Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

Αρχηγέ μου ναι ναι είναι υπέροχη η αίσθηση!!!!!!!!!!Θέλεις να βγείς στο μπαλκόνι και να φωνάξεις να σ'ακούσει η γειτονιά!!!!ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑ ΚΙ ΑΥΤΌ!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εχω ακόμα να κάνω τακτοποίημα στην κολώνα που βρίσκεται στο μπάνιο, στο ντουλάπι το μικρό που βρίσκεται στο μπαλκόνι, και στην ντουλάπα του άντρα μου, που επειδή είμαι θυμωμένη τώρα μαζί του, το αφήνω για μετά. :lol::lol::lol::lol: Του είπα να το κάνουμε μαζί, για να δώσουμε και πράγματα που δεν χρειάζεται, αλλά εδώ και τόσο καιρό μόνη μου το λέω μόνη μου το ακούω!!!Ε....δεν θα σκάσω κιόλας.

Εχω και κάτι ψιλά ακόμα, αλλά όχι σημαντικά!!!!

Θέλω και κάτι ψιλοαλλαγές να κάνω.

Ναύαρχέ μου,

Take your time... Μη νομίζεις.. και 'γω έχω αρκετά να κάνω σε επίπεδο τακτοποίησης & οργάνωσης. Την αποθήκη μου πρώτα-πρώτα, την οποία την κάνω σιγά-σιγά γιατί είναι αρκετά πράγματα που πρέπει να δω πως θα κάνω. Έχω κάνει 1 ράφι αλλά ακόμα έχω δρόμο...

Έχω ακόμα να τακτοποιήσω 2 λεπτές ντουλάπες (τα επάνω φύλλα) γιατί σκέφτομαι να δώσω 1-2 σκεπάσματα παιδικά...

Άσε που πρέπει να αλλάξω και πιάτα καθημερινά... :roll:

Σιγά-σιγά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι Αρχηγέ μου σιγά σιγά για να έχουμε το μυαλό μας καθαρό και στην τελική να το βλέπουμε και λίγο ως απόλαυση το όλο θέμα, όχι ως κάτι πιεστικό!!!! :wink:

Irene μου, να σου πώ κάποια πράγματα που σκέφτηκα, πολλά από αυτά ειπώθηκαν και από την Αρχηγό, αλλά και από εσένα ως ιδέες.

Εχουμε και λέμε

- Το κρεβατάκι του μικρού, πρέπει να φύγει από το δωμάτιο, να αποσυναρμολογηθεί και να μπεί σε κάποιο πατάρι. Αν δεν χωράει στο δικό σας, μια που δεν χρειάζεται προς το παρόν να παραμείνει στο σπίτι, μπορείς να το δώσεις σε κάποιον δικό σου να σου το φυλάξει. Ακόμα και σε κάποια φίλη σου, αν διαθέτει λίγο χώρο. Δεν θα πιάσει ούτως ή άλλως πολύ χώρο αν αμπαλαριστεί και έχει αποσυναρμολογηθεί.Εγω το έχω φυλάξει στο σπίτι της πεθεράς μου, αφού προς το παρόν δεν το χρειάζομαι. Αν το χρειαστώ θα το πάρω.

Στο παιδικό δωμάτιο επίσης, αν μπορείς φτιάξε κανένα ραφάκι, που να χωράει κάποια παιχνίδια, για να μπορέσεις να τα ξεφορτωθείς από το πατάρι της ντουλάπας. Εγώ έχω κάνει δύο ράφια, που στο ένα έβαλα βιβλία και παραμύθια, και στο αλλο παιχνίδια. Με βόλεψαν πολύ. Η ντουλάπα του, δεν έφτανε μέχρι το ταβάνι και έτσι πρόσθεσα πατάρι και την έκανα μέχρι πάνω. Εκεί στο πατάρι έβαλα κι άλλα παιχνίδια(μια που είναι ατέλειωτα)!!

-Η ιδέα του μπακάλη είναι πολύ καλή για την εξωτερική ντουλάπα. Στη διάρκεια που θα το κάνεις, δες αν υπάρχουν πράγματα στα ντουλάπια σου, που δεν σου χρησιμεύουν. Εγώ ξεφορτώθηκα κάποια πράγματα στη μαμά μου, όπως φλιτζάνια του καφέ, κάποιες κατσαρόλες και κάτι άλλα που μετά από καιρό είδα ότι μου είναι περιττά.Κράτα λίγα και χρήσιμα.

- Κάτω από το κρεβάτι έχεις κάσα; Αν έχεις κάνε ξεκαθάρισμα κι εκεί και πρόσθεσε κάποια πράγματα που θα κατεβάσεις από το πατάρι.

Αν δεν έχεις, είναι μια ωραία ιδέα για Χριστουγεννιάτικο δώρο!!! :lol::lol: Όπως έγραψα και παραπάνω, εγώ το έκανα μετά.Δεν ήταν έτσι από την αρχή που αγόρασα το κρεβάτι. Μετά το έκανα και κυριολεκτικά μ'έσωσε!!!

- Χρειάζεσαι οπωσδήποτε εκκαθάριση στην εξάφυλλη ντουλάπα. Είμαι σίγουρη ότι μόλις το κάνεις, θα αδειάσει πολύς χώρος. Αυτά τα ρούχα που λυπάσαι να τα δώσεις, δώς τα στην αδερφή σου ή ανέβασε τα σε κάποιο πατάρι για να μην σου πιάνουν χώρο. Να μείνουν κάτω αυτά που είναι χρήσιμα.

Όταν κάνεις την εκκαθάριση και μετά, τακτοποίησε τις μπλούζες σου, σε στοιβες κατά χρώμα. Είναι πολύ βολικό και μπορείς ανα πάση στιγμή να πάρεις την μαύρη μπλούζα, χωρίς να σκονταφτεις στην καφέ,ή την άσπρη. Εμένα μου το είπε μια φίλη μου και με βοήθησε πολύ. Ασε που φαίνονται τακτοποιημένα σε σχέση με πρίν που στις στοιβες επικρατούσε μια παραφωνία χρωμάτων.

Κατά το ίδιο σκεπτικό, τα πουκάμισα κρεμασμένα δίπλα -διπλα, οι φούστες επίσης και κάποια φορέματα το ίδιο. Ετσι,βρίσκεις κάτι πολύ πιο εύκολα, και δεν πονάνε τα χέρια, σπρώχνοντας τις κρεμάστρες!!

- Επιπλα -μπουφέ, υπάρχουν πολλά. Βρες το κατάλληλο που να έχει βάθος, και να χωράει αρκετά πράγματα. Πρίν πάς στο μαγαζί, πάρε τις διαστάσεις και διάλεξε κάποιο που να είναι ικανό να χωρέσει αρκετά πράγματα.

-Για τα χαλιά σκέψου το ενδεχόμενο να τα δίνεις για φύλαξη. Αν τα καθαρίζεις μόνη σου, μπορείς να τα δίνεις μόνο για φύλαξη, που δεν κοστίζει πολύ. Το ποσό που μου είχαν πεί, ήταν ελάχιστο και όσα είχα δώσει για καθάρισμα τα άφησα εκεί και τα ήρα όταν ήταν να τα στρώσω. Πάρε τιμές μια που μπορεί να διαφέρει το ποσό από καθαριστήριο σε καθαριστήριο. Νομίζω ότι έτσι θα σου αδειάσει κατά πολύ το πατάρι και θα το εκμεταλευτείς για άλλα πράγματα.

Αυτές οι ιδέες μου προς το παρόν. Το βασικό πάντως είναι να τα κάνεις σιγά σιγά για να μην ζαλιστείς και κουραστείς με το μπάχαλο που θα δημιουργηθεί.

Καλή επιτυχία και περιμενουμε "εκκαθαριστικά" νέα!!!!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Δείτε κι εδω!!!

http://www.realsimple.com/realsimple/channel/organize

Αν περιπλανηθείτε στην σελίδα, θα βρείτε πολλές πληροφορίες και θα μπορέσετε να μπείτε και σε άλλες που διαθέτουν και φωτο διακοσμήσεις αλλά και διαφορα άλλα.

n3kPp3.png

zewgp3.png

mata μου πολύ ωραίες οι ιδέες σου και σε ευχαριστούμε!

Καμμιά ιδέα για να αποκτήσουμε τη διάθεση να οργανωθούμε υπάρχει??

Γιατί εγώ προσωπικά στέρεψα από ιδέες και από διάθεση για οργάνωση μαζί!

Ο καιρός μάλλον θα φταίει..

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Κικνακι μου θέλει ρέγουλα το πράγμα. Κι εγώ όταν τα σκεφτόμουν μαζεμένα, δεν είχα καθόλου όρεξη να τα κάνω!!Σιγά σιγά όταν άρχισα, ήρθε και η όρεξη. Όταν βλέπεις κάτι τακτοποιημένο θέλεις να τακτοποιησεις και το άλλο και πάει λέγοντας. Σιγά σιγά!!! :wink: Αν θέλεις καμιά συμβουλή, το επιτελείο μας είναι εδώ για να βοηθήσει!!! :wink::D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ mata μου και συμφωνώ οτι αν κάνεις την αρχή όλα τα άλλα είναι εύκολα.

Αυτήν την αρχή όμως δεν ξέρω πως να κάνω.

Παρόλο που είχα οργανώσει σχεδόν όλους τους αποθηκευτικούς χώρους (συρτάρια,ντουλάπες,πατάρια κτλ) όταν έκανα γενική καθαριότητα του σπιτιού για τον χειμώνα τώρα βλέπω οτι πάλι κάποια από αυτά θέλουν πάλι οργάνωση.Και όλο λέω άντε αύριο και όλο το αφήνω και ασχολούμαι με κάτι άλλο.Και έτσι όπως πάω θα φτάσουν τα Χριστούγεννα και τίποτα δεν θα έχω κάνει.

Πρέπει να το πάρω απόφαση λοιπόν για να δούμε καμία άσπρη μέρα στις ντουλάπες. :lol:

Βάλε πρόγραμμα. Γράψε αυτό το πρόγραμμα. πχ Δευτέρα ντουλάπα δωματίου, Τρίτη παιδικού, τεταρτη κενό, Πέμπτη ντουλάπια μπάνιου, Παρασκευή κενό. Ετσι θα τα έχεις γραμμένα και δεν θα σαστίζεις έχοντας τα στο μυαλό σου μπερδεμένα! :wink::D

Αν θελήσεις τίποτα...ρώτησε μας!!! :wink::D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Έχεις δίκιο κι εγώ κάνω ένα πλάνο πριν και έτσι κάνω ακόμη και τη γενική καθαριότητα.Αλλά τελικά αυτό που μου λείπει τώρα είναι απλά διάθεση και μάλλον αυτό οφείλεται στις τελευταίες ιατρικές μας περιπέτειες και ακόμη να ηρεμήσω παρόλο που όλα πήγαν καλά.

Πάντως σε ευχαριστώ,ότι χρειαστώ θα ζητήσω τη βοήθεια σας.

Κορίτσια καλημέρα!

Το ΣΚ ήταν πολυ αποδοτικό, καθως το ξεκαθάρισμα ξεκίνησε και μάλιστα από την εξάφυλλη ντουλάπα.

Και νιώθω τέτοια ανακούφιση που την ανοιγα συνέχεια και την θαύμαζα!!! :lol::shock:

Ξεκίνησα από του συζύγου που ήταν λιγότερα, ξεκαθάρισα τις κρεμάστρες, και έβαλα ενα, δεν ξέρω πως τα λενε, αυτα τα υφασματινα με τις θηκες απο το ικεα και του τακτοποιησα τα ρουχα της δουλειας.

Στο πάτωμα εβαλα δυο θηκες με ολα τα καλοκαιρινα του και τα παπουτσια στα κουτια τους και ετσι ολα τα ρουχα του τακτοποιηθηκαν στη διφυλλη ντουλαπα και στη συρταριερα που του εχω παραχωρησει ολα τα συρτάρια.

Μετά προχώρησα στο δικο μου δίφυλλο, εκανα ενα ξεκαθαρισμα και εβγαλα ενα καλαθι αχρηστα ρουχα, τακτοποιησα κοστουμια, φουστες, μπουφαν. στο πάτωμα εβαλα μια τεραστια θηκη με τα καλοκαιρινα, τις τσαντες στη σειρα, γιατι αν τις βαλω σε κρεμαστρα δεν χωρανε στη ντουλαπα, και τα παπουτσια σε κουτια. Μετά τακτοποιησα το ενδιαμεσο φυλλο που ειναι οι μπλουζες μου στα συρτάρια και στο ενα ραφι οι πετσετες και τα σεντονια και στο αλλο ολα τα καλλυντικα μου .

Τις μπλουζες τις ειχα κατα χρώμα αλλά δεν με βολευε, τωρα τις εβαλα αναλογα παχους, ψιλες, χοντρες, ζιβάγκο...

Και έκανα και το πατάρι της ντουλάπας, στο ενα διφυλλο κουβερτες, παπλωματα, λευκα ειδη, στο μισο αλλο δίφυλλο τις βαλίτσες και διαφορα κουτια με διαφορα μικροπραγματα, που πρεπει καποια στιγμη να κανω καλυτερα ξεκαθαρισμα και μου εμεινε το ενα διφυλλο για τη κουνια του μικρου.

Α! και επειδη συγκεντρωσα ολες τις κουβερτες και παπλωματα, αδειασε και το μισο παταρι του μικρου...

Ποσο ωραια νιωθω........

Διαφημίσεις

Irene μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Πώς σου φάνηκαν οι ιδέες που σου έγραψα; Ολόκληρο κατεβατό παιδί μου σου 'γραψα και περίμενα να μου πείς εντυπώσεις!Δεν το 'δες παραπάνω;

Φαντάζομαι ηρέμησες κατά πολύ που τακτοποίησες τόσα πράγματα!!! :D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Ευχαριστώ mata μου και συμφωνώ οτι αν κάνεις την αρχή όλα τα άλλα είναι εύκολα.

Αυτήν την αρχή όμως δεν ξέρω πως να κάνω.

Παρόλο που είχα οργανώσει σχεδόν όλους τους αποθηκευτικούς χώρους (συρτάρια,ντουλάπες,πατάρια κτλ) όταν έκανα γενική καθαριότητα του σπιτιού για τον χειμώνα τώρα βλέπω οτι πάλι κάποια από αυτά θέλουν πάλι οργάνωση.Και όλο λέω άντε αύριο και όλο το αφήνω και ασχολούμαι με κάτι άλλο.Και έτσι όπως πάω θα φτάσουν τα Χριστούγεννα και τίποτα δεν θα έχω κάνει.

Πρέπει να το πάρω απόφαση λοιπόν για να δούμε καμία άσπρη μέρα στις ντουλάπες. :lol:

Kiknaki,

Συμφωνώ με τον ναύαρχό μας (Μάτα! :lol: ).

Μπορεί στην αρχή να βαριέσαι ή να έχει πελαγώσει. Όταν όμως ξεκινήσεις και τις στιγμές που βρίσκεις λίγο χρόνο για να οργανωθείς, θα δεις, πως μετά, θα νιώθεις περίφημα.

Να μην πιέζεσαι και να μην βάζεις αυστηρό πρόγραμμα στις δουλειές σου!

Αν ξεκινήσεις με ντουλάπες και θες βοήθεια εδώ είμαστε! :wink:

Τις μπλουζες τις ειχα κατα χρώμα αλλά δεν με βολευε, τωρα τις εβαλα αναλογα παχους, ψιλες, χοντρες, ζιβάγκο....

Τέλεια... τέλεια... μπράβο σου Irene!

Τις μπλούζες και 'γω έτσι τις έχω χωρισμένες στις στοίβες τους. Ανάλογα με το τι μπλούζες είναι. Πρωϊνές χοντρές, πρωινές λεπτές και βραδυνές αντίστοιχα. Επειδή σε βάθος χρόνου, τις μπερδεύω και πάλι όταν θέλω να βρω κάτι, κατά διαστήματα τις τακτοποιώ και πάλι και αισθάνομαι περίφημα ακόμα και όταν τα βλέπω τακτοποιημένα!

...Και εξοικονόμησες και χώρο... Και νιώθεις και περίφημα!! :wink:

Μαζί σου, είχα κρατημένα τα παπούτσια σε μια κούτα και λυπόμουν να τα δώσω, γιατί δεν βρίσκω εύκολα παπούτσια να με βολεύουν και το κάθε ζευγάρι χωριστά ήταν "απόκτημα"!

Αλλά τελικά! άρχισα πάλι να χωράω!!! Έβαλα πάλι σε κυκλοφορία κάποια ζευγάρια και έδωσα μόνο αυτά που τότε μου ήταν οριακά καλά.

Νομίζω πάντως ότι θα μαζέψω κι άλλο :wink:

Θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμη, κοστίζουν τα άτιμα ...

Είναι πολύ εκνευριστικό κορίτσια, σας καταλαβαίνω!

Εγώ ήμουν "τυχερή" γιατί οταν πρήστηκα πολύ ήταν ήδη καλός ο καιρός και έτσι φορούσα φλατ, ανοιχτά παπούτσια. Όταν κάποια στιγμή έκανα το λάθος να προσπαθήσω να βάλω τα σπορτέξ μου.... το μετάνιωσα αμέσως! :?

Διαφημίσεις

Ειρήνη δεν κάνω πλάκα :shock:

Δεν έχω ανοίξει ποτέ το συγκεκριμένο φύλλο ντουλάπας :shock:

Ο άντρας μου στις αρχές στην μετακόμιση τα είχε βάλει μέσα με τα κουτιά και έτσι έμειναν :shock:

Κάποια στιγμή του έλεγα δεν έχουμε κορνίζες και έβγαλε από μέσα καμμιά 20αριά ασημένιες και άλλες όλες τέλειες :shock:

Τώρα πια δεν ξέρω τι έχει απομείνει μέσα..αλλά μου έχει πει ότι ακόμα το φύλλο είναι σχεδόν γεμάτο :shock:

Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες γιατί ξέρει το γούστο μου και αν υπήρχε κάτι που θα μου άρεσε υποθέτω ότι θα μου το είχε πει...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

Εγώ να έχω δώρα και να μην τα ανοίξω αμέσως??!!!! Θα είχα πάθε ντελίριο!! :lol::lol:

Την περασμενη εβδομαδα πηρα ενα επιπλο (σαν μικρο μπουφεδακι με βιτρινα κρεμαστη στον τοιχο) μετα απο τοσο καιρο, γιατι θελω να βαλω μεσα τα καλα ποτηρια, πιατα, και οτι αλλο χωρεσει (να φανταστειτε ολα αυτα τα σερβιτσια βρισκονται ακομα στη μαμα μου :? )...

Αυτό μου ακούγεται πολύ ωραίο, Christie μου. Αν έχεις δυνατότητα να βάλεις μια φωτογραφία να το δούμε!

Φιλάκια

Υ.Γ. Για δες πως θα τα βολέψεις... καλή τακτοποίηση πάντως στο νέο σου έπιπλο!! :wink:

Ευχαριστω πολυ Ειρηνη μου... Οταν τα καταφερω θα προσπαθησω να βαλω μια φωτο (οταν καταλαβω πως γινεται γιατι ειμαι και λιγο ασχετη με αυτα :roll: )..

Παντως κοριτσια να ειστε καλα... Με τις ιδεες σας με παρακινησατε να τακτοποιησω πραγματα που μεχρι τωρα δεν ειχα μπει στον κοπο να ασχοληθω.. :wink:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Ειρήνη δεν κάνω πλάκα :shock:

Δεν έχω ανοίξει ποτέ το συγκεκριμένο φύλλο ντουλάπας :shock:

Ο άντρας μου στις αρχές στην μετακόμιση τα είχε βάλει μέσα με τα κουτιά και έτσι έμειναν :shock:

Κάποια στιγμή του έλεγα δεν έχουμε κορνίζες και έβγαλε από μέσα καμμιά 20αριά ασημένιες και άλλες όλες τέλειες :shock:

Τώρα πια δεν ξέρω τι έχει απομείνει μέσα..αλλά μου έχει πει ότι ακόμα το φύλλο είναι σχεδόν γεμάτο :shock:

Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες γιατί ξέρει το γούστο μου και αν υπήρχε κάτι που θα μου άρεσε υποθέτω ότι θα μου το είχε πει...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

Εγώ να έχω δώρα και να μην τα ανοίξω αμέσως??!!!! Θα είχα πάθε ντελίριο!! :lol::lol:

Κι εγω το ιδιο Ειρηνη μου :P:P ... Σιγα μην ειχα αφησει δωρα να μην τα ανοιξω.. Ξερεις ποσες μερες ετρεχα να αλλαξω διαφορα?? :roll::roll:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Παντως κοριτσια να ειστε καλα... Με τις ιδεες σας με παρακινησατε να τακτοποιησω πραγματα που μεχρι τωρα δεν ειχα μπει στον κοπο να ασχοληθω.. :wink:

Αυτό ισχύει και για μένα! Τι νομίζεις?! Αλίμονο!

Την Κυριακή ο άντρας μου έβλεπε ματς και ο γιος μου dvd παιδικό... εγώ ο μούλος, δεν είχα τηλεόραση 3η για να δω... :lol: Και λέω βρε δεν κάνω μία μικρή, express :lol: τακτοποίηση?!

Και έφτιαξα την κοσμηματοθήκη μου (καλά, μην φανταστείτε, faux είναι :lol: όλα) και το νεσεσεράκι με τα φάρμακα... τι καλά! :lol:

επειδή το θέμα το έχω παρακολουθήσει από την αρχή με έκπληξη για το πόσο οργανωμένες είστε, εγώ καθόλου,

και άκου-άκου (κατά το πες-πες), το πήρα απόφαση και οργάνωσα στο σπίτι το χάος, το μόνο που θέλω να πω είναι ένα ευχαριστώ που με βάλατε στην πρίζα,

κλείνει η παρένθεση, με ένα μεγάλο ευχαριστώ,

παρακαλώ συνεχίστε που λέει και η Αριανή

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Κι εγω το ιδιο Ειρηνη μου :P:P ... Σιγα μην ειχα αφησει δωρα να μην τα ανοιξω.. Ξερεις ποσες μερες ετρεχα να αλλαξω διαφορα?? :roll::roll:

Και 'γω Christie Μου. Αλλά μην φανταστείς, μόνο σε αυτά που "άξιζε".... για τα υπόλοιπα τα έκανα προώθηση στην γιαγιά/θεία μου! :lol::lol:

επειδή το θέμα το έχω παρακολουθήσει από την αρχή με έκπληξη για το πόσο οργανωμένες είστε, εγώ καθόλου,

και άκου-άκου (κατά το πες-πες), το πήρα απόφαση και οργάνωσα στο σπίτι το χάος, το μόνο που θέλω να πω είναι ένα ευχαριστώ που με βάλατε στην πρίζα,

κλείνει η παρένθεση, με ένα μεγάλο ευχαριστώ,

παρακαλώ συνεχίστε που λέει και η Αριανή

Κι εγω το ιδιο επαθα Serba να δεις που σε λιγο θα δινεις και συμβουλες στις ανοργανωτες :D Εδω εμενα η Ειρηνη με ορισε οπλαρχηγο :D:D:D

z1QBp3.png UKB8p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...