Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ

Recommended Posts

Μόλις γέννησε, δεν είχε περάσει μήνας, και η μοίρα άρχισε να της παίζει δύσκολο παιχνίδι..αντιμετώπισε την ασθένειά της με απίστευτη δύναμη,την άκουγες να μιλάει για την περιπέτεια της σαν να μιλούσε για μια κοινή ίωση..η μεταμόσχευση πέτυχε, και όλοι εμείς πήραμε θάρρος, ότι όλα θα πάνε καλά, και θα γυρίσει πίσω γερή να ξεκινήσει τη ζωή της με τον άντρα της και το μονάκριβό της μωράκι που δεν το ένιωσε σχεδόν καθόλου..Ο Θεός όμως φαίνεται ότι την ήθελε κοντά του, να δίνει χαρά και να φωτίζει τον ουρανό μαζί με όλους τους άλλους αγγέλους..μια επιπλοκή, μια άσχημη τροπή ξαφνική, την έκανε από προχτές άγγελο..καλό ταξίδι ηλιαχτίδα, εμείς που σε γνωρίζαμε θα σε αγαπάμε και θα σε σκεφτόμαστε πάντα...και εσύ από κει ψηλά θα χαμογελάς και το χαμογελό σου θα φτάνει εδώ στον άντρα σου, στο μωράκι σου, στην οικογένειά σου,σε μας...Να είσαι καλά εκεί πανω γλυκειά μανούλα...

Διαφημίσεις

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Διαφημίσεις

Η προσευχή μας θα είναι για την μανούλα που έφυγε και για την οικογένεια που έμεινε πίσω να είναι καλά και να μεγαλώσει αυτό το μωράκι όσο γίνεται καλύτερα... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

n3kPp3.png

zewgp3.png

καλο της ταξιδι, κουραγιο στον αντρα της και μια τεραστια αγκαλια στο μωρακι της. Δεν εχω λογια...ανατριχιασα. Αν αυτο δεν ειναι αδικία τοτε τι ειναι; Κουραγιο... :cry::cry::cry:

Τους καλούς ανθρώπους τους παίρνει γρήγορα κοντά Του, αλλά ένας άνθρωπος δεν πεθαίνει μέχρι να τον ξεχάσει και ο τελευταίος άνθρωπος που τον γνώρισε. Ας είναι καλά η οικογένειά της να την θυμόνται. :cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Μία φίλη μου, γιατρός μου είπε κάτι προχτές γιατί και εγώ δεν μπορούσα να συνειδητοποιησω τι έγινε:

Ο θεός Αποφασίζει και ο γιατρος Απλώς αμοίβεται..επομένως αυτές είναι οι βουλές του Θεού, δεν αναλύονται ούτε εξηγούνται..απλώς πονάνε οι αποφάσεις αυτές καλές μου μανούλες, πονάνε πολυ!!

γιατι....

γιατι...

γιατι?????????

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ο θεος να την αναπαυει και να δινει φωτιση,υγεια,ευτυχια και δυναμη στο μωρακι της και στην οικογενεια της...αν υπαρχει καποιος τροπος να βοηθησουμε...

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

...Να είσαι καλά εκεί πανω γλυκειά μανούλα...

κουράγιο στο πατέρα του μονάκριβου αυτού παιδιού ,

έστω κι'αν χάθηκε αυτή η μάνα άδικα & πρόωρα , να αντίλει απο την αγάπη του προς αυτήν δυναμη και να μιλάει σε αυτό το παιδί για την υπέροχη αυτη μάνα!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

:(:(:cry::cry:

Το μονο που μπορω να ευχηθω πια ειναι κουραγιο σ αυτους που εμειναν. Να αντεξουν τον πονο... να βρουνε το κουραγιο να συνεχισουν να ζουν και να παλευουν . :cry::cry:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!