Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ταμεία (ΤΥΔΕ ή ΤΑΠ ή ΟΤΕ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ( ΤΥΔΕ )

Στο ΤΑΠ-ΟΤΕ ασφαλίζονται κατά Κλάδο οι εξής εργαζόμενοι: Κλάδος Σύνταξης

Πρόκειται για τον Κλάδο Κύριας Σύνταξης, στον οποίο είναι ασφαλισμένοι οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ και τις θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), στον ΟΣΕ και στο ΤΑΠ-ΟΤΕ.

Ρωτάω ποιο είναι καλύτερο για ασφάλιση τέκνου

Έχουμε και λέμε! ΤΑΠ-ΟΤΕ ΤΑΠ-ΟΤΕ ΤΑΠ-ΟΤΕ

Εγώ ούτε που το σκέφτηκα! Έχω ΤΥΔΕ και ο σύζυγος ΤΑΠ-ΟΤΕ!

Το ΤΥΔΕ σε πληρώνει μετά από 1-2 μήνες στην καλύτερη περίπτωση! Να σημειώσω ότι είμαστε εξαίρεση εδώ, γιατί ουσιαστικά ο σύλλογος μας έχει αναλάβει την διεκπεραίωση με συγκεκριμένο υπάλληλο, πληρώνει προκαταβολικά από το ταμείο του και στη συνέχεια, αφού ο υπάλληλος τους τα πάει όλα έτοιμα στο ταμείο, παίρνει το ποσό που το βάζει πάλι στον κορβανά και πάει λέγοντας. Για κάποια πράγματα που πρέπει να στείλεις απευθείας στο ταμείο στην Αθήνα τα δικαιολογητικά σου, μπορεί να πάρει και 10 μήνες να σου στείλουν τα λεφτά! Τα τελευταία χρόνια ευτυχώς υπάρχουν και συμβεβλημένοι γιατροί, οπότε δεν πληρώνεις πηγαίνοντας με το βιβλιάριο!

Τώρα το ΤΑΠ-ΟΤΕ, εκτός από τους συμβεβλημένους που πας με το βιβλιάριο (παιδίατρο δεν έχουμε βέβαια εδώ απ' ότι ξέρω συμβεβλημένο), μπορείς να πας σε οποιοδήποτε γιατρό της επιλογής σου, γράφεις τις επισκέψεις σου και πας και πληρώνεσα άμεσα, από υπάλληλο που κάνει αυτή τη δουλειά!

Για να καταλάβεις, εγώ φέρνω την παιδίατρό μας συνήθως στο σπίτι μας (ακόμη και για εμβόλιο). Πηγαίνω, όποτε μπορώ, στο γραφείο της και γράφω φάρμακα και επισκέψεις, τόσες, ώστε να καλύπτεται το ποσό που έχω δώσει και πάω και πληρώνομαι!

Όρια επισκέψεων ανά μήνα: 25 € για 1η επίσκεψη στο σπίτι, 20 € για πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο, 15 € για 2η επίσκεψη στο σπίτι, 10 € για 2η επίσκεψη στο ιατρείο.

Ελπίζω να βοήθησα

Διαφημίσεις

Σωστά, γιατί αυτά είναι τα ποσά που δικαιολογούν τα ταμεία! Αλλά άλλο να τα γράφεις σήμερα και να τα παίρνεις σήμερα και άλλο μετά από 10 μήνες, δε νομίζεις; Εκτός αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να περιμένεις (εγώ δεν την έχω)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...