Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Ξερω ειμαι εκτος θεματος αλλα ειδε καμια σημερα στο ΣΚΑΙ την εκπομπη με τη νταντα?Μου ρθε να μπω μεσα στην τηλ να τη χαστουκισω!

Για να μην πολυλογω υποχρεωσε ενα τριχρονο κοριτσακι να διακοψει το θηλασμο απο τη μαμα του ισχυριζομενη οτι πλεον δεν προσφερει τιποτα το γαλα της μαμας:evil: Και ειπε στους γονεις επι λεξη"μην νομιζετε οτι κανετε κατι σπουδαιο:confused: επειδη θηλαζει μεχρι τωρα και ζηταει τη μαμα για να κοιμηθει!"

Το κοριτσακι σπαραζε στο κλαιμα και φωναζε μαμα μαμα λιγο "μιμι" θελω για να κοιμηθω!Και στο τελος ελεγε μαμα σε μισω!!!!!!

Σας λεω αληθεια βουρκωσα:(.

Ειναι γελοιο...

..μαμα τωρα ξερω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ θε μου....:(

το πιο σημαντικο ειναι οτι αυτη η μανα πειστηκε απο μια ξενη για το τι να κανει με το παιδι της. ισως και να ηθελε να αποθηλασει, αλλα εριξε το βαρος της δικης της ευθυνης σε αυτη την ξενη γυναικα...η οποια μπορει να πιστευει ο,τι θελει..το θεμα ειναι οτι για αλλη μια φορα ειτε χειραγωγειται μια μητερα, ειτε δεν αναλαμβανει την ευθυνη της....και τι εμαθε το κοριτσακι;;; υποθετω οτι 'η μαμα ειναι αβουλη και δειλη.....'κριμα , σε καθε περιπτωση....:(

Ξερω ειμαι εκτος θεματος αλλα ειδε καμια σημερα στο ΣΚΑΙ την εκπομπη με τη νταντα?Μου ρθε να μπω μεσα στην τηλ να τη χαστουκισω!

Για να μην πολυλογω υποχρεωσε ενα τριχρονο κοριτσακι να διακοψει το θηλασμο απο τη μαμα του ισχυριζομενη οτι πλεον δεν προσφερει τιποτα το γαλα της μαμας:evil: Και ειπε στους γονεις επι λεξη"μην νομιζετε οτι κανετε κατι σπουδαιο:confused: επειδη θηλαζει μεχρι τωρα και ζηταει τη μαμα για να κοιμηθει!"

Το κοριτσακι σπαραζε στο κλαιμα και φωναζε μαμα μαμα λιγο "μιμι" θελω για να κοιμηθω!Και στο τελος ελεγε μαμα σε μισω!!!!!!

Ειναι γελοιο...

ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ :(:(:(:(

.....

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

lucky-sylvester

travellingmum

palladin

Vicky-Elena

μικρη κινεζα

Annie

NOYNOY

Elma09

sisicat

Κοριτσια απο Θεσσαλονικη παρακολουθειτε?

Παρακαλω επιβεβαιωστε συμμετοχη.

MF88p3.png

Hf3jp3.png

υπονόησε πως θηλάζω ακόμη επειδή δεν έχω λεφτά ν'αγοράσω φόρμουλα!

Είναι μια μαμά έξω από το μετρό στο Σύνταγμα που κάθεται και θηλάζει, εσύ είσαι; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Είναι μια μαμά έξω από το μετρό στο Σύνταγμα που κάθεται και θηλάζει, εσύ είσαι; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΣΤΗΝ ΕΦΕΤΗΡΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ;););):D:D:D:D:roll::lol::lol:

.....

Ειναι γελοιο...

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αν σου πω ότι μου ήρθε χθες το βιβλίο της κ δεν έχω προλάβει να το ανοίξω θα με πιστέψεις???????????????:?:-?:?

Πάλι καλά που διάβασα το post σου, στον ΚΕΑΔΑ λοιπόν! Κ την είχα για πιο σοβαρή...:oops:

:rolleyes: λίγο πιο μακριά αλλά σε στάση σίγουρα! :P Οικονομική κρίση βλέπεις :mrgreen::mrgreen:

ΣΤΗΝ ΕΦΕΤΗΡΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ;););):D:D:D:D:roll::lol::lol:

8-)8-):cool:

4aMNp3.pngfA7Ap2.png

:roll: 8 είναι....:?:(

κοριτσια εγω τυπωσα το αφισακι και το εβαλα στο νοσοκομειο σητειας μιας που δεν μπορω να παω Ηρακλειο θα το οργανωσω εγω με μια αλλη κοπελα απο το φορουμ

Εχω βαλει συναντηση στην Σητεια στην πλατεια διπλα απο το αγαλμα του Β.κορναρου

οποια μπορει ας ενημερωσει και το facebook

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

"φυλάω τα λεφτά μου για να αγοράζω τουαλέτες και γούνες"

Φανταστικό!!!! Χχαχαχαααα!!!

Κόρες εγώ για ιδεολογικούς λόγους δεν είμαι στο fb έχω ενημερώσει φίλες που ίσως ενδιαφέρονται ομως... εμείς έχουμε δέκατα από χτες και δεν ξέρω γμτ! Μπράβο πάντως είστε θεές στην οργάνωση...

Όσο για τη μαμά που θήλαζε στο Σύνταγμα πείτε μου μέρα και ώρα γιατί μπορεί και να ήμουν εγώ. ( και στο Γκάζι και στο ΣΕΦ και στη Ν. Σμύρνη και....)

FLcUp3.png0BQfp3.png

κοριτσια εγω τυπωσα το αφισακι και το εβαλα στο νοσοκομειο σητειας μιας που δεν μπορω να παω Ηρακλειο θα το οργανωσω εγω με μια αλλη κοπελα απο το φορουμ

Δλδ θα γίνει συνάντηση και στη Σητεία? Θες να σου στείλω αφισάκι και ενημερωτικό φυλλάδιο? Στείλε μου με πμ το mail σου... Το mitrikosthilasmos το έχει ενημερώσει?

Διαφημίσεις

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

lucky-sylvester

travellingmum

palladin

Vicky-Elena

μικρη κινεζα

Annie

NOYNOY

Elma09

sisicat

Παρούσα!!!!! Διατάξτε !!!:D

Μαριρένα την πρόσθεσα και τη Σητεία στο Facebook.Μακάρι να μαζευτείτε και εκεί...

Με πήραν τηλέφωνο απο το ΣΚΑΙ Πάτρας για να μιλήσει κάποια την Παρασκευή 5-6 σε ραδιοφωνική εκπομπή για την εκδήλωση του Σαββάτου.Μου είπε οτι θα στείλουν και φωτογράφο το Σάββατο να τραβήξουν φωτογραφίες!!!

Υπενθυμίζω αν κάποια κοπέλα είναι διαθετειμένη να βάλουμε το τηλεφωνό της στη σελίδα του Facebook για τυχόν πληροφορίες που μπορεί να θέλει κάποιος ας μου το στείλει με πμ να το προσθέσω.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Με πήραν τηλέφωνο απο το ΣΚΑΙ Πάτρας για να μιλήσει κάποια την Παρασκευή 5-6 σε ραδιοφωνική εκπομπή για την εκδήλωση του Σαββάτου.

Να πω να μιλησει ο αντρας μου που το χει κιολας? :P

Για Σητεία θα μου απαντήσετε σίγουρα? Θα πρέπει να ενημερώσω και τα φυλλάδια!!!

ok ton mhtriko uhlasmo den ton exv enhmervsei akoma

πιο βραδυ μολις κοιμηθει το μπουμπουκι

θα σου στειλω αργοτερα τοπ μαιλ για το ενημερωτικο φυλαδιο!! tnx!!!

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Διαφημίσεις

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

lucky-sylvester

travellingmum

palladin

Vicky-Elena

μικρη κινεζα

Annie

NOYNOY

Elma09

sisicat

Ναι, εκτός απροόπτου (99 % δηλαδή!)!!!!!!!!

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

...κι εκει που ολα πηγαιναν καλα κι ηταν ολα υπο ελεγχο...εμφανιστηκε ''μια τρελλη'' με μια ακομα πιο τρελλη ιδεα...και μετα μαζευτηκαν κι αλλες...και κανεις δεν τους πηρε στα σοβαρα... και μετα κι αλλες,κι αλλες και εξαπλωθηκαν...και μεσα σε τοσο λιγο χρονο εγιναν πολλες... κι αυτο ενοχλει...γιατι χαλαει τα πραγματα...γιατι δημιουργει τυψεις...γιατι εκθετει ''ειδικους''...γιατι...γιατι...

αλλα δεν μας νοιαζει!!!!!!

Ωραία τα λες.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

:lol::lol:

Αν την ξαναδεις, πες της να μπει μέσα. Τα καθίσματα στις αποβάθρες του metro είναι πολύ βολικά για θηλασμό. Τα έχουμε τιμήσει πολλές φορές :wink:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

..κι εκει που ειμαι στο fb κι ανεβαζω βιντεακια μου σκαει μηνυμα απο παλιο μου συμμαθητη στο δημοτικο -που φυσικα εχω να δω απο τοτε- και μου λεει: μα καλα τι σε εχει πιασει με τον θηλασμο?

- σορρυ..σας εχω ζαλισει ε?

- καλα κανεις μου λεει , αλλα η γυναικα μου θα με συρει το σαββατο για να θηλασει δημοσια...και λεω εγω τι σας φταιω????

περιττο να σας πω οτι λυθηκα στα γελια.. και φυσικα θα τον δω, το σαββατο στο συνταγμα με την γυναικα του !!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

83hKp3.png

Ράνια κατάφερες να στείλεις fax στους συντάκτες υγείας???????

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Σας έστειλα το φυλλάδιο (πάλι :shock::shock:) με συμπληρωμένη την Σητεία....

Πιστεύω ότι θα είναι η τελευταία φορά....

ok ton mhtriko uhlasmo den ton exv enhmervsei akoma

πιο βραδυ μολις κοιμηθει το μπουμπουκι

θα σου στειλω αργοτερα τοπ μαιλ για το ενημερωτικο φυλαδιο!! tnx!!!

Ενημέρωσα εγώ το mitrikosthilasmos για Σητεία

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...