Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

αχ γιατί δεν μίλησες;

μη μου πεις ότι είχες ένα κόκκινο sling και καθήσατε απέναντί μας σε ένα πεζούλι;

Εεεε είμαι και ντροπαλή τρομάρα μου. Όχι, δεν ήμουν με το κόκκινο sling. Ήμουν με ένα low profile μαύρο καροτσάκι για να μη δίνω στόχο χαχαχα. Που να θυμάσαι τώρα, τόσος κόσμος πέρασε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω μίλησα με τόσες και ονόματα δε ρώτησα η χαζή!!!χαχα μονο την παρος θυμάμαι με σιγουριά!ηταν εκει και 2 κοπέλες που γεννήσαμε μαζί ,Απρίλιο !

και με μένα μίλησες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Αχ ηταν κι αλλες κοπελες, που δεν γνωρισα??? Selini, Sissy??? Κι αλλες??? Κριμα!!! Μπορουμε ομως στις φωτο (που θα ανταλλαξουμε και με αλλες πολεις) να επισημαινουμε ποια ειναι η καθεμια!! Ειμαι μεσα κι εγω για περαιτερω συναντηση με τις Σαλονικιες. Μπορουμε ειτε με τηλεφωνα ειτε με e-mail ειτε με πμ να συνεννοηθουμε... Ο,τι θελετε!!!!

H αληθεια ειναι οτι αρκετη ωρα εφαγα στο να κυνηγαω την μικρη μου περα απο την ωρα που καφησαμε και θηλασαμε ολες μαζι.

Κ ι εγω θα ηθελα πολυ να ξανα βρεθουμε μονο που ενω ειμαι θεσσαλονικια μενω μονιμα στην Σαμοθρακη οποτε λιγο δυσκολο εκτος αν συνπεσει.

3nr2p2.png

Aχ τι καλα!

τι καλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

αντε ανεβαστε φωτο ολες σας!!!!!!!

(εγω μεσα στον πανικο με τις αφισσες, τα εντυπα και τα τηλεφωνα οχι φωτογραφικη,ουτε με το κινητο δεν αξιωθηκα να τραβηξω μια φωτο...:()

του χρονου κοριτσακια απο κορινθο θα το κανουμε στον πεζοδρομο ναι?:D

Ηταν πολυ ωραια!!!Ελπιζω του χρονου να εχουμε ακομη μεγαλυτερη συμμετοχη και να μας τιμησουν και τα τοπικα καναλια!!!

Ωραια ιδεα για τον πεζοδρομο!!!Θα ειμαστε πιο οργανωμενες του χρονου!!!

Φιλακια!!:D

Διαφημίσεις

ει,εσύ ποια εισαι?? θυμισε μου γιατί το αλτσχάιμερ της εγκυμοσύνης καλά κρατεί!!!!;)

Φορούσα μια κόκκινη ζακέτα, είχα στην πλάτη ένα γκρι σακίδιο και είχα την Ιφιγένεια με ροζ φορμάκι σε ένα μαύρο μάρσιπο. Σου λέει κάτι; :D

etCDp3.png hk8kp3.png

και με μένα μίλησες :D

Φορούσα μια κόκκινη ζακέτα, είχα στην πλάτη ένα γκρι σακίδιο και είχα την Ιφιγένεια με ροζ φορμάκι σε ένα μαύρο μάρσιπο. Σου λέει κάτι; :D

και τωρα το αλτσχαιμερ θα χτυπησει εις διπλούν!χαχα!

αν η Ιφιγενεια ειναι μικρουλα και εβλεπα που την εβαζες στο μαρσιππο (πως κουμπωνει) σε θυμάμαι!αν οχι,πρεπει να με δει γιατρός επειγόντως!

και το δευτερο είναι εσυ που με καταλαβες καλέ? εχω φωτο?

αχ δεν ειμαι καλά,εχω αρχίσει κ τα χάνω!!!!!!!!

3IrTp3.png

Μπραβο σας κοριτσια,πολλη καλη προσπαθεια,μακαρι να μπορουσαμε να οργανωθουμε κ εμεισ στην επαρχια.παντως κριμα που δεν εδειξε κατι στην τηλεοραση!!!!!

τa ΜΩΡΑΚΙA ΜΟΥ ειναι το ΝΟΗΜΑ της ΖΩΗΣ μου!hpWgp3.png

CNy3p2.png

κορίτσια συγχαρητήρια για τον κοπο,τα ξενύχτια κ την επιτυχία της οργάνωσης.Στην Αθήνα πηγε καταπληκτικά κ απ οτι διάβασα καλά κ στις υπολοιπες πολεις .Ηταν πολύ συγκινητικό το κλιμα΄με πολυ θετικη ενέργεια.Γνώρισα την paros κ μίλησα με μαμάδες άλλες που δεν ηξεραν καν το φορουμ κ δεν ξέρω απο που το έμαθαν κ άλλες που δεν θυμάμαι τα ονόματα τους στο φορουμ,μια φίλη που είχαμε γνωριστεί έγκυες στην Ευτοκια κ το μαθε απο μενα,την αντζυ την ξέρω απ το καφέ.Ηταν τοσο ωραια που εμεινα ως το τελος κ ήθελα κ άλλο.Τ η φάση με τις κουτες δεν την αντιλήφθηκα αλλά ειδα την φάση με το γκαζόν κ έγινα έξαλλή.Λέω να το καθιερώσουμε κ του χρονου ακομη καλύτερα.Κορίτσια που το οργανώσατε καλή ξεκουρασηηηη.Τι υπεροχα που ηταν με μωρά ολων των ηλικιων κ μαμαδομπαμπάδες.

Διαφημίσεις

kαταρχας συγχαρητηρια στα κοριτσια στην Αθηνα(οπου παρευρεθηκα)...και σε σε ολες τις κοπελες στις αλλες περιοχες που οργανωσαν ολο αυτο το σκηνικο!!Αν και ο μικρος μου ετρεχε ολη σχεδον την ωρα χαρηκα πολυ που παρευρεθηκα κοντα σας εστω για λιγη ωρα θηλασμου που ο ατιμος...μαλλον ντρεποταν...τι να πω...σαν την μαμα του που ειχε ριξει την μαλλουρα μπροστα της:-Pαπο οτι καταλαβα γνωρισα την παρος..την αλλη την κοπελα ας με συγχωρεσει δεν ξερω το ψευδωνυμο της.Θα ηθελα αν καποια κοπελα εχει φωτο η βιντεακι να μου τα στηλει!!!κοριτσια να το ξανακανουμε...εστω και για να γνωριστουν καλυτερα τα μικρουλια μας!!φιλια σε ολες!!!

μην ξεχασετε!!!θελω υλικο να μου στειλετε.!!!η καθε μια οτι εχει ειτε φωτο ειτε οτι πεσει στην αντιληψη σας σχετικο!!θελω να τα συγκεντρωσω κ να κανω ενα λευκωμα γι αυτην την μερα

83hKp3.png

ομορφα ηταν και εδω περα η dp78

περιμεναμε χειροτερα!!!!γνωρισαμε και αλλες μαμαδες με τα ζουζουνια τους η μικρη μου ειχε ξεσηκωσει ολη τη γυρω περιοχη με τις φωνες της

η μικρη της δεσποινας ηταν ευτηχως πολυ υσηχο μωρακι και αφησε τη μαμα της να πει καποια πραγματακια στις μαμαδες που ερχοταν να μας δουν γιατι διαφορετικα αν περιμεναμε να με αφησει η δικη μου θα ειχαμε σωθει

τωρα γραφω επειδη κοιματε ακομα ζουζουνισε αρκετα και κουραστηκε

η dp78 εκανε που καλη δουλεια για τελευτεα στιγμη!!!!!

αντε και του χρονου με υγεια να το οργανωσουμε νωριτερα και καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η αρχική ιδέα βέβαια ανήκει σε σένα, να σαι καλα. Του χρόνου θα κάνουμε καλύτερη δουλεια.

Φανταστείτε ότι κάποια στιγμή θηλάσαμε ταυτόχρονα οι δυό μας :shock: με τη Μαριρένα!!!! Τέτοια επιτυχία. Βέβαια αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ατελή μας οργάνωση, αλλά στη νοοτροπία της μικρής κουτσομπολίστικης πόλης και το πολύ χαμηλό ποσοστό θηλασμού.

Αυτό ελπίζουμε να αλλάξουμε με τις μικρές διστακτικές κινητοποιήσεις μας, χάρη σε σας. Και πάλι σας ευχαριστούμε για την έμπνευση και την πολύτιμη βοήθεια στην οργάνωση.:-P:razz::-P

iCNap3.png

και τωρα το αλτσχαιμερ θα χτυπησει εις διπλούν!χαχα!

αν η Ιφιγενεια ειναι μικρουλα και εβλεπα που την εβαζες στο μαρσιππο (πως κουμπωνει) σε θυμάμαι!αν οχι,πρεπει να με δει γιατρός επειγόντως!

και το δευτερο είναι εσυ που με καταλαβες καλέ? εχω φωτο?

αχ δεν ειμαι καλά,εχω αρχίσει κ τα χάνω!!!!!!!!

:lol::lol:

Χαλάρωσε, η Ιφιγένεια είναι τεσσερεσίμιση μηνών. Εγώ σε θυμάμαι γιατί σε ρώτησα ποιο είναι το nickname σου στο parents και μου απάντησες "Angie, αλλά δεν γράφω συχνά". Δεν πειράζει αν τελικά δεν θυμάσαι. Την επόμενη φορά. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Κοριτσια κ σεις στην Κρήτη μην αποθαρύνεστε.Για αρχή ηταν καλά του χρονου θα μαστε παρα πολλές κ σε περισσότερες πολεις.

ΤΗΝ YOGAMAMA εψαχνα κ δεν βρήκα.Εγω απο το μπλογκ της το έμαθα κ καποια μου πε πως κατι άσχημο έτυχε κ δεν ηρθε.Ελπιζω να μην ισχύει

Διαφημίσεις

μην ξεχασετε!!!θελω υλικο να μου στειλετε.!!!η καθε μια οτι εχει ειτε φωτο ειτε οτι πεσει στην αντιληψη σας σχετικο!!θελω να τα συγκεντρωσω κ να κανω ενα λευκωμα γι αυτην την μερα
ΚΑΛΗ ΜΟΥ εμεισ καναμε εγραφ αυτο που εδιξαν τα καναλια στισ ειδησεισ αυτο θεσ ?

.....

Ράννια ήταν όντως πολύ ωραία κάτω... Εγώ δυστυχώς δε θήλασα (ήμουνα με τη μικρή που κοιμόταν στο καρότσι και λυπήθηκα να την ξυπνήσω) αλλά θήλασα λίγο αργότερα στην Ιχθυόσκαλα, οπότε το χρέος μου το έκαν για την εβδομάδα :P

Ουτε κι εγω, για τον ιδιο λογο....και μαντεψε τι ωρα ξυπνησε το μικρο! Την ωρα που καθησαμε να φαμε! Ε αν ειναι ποτε δυνατον! :P

:lol::lol:

Χαλάρωσε, η Ιφιγένεια είναι τεσσερεσίμιση μηνών. Εγώ σε θυμάμαι γιατί σε ρώτησα ποιο είναι το nickname σου στο parents και μου απάντησες "Angie, αλλά δεν γράφω συχνά". Δεν πειράζει αν τελικά δεν θυμάσαι. Την επόμενη φορά. :D

xa!σε θυμήθηκα!καλά θυμόμουνα!μελαχρινη,μακρυά μαλλιά και η Ιφιγένεια με ενα ροζ ολοσωμο φορμάκι ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!! αχ ευχαριστω μνήμη μου που επανήλθες!!!

ΚΑΛΗ ΜΟΥ εμεισ καναμε εγραφ αυτο που εδιξαν τα καναλια στισ ειδησεισ αυτο θεσ ?

ΠΟΥ ΚΑΛΕ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ????:lol:

3IrTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες!

Να σας πω τα του Ηρακλείου Κρήτης:

μαζευτήκαμε 23 μανούλες με τα μωρά τους, συν κάποιους μπαμπάδες και φίλες. Επίσης πέρασαν 2-3 μελλοντικές μανούλες οι οποίες πήραν φυλλαδιάκι.

Έχω κρατήσει ονόματα και τηλέφωνα και είπαμε να βρεθούμε πάλι σύντομα, να γνωριστούμε κ.τ.λ.

Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, θα έχουμε καλύτερη διοργάνωση!

Στο μεταξύ, όταν έφτασα στο σημείο συνάντησης έπαθα σοκ (μάλιστα τηλεφώνησα και στην Paros!) γιατί είχε πολύ κόσμο, οι οποίοι έκαναν διαδήλωση (ούτε και θυμάμαι για τι) και φοβήθηκα ότι θα χαθούμε...

αλλά τελικά ο κόσμος μαζεύτηκε σε ένα σημείο, αρκετά μακριά από εμάς και όλα πήγαν καλά!

Επίσης, να πω ότι ήρθε μια κοπέλα η οποία δουλεύει ως παρουσιάστρια σε μία μεσημεριανή εκπομπή στο τοπικό κανάλι Κρήτη TV και μας είπε ότι την Πέμπτη που μας έρχεται θα έχουν θέμα το θηλασμό και μας έχει καλέσει (τις θηλάζουσες μανούλες) να πάμε και να πούμε 1-2 λογάκια!!!

Paros θα σου στείλω αύριο τις φωτογραφίες!

Πάω για νάνι! Καληνύχτα!!!!!!!!

Ευχαριστούμε την mlne για την ωραία ιδέα, όλες τις μανούλες που διοργάνωσαν τις συναντήσεις, όλους όσους βοήθησαν στη σημερινή ημέρα, κυρίως τις μανούλες που ήρθαν (έστω και με το νου!)!!!

Και του χρόνου!!!!!!!!!!!!

Και μην ξεχνάτε:

Ψηφίζω το γάλα της μαμάς!

4BMSp3.pngzHf1p3.png

και του χρονου!

κι ελπιζω να κανω tandem.

Κι εγω ευχομαι να ερθω για tandem του χρονου!!! Αντε, το 2011, ολες μαζι στα πεζουλια με διπλασια στοματακια στα στηθη.....:wink:

Paros, θα σου στειλω κι εγω φωτο στο mail σου (αν εχω καμμια καλη,γιατι ο συζυξ μου απεφευγε να βγαζει κοντινες φωτο, για να μην ενοχληθει καποια μανουλα, ο χρυσος μου!!) και θα προσπαθησω να σου επισημανω οποια κοριτσια γνωρισα (ο χαφιες, ο Αρτεμης Ματσας στο forum σας...:lol:)

xa!σε θυμήθηκα!καλά θυμόμουνα!μελαχρινη,μακρυά μαλλιά και η Ιφιγένεια με ενα ροζ ολοσωμο φορμάκι ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!! αχ ευχαριστω μνήμη μου που επανήλθες!!!

ΠΟΥ ΚΑΛΕ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ????:lol:

στα τοπικα καναλια τησ λαρισαν εδιξαν την συγκεντροση μασ

.....

Φανταστείτε ότι κάποια στιγμή θηλάσαμε ταυτόχρονα οι δυό μας. Τέτοια επιτυχία. Βέβαια αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ατελή μας οργάνωση, αλλά στη νοοτροπία της μικρής κουτσομπολίστικης πόλης και το πολύ χαμηλό ποσοστό θηλασμού.

Αυτό ελπίζουμε να αλλάξουμε με τις μικρές διστακτικές κινητοποιήσεις μας, χάρη σε σας.

οι δυό σας??? κανεις λαθος..ειμασταν πολλες!!!!σε ολοκληρη την ελλαδα και αλλες τοσες που δεν καταφεραν να ερθουν λογω εκλογων, κι αλλες τοσες που δεν ηρθαν γιατι ντραπηκαν, κι αλλες τοσες που τους ετυχε κατι τελευταια στιγμη, κι αλλες τοσες,κι αλλες τοσες...;)

κανατε την αρχη στην πολη σας κι εχει σημασια...θα ξεθαρεψουν σιγα-σιγα κι αλλες!! μπραβο σας κοριτσια που αν και ''οι δυο σας'' δεν διστασατε!!!

83hKp3.png

Κοριτσια κ σεις στην Κρήτη μην αποθαρύνεστε.Για αρχή ηταν καλά του χρονου θα μαστε παρα πολλές κ σε περισσότερες πολεις.

ΤΗΝ YOGAMAMA εψαχνα κ δεν βρήκα.Εγω απο το μπλογκ της το έμαθα κ καποια μου πε πως κατι άσχημο έτυχε κ δεν ηρθε.Ελπιζω να μην ισχύει

μαλλον εγω στο ειπα..μου το ειπε ενας νεαρος -φιλος της μου ειπε-, κι οτι γι αυτο δεν ηρθε..λυπαμαι..

83hKp3.png

Κ

Στο μεταξύ, όταν έφτασα στο σημείο συνάντησης έπαθα σοκ (μάλιστα τηλεφώνησα και στην Paros!) γιατί είχε πολύ κόσμο, οι οποίοι έκαναν διαδήλωση (ούτε και θυμάμαι για τι) και φοβήθηκα ότι θα χαθούμε...

αλλά τελικά ο κόσμος μαζεύτηκε σε ένα σημείο, αρκετά μακριά από εμάς και όλα πήγαν καλά!

Επίσης, να πω ότι ήρθε μια κοπέλα η οποία δουλεύει ως παρουσιάστρια σε μία μεσημεριανή εκπομπή στο τοπικό κανάλι Κρήτη TV και μας είπε ότι την Πέμπτη που μας έρχεται θα έχουν θέμα το θηλασμό και μας έχει καλέσει (τις θηλάζουσες μανούλες) να πάμε και να πούμε 1-2 λογάκια!!!

με πηρε λοιπον το πρωι εντρομη ''μας προλαβαν αλλοι.. εχει κοσμο... ειναι κατι συμβασιουχοι που διαμαρτυρονται και δεν ξερω τι να κανω''. τελος καλο κι ολα καλυτερα!!!

να βαλετε τα καλα σας,να διαβασετε ΚΑΛΑ και να πατε..και μετα να μας ενημερωσετε να σας δουμε κι εμεις..και μην πειτε τιποτα λαθος...;)

83hKp3.png

Paros, θα σου στειλω κι εγω φωτο στο mail σου

ωραια περιμενω!!ευχαριστω επισης για το ωραιο κειμενακι -που τελικα δεν προλαβα να εκτυπωσω-αλλα μπορει να το χρησιμοποιησω αργοτερα;)

83hKp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...