Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδίατρος στο κέντρο Θεσσαλονίκης

maritajoan

Recommended Posts

γεια σας,

από την έρευνα μου στο forum έχω βρει μόνο 1 παιδίατρο στο κέντρο, την Παπαδοπούλου-Αλατάκη.

έχετε να μου προτείνετε κάποιον ακόμα?

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Μπατιανης δημητρης εχει ιατριο πανω απο τα goodys της εθνικης Αμυνης

ευχαριστώ για την απάντησή σου.

έχεις προσωπική εμπειρία από τον γιατρο? είναι υπέρ του θηλάσμου? και επίσης κάνει επισκέψεις κατ'οίκον?

Ενας απο τους πιο ενημερωμενους και ειδικα ΑΝΘΡΩΠΟΣ με κεφαλαια ειναι ο Χατζηδακης Κωστας στους Αμπελοκηπους. Με ηθος και γνωσεις. Πριν 4 μηνες μου τον συστησαν, πηγαινα σε καποιον αλλον και δεν ημουν ευχαριστημενος. Θα εχανα τον γιο μου απο πνευμονια.Ειχε πυρετο επι 4 ημερες και μου ελεγαν ιωση.Τον καλεσα Σαββατο 1 την νυχτα στο σπιτι και με εστειλε αμεσως για νοσηλεια. Ειχαμε μια τεραστια πνευμονια που παραλιγο θα τον χαναμε. Ημασταν τυχεροι που τον γνωρισαμε. Τον ευχαριστω δημοσια.

ευχαριστώ για την απάντησή σου.

έχεις προσωπική εμπειρία από τον γιατρο? είναι υπέρ του θηλάσμου? και επίσης κάνει επισκέψεις κατ'οίκον?

ναι ειναι υπερ του θηλασμου! και επισκεψεις στο σπιτι κανει οταν υπαρχει αναγκη!αυτο το σαββατο επειδη μικρος μου ειχε 39,8 ηρθε στο σπιτι!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...