Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΤΡΩΤΕ;;;

Recommended Posts

καλημέρα..κι εγώ προσπαθώ τον σίδηρο με δύο ώρες απόσταση..δλδ πριν το πρωινό και πριν το βραδυνό..τώρα αν αυτά περιέχουν γαλακτοκομικά..μάλλον δεν απορροφάται καλά..

είχα ρωτήσει μια φίλη γιατρό και μου είπε ότι αν πχ φάω στο βραδινό ένα μικρό κομμάτι φέτα είναι οκ..αν πιω ένα τεράστιο ποτήρι γάλα , όντως επηρρεάζει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω babycobra!

δεν πινω συχνα γαλα

αλλα την φετουλα μου και το τυρακι μου το θελω στανταρ στο φαγητο μου, μερικες φορες τρωω και φαγητα με κρεμα γαλακτος

γι'αυτο σε ρωτησα για το σιδηρο και τα γαλακτοκομικα

νομιζω δεν υπαρχει γευμα που θα φαω και δεν θα εχει γαλακτοκομικο...

ακομη και τα γεμιστα τα τρωω με γιαουρτι

KkgRp2.png

byzDp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 34Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ 2 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΟΥΑΚΕΡ Η ΜΙΣΟ ΤΟΣΤ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ Η ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ(ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΩ ΕΝΑΛΑΞ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ..),ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΛΙΠΗ..ΠΙΤΣΕΣ,ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ,ΚΡΕΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (7-8 ) ΤΡΩΩ ΦΡΟΥΤΑΚΙ(ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟ ΕΧΩ ΤΑΡΑΞΕΙ) Η ΘΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕΣΑ..ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1¨30 ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ 30' ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΑΖΟΜΑΙ..ΑΠΟ ΓΛΥΚΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΝΙΤΑ ΛΑΙΜ :D ..ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 8 ΚΙΛΑ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΠΑΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟ ΜΕΙΩΝΕΙΣ,ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΡΩΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ..ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ..! ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΕΓΩ..!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΛΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ..!!ΚΟΡΙΣΑΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ..!!ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ.! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.:D

Βρε κορίτσια ποια είναι η γνώμη σας για τη γαλοπουλα που βάζουμε στο τοστ? έχω διαβήτη απο πολυ νωρίς κι απο τα λίγα πράγματα που φχαριστιόμουν είναι μισό τοστ ολικης με γαλοπουλα και τυρι για σνακ. Διάβασα όμως πρόσφατα ότι ακόμη κι η βράστη γαλοπουλα έχει νιτρώδη (sodium nitrate) για συντηριτικο που είναι καρκινογόνο και καλύτερα να μην τρώγεται στην εγκυμοσυνη. Ξέρετε τίποτα τι αυτο? ειναι η τελευταία λιχουδίτσα που μπορούσα να τρώω και να την έχω όρεξη εκτός απο ψητα κρέατα και σαλάτες και μου την έχει δώσει!!!

αχ μωρε τι να σου πω..νομίζω μας πιάνει υστερια ώρες ώρες..όλα τα τρόφιμα ή τα περισσότερα έχουν συντηρητικά..δλδ οκ δεν θα φάς κάτι τίγκα στα Ε που βγάζει μάτι..αλλά και τη γαλοπούλα? μόνο αν υπάρχει θέμα με τον διαβήτη..τι να σου πω, εγώ δεν θα το σκεφτόμουν..

Διαφημίσεις

Συμφωνώ μαζι σου γενικά. Και τα κοτοπουλα που τρώω δεν είναι πάντα βιολογικά και ποιος ξέρει τι τοξινες έχουν μέσα τους, αλλά δεν το σκέφτομαι. Απλα αναρωτιόμουν αν είναι αυτη η ουσία κάτι πολυ χειρότερο που δεν ήξερα, ή απλά ένα απ'ολα τα κακά των καιρών μας

Καλημέρα κι απο μένα, εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη έτρωγα το πρωί 2 μπισκότα πτι μπερ με 1 ποτήρι φρέσκο γάλα, το μεσημέρι μια μερίδα φαγητό ότι είχαμε και το βράδυ 1 γιαούρτι με δημητριακά και ένα τοστ γαλοπούλα τυρί. στα ενδιάμεσα μπορεί να έτρωγα κανένα κριτσίνι ολικής, πήρα μόνο 4,5 κιλά, γενικά όμως είμαι λιτοδίαιτη το μόνο που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι η σοκολάτα πρόσεχα όμως και έτρωγα μια φορά την εβδομάδα μόνο

Καλημέρα κι απο μένα, εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη έτρωγα το πρωί 2 μπισκότα πτι μπερ με 1 ποτήρι φρέσκο γάλα, το μεσημέρι μια μερίδα φαγητό ότι είχαμε και το βράδυ 1 γιαούρτι με δημητριακά και ένα τοστ γαλοπούλα τυρί. στα ενδιάμεσα μπορεί να έτρωγα κανένα κριτσίνι ολικής, πήρα μόνο 4,5 κιλά, γενικά όμως είμαι λιτοδίαιτη το μόνο που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι η σοκολάτα πρόσεχα όμως και έτρωγα μια φορά την εβδομάδα μόνο

τόσο λίγα? φρούτα , σαλάτες, λαχανικά δεν έτρωγες? τυρί?

Εγω είμαι στον 7ο κ έχω πάρει 5 κιλά. Τρώω τα πάντα κ ευτυχώς σε αυτήν την εγκυμοσύνη το ζάκχαρο μου είναι πολύ καλό. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πήρα 22 κιλά!!!!!! Βέβαια έτρωγα ότι σαβούρα έβρισκα. Πάντως γενικά δεν προσέχω γιατι μετα θα πέσει ούτως σι άλλως πείνα κ σκληρή γυμναστική, οπότε λέω να ευχαριστηθώ το φαγητό τώρα.

Τυρί έτρωγα με το φαγητό και το βράδυ στο τοστ είπα να μην μπω σε τόσες λεπτομέρειες και μια σαλατούλα με το μεσημεριανό αλλά όχι κάθε μέρα όπως και τα λαχανικά γιατί με πειράζουν στο έντερο. φρούτα δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου τα σιχαίνομαι ούτε χυμούς

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

πρωι:

125ml γαλα + 30gr δημητριακα ολικης αλεσεως χωρις ζαχαρη

ή

125ml γαλα με 2 φρυγανιες ή μια φετα ψωμι (παντα ολικης αλεσεως) με βουτυρο light και μελι

μεσημερι:

μισο στηθος κοτοπουλο ή 2 μπιφτεκια ή 1 ψαρι με σαλατα με μιση κουταλια λαδι και μια φετα ψωμι ολικης αλεσεως

ή

ενα πιατακι λαδερο ή οσπρια με 100gr cottage cheese και μια φετα ψωμι

απογευμα:

1 φρουτο

βραδυ:

λιγο τυρι με σαλατα

ή

μια γιαουρτι 2% με 2 φρουτα

ή

1 αυγο ή ομελετα με σαλατα

ή

1 σουβλακι κοτοπουλο με σαλατα

(μια με δυο φορες τη βδομαδα θα φαω κι ενα γλυκακι)

(στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηρα 9 κιλα)

• 4 εβδομάδες μετά...

Και η δική μου ιστορία...ξεκίνησα την εγκυμοσύνη περίπου 60 κιλά. Τώρα, σχεδόν 29 εβδομάδων, συμβαίνει το εξής:

-όταν τρώω υγιεινά, δηλαδή:

Πρωί: στραγγιστό γιαούρτι με δημητριακά,

αποξηραμένα δαμάσκηνα

Μεσημέρι: μερίδα φαγητού, πολύ σαλάτα, κριτσίνια ολικής

Απόγευμα: 2-3 φρούτα

Πριν το βραδυνό: ξανά 2 φρούτα

Βρ'αδυ (πριν κοιμηθώ): 1 μεγάλο ποτήρι γάλα

Με αυτή τη διατροφή, πρώτον, λειτουργεί το έντερο άψογα και δεύτερον, έχω πάρει μόνο 4 κιλά, δηλαδή είμαι 64.

Υπάρχουν όμως διαστήματα μέσα σε αυτές τις 29 εβδομάδες της εγκυμοσύνης που θα φάω πίτσες, γλυκά, παγωτά, σουβλάκια κλπ. (λιμπίζομαι και γω)!! Τότε θα συμβεί το εξής: το έντερο αδρανεί τελείως για μία εβδομάδα το λιγότερο και η ζυγαριά, μετά από 2 μέρες κατανάλωσης "βρώμικου" με δείχνει 68. Μετά μόλις γυρίζω στα συνηθισμένα (φρούτα, δημητριακά, σαλάτα, μαγειρεμένα), η ζυγαριά κατεβάινει αμέσως στα 64!

Οπότε όταν με ρωτάει κανείς "πόσα κιλά έχεις βάλει", τί λέω? 4 κιλά ή 8 όταν με επισκέπτεται η δυσκοιλιότητα?

sLvDp3.png

Και η δική μου ιστορία...ξεκίνησα την εγκυμοσύνη περίπου 60 κιλά. Τώρα, σχεδόν 29 εβδομάδων, συμβαίνει το εξής:

-όταν τρώω υγιεινά, δηλαδή:

Πρωί: στραγγιστό γιαούρτι με δημητριακά,

αποξηραμένα δαμάσκηνα

Μεσημέρι: μερίδα φαγητού, πολύ σαλάτα, κριτσίνια ολικής

Απόγευμα: 2-3 φρούτα

Πριν το βραδυνό: ξανά 2 φρούτα

Βρ'αδυ (πριν κοιμηθώ): 1 μεγάλο ποτήρι γάλα

Με αυτή τη διατροφή, πρώτον, λειτουργεί το έντερο άψογα και δεύτερον, έχω πάρει μόνο 4 κιλά, δηλαδή είμαι 64.

Υπάρχουν όμως διαστήματα μέσα σε αυτές τις 29 εβδομάδες της εγκυμοσύνης που θα φάω πίτσες, γλυκά, παγωτά, σουβλάκια κλπ. (λιμπίζομαι και γω)!! Τότε θα συμβεί το εξής: το έντερο αδρανεί τελείως για μία εβδομάδα το λιγότερο και η ζυγαριά, μετά από 2 μέρες κατανάλωσης "βρώμικου" με δείχνει 68. Μετά μόλις γυρίζω στα συνηθισμένα (φρούτα, δημητριακά, σαλάτα, μαγειρεμένα), η ζυγαριά κατεβάινει αμέσως στα 64!

Οπότε όταν με ρωτάει κανείς "πόσα κιλά έχεις βάλει", τί λέω? 4 κιλά ή 8 όταν με επισκέπτεται η δυσκοιλιότητα?

κι εγω παροτι προαναφερω το προγραμμα διατροφης που ακολουθω, που ειναι ακρως υγιεινό, και το ακολουθω γενικοτερα, οχι μονο στην εγκυμοσυνη, υπαρχουν φορες που κι εγω θα φαω βλακειες, ανθρωπος ειμαι, και για 2 μερες μετα εχω ενα πρηξιμο αστα να πανε, αλλα με εχει σωσει το γεγονος πως τη μερα που θα ξεφυγω, την επομενη κιολας θα φαω πολυ λιγο, κι ετσι επανερχομαι..ειμαι 10w 3d και δεν εχω παρει βαρος ακομα, ειμαι 61 κιλα με υψος 1,71 και γυμνασμενη..

οποτε tsarli 4 κιλα εχεις παρει..τα αλλα τεσσερα ειναι κατακρατησεις λογω των ανθυγιεινών που εχεις καταναλωσει, που μετα φευγουν..

diSSp3.png?HsUkgyuf

PRF3p3.png?HeQlLbAZ

Φεύγουν αμέσως, απλά με ενοχλεί που το Σάββατο π.χ. είμαι 64, την επόμενη Τετάρτη 68 και το επόμενο Σάββατο 64..έλεος!! Αλλά μιλάμε για τρελή δυσκοιλιότητα τα διαστήματα που θα φάω κάτι βρώμικο. Ένα καπρίς πουράκι να φάω και πάλι θα έχω δυσκοιλιότητα. Πιστεύω πλέον ότι ο οργανισμός μου δεν αντέχει γλυκά και πολύ αλμυρά και με αυτό τον τρόπο (δυσκοιλιότητα), με προειδοποιεί!! Εδώ βρε κορίτσια 1 φέτα ψωμι αν φάω ή και κανένα κριτσίνι που τα λατρεύω, πάλι δυσκοιλιότητα!! Γι' αυτό ακι τον περισσότερο καιρό είμαι της υγιεινής διατροφής, για να μπορώ τουλάχιστον να "λειτουργώ".

Χθες για παράδειγμα έφαγα πίτσα..ζυγίστηκα, 1, 5 κιλό παραπάνω και εννοείται ότι θα κάνω κανένα 4ήμερο δυσκοιλιότητας. Τί δαμάσκηνα, τί ακτινίδια, τί duphalac, τί υπόθετα, τί δημητριακά κατά της δυσκοιλιότητας, τί ποτα!!

sLvDp3.png

Φεύγουν αμέσως, απλά με ενοχλεί που το Σάββατο π.χ. είμαι 64, την επόμενη Τετάρτη 68 και το επόμενο Σάββατο 64..έλεος!! Αλλά μιλάμε για τρελή δυσκοιλιότητα τα διαστήματα που θα φάω κάτι βρώμικο. Ένα καπρίς πουράκι να φάω και πάλι θα έχω δυσκοιλιότητα. Πιστεύω πλέον ότι ο οργανισμός μου δεν αντέχει γλυκά και πολύ αλμυρά και με αυτό τον τρόπο (δυσκοιλιότητα), με προειδοποιεί!! Εδώ βρε κορίτσια 1 φέτα ψωμι αν φάω ή και κανένα κριτσίνι που τα λατρεύω, πάλι δυσκοιλιότητα!! Γι' αυτό ακι τον περισσότερο καιρό είμαι της υγιεινής διατροφής, για να μπορώ τουλάχιστον να "λειτουργώ".

Χθες για παράδειγμα έφαγα πίτσα..ζυγίστηκα, 1, 5 κιλό παραπάνω και εννοείται ότι θα κάνω κανένα 4ήμερο δυσκοιλιότητας. Τί δαμάσκηνα, τί ακτινίδια, τί duphalac, τί υπόθετα, τί δημητριακά κατά της δυσκοιλιότητας, τί ποτα!!

περιπου ετσι την παθαινω κι εγω, επειδη ακολουθω χρονια υγιεινη διατροφη, και γενικα ποτε δεν ημουν του ανθυγιεινου, πιστευω πλεον οτι ο οργανισμος μου, αν δεχτει κατι μη υγιεινο ταλαιπωρείται να το αποβαλλει γιαυτο και νιωθω κι εγω δυσκοιλιοτητα και πρηξιμο, σαν να εχω κανει αμεσως κατακρατηση υγρων.

Απλως οπως προανεφερα με εχει σωσει που την μερα που θα ξεφυγω, την επομενη κιολας θα την βγαλω με φρουτα και λαχανικα και την μεθεπόμενη με ενα ελαφρύ γευμα, απτην τριτη μερα συνεχιζω το προγραμμα διατροφης μου, οπου εχω επανελθει κιολας στα κιλα μου..

Πριν την εγκυμοσυνη εκανα και πιο εντονη γυμναστικη εκεινες τις ημερες, τωρα βεβαια εχω σταματησει, οταν γεννησω με το καλο θα μπω στους ρυθμους μου ξανα..

Παντως tsarli για τις εβδομαδες που εισαι 4 κιλα ειναι super..γενικα εισαι αδυνατη?

diSSp3.png?HsUkgyuf

PRF3p3.png?HeQlLbAZ

Διαφημίσεις

1. Είναι ολόκληρη ιστορία...ναι, ήμουν αδύνατη και πολύ γυμνασμένη, τρέλα με το γυμναστήριο. Παντρεύτηκα πριν ένα χρόνο (3 Σεπτέμβρη), ήμουν 48 κιλά. Το Μάρτιο που έμεινα έγκυος ήμουν....60!!! Ο άντρας μου είναι γεμάτος και σαβουριάζει συνέχεια! Εκεί που είχα στα ντουλάπια μου και στο ψυγείο κινόα, λιναρόσπορο, ντιρόλο, μπρόκολα, βρώμη κλπ, γεμίσαμε με μερέντες και ό, τι άλλο παχυντικό μπορείς να φανταστείς!! Δουλεύει πολλές ώρες και το βράδυ που γυρνάει παραγγέλνει συνέχεια, σχεδόν κάθε μέρα. Ε, παρασύρθηκα και γω και να τα αποτελέσματα. Βέβαια ποτέ δεν σταμάτησα το γυμναστήριο. Κσι τώρα στην εγκυμοσύνη περπατάω κάθε μέρα σχεδόν 10 χιλιόμετρα. Μόνη εννοείται! Πού να σηκώσω τον άντρα μου, ούτε για πλάκα! Αυτός περνάει έξω από γυμναστήριο και αρρωσταίνει!!

sLvDp3.png

1. Είναι ολόκληρη ιστορία...ναι, ήμουν αδύνατη και πολύ γυμνασμένη, τρέλα με το γυμναστήριο. Παντρεύτηκα πριν ένα χρόνο (3 Σεπτέμβρη), ήμουν 48 κιλά. Το Μάρτιο που έμεινα έγκυος ήμουν....60!!! Ο άντρας μου είναι γεμάτος και σαβουριάζει συνέχεια! Εκεί που είχα στα ντουλάπια μου και στο ψυγείο κινόα, λιναρόσπορο, ντιρόλο, μπρόκολα, βρώμη κλπ, γεμίσαμε με μερέντες και ό, τι άλλο παχυντικό μπορείς να φανταστείς!! Δουλεύει πολλές ώρες και το βράδυ που γυρνάει παραγγέλνει συνέχεια, σχεδόν κάθε μέρα. Ε, παρασύρθηκα και γω και να τα αποτελέσματα. Βέβαια ποτέ δεν σταμάτησα το γυμναστήριο. Κσι τώρα στην εγκυμοσύνη περπατάω κάθε μέρα σχεδόν 10 χιλιόμετρα. Μόνη εννοείται! Πού να σηκώσω τον άντρα μου, ούτε για πλάκα! Αυτός περνάει έξω από γυμναστήριο και αρρωσταίνει!!

καταλαβα!! κι εγω οποτε ξεφυγω υπευθυνος ειναι ο αντρας μου, αδυνατος βεβαια, που του αρεσουν τετοιες βλακειουλες και δυστυχως που και που παρασυρομαι, αλλα ευτυχως δεν εχω παχυνει.

Ως αναφορα τη γυμναστικη στην πρωτη μου εγκυμοσυνη γυμναζομουν κανονικα και 2,5 μηνων επαθα μια μικρη αποκολληση, οπου και σταματησα..

τωρα στη δευτερη γυμναζομουν παλι κανονικα αλλα 2 μηνων ειχα λιγο αιματακι κι ετσι σταματησα και παλι..οταν γεννησω με το καλο θα μπω στους ρυθμους μου, γυμναζομαι απο μικρη ασταματητα..:P

diSSp3.png?HsUkgyuf

PRF3p3.png?HeQlLbAZ

Το πρώτο τρίμηνο είχα κάποιες αιμορραγίες (ησυχασμό δεν είχα όμως)! Μόλις σταμάτησαν, περπατάω σχεδόν κάθε μέρα και το απολαμβάνω. Τη γυμναστική την έκοψα τελείως, αρκούμαι στο περπάτημα. Και ο καιρός είναι με το μέρος μας!! Μακάρι να συνεχιστεί έτσι.

sLvDp3.png

• 1 month later...

Κοριτσια γεια σας.Εκλιπαρω οσες εχουν ή ειχαν τα ιδια συμπτωματα να απαντησουν γιατι θα τρελαθω!!Απο την στιγμη που εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν πεινουσα σχεδον καθολου(5η εβδομαδα ημουν).Τωρα(διανυω την 8η εβδομαδα) και αν περασει σχεδον πανω απο 3 ωρες χωρις να εχω φαει κατι λιμοκτονω!!!!Για να σας βοηθησω να εχετε πληρη εικονα μου,προ εγκυμοσυνης ημουν 57 με 58 κιλα..με ατασθαλειες εφτανα τα 59 με 1,76 υψος.Γενικα ημουν αρκετα αδυνατη.Τωρα μεσα σε 3 εβδομαδες πηρα ηδη 2 κιλα(ειμαι 59,5)κ εχω φρικαρει!!Δεν ειναι οτι θα πεσω με τα μουτρα στο φαγητο αν καθισω να φαω,τρωω νορμαλ οπως πριν σχεδον.Απλα δεν μπορω πολλες ωρες χωρις φαγητο.Συνηθως καθε μια με 2 ωρες πειναω!!ΑΑΑ κ κατι αλλο εκεινο το ριμαδοφρουτακι δεν προλαβαινει να παει κατω..κ θελω κ αλλο!!! Σε 8 μηνες απο τωρα ποση θα γινω??? Βοηθεια!!!

3YYfp2.png

Αυτό το είχα κι εγώ. Ενώ ήμουν πάντα πολύ εγκρατής και δεν με ένοιαζε, όταν ήμουν έγκυος πάθαινα αυτό που λές. Μετά τις 2-3 ώρες λιμοκτονούσα. Έπρεπε να βάλω κάτι στο στόμα μου. Σαν να μην άντεχα. Γουργούριζε το στομάχι μου, ζαλιζόμουν κλπ.

Είναι απαραίτητο να τρώς κάτι υγιεινό και μικρό κάθε δυο τρεις ώρες.

Αν είσαι προσεκτική και δεν τρώς βλακείες, θα πάρεις όσα χρειάζεται ο οργανισμός σου για να στηρίξει την εγκυμοσύνη. Πάντως νομίζω (απ'ό,τι έχω δεί κι από γνωστές μου) ότι όσο λιγότερα κιλά ξεκινάς τόσο περισσότερα παίρνεις. Ξέρω υπέρβαρη κοπέλα που πήρε ελάχιστα κιλά και γέννησε πιο αδύνατη από πριν. Κι εγώ ξεκίνησα περίπου όπως εσύ, και πήρα περίπου 14 κιλά. Τώρα έχω χάσει τα 10-11 περίπου χωρίς δίαιτα.

jTosp2.png

Κοριτσια γεια σας.Εκλιπαρω οσες εχουν ή ειχαν τα ιδια συμπτωματα να απαντησουν γιατι θα τρελαθω!!Απο την στιγμη που εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν πεινουσα σχεδον καθολου(5η εβδομαδα ημουν).Τωρα(διανυω την 8η εβδομαδα) και αν περασει σχεδον πανω απο 3 ωρες χωρις να εχω φαει κατι λιμοκτονω!!!!Για να σας βοηθησω να εχετε πληρη εικονα μου,προ εγκυμοσυνης ημουν 57 με 58 κιλα..με ατασθαλειες εφτανα τα 59 με 1,76 υψος.Γενικα ημουν αρκετα αδυνατη.Τωρα μεσα σε 3 εβδομαδες πηρα ηδη 2 κιλα(ειμαι 59,5)κ εχω φρικαρει!!Δεν ειναι οτι θα πεσω με τα μουτρα στο φαγητο αν καθισω να φαω,τρωω νορμαλ οπως πριν σχεδον.Απλα δεν μπορω πολλες ωρες χωρις φαγητο.Συνηθως καθε μια με 2 ωρες πειναω!!ΑΑΑ κ κατι αλλο εκεινο το ριμαδοφρουτακι δεν προλαβαινει να παει κατω..κ θελω κ αλλο!!! Σε 8 μηνες απο τωρα ποση θα γινω??? Βοηθεια!!!

Λοιπόν έτσι ήμουν εγώ ..

είχα βάλει στους πρωτους 3 μήνες 4 κιλά

ήθελα να τρώω συνέχεια και όχι βλακείες φρούτα , λαχανικά, γιαούρτια τέτοια.. στον 4-5 με έποιασαν οι εμετοί και έχασα 5 κιλά

αφού σταμάτησαν έβαλα 10 κιλά μέχρι που γέννησα και τα έχασα μόλις γέννησα

γενικά θα έχεις σκαμπανεβάσματα αν υπολογίσεις ότι το σώμα σου τρέφει και ένα ακόμα πλασματάκι και ότι οι ορμόνες σου είναι στο αποκορυφωμά τους..

μην αγχωνεσε σωστή διατροφή και ας τρως ανα 3 ώρες δεν πειράζει αν δεν τρως γαριδάκια και τέτοια θα είσαι οκ.. ;)

απολευσε το

κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Ειχα αρχισει να τα χανω!Παντως χθες το βραδυ που αποφασισα να φαω μονο ενα γιαουρτακι με μελι ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα απο τα γουργουριτα..ομως το πρωι η κοιλιτσα ηταν φλατ οπως πριν!Ασχετο αν εκανα βασιλικο πρωινο μετα :) Θα προσπαθησω να ειμαι εγκρατης οσο μπορω!!

3YYfp2.png

Εγώ τρώω όπως έτρωγα και πριν την εγκυμοσύνη,δεν άλλαξε καμία διατροφική συνήθεια,ούτε λιγούρες έχω,τπτ.Έχω πάρει 5 κιλά.55 ξεκίνησα και είμαι αισίως σ'αυτή την εβδομάδα της κύησης 60.Η μπουμπού μου μεγαλώνει μια χαρά,ο γιατρός σταυροκοπιέται που έχω πάρει μόνο τόσα κιλά αχαχχαα μάλλον έχω καλό μεταβολισμό,δεν ξέρω.

SlD4p3.png

3 έχω πάρει και είμαι στην 39η εβδομάδα. τα 3 αυτά τα έχω πάρει στον 8ο και στον 9ο. ιδίως τώρα στον 9ο κατάλαβα τι θα πει πείνα...ξυπνώ το βράδυ και πεινάω αλλα δεν κάνω να σηκωθώ γιατί θα φάω και τα πατώματα. δεν μπορώ να πω πως έτρωγα οτι και οσο ήθελα. μετα τις 6 πρόσεχα. καμια σαλάτα, φρούτα και γενικώς οχι φαγητό απ έξω. μόνο το παγωτό δεν στερήθηκα. το μωρό στην 38η εβδομάδα ήταν περίπου 3200.

M6bap3.png

cik1p3.png

Και εγώ γέννησα 1,5 μήνα πριν με συνολικό βάρος εγκυμοσυνης. 8,5 κιλά..μετά την γέννα μέσα σε ένα 20ημερο μου έφυγαν όλα χωρις κοπο αλλα με το τρεξιμο του μωρου,σπιτιου κ γενικα του βεγγου για να ειναι όλα όπως πρέπει...!στην εγκυμοσύνη ήμουν κ εγω έτσι..τους πρώτους μήνες είχα τρελές πείνες κ έτρωγα μέχρι κ τις πιο τρελές ώρες που δεν φανταζόμουν πριν ότι θα έτρωγα,αν δεν έβαζα κάτι παραπάνω όχι θα πέθαινα στην πεινα αλλα θα ζαλιζομουν κ τα γουργουρισματα ήταν απίστευτα δυνατά αλλα οι διατροφη μου ηταν οπως πριν,δεν ειχα προτιμησεις σε τρελλα πραγματα..το πρώτο τρίμηνο πήρα 3,το δεύτερο 3 κ στο τρίτο είχα πάρει στην αρχή παραπάνω κ μετά έχανα μέχρι που έφτασα τα 2,5 ..περπατούσα όμως απο τον 3ο μήνα κ μετά κάθε μέρα 3,5 χιλιόμετρα όπως έκανα κ πριν την εγκυμοσύνη,αυτό βοηθάει κ εσένα να ηρεμεις αλλα κ το σώμα σου.οποτε μην αγχωνεσαι για τιποτα..κανε ότι ζητάει ο οργανισμός σου κ απλά πρόσεχε το τι τρως κ όχι την ποσότητα που τρως.!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...