Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η νηπιαγωγός δάγκωσε παιδάκι για παραδειγματισμό!

Recommended Posts

εγώ έχω την έξής απορία..

τόσα χρόνια δεν πήρε είδηση καμία μανούλα ότι το παιδί της έβλεπε τη δασκάλα-τέρας κάθε πρωί;;; πως γίνεται; τί έκανε η τύπισσα; ή μήπως τελικά είμαστε κ εμείς απασχολημένες με τα δικά μας κ δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία σε τέτοια περιστατικά;;;:confused:

Η αλήθεια είναι πως μου περνάει κι εμένα συχνά από το μυαλό.Μήπως δεν είμαστε αρκετά παρατηρητικές κι αφήνουμε πολλά να περάσουν χωρίς να τα αντιληφθούμε.Ή καμμιά φορά κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε...

Γιατί δε μπορεί αυτή να ήταν υπόδειγμα Νηπιαγωγού και ξαφνικά να της έστριψε.Κάτι θα έχει ξανακάνει,πράγμα που απεύχομαι.

Όσο περνάει από το χέρι μου θα κάνω τα πάντα για να προστατέψω το παιδί μου.Ενημερωσα όλες τις μητέρες.Άκουσα πολλά όπως το εξής αμίμητο "καλά κάνει κι έχει βίτσα,με εικοσιδύο παιδιά στο τμήμα θα τρελαθεί η γυναίκα".

Ζούμε σε επαρχία και όλοι εδώ είναι γνωστοί μεταξύ τους λίγο πολύ και δε θέλουν να ακουστούν, να κατηγορηθούν για υπερπροστασία ή να μπλέξουν με δικαστήρια και να χαλάσουν τη βολή τους.Μια χρονιά είναι, θα περάσει,λένε.Αυτό διαπιστώνω και θλίβομαι.

Πρέπει να υπερασπιζόμαστε τα παιδιά όλου του κόσμου,πόσο μάλλον τα δικά μας.Πως γίναμε έτσι?Ακόμη και τα αυτονόητα να χρειάζεται αγώνας για να τα κατακτήσουμε.

Εγώ πάντως Δευτέρα πρωί θα είμαι εκεί έστω κι αν είμαι μόνη!Αλλιώς δε θα αξίζω να λέγομαι μάνα,αλήθεια σας λέω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 112
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρέπει να υπερασπιζόμαστε τα παιδιά όλου του κόσμου,πόσο μάλλον τα δικά μας.Πως γίναμε έτσι?Ακόμη και τα αυτονόητα να χρειάζεται αγώνας για να τα κατακτήσουμε.

Εγώ πάντως Δευτέρα πρωί θα είμαι εκεί έστω κι αν είμαι μόνη!Αλλιώς δε θα αξίζω να λέγομαι μάνα,αλήθεια σας λέω!

αυτο θα πρεπε να σκεφτονται ολοι οι ανθρωποι

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ

εχεις ολη την θετικη ενεργεια απο εμας, την Δευτερα να την κατατροπωσεις!

Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

Η κυρία παραδέχτηκε πως ξέχασε το παιδί μου έξω και κλείδωσε την πόρτα,αλλά τι να κάνουμε, γίνονται και λάθη.

Παραδέχτηκε ότι έχει βίτσα,πως θα μπορούσε άλλωστε να το αρνηθεί αφού την κρατούσα στα χέρια μου!

Παρόλα ταύτα προσπάθησε να με πείσει πως δε χτυπάει τα παιδιά δυνατά,μόνο λίγο εκτός από μία φορά που έτζουξε κάποιον,γιατί είναι πολύ άτακτος.Μου είπε επίσης πως εάν με ενοχλεί η βίτσα να μη τη ξαναχρησιμοποιήσει.Κι όταν τη ρώτησα εάν χτυπάει τα παιδιά με τα χέρια μου είπε,εσύ δε το χτυπάς?Λίγο μόνο,μου είπε όταν ξεφεύγουν τελείως τα χτυπάω απαλά στον πωπό.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Συγκρατήθηκα με μέγάλο κόπο να μη φερθώ όπως της άξιζε.Ζήτησα επειγόντως να του αλλάξει τμήμα αλλά μου αρνήθηκε γιατί στο άλλο τμήμα είναι πολλά παιδιά.

Περιττό να σας πω ότι το πρωί ήμουν η μόνη που μίλησε.

Πήγα στο γραφείο Πρωτοβάθμιας να πράξω τα ανάλογα,αλλά έλειπε ο προϊστάμενος.Θα πάω κι αύριο,αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι λόγω της μακράς φιλίας που από ότι έχω πληροφορηθεί συνδέονται νηπιαγωγος και προϊστάμενος ,δε θα γίνει τίποτε?

Με βλέπω πράγματι στα κανάλια!

Διαφημίσεις

E και ο προϊστάμενός της κάποιον προϊστάμενο θα έχει!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

δε νομίζω να είναι έτσι απλά τα πράγματα! υπάρχουν και σχολικοί σύμβουλοι ξέρεις!

καμιά μανούλα νηπιαγωγός να μας διαφωτίσει;;;

καλά οι άλλες μανάδες γιατί δε μίλησαν, δεν ήρθε καμία μαζί σου;

άκου να δεις τί γίενται στον κόσμο!!!:shock::shock::shock:

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Κορίτσια, παρακολουθώ από μέρες το θέμα, αλλά δεν έγραψα τίποτε, γιατί περίμενα να δω ακριβώς αυτό:την αντίδραση των άλλων γονιών! Οι οποίοι άφησαν άλλον να βγάλει το φίδι από την τρύπα, όπως συνήθως συμβαίνει, παρόλο που είχαν ειδοποιηθεί.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί συμβαίνουν αυτά;;; :mad:Κακοί δάσκαλοι, γιατροί, υπάλληλοι κλπ θα υπάρχουν πάντα, το θέμα είναι γιατί να φοβόμαστε να αντιδράσουμε (με τον σωστό και νόμιμο τρόπο πάντα), γιατί;;;:mad:

Η συγκεγκριμένη νηπιαγωγός ασκεί βία, ναι;;; Οι μαμάδες που είναι ενήμερες για τις μεθόδους της και επιλέγουν να μην κάνουν τίποτε γι αυτό, τί είναι;;; :mad::mad::mad:

Πώς θα παλέψει τώρα μόνη της η mitsimitsi και πώς να καταφέρει να μην στοχοποιηθεί το παιδί της;

Διαφημίσεις

Νηπιαγωγός-> Προϊσταμένη Νηπιαγωγείου -> Προϊστάμενος Γραφείου Α/ θμιας Εκπ/ σης -> Προϊστάμενος Διεύθυνσης Α/ θμιας Εκπ/ σης -> Περιφεριακός Διευθυντής.

Κάνε γραπτή καταγγελία στον Προϊστάμενο του Γραφείου λείπει δε λείπει και αν δεις ότι σε γράφει συνεχίζεις παραπέρα. Στείλε την καταγγελία και στην Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής. Να επιμείνεις να πρωτοκολληθεί η καταγγελία και στις δυο περιπτώσεις.

Mariazil έχεις δίκιο. Ομολογώ ότι το περίμενα να μην κινηθεί κανένας από τους άλλους γονείς. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές για κουτσομπολιό και φωνές είμαστε πρώτοι αλλά για ουσιαστική δράση τίποτα.

mitsi-mitsi, κανένας δε θα στιγματίσει το παιδί σου επειδή ζητάς τα αυτονόητα. Κι αν γίνει

(α) Θα του φέρονται καλύτερα γιατί θα ξέρουν ότι δε χαρίζετε κάστανα οικογενειακώς

(β) θα κατέβω κι εγώ κάτω και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. ( ;) )

FLcUp3.png0BQfp3.png

Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

Η κυρία παραδέχτηκε πως ξέχασε το παιδί μου έξω και κλείδωσε την πόρτα,αλλά τι να κάνουμε, γίνονται και λάθη.

Παραδέχτηκε ότι έχει βίτσα,πως θα μπορούσε άλλωστε να το αρνηθεί αφού την κρατούσα στα χέρια μου!

Παρόλα ταύτα προσπάθησε να με πείσει πως δε χτυπάει τα παιδιά δυνατά,μόνο λίγο εκτός από μία φορά που έτζουξε κάποιον,γιατί είναι πολύ άτακτος.Μου είπε επίσης πως εάν με ενοχλεί η βίτσα να μη τη ξαναχρησιμοποιήσει.Κι όταν τη ρώτησα εάν χτυπάει τα παιδιά με τα χέρια μου είπε,εσύ δε το χτυπάς?Λίγο μόνο,μου είπε όταν ξεφεύγουν τελείως τα χτυπάω απαλά στον πωπό.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Συγκρατήθηκα με μέγάλο κόπο να μη φερθώ όπως της άξιζε.Ζήτησα επειγόντως να του αλλάξει τμήμα αλλά μου αρνήθηκε γιατί στο άλλο τμήμα είναι πολλά παιδιά.

Περιττό να σας πω ότι το πρωί ήμουν η μόνη που μίλησε.

Πήγα στο γραφείο Πρωτοβάθμιας να πράξω τα ανάλογα,αλλά έλειπε ο προϊστάμενος.Θα πάω κι αύριο,αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι λόγω της μακράς φιλίας που από ότι έχω πληροφορηθεί συνδέονται νηπιαγωγος και προϊστάμενος ,δε θα γίνει τίποτε?

Με βλέπω πράγματι στα κανάλια!

να το προχωρησεις οσο μπορεις το θεμα..ειναι απογοητευτικο..

Αρνουμαι να πιστεψω τα τελευταια γεγονοτα!

Τριανταφυλλοπουλος που χρειαζεται σε ορισμενους...

Και μετα, οταν ερχονται τα χειροτερα πεφτουν ολοι απο τα συννεφα!

Παρακαλω πολυ θελω με πμ το ονομα του νηπιαγωγειου που συμβαινουν ολα αυτα.. Ετσι, για να το εχω στα υποψιν!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Μια γνωστη μου με αντιστοιχη ιστορια ζητησε βοηθεια απο το ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ (κινημα για την προστασια του παιδιου) -

σου παραθετω το σαιτ τους:

http://hamomilaki.blogspot.com/

οπως και στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ:

http://www.hamogelo.gr/

eNortjKzUjI0NDEzM1SyBlwwFXMC0A,,17.png

Διαφημίσεις

κανένα νεώτερο;;;

με τη βίτσα τελικά τί έγινε; τη χρησιμοποιεί ακόμη; τί σου λεει το παιδί σου;

945076uyzon4w470.gif

Πήγα στον προϊστάμενο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και έκανα καταγελία.Περιμένω απάντηση.

Η ίδια δείχνει πολύ συγκαταβατική,φοβισμένη θα έλεγα γιατί τελικά πήγαν κι άλλοι δύο γονείς και παραπονέθηκαν.Η βίτσα, λέει ο μικρός, δε χρησιμοποιείται.Εγώ σε δύο διαλείμματα είμαι έξω από το σχολείο και παρακολουθώ φροντίζοντας να κάνω αισθητή την παρουσία μου.

Ας ελπίσουμε να της γίνει τουλάχιστον επίπληξη και η ίδια να αλλάξει συμπεριφορά.Όπως και να ΄χει όμως, είμαι αποοητευμένη.Αν δεν αλλάξει τμήμα στο παιδί, νομίζω πως θα αλλάξουμε σχολείο.Δε της έχω καμμία εμπιστοσύνη.Πως θα μπορούσα άλλωστε?

πραγματικά δύσκολη υπόθεση γιατί οτι κ να γίνει απ΄αυτή εγώ δε θα περίμενα να γίνει άνθρωπος τώρα στα γεράματα!!! και να αλλάξεις σχολείο είναι δύσκολο για τον μικρό... αν κ δεν έιναι κ καιρός που αρχίσαν... δεν ξέρω.... :confused::confused::confused::confused::(:(:(:(

945076uyzon4w470.gif

Ωρες ώρες σε κάνουν θέλοντας και μη να αναγκαστείς να βγεις στα κανάλια να μάθουν ολοι τα χάλια τους. Παρ'όλο που δεν είμαι υπέρ της προβολής στην τηλεόραση είναι όμως μια καλή λύση μιας και οι δημοσιογράφοι έχουν την τάση το τοσο να το κάνουν τοοοοοοοοοοσσσσσοοοοοοοοοο!!!!

Σκέψου το, το θέμα δεν είναι αστείο, ούτε για να το κουκουλώσουν με μια απλή επίπληξη.

sj3dp3.png

Τα κανάλια ξανασκεφτείτε τα δυο και τρεις φορές. Είναι πολύ μεγάλη η αναστάτωση που προκαλούν και μιλάμε για μικρά παιδιά. Επίσης δε φταίνε σε τίποτα οι άλλες νηπιαγωγοί.

Καλά ούτε ψύλλος στον κόρφο τους δε θα ήθελα να ήμουν. Να την έχεις και Προϊσταμένη στο νηπιαγωγείο και να μην μπορείς να κάνεις και τίποτα.

mitsimitsi Μπράβο σου.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Ας ελπίσουμε να της γίνει τουλάχιστον επίπληξη και η ίδια να αλλάξει συμπεριφορά.

το θεμα δεν ειναι μονο το τι θα συμβει στην εν λογω κυρια αλλα τι ψυχολογικο μηνυμα στελνουμε στο παιδι και ποιος ξερει αν εχει ηδη επηρρεαστει σε αυτο το τομεα.........

Ντροπη σε τετοιου ειδους "εκπαιδευτικους" , η εν λογω κυρια ειναι για πολυ μα πολυ πολυ πολυ ξηλο .Αχ κοπελα μου εχω φαει ξηλο στα νηπια απο μια επισης λαλακω δασκαλα και πιστεψε με το θυμαμαι ακομα , τοτε η μητερα μου απλως ηρθε και απλα παραπονεθηκε (οχι απο αδιαφορια αλλα επειδη γενικως φοβοτανε τι θα πει ο κοσμος, ) εγω ομως ενοιωσα οτι δεν με υπερασπιστηκε . Προσωπικα εγω θα την απειλουσα , και αμα εφταναν στα ακρα τα πραγματα ισως και να τη χτυπουσα μπροστα στα παιδια και το δικο μου παιδι .Απλως δυστηχως υπαρχει αδιαφορια απο γονεις εκει εξω τελικα . Κριμα γιατι τα παιδια μας και ολου του κοσμου πρεπει να τα μαθουμε την αγαπη , την κατανοηση και την αγαπη και δειψα για μαθηση και το σχολειο , πως θα αγαπησουνε το σχολειο αμα τα πλακωνουνε στο ξηλο ? πως θα αγαπησουνε τους ανθρωπους οταν τα αφηνουνε οι γονεις του στα χερια τετοιων απαισιων ανθρωπων ??? πως θα γινουνε ευτιχισμενοι ανθρωποι νοιωθοντας καλα με τον εαυτο τους , νοιωθοντας δυνατοι αμα οι γονεις τους δεν μοιαζουνε ρομποκοπ (δεν το λεω για αστειο ετσι πρεπει να ειναι ο γονεασ στα ματια ενος αθωου και μικρου παιδιου να νοιωθει οτι θα τον προστατεψει απο τα παντα ) στα ματια τους ?

τελικα δεν φταινε οι εκπαιδευτικοι (βρισκουνε και τα κανουνε ) οι γονεις που δεν ενδιαφερονται φταινε και αφηνουνε τετοιους εκπαιδευτικους μεσα στο συστημα .

Μα μου ακουγετε τουλαχιστον απροσαρμοστο να αντιδρασουνε ετσι οι γονεις που τους χτυπησανε και δαγκωσανε τα παιδια ,ελεος Θεε μου , μα τοση αδιαφορια ? μα κανουνε ενα παιδι και το παρατανε στην ευχη του Θεου ????? ποτε θα καταλαβουμε οτι ο κοσμος θα αλλα3ει αμα δεν αλλα3ουμε εμεις πρωτα , αμα δεν απαιτησουμε το καλυτερο για μας και τα παιδια μας\ ???? αχ ρε ελλαδα ...

QRyOp2.png

viki35 δηλαδή εσύ προτείνεις να μάθουμε στα παιδιά μας ότι η βία αντιμετωπίζεται με βία ε; Ενδιαφέρουσα άποψη. Και με ποιο τρόπο αυτό το σύστημα τους μαθαίνει ότι η βία δεν είναι επιτρεπτή;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...