Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ

Μαράκι

Recommended Posts

ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ....

ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΝΑ ...

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ....

ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΝΑ ...

ΤΙ ΨΥΧΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.

Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ.

Τέτοιες μάνες είναι ηρωίδες,παραδείγματα αληθινής αγάπης και αλτρουισμού.Δεν τ'ονομάζω θυσία αλλά άμετρη αγάπη, δώσιμο ζωής για την ίδια τη ζωή.Μια φίλη μου ,ορφανή από μητέρα, μου έλεγε για το πόσο νιώθει τη μητέρα της μέσα της."Αισθάνομαι να τη φοράω σα μάσκα και βλέπω τη ζωή μέσα από τα μάτια της".Νομίζω ότι τα παιδιά αυτά δεν είναι καθόλου μόνα. Τα συντροφεύει η σκέψη της μάνας και τα βοηθάει στις δυσκολίες της ζωής

[line_flow3_beg_minie_time_1191038400_text_3420e6f9effdebe5f220e3dfede1ed20e720e1eddcf3e120eceff52ec720ece9eaf1fcf4e5f1e720e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ....

ΤΙ ΨΥΧΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.

Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ.

Πραγματικά είχε ΨΥΧΗ

• 4 εβδομάδες μετά...

Είναι κάποια συμβάντα σαν αυτά που κάνουν κάποιον να αντιλαμβάνεται τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή...Πέρασαν 7 μήνες περιμένοντας να κάνω μια πολύ σοβαρή επέμβαση και είδα όλη τη ζωή μου να περνά μπροστά από τα μάτια μου...Κατάλαβα πόσο ανούσια και εφήμερα είναι κάποια καθημερινά προβλήματα και ελπίζω να έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος...Από τότε δεν περνά μέρα χωρίς να ευχαριστήσω για αυτά που έχω, λίγα ή πολλά.Μακάρι να αντιλαμβανόμασταν πόσο σημαντική είναι η υγεία.Πάντως, όταν αγχώνομαι ή ζορίζομαι μέσα στη μέρα μου από αυτά τα καθημερινά, φέρνω στο μυαλό μου αυτά που πέρασα και όλα μοιάζουν απλούστατα.

Υ.Γ.:Ποιος είπε ότι η ζωή είναι δίκαιη;

Φιλικά,

Ελίνα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...