Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οφέλη παιδικού

Recommended Posts

Ο λογος του ειναι σαφως καλυτερος απο οταν πηγε εκει.

Γυρναμε σπιτι και δεν με κυνηγαει πια να βγουμε εξω (εχει χορτασει παιχνιδι).

Εχει γινει πιο κοινωνικος και μπορει να καταλαβει οτι αυτο ειναι καποιου αλλου και παιζει πιο ηρεμα απο πριν με τον αδερφο του .

Αν τυχεις στα σωστα ατομα και συνθηκες ο παιδικος ειναι πολυτιμος βοηθος. :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ARNIKOL

ARNIKOL 20 δημοσιεύσεις

• culte

culte 11 δημοσιεύσεις

• Aeriko

Aeriko 7 δημοσιεύσεις

• SKEK

SKEK 3 δημοσιεύσεις

Ναι ούτε γω το νομίζω αλλά έχω πια βγάλει όνομα: Η μαμά της κλέφτρας :mrgreen:

Θα λένε ότι το έστειλα να τα πάρει και να μου τα φέρει.

Εμένα ο δικός μου έχει ένα θεματάκι με τα "λεφτά"...Το ξεκίνησα εγώ βεβαια...κακώς...(είμαι πολύ αυθόρμητη..άσχετη..τι να πω πια..). Έκανε αυτοκινητάκι στο περίπτερο και μου ζήτησε κάποια μέρα να βάλει αυτός το πενηντάλεπτο μέσα...και εγώ τον άφησα...Εκτοτε...ζητάει λεφτά και απο μένα και απο τον μπαμπά του...και ζητάει και απο τη μαμά μου...την γιαγιά του δηλαδή...Εντάξει...στο σπιτι τα ζητάει γιατί θέλει να τα ρίχνει μέσα σε έναν κουμπαρά...(που και αυτόν εγώ του τον έχω μάθει ...τρομάρα μου) αλλά προχθες ζήτησε λεφτά και από μια πωλήτρια ρούχων που είχαμε μπει σε ένα κατ/μα καθώς και από την ταμία του σούπερ μάρκετ...Θα σκάσω..δεν θελω με τίποτα να ζητάει λεφτά ή οτιδήποτε..από κανέναν..άντε από εμένα και τον άντρα μου...αλλά απο κανέναν άλλον....!!!!

Και κάτι ακόμη...γιατί το παραπάνω...είναι ψιλοάσκετο με το θέμα..να ρωτήσω κάτι σχετικό..: Για να πάει παιδικό σταθμο (δημοσιο) ποια εμβόλια πρέπει να έχει κάνει; Το μαντου μου έχουν πει...το έχουμε κάνει..το δοκιμαστικό μόνο..γιατί αφού βγήκε αρνητικό ο παιδίατρος δεν έκανε το κανονικο γιατί λέει δεν χρειάζεται. Ζητάνε και άλλο;

• 2 εβδομάδες μετά...

να και τα άσχημα του παιδικού... περάσαμε ένα 4ήμερο χάλια. Αρρωστήσαμε οικογενειακώς ξεκινώντας από τον μεγάλο. Εγώ φαρυγγίτιδα, ο μικρούλης μου βρογχίτιδα:cry:, θα κάνει εισπνοες για 3 εβδομάδες ο καημενούλης... Κλάμα, ξενύχτια, ΠΟΛΛΗ γκρίνια και τα συναφή.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Ναι το έχει αυτό το κακό ο παιδικός. Εμείς πάντως της κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα το αντιγριππικό εμβόλιο μπας και γλιτώσουμε μερικές μέρες. Και πάει καλά... τώρα έχουμε δόντια να μας ταλαιπωρούν.

Περαστικά σας

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Από 9 μηνών culte μου... Έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά και περάσαμε φίνο καλοκαίρι με τη μύτη μας να τρέχει συνέχεια :lol:

Άσε που από τον Σεπτέμβριο χτύπησε μια πνευμονία ο καλός μου και μια ιγμορίτιδα εγώ λόγω των απανωτών ιώσεων που κουβαλούσε η μικρή! Οπότε κάναμε αντιγριππικό να προστατευτούμε όλοι :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Με πήραν από τον παιδικό, γιατί παραπονιόταν για πόνο στο αυτάκι. Τον πήγα στο γιατρό και έχει ωτίτιδα το καημένο... Αντιβίωση για 10 μέρες:(:-(

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

• 1 month later...

Δεν ήξερα που να γράψω τη χαρά μου, γι'αυτό γράφω εδώ γιατί αλλιώς θα σκάσω!

Ο Χρηστάκος μου θα πει ποίημα στη Χριστ. γιορτή του σταθμού! Και θα ντυθεί χριστ. δέντρο. Πήγα και του πήρα τη στολή!4 σειρούλες όλες κι όλες (και ΑΝ θα τις πει) αλλά θα το τραβήξουμε με την κάμερα οπωσδήποτε! Θα έχει πολλή πλάκα και συγκίνηση φαντάζομαι. Ανυπομονώ...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Η δασκάλα μου είπε ότι θα δώσουν σε όλα. Αλλά απ'ότι τον "έκοψα" χθες" μάλλον δεν θα πει τπτ! Εμείς πάντως θα πάμε σύσσωμη η οικογένεια με κάμερες, φωτ. μηχανές κ.ο.κ. Κι ας μην το πει!:lol::lol: Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μικρή η Ζωίτσα, αλλά αν μιλάει σχετικά καλά, γιατί να μην της δώσουν..;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Καλημέρα :)

Η δική μας θα έχει χορευτικό :lol: Σήμερα θα πάω στην πρόβα.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Πωπω!!! Τρέλα! Τι θα ντυθεί;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Καλημέρα! Η δασκάλα μου είπε ότι θα δώσουν σε όλα. Αλλά απ'ότι τον "έκοψα" χθες" μάλλον δεν θα πει τπτ! Εμείς πάντως θα πάμε σύσσωμη η οικογένεια με κάμερες, φωτ. μηχανές κ.ο.κ. Κι ας μην το πει!:lol::lol: Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μικρή η Ζωίτσα, αλλά αν μιλάει σχετικά καλά, γιατί να μην της δώσουν..;

αν μιλάει καλά??

μας έχουν βάλει σε μεγαλύτερο τμήμα εδώ και 3 μήνες επειδή δεν σταματάει να μιλάει!!!!

θα πάρω να τους ρωτήσω...

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

φαντάζομαι το πρωί ε??

το απόγευμα έχουμε ραντεβουδάκι

και αποθηλασε επιτελους!

Δεν έχω ιδέα :lol: μας το κρατάνε μυστικό. Στην αρχή του χρόνου δίνουμε κάτι σαν εγγραφή που περιλαμβάνει το κόστος για ότι χρειαστούν στις γιορτές, τα σεμινάρια που μας κάνουν και κάποια άλλα έξτρα. Οπότε τις στολές θα τις έχουν εκείνοι :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ναι ναι το πρωί. Στις 11.00 στο μάθημα της μουσικοκινητικής κάνουν τις πρόβες :D

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ούτε να το σκέφτεσαι κουλτάκι ότι θα κάνουμε τη συνάντηση στην Καρδίτσα :lol: (είσαι και τρελή εσύ :lol: )

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ούτε να το σκέφτεσαι κουλτάκι ότι θα κάνουμε τη συνάντηση στην Καρδίτσα :lol: (είσαι και τρελή εσύ :lol: )

:lol::lol::lol::lol::lol:

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Αλήθεια, Γνωρίζετε πότε κλείνουν οι παιδικοί για Χριστούγεννα; Ελπίζω όχι όσο τα σχολεία....

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...