Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσείς κορίτσια είσαστε οι " εκδηλώσεις της unisef ¨??? ή υπήρξε παράλληλη εκδήλωση ;;;;

Δεν μπορώ να το πω ακριβώς εκδήλωση αυτό που έγινε. Προτιμώ να λέω ότι έγινε μια συνάντηση θηλάζουσων μαμάδων (αν και υπήρχαν και πολλοί μπαμπάδες;)).

Η συνάντηση δεν είχε καμία σχέση με την unicef ή με κάποιον άλλον φορέα. Με καμάρι ακόμα και σήμερα, λέω ότι όλα οργανώθηκαν από μαμάδες, μέλη αυτού του forum και με πολύ επιτυχία.:D

Διάβασε την πρώτη σελίδα αυτού το topic για να καταλάβεις πως ξεκίνησαν όλα.

έπρεπε απλά να έχεις λογαριασμό στο youtube.. μην νομιζεις κι εμενα με βοηθησαν!!!:wink::wink::wink::wink:

Είσαι πολύ καλ΄΄η αλλά εξακολουθώ να νοιώθω άχρηστη:D

Ειστε πολυ γλυκιες και οι 2!!!Ειναι πολυ ομορφο που μας συστηθηκες...;)

Ευχαριστούμεεεεεε:)

D9kvp2.png?3X2batCM

:D εχω παρακολουθήσει και διαβάσει ΟΛΕΣ τις σελίδες αυτού του θέματος ...!

(και όχι μόνο) ;) και πάλι συγχαρητήρια σε όλες σας

• 5 months later...

Βρε κορίτσια για θυμήστε μου, γιατί στην Ελλάδα έχουμε ορίσει εβδομάδα θηλασμού την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη και όχι την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου που έχει οριστεί παγκοσμίος; http://www.worldbreastfeedingweek.org/

Διαφημίσεις

Το 1990, στη Συνάντηση Κορυφής για τα Παιδιά, οι εκπρόσωποι όλων των κρατών του κόσμου δεσμεύτηκαν να δραστηριοποιηθούν ενάντια στην τάση να αποφεύγεται ο μητρικός θηλασμός και να υποκαθίσταται από το βρεφικό γάλα του εμπορίου. Το 1992 η διεθνής κοινότητα καθιέρωσε τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού μέσα στον Αύγουστο ενώ στην Ελλάδα γιορτάζεται κάθε χρόνο 1 με 7 Νοεμβρίου από το 1996.

http://www.unicef.gr/bfweek.php

83hKp3.png

Να πω την αλήθεια ότι και εγώ σκέφτηκα "Με τέτοια ζέστη, αδύνατον να γίνει κάποια εκδήλωση".... Βέβαια θα ήταν καλή ιδέα ο δημόσιος θηλασμός στις παραλίες!!! Για κάντε'το εικόνα!!! χιχιχι

Ευχαριστώ parouli... Το ήξερα πως εσύ θα μου έλυνες σίγουρα την απορία!!!

Ραντεβού τον Νοέμβρη, λοιπόν!

• 2 εβδομάδες μετά...

Δε κανονιζουμε κατι απλο κ προχειρο-καλοκαιρι ειναι...δικαιολογουμαστε:-D-

καμια συνατησουλα στα κεντρα κ οχι μονο?Τωρα που μεγαλωσε κ το δικο μου κ μπορω....Με χει πιασει η χαρα που μπορω να συμμετεχω...αντε να δουμε...θα κανουμε τιποτα?

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Αχ,κορίτσια!!

Εμείς κόψαμε το θηλασμό στον 22ο μήνα καθώς ερχόταν το αδελφάκι.

Μου λείπει ο θηλασμός, πάρα πολύ.

Μάλλον και οι μητέρες έχουν εξίσου μεγάλο πρόβλημα αποθηλασμού, όσο και τα βρέφη.

( Μη μου πείτε ότι θα μπορούσα να συνεχίσω και στην εγκυμοσύνη, γιατί, αν και δεν ήξερα για την νέα ζωή, κάτι ενστικτωδώς με ενοχλούσε έντονα τον τελευταίο καιρό:confused:, λόγω πιθανότατα ευαισθητοποίησης του στήθους)

Λυπάμαι που το Νοέμβρη δεν θα έχει γεννηθεί ακόμη το καινούργιο.

Ψηφίζω λοιπόν, να κάνουμε και μια εβδομάδα καλοκαιρινή συμβαδίζοντας με την παγκόσμια κοινή γνώμη, για να συμπεριληφθώ τουλάχιστον του χρόνου:lol:.

9Af0p2.png

• 6 months later...
Δεν μπορώ να το πω ακριβώς εκδήλωση αυτό που έγινε. Προτιμώ να λέω ότι έγινε μια συνάντηση θηλάζουσων μαμάδων (αν και υπήρχαν και πολλοί μπαμπάδες;)).

Η συνάντηση δεν είχε καμία σχέση με την unicef ή με κάποιον άλλον φορέα. Με καμάρι ακόμα και σήμερα, λέω ότι όλα οργανώθηκαν από μαμάδες, μέλη αυτού του forum και με πολύ επιτυχία.:D

πραγματι μονο μαμδεσ κ πολυ θηλασμοσ

.....

• 2 χρόνια μετά...

και ετσι ηρθε κ χτες η μερα που ημουν κ γω παρον κ συμμετειχα με τη 22 μηνων μπεμπα μου ! φοραω σημερα περηφανα το βραχιολακι μου :-)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

και ετσι ηρθε κ χτες η μερα που ημουν κ γω παρον κ συμμετειχα με τη 22 μηνων μπεμπα μου ! φοραω σημερα περηφανα το βραχιολακι μου :-)

Ειναι συγκινητική η προβολή του θέματος καθώς κι οτι ο αριθμός ολοένα κι αυξάνεται! Την πρώτη χρονια αν θυμάμαι καλα ηταν 50-60 μαμάδες και τώρα 618!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

ναι εντελώς συγκινητικό και δείχνει πως με το να ακούν οι μητέρες το ένστικτό τους και την φωνή της λογικής μπορούν να πολεμήσουν τα πάντα. όταν πιστεύεις σε κάτι μπορείς να το καταφέρεις !!!

πρεπει ναγίνει το ίδιο,

για τις παιδικες χαρές, το ίδιο για τα νηπιαγωγεία το ίδιο για τα σχολεία, ΤΙΠΟΤΑ να μην αφήσουμε όρθιο.

Το σωστό πρέπει να υπερισχύει!

προσωπικά είμαι περήφανη και για την δικη μου προσωπική μάχη θηλασμού που ήταν πολύ δύσκολη και καταλαβαίνω πλέον πολύ πολύ πιο καλά απο ότι πριν, όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν απο τότε και τώρα ακόμα, κ οι άλλες μανούλες.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...