Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΤΡΩΤΕ;;;

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! Είμαι καινούργια εδω και προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει το μαραφέτι! Πρέπει να σας πω ότι με έχουν βοηθήσει πολύ οι απαντήσεις σας σε πολλά θέματα.

...οσον αφορά το φαγητό....αύριο μπαίνω στον 3ο και παρόλο που δεν έχω πάρει βάρος ακόμα θέλω να τρώω κάθε 2-3 ώρες το πολύ! Εαν δεν φάω πονάει το στομάχι μου αφόρητα και έχω αναγούλες! Εαν συνεχιστεί αυτό το βιολί δεν θέλω ούτε να φανταστώ πόσα κιλά θα πάρω.

Ευτυχώς δεν τρώω γλυκά....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια! Είμαι καινούργια εδω και προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει το μαραφέτι! Πρέπει να σας πω ότι με έχουν βοηθήσει πολύ οι απαντήσεις σας σε πολλά θέματα.

...οσον αφορά το φαγητό....αύριο μπαίνω στον 3ο και παρόλο που δεν έχω πάρει βάρος ακόμα θέλω να τρώω κάθε 2-3 ώρες το πολύ! Εαν δεν φάω πονάει το στομάχι μου αφόρητα και έχω αναγούλες! Εαν συνεχιστεί αυτό το βιολί δεν θέλω ούτε να φανταστώ πόσα κιλά θα πάρω.

Ευτυχώς δεν τρώω γλυκά....

καλως ήρθες, yogιni, από ότι θα αντιληφθεις λειαν συντόμως, ρόκειται για ενα φορουμ με φαγανές μανούλες... μην ανησυχείς για το ότι τρώς άτι κάθε 2-3 ώρες, το έχω ξανακούσει. είναι καλύτερο να τρώς κάτι αν δυωρο παρά να ξεσκίζεσαι στη διάρκει ατων γευμάτων, γιατί μετά ο οργανισμός δυσκολέυεται να απορροφήσει το φαγητό.

Aphrodite_k

καλώς μας ήρθες yogini...

κι εγώ τους 4 πρώτους μήνες αν δεν έβαζα κάτι στο στομάχι ανά 3 ώρες πονούσε το στομάχι κι οι αναγούλες μου γινόταν χειρότερες από ότι ήταν ούτως ή αλλως.

Τώρα να τα αποτελέσματα...9 κιλά χα χα χα...

μην αγχώνεσαι βρε, χαλαρά!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

yogini μην αγχώνεσαι.

Εγώ τους 3 πρώτους μήνες ήθελα να τρώω όχι κάθε 3, αλλά σχεδόν κάθε 1 ώρα. Και αν δεν έβαζα κάτι στο στόμα μου, ανακατεβόμουν πολύ και το στομάχι μου χοροπήδαγε. Είναι φυσιολογικό.

Οπότε, το έριχνα στα κρακεράκια και τις φρυγανιές. Κι έτσι φτάσαμε στον 4ο μήνα με + 1.0-1.5 κιλό. Νομίζω καλά είναι 8)

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Μήπως να μετονομάσουμε το Topic σε "ΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΤΕ".. λέω.. μήπως :lol::lol::lol:

:):D:):D:D:D

εγώ δεν θα γράψω σε αυτό το τόπικ, αφού τα τρώω όλα................. :shock::shock::shock:

χαχαχα

Αφροδίτη κι΄εγώ όλα τα τρωω. Το μόνο που με σώζει είναι ότι δεν μπορώ μεγάλες ποσότητες! :P

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

ΈΝΑ ΔΊΚΙΟ ΤΟ ΈΧΕΙς, ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΛΛΆ ΟΧΙ ΠΆΝΤΑ. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΦΟΡΈς ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΤΏ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΌ, ( ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ) ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΚΡΑΤΆΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΊΤΣΑ ΜΟΥ ΣΑ ΤΟ ΒΟΎΔΑ..............

food-smiley-007.gif

Aphrodite_k

• 4 εβδομάδες μετά...

Βρε κορίτσια, συγνώμη κιόλας, αλλά ακούω κάποιες που έχουν βάλει 5-6 κιλά και είναι ήδη στον 7ο και αγχώνονται!

Εγώ είμαι στον 2ο, αλλά επειδή με τον αγαπημένο μου δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη (αρραβωνιασμένη είμαι), ο γάμος θα γίνει πιθανότατα Σεπτέμβρη-Οκτώβρη που εγώ θα είμαι στον 5ο-6ο!!!Ξέρετε τι άγχος έχω μην γίνω καμιά νύφη φάλαινα?Τώρα είμαι 1,67 και 58 κιλά. Τι θα γίνει αν έχω παραβαρύνει???

Πάντως προς το παρόν η διατροφή μου έχει ως εξής:

Πρωινό: 1 γιαούρτι 0% με φρούτα και 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης ή γάλα με cornflakes

Ενδιάμεσα:1-2 φρούτα

Μεσημεριανό: 1 τοστ (λόγω δουλειάς)

Απογευματινό:1-2 φρούτα ή μπάρα δημητριακών

7-8 ΒΡΑΔΥ: Φαγητό κανονικό (όχι τηγανιτά ή πολλές σάλτσες) με τυράκι, σαλάτα και 1 φέτα ψωμί

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ:1 ποτήρι γάλα με 1 κουταλιά μέλι

Πάντως αυτά έτρωγα και πριν την εγκυμοσύνη και γυμναζόμουν.

Από ατασθαλίες προσπαθώ να είμαι στο 1 γλυκό την εβδομάδα και 1-2 σοκολατάκια/την εβδομάδα εννοείται!

Πως πάω????Θα ξεχυλώσω????

metanastis μιά χαρά σε βρίσκω...κι εγώ δεν μπορώ να πω πως άλλαξα διατροφικές συνήθειες στην εγκυμοσύνη μου...μόνο που ζητούσα πολύ παγωτό κι ακόμη το ζητάω. Κατά τ΄άλλα έτρωγα όπως και πρίν...τώρα έχω μπεί στον μήνα μου κι έχω πάρει 10 κιλά.

Τώρα πόσα θα βάλεις εσύ μέχρι το γάμο σου θα δείξει...αλλά καμιά 3 κιλά σίγουρα. Έγω στον 6ο είχα ή 5 ή 6 κιλά....δεν θυμάμαι!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Αχ βρε sardelaki… γιατί μου τα θύμησες τώρα τα παγωτά…. Κλαψ… να είχαμε ένα!!!

Κορίτσια και εγώ νόμιζα ότι έτρωγα όπως και πριν αλλά κάποια στιγμή κατάλαβα ότι το παράκανα και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Χόρια του ότι δεν γυμνάζομαι όπως πριν…

Τελικά έκοψα παγωτά, γλυκά, το πολύ αλάτι και αντικατέστησα το βραδινό με μια ελαφριά σαλάτα ή μια μεγάλη κούπα γάλα και σε μια εβδομάδα έχασα 2 κιλά!!! (Δηλαδή ως τώρα έχω βάλει συνολικά 12 κιλάκια!!). Όχι μόνο νιώθω ξεπρησμένη αλλά πιστεύω ότι τώρα προσφέρω περισσότερα από τη διατροφή μου στη φραουλίτσα μου… Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να μη γίνω σαν βαρελάκι…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Εγω ζυγιζομαι καθε μερα και ευτυχως η ζυγαρια μου συμβαδιζει με αυτην του γιατρο οποτε καθε φορα ξερω ποσο θα με δειξει. Στην περιπτωση μου υπαρχει ενα καλο και ενα κακο, το καλο ειναι οτι τρωω τα παντα, παγωτα, σουβλακια... τα παντα και το καλο ειναι οτι μπαινω στον εκτο σε μια εβδομαδα και εχω βαλει 4,5 με 5 κιλα ενω θα μπορουσα ανετα να εχω γινει φαλαινα με τοσο φαγητο:lol:

Πρεπει ομως να αρχισω να τρωω λιγοτερο απο εδω και περα γιατι τωρα που μεγαλωσε η κοιλια αν φουσκωνω απο το φαγητο δεν μπορω να κοιμηθω καλα την νυχτα, κοντευω να κανω μπαμ! :shock::lol:

Θα με σωσει πιστευω και το καλοκαιρι που εχει πολλα ωραια και λαχταριστα φρουτακια! Παντως τα παγωτα δεν τα κοβω :lol:

binvp2.png ZVLBp2.png

Παντως τα παγωτα δεν τα κοβω :lol:

Ούτε κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο κόσμος να χαλάσει, αυτά δεν τα κόβω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:smilie_essen_012.gif

Κορίτσια εγώ νιώθω ένοχη..

Επειδή ήμουν αδύνατη πριν μείνω έγκυος (52kg, 1.65), και γενικά δεν έπαιρνα καθόλου εύκολα κιλά, και επειδή τους 4 πρώτους μήνες λόγω εμετών είχα χάσει κιόλας 2 κιλά...όταν ξεκίνησα να τρώω και να μην ανακατεύομαι άρχισα να τρώω τα πάντα ανεξέλεγκτα...

Τώρα διανύω την 2η εβδομάδα του 6ου μήνα και έχω φτάσει στα 59 κιλά.Τρώω ότι μου έρθει στο κεφάλι και κυρίως έχω τσακίσει τα γλυκά (από παγωτά,καραμέλες,γλυφιτζούρια,όλων των ειδών τα γλυκά κτλ).

Η γιατρός μου ήταν χαλαρή όλο αυτο το καιρό αλλά φοβάμαι ότι αυτή τη φορά μπορεί να μου την πεί γιατί τα πήρα απότομα τα τελευταια 4 κιλά.

Να έχω τύψεις; Πρέπει να βάλω πρόγραμμα στο φαγητό μου;

Εντωμεταξύ δεν έχω κάνει ακόμη και την καμπύλη γλυκόζης και φαντάζομαι ότι με τόσα γλυκά που τρώω θα χτυπησει κόκκινο... :roll:

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ νιώθω ένοχη..

Επειδή ήμουν αδύνατη πριν μείνω έγκυος (52kg, 1.65), και γενικά δεν έπαιρνα καθόλου εύκολα κιλά, και επειδή τους 4 πρώτους μήνες λόγω εμετών είχα χάσει κιόλας 2 κιλά...όταν ξεκίνησα να τρώω και να μην ανακατεύομαι άρχισα να τρώω τα πάντα ανεξέλεγκτα...

ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ. ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΜΕ ΕΜΕΤΟΎς ΕΧΑΣΕ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΛΘΕ, ΠΉΡΕ ΑΡΚΕΤΟ ΒΑΡΟς. ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΌΜΩς ΕΧΑΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Τώρα διανύω την 2η εβδομάδα του 6ου μήνα και έχω φτάσει στα 59 κιλά.Τρώω ότι μου έρθει στο κεφάλι και κυρίως έχω τσακίσει τα γλυκά (από παγωτά,καραμέλες,γλυφιτζούρια,όλων των ειδών τα γλυκά κτλ).

Η γιατρός μου ήταν χαλαρή όλο αυτο το καιρό αλλά φοβάμαι ότι αυτή τη φορά μπορεί να μου την πεί γιατί τα πήρα απότομα τα τελευταια 4 κιλά.

Να έχω τύψεις;

ΟΧΙ!!!!

Πρέπει να βάλω πρόγραμμα στο φαγητό μου;

ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙς ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ . ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΩ... ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!

Εντωμεταξύ δεν έχω κάνει ακόμη και την καμπύλη γλυκόζης και φαντάζομαι ότι με τόσα γλυκά που τρώω θα χτυπησει κόκκινο... :roll:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟς ΣΟΥ, ΑΛΛΆ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩς ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ 3 ΧΩΝΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Ε??????

Aphrodite_k

• 3 χρόνια μετά...

Βρε κοριτσια, εγω ειμαι στον 3ο τωρα, κ εχω βαλει 2,5 κιλα, ο γιατρος μου λεει οτι ειναι πολλα!! κ οτι δεν επρεπε να εχω παρει γραμμαριο!! μου ειπε οτι συνολικα να παρψ 9-11 κιλα!!! στην 1η πηρα 16 κιλα. και ετρωγα κανονικα χωρις να μου γινει εμμονη το φαγητο. ξεκινησα με 48 κιλα, 165 υψος, αδυνατη πολυ, αλλα νομιζω οτι τρωω φυσιολογικα, με εξαρσεις βεβαια.δηλ:

πρωι: εναν καφε, μερικα κουλουρακια, αργοτερα ενα τοστ.

μεσημερι: κανονικα την μεριδα μου, με μια φετα ψωμι, σαλατα, κ φετα., κ 1 σοκολατακι.

απογευμα: κανα μηλο η μπανανα, κανα κομματι τυρι

βραδυ: βραστο αυγο ή τοστ, ή γιαουρτι, ή γαλα, ή χωριατικη,

Εκτος, φυσικα απο τις φορες που θα βγουμε οπου εκει θα κανονικα χωρις στερησεις.

Δηλ, συγνωμη κιολας, αλλα δεν θα παθω κ υστερια!! θα βγει υστερικο κ το παιδι!

Εχω κατι γνωστες μου, που απο το πρωι - βραδυ μονο all bran!!! μα ειναι δυνατον! τα παιδια τους βγηκαν λιποβαρη!!!!

Βρε κοριτσια, εγω ειμαι στον 3ο τωρα, κ εχω βαλει 2,5 κιλα, ο γιατρος μου λεει οτι ειναι πολλα!! κ οτι δεν επρεπε να εχω παρει γραμμαριο!! μου ειπε οτι συνολικα να παρψ 9-11 κιλα!!! στην 1η πηρα 16 κιλα. και ετρωγα κανονικα χωρις να μου γινει εμμονη το φαγητο. ξεκινησα με 48 κιλα, 165 υψος, αδυνατη πολυ, αλλα νομιζω οτι τρωω φυσιολογικα, με εξαρσεις βεβαια.δηλ:

πρωι: εναν καφε, μερικα κουλουρακια, αργοτερα ενα τοστ.

μεσημερι: κανονικα την μεριδα μου, με μια φετα ψωμι, σαλατα, κ φετα., κ 1 σοκολατακι.

απογευμα: κανα μηλο η μπανανα, κανα κομματι τυρι

βραδυ: βραστο αυγο ή τοστ, ή γιαουρτι, ή γαλα, ή χωριατικη,

Εκτος, φυσικα απο τις φορες που θα βγουμε οπου εκει θα κανονικα χωρις στερησεις.

Δηλ, συγνωμη κιολας, αλλα δεν θα παθω κ υστερια!! θα βγει υστερικο κ το παιδι!

Εχω κατι γνωστες μου, που απο το πρωι - βραδυ μονο all bran!!! μα ειναι δυνατον! τα παιδια τους βγηκαν λιποβαρη!!!!

Εγω ειμαι στο 5ο και εχω παρει 9 και ο γιατρος μου ειπε μεχρι 16.Αλλα να σε ρωτησω κατι δεν ειναι πολλα αυτα που τρως?Βεβαια ειναι και θεμα οργανισμου αλλες τρωνε 20 φορες την ημερα και δεν παιρνουν γραμμαριο και αλλες τρωνε 3 φορες και προσεκτικα και παιρνουν τα κιλα μεχρι να πουνε κυμινο.Αδικιες της φυσης!!!!Τι να πεις!!!!!!

Όταν ο δείκτης μάζας σώματος είναι χαμηλός, συνιστάται να παίρνουμε πιο πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη. Εγώ είχα ξεκινήσει 45 κιλά (1.58 ύψος) και πήρα 14 μέχρι να γεννήσω, αλλά ο γιατρός μου μου είχε πει ότι είχα περιθώριο μέχρι 18 κιλά, εφόσον βέβαια οι μετρήσεις του ζαχάρου και γενικά οι αιματολογικές είναι φυσιολογικές.

Να προσθέσω ότι τα κιλά έφυγαν πολύ εύκολα, οπότε δεν τίθεται θέμα ανησυχίας. Δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε υστερικές, συμφωνώ απόλυτα με την Loucy

Όταν ο δείκτης μάζας σώματος είναι χαμηλός, συνιστάται να παίρνουμε πιο πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη. Εγώ είχα ξεκινήσει 45 κιλά (1.58 ύψος) και πήρα 14 μέχρι να γεννήσω, αλλά ο γιατρός μου μου είχε πει ότι είχα περιθώριο μέχρι 18 κιλά, εφόσον βέβαια οι μετρήσεις του ζαχάρου και γενικά οι αιματολογικές είναι φυσιολογικές.

Να προσθέσω ότι τα κιλά έφυγαν πολύ εύκολα, οπότε δεν τίθεται θέμα ανησυχίας. Δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε υστερικές, συμφωνώ απόλυτα με την Loucy

Κοιτα δεν ολοι οι οργανισμοι ιδιοι.Εγω στην πρωτη πηρα 20.Παντα ημουν πλυ ψηλη και αδυνατη...και εχανα σχετικα ευκολα κιλα...οποτε δεν αγχωθηκα.Ελα μου ομως που δε φευγανε με τπτ...δεινοπαθησα.Μου πηρε 9 μηνες να τα χασω.

Δε λεω να γινομαστε υστερικες...αλλα θελει προσοχη.

Εγω ειμαι στο 5ο και εχω παρει 9 και ο γιατρος μου ειπε μεχρι 16.Αλλα να σε ρωτησω κατι δεν ειναι πολλα αυτα που τρως?Βεβαια ειναι και θεμα οργανισμου αλλες τρωνε 20 φορες την ημερα και δεν παιρνουν γραμμαριο και αλλες τρωνε 3 φορες και προσεκτικα και παιρνουν τα κιλα μεχρι να πουνε κυμινο.Αδικιες της φυσης!!!!Τι να πεις!!!!!!

Δεν νομιζω οτι ειναι πολλα, δηλ το πρωι να μη φαω τιποτα? το μεσημερι , την μεριδα μου κανονικα, το απογευμα κατιτις, λιγο τυρακι κατι, κ πριν μεινω εγκυος, ετσι ετρωγα κ ημουν παντα αδυνατη, βασικα πιο πολυ ετρωγα....τωρα, ειδικα το πρωι ξυπναω κ πειναω σαν λυκος!!!!μιλαμε για τρελα!!!

• 1 month later...

LOUCY Φυσικά και το πρωί πρέπει να φας πρωινό. Εγώ προσωπικά θα είχα αντικαταστήσει τα κουλουράκια με κάτι άλλο. Αλλά ανάλογος τι κουλουράκια είναι βέβαια. Και το σοκολατάκι το μεσημέρι ίσος να μην το προτιμούσα κάθε μέρα, και αυτό που και που να το αντικαταστουσες με κάτι άλλο. Προσοχή στην φέτα , όχι πολύ. Νομίζω πως το απόγευμα σε καλύπτει το φρούτο, δεν είναι απαραίτητο το τυρί. Αλλιώς είναι μια πολύ φυσιολογική διατροφή που κανείς, μια χαρά. Τα 2,5 κιλά που έβαλες δεν πάει να πει τίποτα. Μπορεί να κρατάει πολλά υγρά το σώμα σου η το στήθος σου να πρήστηκε κτλ .....

Bρε κορίτσια, δεν λένε ότι αν βάζεις μήνα και κιλό είσαι καλά; Γιατί να λέει στη Λούσι ο γιατρός της ότι στους 3 μήνες 3 κιλά είναι πολλά; Πρέπει να βάζεις λιγότερο απο 1 το μήνα; Ρωτάω γιατί ο δικός μου ο γιατρός δεν με έχει ζυγίσει καθόλου ακόμη. Μου είπε βέβαια απο την αρχή ότι πρέπει να έχω μια ζυγαριά στο σπίτι και να ελέγχομαι συχνά. Σε δυο βδομάδες που θα ξαναπάω θα έχω μπει στον 5ο. Μέχρι πόσα κιλά θεωρείται νορμάλ να πάρεις μέχρι τότε στο περίπου;Να ξέρω, μην έχω σαν όριο 1 κιλό ανά μήνα και με σιχτιρίσει ότι έγινα γουρούνα!

uNfhp2.png

4XvSp3.png

Bρε κορίτσια, δεν λένε ότι αν βάζεις μήνα και κιλό είσαι καλά; Γιατί να λέει στη Λούσι ο γιατρός της ότι στους 3 μήνες 3 κιλά είναι πολλά; Πρέπει να βάζεις λιγότερο απο 1 το μήνα; Ρωτάω γιατί ο δικός μου ο γιατρός δεν με έχει ζυγίσει καθόλου ακόμη. Μου είπε βέβαια απο την αρχή ότι πρέπει να έχω μια ζυγαριά στο σπίτι και να ελέγχομαι συχνά. Σε δυο βδομάδες που θα ξαναπάω θα έχω μπει στον 5ο. Μέχρι πόσα κιλά θεωρείται νορμάλ να πάρεις μέχρι τότε στο περίπου;Να ξέρω, μην έχω σαν όριο 1 κιλό ανά μήνα και με σιχτιρίσει ότι έγινα γουρούνα!

Το πόσο βάρος επιτρέπεται να πάρεις στην εγκυμοσύνη, εξαρτάται και από το βάρος που είχες πριν, καθώς και από το αν κυοφορείς δίδυμα, αλλά και άλλους παράγοντες. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html

Επίσης το πότε και πόσο βάρος θα πάρεις, εξαρτάται και από τον οργανισμό. Άλλες παίρνουν κιλά κυριως στο α' τρίμηνο, άλλες τα βάζουν στο γ'. Δεν υπάρχει κανόνας λοιπόν.

ακριβώς ειναι θέμα οργανισμού..στην πρώτη με ύψος 1.61 και 52΄κιλά πήρα 11-12..αλλά γεννησα στις 40Συν μια μέρες

τωρα ειμαι στον 4ο μήνα .και αυτη τη φορά πιο δύσκολα με το στομάχι.είχα εμετούς..3 μήνες πορτοκάλια τοστ και μακαρόνια (στην κυριολεξία)..και έχω πάρει 900 γραμμάρια..το μήνας και κιλό ειναι σχετικό.συνήθως προς το τέλος μπαίνουν τα κιλά.αν κινείσαι , κολυμπάς το καλοκαίρι κλπ.είναι καλύτερα τα πράγματα..

τρώω πρωινό τοστ ενισχυμενο με πολλά τυρια..στη δουλειά δύο φρούτα και 2 παξιμάδια ολικής με γραβιέρα..και μια κουπα σούπα βιολογική..το μεσημέρι φαγητό μία μερίδα..χωρίς ψωμιά γιατί δεν πεινάω..χορταινω με μικρότερες ποσότητες..το απόγευμα μια χούφτα αμύγδαλα ή γάλα..το βράδυ σαλάτα ή βραστά λαχανικά ή μπρόκολο με λίγο τυρί..στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πεινούσα πολύ περισσότερο παντως..

α και όλα τα αμυλουχα ολικής..ψωμί του τοστ πχ ολικής από φουρνο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...