Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οτε conex και τα μυαλα στα κάγκελα....

UFO

Recommended Posts

είχα πρόβλημα με την γραμμή και το ιντερνετ ,....1242 , 121 κλπ κλπ

δεν με λες και άσχετη

αλλά ούτε και χακερ (επαγγελματία) με λες ...

εξηγώ μπου μπουρου

φτιάχνουν την γραμμη όλα καλα !

οι του ιντερνετ έρχονται

τεχνικός :

Το πρόβλημα που υπάρχει στο ιντερνετ της περιοχής είναι το εξής: ο ΟΤΕ έχει δώσει ΜΕΝ την δυνατότητας της ΕΩΣ 24 ταχύτητας με

ΒΑΣΗ να είναι το 2 mbs και ... όπως είπαμε εως 24

ΑΛΛΑ... κατάργησε το 8 ... το θέμα ειναι λοιπόν οτι στην περιοχή ΝΑΙ μεν έχουν περαστεί οι οπτικές αλλά ΔΕΝ ειναι εν λειτουργία , με αποτέλεσμα

να πεφτει το νετ !

η μόνη λύση που μπορώ να σας δώσω είναι να πέσετε στα 2

(προσοχή ΕΙΝΑΙ δηλωμένο επαγγελματικό .... = please θέλω προσοχή)

εγω :

δε σφάξανε ! 2 έχω και με το στικάκι ...να μου λειπει !

τεχνικός: ο ΟΤΕ όταν ανακοίνωσε στους τεχνικούς την κατάργηση εξηγήσαμε οτι δεν αντέχει το δίκτυο καθώς δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να αντέξει την κατάργηση του 8

και ο ΟΤΕ απάντησε οτι δε με νοιάζει ...εγω βάση νόμου πρέπει να δίνω τηλέφωνο και ιντερνετ παντου τωρα για ποιότητα όποιος θέλει να παει σε αλλο δίκτυο

εγω αυτο μπορώ

και εγω λοιπόν η ηλίθια μετά τα πάμπολλα τεχνικά που συζήτησα με τον τυπο λεω !

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΡΟΎΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ;;;;;

και όποιος τελικά θέλει να στηρίξει τα κρατικά μέσα = δημόσια οικονομία είναι μαλ@κας!

τα πείρα εσωτερικά του κρανίου

και εν κατακλείδι οδεύω προς την ελεύθερη αγορά!

αρε AT& T που μας χρειάζεται!!!!!

:evil:

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Άρια, και στην "ελεύθερη αγορά" τα ίδια χάλια είναι.

Σε υπηρεσίες (DSL, Mobile, κλπ) που πρέπει να υπολογίσεις από πριν τη χωρητικότητα των συνδρομητών, υπάρχει το φαινόμενο που λέγετε "overbooking" ή "best effort", δηλαδή βάζουν πιο πολλούς συνδρομητές σε ένα σύστημα που δεν τους "αντέχει" όλους ταυτόχρονα.

ΠΧ. το σύστημα μπορεί να εξυπηρετεί 100 χρήστες ταυτόχρονα, αλλά αυτοί βάζουν 200 με τη λογική ότι δεν θα συνδεθούν και οι 200 μαζί. Απο τους 100 και πάνω αρχίζει το "best effort" που ανέφερα παραπάνω με αποτέλεσμα όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας αυτής να έχουν προβλήματα ποιότητας.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Λοιπον επειδη κι εμενα αυτο το ρημαδι το connex μου χει σπασει τα νευρα και η κατατασταση του οσο παει και χειροτερευει, παρολες τις κλησεις μου σε 1242 και την απαντηση τους το διορθωσαμε.......σημερα περιμενω την συνδεση σε αλλο παροχο πολυ γνωστο που δινει και Nova Μαζι! Με τη Νova ολα καλα.... Εξυπηρετηση στο φουλ σχεδον τζαμπα ολη η εγκατασταση το ιδιο και η μεταβαση μου οτε σε σε κεινο τον παροχο!

Το θεμα ειναι οτι πολυ προθημους τους βλεπω και μου φαινεται οτι θα ναι ακομα χειροετρο! Ελπιζω να κανω λαθος! Γιατι αλλιως θα τους το σπασω το μαγαζακι!

Λοιπον επειδη κι εμενα αυτο το ρημαδι το connex μου χει σπασει τα νευρα και η κατατασταση του οσο παει και χειροτερευει, παρολες τις κλησεις μου σε 1242 και την απαντηση τους το διορθωσαμε.......σημερα περιμενω την συνδεση σε αλλο παροχο πολυ γνωστο που δινει και Nova Μαζι! Με τη Νova ολα καλα.... Εξυπηρετηση στο φουλ σχεδον τζαμπα ολη η εγκατασταση το ιδιο και η μεταβαση μου οτε σε σε κεινο τον παροχο!

Το θεμα ειναι οτι πολυ προθημους τους βλεπω και μου φαινεται οτι θα ναι ακομα χειροετρο! Ελπιζω να κανω λαθος! Γιατι αλλιως θα τους το σπασω το μαγαζακι!

εμείς αυτούς που λες εχουμε βάλει, και νοβα, και ειμαστε ευχαριστημένοι παρα πολύ. Εχω και στο σπιτι σύνδεση και στο γραφείο. Και παει τρεχοντας. χρόνια σε αυτούς είμαστε.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...