Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΤΡΩΤΕ;;;

Recommended Posts

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχ σε λυπάμαι...παρόλα αυτά συγκρατίσου!

Ευτυχώς εμένα η μανούλα μου δεν είναι αυτής της φιλοσοφίας...αλλά και να ήταν την γλιτώνω επειδή είναι δυστυχώς μακρυά μου (Γερμανία) :cry::cry::cry::cry:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εεεεεεεεεεεεεεεεεε σ΄αυτήν να μην αντισταθείς! :lol::lol:8)8)

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Πάντως εγώ δεν ζυγίζομαι αν δεν εχω "αδειασει" από θεμα τουαλετας κι αν το προηγουμενο βραδυ δεν εχω φαει υγειινα!Σκεψου η μπύρα φουσκωνει και το αλατι δημιουργει κατακρατηση!Αρα συμβουλευω να ζυγιζόμαστε μέρες που δεν θα δειξει ψευτικο αποτελεσμα γιατι το αγχος που δημιουργει θα ειναι ανωφελο! :wink: Οσο για την τουρτα εννοειται οτι θα φας εστω και λιγο!Δεν θα φαει το μωρο τουρτιτσα απο τα γεννεθλια της μαμακας;Σκέψου οτι θα κανει πολύ καιρο να ξαναφαει τουρτα! :D:D:D

Το ξέρω και έχεις δίκιο... απλά έχω τον πειρασμό στο μπάνιο (την ζυγαριά εννοώ) και το βρίσκω δύσκολο να αντισταθώ και να μην ανέβω ....

Όσον αφορά την τούρτα, σίγουρα θα φάω. Μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά μόνο αν δεν βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Το ξέρω και έχεις δίκιο... απλά έχω τον πειρασμό στο μπάνιο (την ζυγαριά εννοώ) και το βρίσκω δύσκολο να αντισταθώ και να μην ανέβω ....

Όσον αφορά την τούρτα, σίγουρα θα φάω. Μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά μόνο αν δεν βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο :lol::lol::lol:

Αχ κι εγω το ιδιο επαθα!Και να φανταστεις δεν ετρωγα πριν! Σπανίως! :roll: Πω πω δεν μπορω να αντισταθω και κυριως στη σοκολατα!Ο γιατρός ομως μου εδειξε την παλάμη του την Δευτερα που του το είπα! :lol::oops::lol::oops:

καλημερα κοριτσακια μου...ειμαι χαρουμενη γιατι σημερα μπηκα στον 4ο μηνα...την περασμενη εβδομαδα που με ζυγισε η γιατρος μου ειχα παρει συνολικα 3 κιλα και δεν της αρεσε καθολου..μηνας και κιλο μου λεει... :x:x

τι να κανω..μεχρι το μεσημερι στι 4:30 που θα σχολασω προσεχω πολυ τη διατροφη μου..τοστακι με τυρακι,νερο πολυ,πορτοκαλακι(η αλλο φρουτο),γαλατακι,καμια φρυγανιτσα με τυρακι παλι..αυτα...

οταν γυριζω σπιτι τρωω το φαγητο μου..που δεν ειναι και τοσο υγιεινο..δηλαδη δεν τρωω πολλα ψητα..τρωω τα παντα..τηγανιτα..λαδερα κτλ...

μετα το βραδυ την παταω και εκει που λεω δεν θα φαω κατι τυχαινει και τρωω παλι.. :cry::cry: ...πειναω καλε με καταλαβαινεται...

ωστοσο μετα το γαμο δηλαδη 3 μηνες πριν μεινω εγκυος πηρα 5 κιλα ετσι χωρις λογο...οποτε ξεκιναω με πολλα κιλα...μεχουν απογοητευσει οι γυρω μου...εγω ειμαι χαρουμενη και προσπαθω να περνω κουραγιο απτο μικρο μου...

τι να κανω...???

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

έλα να κάνουμε διαίτα μαζί χα χα χα...

εγώ από σήμερα αρχίζω διατροφή!

ωστοσο μετα το γαμο δηλαδη 3 μηνες πριν μεινω εγκυος πηρα 5 κιλα ετσι χωρις λογο...οποτε ξεκιναω με πολλα κιλα...μεχουν απογοητευσει οι γυρω μου...εγω ειμαι χαρουμενη και προσπαθω να περνω κουραγιο απτο μικρο μου...

τι να κανω...???

Τι σ΄έχουν απογοητεύσει καλέ? Άστους. Εσύ θα γεννήσεις την ζωούλα σου που θα σου αλλάξει τη ζωή. Και μετά θα πεθάνεις στην πείνα για να έχει η ζωούλα σου ωραία μαμά. Αλλά μετά...Για την ώρα μην ανησυχείς για τέτοια. Έχεις χρόνο να ανησυχήσεις μετα. Κι εγώ ξεκίνησα με παραπανίσια κιλά. Πολλές από τις κοπέλες που είναι στο φόρουμ γεννάνε στα κιλά που εγώ ξεκίνησα. Αλλά τι να κάνουμε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

oIKlp2.png

Διαφημίσεις

τι να κανω...???

Τι σ΄έχουν απογοητεύσει καλέ? Άστους. Εσύ θα γεννήσεις την ζωούλα σου που θα σου αλλάξει τη ζωή. Και μετά θα πεθάνεις στην πείνα για να έχει η ζωούλα σου ωραία μαμά. Αλλά μετά...Για την ώρα μην ανησυχείς για τέτοια. Έχεις χρόνο να ανησυχήσεις μετα. Κι εγώ ξεκίνησα με παραπανίσια κιλά. Πολλές από τις κοπέλες που είναι στο φόρουμ γεννάνε στα κιλά που εγώ ξεκίνησα. Αλλά τι να κάνουμε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

ναί βρε κορίτσια, αμάν πια, όλο στο μη και μη μας έχουν απο τη μια οι γιατροί και όλο στο μασαμπούκιασμα οι υπόλοιποι... τι κατάσταση είναι αυτή, και εν πάσει περιπτώσει εμείς έχουμε και την δικαιολογία ότι έχουμε μια ζωούλα μέσα μας, όοοολοι οι υπόλοιποι τι δικαιολογία έχουν? :?::?::?:

Εντάξει δεν λέω να μην το παρακάνουμε και εμείς, αλλά και έστω με λίγα κιλάκια παραπάνω να ξεκινάμε, τι συμβαίνει δεν καταλαβαίνω, είμαστε χυμώδεις και καμπυλάτες. :D:D:D:D:!::!: Ουφ, τα'πα .........

Aphrodite_k

τι να κανω...???

Άσε κι εγώ υπέρβαρη ξεκίνησα :(

Εγώ τρώω ότι θέλω κι όσο θέλω. Έχω ήδη πάρει 11 κιλά και το μόνο που κάνω είναι να εύχομαι να μην ξεπεράσω τα 20 μέχρι το τέλος.

Πάνω κάτω το πρόγραμμά μου είναι έτσι:

Πρωίνό: Μισό λίτρο γάλα και ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης

Ενδιάμεσο: 1-2 φρούτα.

Μεσημεριανό: Κανονικό φαγητό με όλα τα παρελκόμενα(ψωμιά-τυριά-σαλάτες)(αν δεν έχω προλάβει να μαγειρέψω το προηγούμενο βράδυ για να έχω μαζί μου στη δουλειά ταπεράκι τότε παραγγέλνω απ' έξω φαγητό)

Απογευματινό: Κάτι σε γλυκό.

Βραδυνό: 1 γιαούρτι με φρυγανιά ή κορν φλέικς με γάλα ή αν είμαι με παρέα αυτό που θα φάει η παρέα.

Γενικά δε σηκώνομαι από το τραπέζι αν δε νοιώσω "υπερπλήρης" και φυσικά δεν αφήνω ποτέ το στομάχι μου άδειο. Ανα δίωρο περίπου κάτι τσιμπάω.

Δε με βλέπω να αγχώνομαι και πολύ για τα κιλά.. ούτε ο γιατρός με τρομοκράτησε για τα κιλά... απλά μου είπε ότι έτσι όπως πάω θα πάρω πάνω από 20 κιλά και δε θα μπορώ να τα χάσω μετά τη γέννα και ότι όσα πιο πολλά πάρω τόσες περισσότερες ραγάδες θα κάνω.

Οπότε το συνδιάσα το θέμα των κιλών μόνο με λόγους αισθητικής.

Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, πήρα 23 κιλά!!! :oops:

Όμως τα έχασα όλα (όχι αμέσως - μέσα σε ένα χρόνο) :lol:

Τώρα, σε αυτήν την εγκυμοσύνη, μέχρι στιγμής έχω πάρει 13 κιλά (ίσως φτάσω πάλι τα 20 - δεν ξέρω), αλλά ούτε εμένα ο γιατρός μου με τρομοκράτησε με τα κιλά ποτέ...

Κάνω όλες τις εξετάσεις μου κάθε μήνα, παίρνω και την πίεση που και που (λόγω των πρησμένων ποδιών) και απολαμβάνω -όσο μπορώ - την εγκυμοσύνη μου :wink:

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Εγώ τρώω ότι θέλω κι όσο θέλω. Έχω ήδη πάρει 11 κιλά και το μόνο που κάνω είναι να εύχομαι να μην ξεπεράσω τα 20 μέχρι το τέλος.

Μεσημεριανό: Κανονικό φαγητό με όλα τα παρελκόμενα(ψωμιά-τυριά-σαλάτες)(αν δεν έχω προλάβει να μαγειρέψω το προηγούμενο βράδυ για να έχω μαζί μου στη δουλειά ταπεράκι τότε παραγγέλνω απ' έξω φαγητό)

Βραδυνό: 1 γιαούρτι με φρυγανιά ή κορν φλέικς με γάλα ή αν είμαι με παρέα αυτό που θα φάει η παρέα.

Γενικά δε σηκώνομαι από το τραπέζι αν δε νοιώσω "υπερπλήρης" και φυσικά δεν αφήνω ποτέ το στομάχι μου άδειο. Ανα δίωρο περίπου κάτι τσιμπάω.

Δε με βλέπω να αγχώνομαι και πολύ για τα κιλά.. ούτε ο γιατρός με τρομοκράτησε για τα κιλά... απλά μου είπε ότι έτσι όπως πάω θα πάρω πάνω από 20 κιλά και δε θα μπορώ να τα χάσω μετά τη γέννα και ότι όσα πιο πολλά πάρω τόσες περισσότερες ραγάδες θα κάνω.

δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά να προσέξεις το ζάχαρο...όλες αυτές οι ατασταλίες να μην σου γυρίσουν Boomerang :cry:

Αλλά θα μου πείς κι εγώ που πρόσεχα τί κατάλαβα;;; χα χα χα...

Διαφημίσεις

δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά να προσέξεις το ζάχαρο...όλες αυτές οι ατασταλίες να μην σου γυρίσουν Boomerang :cry:

Αλλά θα μου πείς κι εγώ που πρόσεχα τί κατάλαβα;;; χα χα χα...

Τώρα κοντά νομίζω είναι να κάνω την καμπύλη ζαχάρου... θα δείξει....(ελπίζω να δείξει ότι μπορώ να τρώω παγωτά κάθε μέρα!!! χιχιχι!!!)

κι εγώ αυτό έλπιζα αλλά από την μία μέρα στην άλλη έκοψα τα πάντα :cry::cry::cry::cry::cry:

Εχθές κορίτσια πήγα στη γιατρό μου και μου είπε ότι είμαι λέει πολύ καλά στα κιλά μου :roll::roll::roll::roll::roll:

Ο μεμόύλης είνι λίγο μεγαλύτερος από ίτι χρειάζεται τώρα ( θα έπρεπε να είναι ~1200 και είναι 1360 το σκατούλι. :!::!::!:

Ε! τ ήταν να μου το πεί? το βράδυ τσακισα 4 ομμάτια πιτσα με αοτέλεσμα όλη τη νύχτα να είμαι αγκαλιά με τον ψύκτη για νερό μιας και από το πολύ αλάτι που μάλλον είχε η μιαμ μιαμ πιτσούλα λύσσαξα...... :cry:

Αλλά δεν πειράζει νομίζω.......

Τί είμαι λοιπόν έ? γουρουνίτσα σκέτη. :wink:

Αλλά τουλάχιστον το ευχαριστήθηκα, ασχετα αν σήμερα θα τη βγάλω με σαλάτες και χυμούς :oops::oops::oops:

Aphrodite_k

Εχθές κορίτσια πήγα στη γιατρό μου και μου είπε ότι είμαι λέει πολύ καλά στα κιλά μου :roll::roll::roll::roll::roll:

Ο μπεμπόύλης είνι λίγο μεγαλύτερος από ίτι χρειάζεται τώρα ( θα έπρεπε να είναι ~1200 και είναι 1360 το σκατούλι. :!::!::!:

Ε! τ ήταν να μου το πεί? το βράδυ τσακισα 4 ομμάτια πιτσα με αοτέλεσμα όλη τη νύχτα να είμαι αγκαλιά με τον ψύκτη για νερό μιας και από το πολύ αλάτι που μάλλον είχε η μιαμ μιαμ πιτσούλα λύσσαξα...... :cry:

Αλλά δεν πειράζει νομίζω.......

Τί είμαι λοιπόν έ? γουρουνίτσα σκέτη. :wink:

Αλλά τουλάχιστον το ευχαριστήθηκα, ασχετα αν σήμερα θα τη βγάλω με σαλάτες και χυμούς :oops::oops::oops:

Aphrodite_k

σε ποιά εβδομάδα κυήσεως είσαι τώρα; Πόσα κιλά έβαλες;;;

Βρε καλά έκανες και την τσάκισες την πιτσούλα, κι εγώ το ίδιο θα έκανα! :lol:

σε ποιά εβδομάδα κυήσεως είσαι τώρα; Πόσα κιλά έβαλες;;;

Βρε καλά έκανες και την τσάκισες την πιτσούλα, κι εγώ το ίδιο θα έκανα! :lol:

είμαι 29w +3d και έχω βάλει 6 κιλά. :?::!::?: δεν ξερω αν είναι πολλα ή λίγα, αλλά να σου πώ προσπαθώ να κάνω κράτει γιατί έρχεται το πάσχα :wink::wink: και γιατι όλοι με πρίζουν ότι απο εδώ και περα μπορεί να πάρω και 6-8 κιλά μαζεμένα μέχρι το τέλος. :cry: Τον 7 με 8ο μήνα οι περισσότερες λένε ότι βάζουν 4!!!!!! :oops:

sorry για τα τόοοοοσα λάθη που κάνω κατα τη γραφή αλλά τα γράφω γρ'ηγορα και τα κάνω χάλια :?

Aphrodite_k

μιά χαρά είσαι βρε...

εγώ μπαίνω στην 31. εβδομάδα κι έχω πάρει 9 κιλά και δεν ανησυχεί καθόλου ο γιατρός...μου είπε ότι είναι πολύ καλά! :wink:

μιά χαρά είσαι βρε...

εγώ μπαίνω στην 31. εβδομάδα κι έχω πάρει 9 κιλά και δεν ανησυχεί καθόλου ο γιατρός...μου είπε ότι είναι πολύ καλά! :wink:

Τι να πώ, ξέρω?? δεν ξέρω, :!::!: απλά νομίζω ότι μας τα λένε έτσι να μας κρατάνε και λίγο να μην ξεφύγουμε, ε :?::?::?:

Αλλά φιλενάδα, καλά να είμαστε :D και να απολαμβάνουμε αυτά που τρώμε :wink: αυτό που περνάμε :) και αυτό που θα μας συμβεί σε λίγο καιρό :D:D:D

Φιλακια :D:D:D:D

Aphrodite_k

Τι να πώ, ξέρω?? δεν ξέρω, :!::!: απλά νομίζω ότι μας τα λένε έτσι να μας κρατάνε και λίγο να μην ξεφύγουμε, ε :?::?::?:

Αλλά φιλενάδα, καλά να είμαστε :D και να απολαμβάνουμε αυτά που τρώμε :wink: αυτό που περνάμε :) και αυτό που θα μας συμβεί σε λίγο καιρό :D:D:D

Φιλακια :D:D:D:D

πολύ σωστή :wink: φιλάρες

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...