Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΝΟΥ?ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ

mama-mia

Recommended Posts

Εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο το 1ο μενού!!!:D

απλά θα έβγαζα απ'τα ορεκτικά τον ταραμά & τον κολιό και θα έβαζα κεφτεδάκι και χτυπητή.

Μαρη Λουλου τι ταυτιση ειναι αυτη που εχουμε σε γουστα και αποψεις????? :D:D:D Σε παω με χιλια!!!!!

Συμφωνω απολυτα!!!!!

Μου αρεσει η γκουρμε κουζινα και θα ψηφιζα ασυζητιτι το πρωτο!!!!

Αν ειναι να γινει σε χωριο ομως δυστυχως καλυτερα να πας κλασικα.....δεν εκτιμουν τα διαφορετικα πραγματα.......θα σε θαψουν κι απο πανω!!!!

Θυμαμαι στο χωριο μου μια κοπελα καλαναθρεμενη που ειχε κανει παρτυ σε πισινα ξενοδοχειου με μπουφε και γαλλο σεφ!!!!! Το τι θαψιμο εφαγε δεν λεγεται!!!! Ακομα την κοροιδευουν οι μπάμπες στο χωριο!!!! Νηστικες λενε οτι εφυγαν!!!! :lol:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Αχαχαχααααααααααααααα.......τωρα ειδα τι σοι χωριο ειναι!!!!! Καλα να παθω αφου δεν διαβασα τη δευτερη σελιδα!!!!! :lol:

Παντως λαβε υποψη το ειδος των καλεσμενων........

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

http://www.irinisvillage.com/profile.php

ορίστε για να πάρετε μία μικρή ιδέα του χωριού της Ειρήνης ιδιοκτησίας

Βασίλη Καρρά το όνομα το πήρε από την κόρη του :lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Το πρωτο μενου εχει 19Ε κ το δευτερο 18Ε....

Για παιδικο πιατο δεν ρωτησα ακομη...Αρχες μαη μου ειπαν θα συζητησουμε λεπτομερειες.Αν το κανουν θα ειναι πολυ ωραια γιατι θα εχουμε κ κλοουν,οποτε τα παιδια θα φανε κ θα πανε να παιξουν μαζι του...

Απλα μπερδευομαι λιγο με τις ηλικιες....Μεχρι τα 12-13 φανταζομαι να θελουν παιδικο πιατο ή θα το θεωρησουν προσβολη?Σ' αυτες τις ηλικιες μερικα πιτσιρικια το παιζουν μεγαλοι ή κανω λαθός?

.png.png[/url]

Διαφημίσεις

http://www.irinisvillage.com/profile.php

ορίστε για να πάρετε μία μικρή ιδέα του χωριού της Ειρήνης ιδιοκτησίας

Βασίλη Καρρά το όνομα το πήρε από την κόρη του :lol::lol:

Ευχαριστω ΣΑΜ...Να ξεμπερδευτουμε λιγο με το "χωριο".... :lol::lol::lol::lol:

Η "αιθουσα" ειναι "η ταβερνα του Ζορμπα".Εχει κ λιγο ζωντανη μουσικη...Κιθαρα, αρμονιο κ φωνη...

http://www.irinisvillage.com/tavern.php?t=vaftisi

Βασικα δεν ειναι αιθουσα, ειναι εξω...Αλλα αν εχει κρυο θα παμε στην "μπορντω" γιατι η ταβερνα απο μεσα δεν μου αρεσε...

http://www.irinisvillage.com/room_bordo.php

.png.png[/url]

Καλά έχω τρελαθεί τελείως :roll::roll::roll:

Σε αυτές τις φανταστικές αίθουσες και κάνουν τέτοια τιμή για το κάθε άτομο? μόνο τόσα λίγα???????

Μήπως είναι λίγο απατεώνες εδώ στην Αθήνα????????

7adb2868d6.png

Καλά έχω τρελαθεί τελείως :roll::roll::roll:

Σε αυτές τις φανταστικές αίθουσες και κάνουν τέτοια τιμή για το κάθε άτομο? μόνο τόσα λίγα???????

Μήπως είναι λίγο απατεώνες εδώ στην Αθήνα????????

Οχι λιγο αλλα πολυ απατεωνες!

Αν σκεφτεις οτι στα Λιθαριτσια θελεις το λιγοτερο 22 ευρω το ατομο.

Μηπως να ανεβουμε Θεσσαλονικη για τις βαφτισεις των παιδιων μας?

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Εγώ πάντως έκλεισα στο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ στο Μπουρνάζι με 20€ το άτομο και έχει τα κάτωθι:

ορεκτικά

Σαλάτα άναμεικτη,τυροπιτάκια,μελιτζανάτο,μανιτάρια αλά κρέμ,μπεκρή μεζέ,φέτα στα κάρβουνα,λουκάνικο ψητό

κυρίως πιάτο

Μπριζόλα,φιλέτο κοτόπουλο,μπιφτέκι (επιλογή εκείνη την ώρα από τους καλεσμένους)

Επιδόρπιο

Μπράουνις με παγωτό

Κρασιά εμφιαλωμένα,μπύρες,αναψυκτικά ελεύθερα

Η τιμή είναι για 40 άτομα και για 13 Ιουλίου.Ο χώρος θυμίζει κάβα και γενικά είναι παραδοσιακά στολισμένος.

Εγώ πάντως έκλεισα στο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ στο Μπουρνάζι με 20? το άτομο και έχει τα κάτωθι:

ορεκτικά

Σαλάτα άναμεικτη,τυροπιτάκια,μελιτζανάτο,μανιτάρια αλά κρέμ,μπεκρή μεζέ,φέτα στα κάρβουνα,λουκάνικο ψητό

κυρίως πιάτο

Μπριζόλα,φιλέτο κοτόπουλο,μπιφτέκι (επιλογή εκείνη την ώρα από τους καλεσμένους)

Επιδόρπιο

Μπράουνις με παγωτό

Κρασιά εμφιαλωμένα,μπύρες,αναψυκτικά ελεύθερα

Η τιμή είναι για 40 άτομα και για 13 Ιουλίου.Ο χώρος θυμίζει κάβα και γενικά είναι παραδοσιακά στολισμένος.

ενδιαφέρουσα πρόταση..... είναι και δίπλα στο σπίτι μου

χμ χμ χμ.... θα το έχω στα υπόψη κι αυτό :D

να είσαι καλά για την πληροφορία :D

Διαφημίσεις

βαφτίζουμε την 1η ιουνίου και θέλουμε να κάνουμε τραπέζι στο σπίτι με catering. εχουμε μεγαλό σαλονι- τραπεζαρία και χώρο στη βεράντα για δύο ροτόντες ανετα. καμία ιδέα για catering; σε τιμή λιγότερη των €35 που ήδη έχω πάρει προσφορά. Ευχαριστώ

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...