μπορώ να σκύψω και γενικά δυσκολέυομαι λίγο αλλά οι ιδεες σας με βοήθησαν παρα πολύ.

Εφτιαξα ντουλάπες, ράφια κ λοιπά..

Σας ευχαριστώώ..

wQuw.jpg.png

Διαφημίσεις

μετα από τρεις μέρες απουσίας έρχομαι καθυστερημένη να απαντήσω στη ματα με τις πολύ ωραίες ιδέες.

- Το κρεβατάκι του μικρού,

Οσον αφορά το κρεβάτι του μικρού το ΣΚ θα το διαλύσει ο συζυγος και θα το αμπαλάρει να μη πάθει τίποτα και θα μπει στο πατάρι της ντουλάπας του μικρού.

Στο παιδικό δωμάτιο

στο δωμάτιο του μικρού έγινε ήδη μια καλή εκκαθάριση της ντουλάπας.

εκμεταλλεύτηκα οτι του μικρού τα ρουχα χωράνε στη συρταριέρα και στο διπλό φύλλο της ντουλάπας και ετσι στο πατάρι οπως ειπα θα μπει η κουνια, και στο μονο φύλλο έβαλα τις κρεμάστρες με τα ρουχα εκτος εποχής. Δεν εχει τοσο χωρο η εξαφυλλη για κρεμάστρες και η ντουλάπα του μικρού δεν εχει τοσα ρουχα σε κρεμάστρες.

-Η ιδέα του μπακάλη

Η ντουλάπα μπακάλης θα γίνει το Σάββατο, καθώς θα βγουν τα χριστουγεννιάτικα οπότε θα μπορώ να την φτιαξω οπως θέλω.

Οπως καταλαβαίνετε το Σάββατο εχει οργάνωση κουζίνας. Και για να μην πελαγώσω εχω βρει ήδη τι θέλω να μπει που. Οσον αφορά για πράγματα που δεν χρειαζομαι πιστεψε με τα εχω περιορισει στο ελάχιστο ήδη!

- Κάτω από το κρεβάτι έχεις κάσα;

Κάσα δεν έχω στο κρεβάτι αλλά ήδη αρχισα να ψάχνω για μηχανισμο. Ελπίαω με καμια διακοσαρια ευρώ να βρω. Δεν ξέρω καθολου ποσο κοστίζουν και αν εφαρμόζουν σε ολα τα κρεβάτια.

- Χρειάζεσαι οπωσδήποτε εκκαθάριση στην εξάφυλλη ντουλάπα.

Η εκκαθάριση της ντουλάπας έγινε και ειμαι περήφανη!

Εχω 3 μονες πορτες χωρο στο πατάρι για να αποθηκεύσω!!!!!!!

- Επιπλα -μπουφέ, υπάρχουν πολλά.

Επιπλα μπουφέ υπάρχουν αλλά ακόμη δεν δύναμαι να πάρω γιατι θα πρεπει να παρω και τραπεζαρια μαζι... οπότε ψάχνω αλλη λύση

-Για τα χαλιά σκέψου το ενδεχόμενο να τα δίνεις για φύλαξη.

Τα χαλιά φέτος την πάτησα και άκουσα τον αντρα μου που πήγε και αγόρασε πιεστικο μηχανημα για να τα πλένει μονος του. Και τελικα συνέχεια τον κυνηγάω να πλύνει χαλιά. Οπότε του χρόνου, αν μεσα σε συγκεκριμένο χρονικο διάστημα δεν τα πλύνει, δεν θα τα στείλω μόνο για φύλαξη αλλά και για καθάρισμα. :lol:

Η εκκαθάριση καλα κρατεί, με αργούς ρυθμούς βέβαια αλλά σιγα σιγά για να γίνει και καλή δουλειά...

Περιττο να σας πω τι έχω κάνει απο το πρωί..

Ξεκαθάρισμα γυαλισμα και πεταμα απο τα ντουλάπια μπάνιου κ κουζίνας..

Αυτο μου πήρε αρκετη ώρα.. Να σας ρωτήσω με τα ταπερ τι κάνετε? με τα καπακια κι αυτα? Τα αποθηκεύετε κλειστα?

Μετα σκουπισα και σφουγγάρισα κουζίνα, τωρα σκουπισα σαλόνι και τώρα θα σφουγγαρίσω και εδώ... Μετα θα μαγειρέψω γίγαντες στο φουρνο.. (Τρώμε κατα τις 7-:cool:..

Μου εχει πέσει η μέση αλλά με εχει πιάσει μανία.. Λέτε να γεννάω?? Χαχα!!

(Λένε ότι κάποιες μέρες πριν την γέννα μας πιάνει μια μανία αναδιοργάνωσης και συμαζέματος..) :lol:

wQuw.jpg.png

Περιττο να σας πω τι έχω κάνει απο το πρωί..

Ξεκαθάρισμα γυαλισμα και πεταμα απο τα ντουλάπια μπάνιου κ κουζίνας..

Αυτο μου πήρε αρκετη ώρα.. Να σας ρωτήσω με τα ταπερ τι κάνετε? με τα καπακια κι αυτα? Τα αποθηκεύετε κλειστα?

Μετα σκουπισα και σφουγγάρισα κουζίνα, τωρα σκουπισα σαλόνι και τώρα θα σφουγγαρίσω και εδώ... Μετα θα μαγειρέψω γίγαντες στο φουρνο.. (Τρώμε κατα τις 7-:cool:..

Μου εχει πέσει η μέση αλλά με εχει πιάσει μανία.. Λέτε να γεννάω?? Χαχα!!

(Λένε ότι κάποιες μέρες πριν την γέννα μας πιάνει μια μανία αναδιοργάνωσης και συμαζέματος..) :lol:

Δες λίγες σελίδες πιο πίσω, έχω μία απάντηση σχετικά με τα τάπερ και φωτογραφία.

Εγώ έχω λίγα και τα αποθηκεύω το ένα μέσα στο άλλο.

Υ.Γ. Για πρόσεχε εσύ μικρή μου με την καθαριότητα που σε έπιασε λύσσα με την κοιλιά στο στόμα!!! :lol:

Ειρηνούλα, και όλα τα κορίτσια, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, το έγραψα μια φορά σαν αστείο όταν λέγαμε για τους παιδίατρους που πηγαίνουν για ύπνο στις 4 το απόγευμα, και όταν ήταν 4 είπα θα πάω για ύπνο και εγώ σαν να ήμουν παιδίατρος, και έγινε παρεξήγηση, ζητώ συνώμη που δεν το διευκρίνησα, νόμιζα ότι καταλάβατε το αστείο μου, κρύο η αλήθεια,αλλά από τότε κάποιοι νομίζουν ότι είμαι παιδίατρος,

συγνώμη για το πανάσχετο του θέματος, αλλά ένιωσα την ανάγκη να το ξαναπώ... :oops::oops::oops:

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Να σας ρωτήσω με τα ταπερ τι κάνετε? με τα καπακια κι αυτα? Τα αποθηκεύετε κλειστα?
Για τα τάπερ μην ανησυχείς, σε λίγους μήνες θα τα βάζεις στο κουτί με τα παιχνίδια (αυτή θα είναι η κύρια χρήση τους εξάλλου) :lol::lol::lol::lol:

Να σας ρωτήσω με τα ταπερ τι κάνετε? με τα καπακια κι αυτα? Τα αποθηκεύετε κλειστα?
Για τα τάπερ μην ανησυχείς, σε λίγους μήνες θα τα βάζεις στο κουτί με τα παιχνίδια (αυτή θα είναι η κύρια χρήση τους εξάλλου) :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

wQuw.jpg.png

Πόσο σωστή είσαι!!! :lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...