Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογραφίες..

dora

Recommended Posts

Αχ γιατί με τυραννάτε έτσι??? κοιτάτε τώρα με αυτά που βλέπω πήγα και γουρούνιασα και εγώ...ήπια ολόκληρη coca cola (που γενικα την αποφεύγω) και εφαγα και πατατάκια...και έχω και τύψεις...και ψάχνω τώρα σαν μανιακή καμιά ευκολη συνταγή για μηλόπιτα να κάνω αύριο...ουφ κοτοπουλο με μακαρόνια στο φουρνο ε? πρώτη φορά τον βλέπω αυτόν το συνδυασμό αλλά πιστέψτε με ήδη τον λιγουρεύομαι...κορίτσια με τις φωτογραφίες με έχετε τσακίσει!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑ!!!

Έφαγα το βράδυ... ένα ολόκληρο τσουρέκι :oops: (από το φούρνο της γειτονιάς... βαρέθηκα να φτιάξω :oops: ). Όχι το μικρό το ατομικό... από το άλλο... ολόκληρη την πλεξούδα... :oops: Μετά είχα τη μπουμπού να χορεύει στην κοιλιά... με τόσο τσουρέκι που κατέβασα. :lol::lol::lol:

ωραία να στηρίζουμε έτσι η μια την άλλη να ανέβουμε την ανηφόρα των κιλών!! :lol::lol::lol:

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 649
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραία να στηρίζουμε έτσι η μια την άλλη να ανέβουμε την ανηφόρα των κιλών!! :lol::lol::lol:

Είμαστε και στην ίδια εβδομάδα... καταλαβαίνεις λοιπόν καλύτερα πως νιώθω. Βλέπω το τσουρέκι και .... δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη. Πώς να υπάρξει άλλωστε... αφού δεν υπάρχει πια ούτε τσουρέκι!!! :lol::lol::lol::lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Αφροδίτη ... τι έχει το μενού σήμερα; Δε φαντάζομαι να μη βάζεις φωτο επειδή εμείς είμαστε λιχούδες...! :wink:

(Τι είναι αυτό το πράγμα πάντως... ειδικά τώρα τελευταία, σηκώνομαι από το τραπέζι φουσκωμένη -με κανονική μερίδα φαγητό- και μετά από λίγο πεινάααααωωωωω)

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Alcyon έτοιμα ! :lol:

γλυκά ψωμάκια , τα μισά με γέμιση μερέντα .Περιμένω την βαπτιστήρα μου , να με δεί που ... σακατεύτικα! :P

866ms4.jpg

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Και ΄γω έφτιαξα τυροπιτάκια πανεύκολα και νοστιμότατα!

dsci0148kb2.jpg

w800.png

Τη συνταγή την βρήκα εδώ:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/ta-tiropitakia-tis-mamas-mou.html

Αφροδίτη τέλεια τα ψωμάκια σου..και με μερέντα ε?

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Διαφημίσεις

αχ βρε κορίτσια...περιττο να σας πώ οτι μπαίνω φανατικά σε αυτο το τόπικ και κάθε φορά μου τρέχουν τα σάλια..φαίνονται τόσο νόστιμα αυτά που φτάχνετε..μπράβο σας!!!

Αφροδιτούλα περαστικά σου..κάπου διάβασα για το ατυχημα σου..πρόσεχε βρε κοπελίτσα μου... :D

Ατύχημα; Τι ατύχημα; Τι έγινε...; Πείτε και σε μένα την άσχετη...! Νόμιζα πως το "σακατεύτηκα" ήταν σχήμα λόγου κατά το "σκοτώθηκα στην κουζίνα"....

:?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:

Helen αυτά τα τυροπιτάκια είναι πανευκολά & πεντανόστημα , υα φτιάχνω πολύ συχνά! τέλεια φαινονται στην φωτό , μπράβο σου!

Φυσαλίδα μου ευχαριστώ :D

Αλκιον ολα καλά , είχα ενα ατυχημα με το ΜΟΤΟ , δόξα το θεό όλα καλά ...

Helen αυτά τα τυροπιτάκια είναι πανευκολά & πεντανόστημα , υα φτιάχνω πολύ συχνά! τέλεια φαινονται στην φωτό , μπράβο σου!

Μόλις τα έβγαλα απο τον φούρνο, είναι πολύ ωραία αλλά τα λές τυροπιτάκια? Μήπως είναι τυροψωμάκια τελικά? Άν τα πλάσω την Κυριακή το βράδυ τα βάλω στο ψύγειο για να τα ψήσω την Δευτέρα , πως θα είναι άραγε, το έχετε κάνει?Ευχαριστώ και γειά στα χέρια σας!

Μόλις τα έβγαλα απο τον φούρνο, είναι πολύ ωραία αλλά τα λές τυροπιτάκια? Μήπως είναι τυροψωμάκια τελικά? Άν τα πλάσω την Κυριακή το βράδυ τα βάλω στο ψύγειο για να τα ψήσω την Δευτέρα , πως θα είναι άραγε, το έχετε κάνει?Ευχαριστώ και γειά στα χέρια σας!

Πολυτίμη , εχεις δικαίο οτι είναι σαν ψωμοτυροπιτάκια , για πιο "υγρή" μορφή βάλε λίγο παραπάνω γιαουρτι , εγω τουλάχιστον αυτό κάνω ή δοκίμασε τυράκια μαλακά , βάλε ποικιλία τυριων αν θέλεις (εγω βάζω ακόμα κ λευκή μοτσαρέλα , τρυμμένη στην χοντρη πλευρά του τρύφτη).

Ετοιμασέ την ζύμη μια μέρα πρίν , δεν πειράζει!

Διαφημίσεις

Αφροδίτη μας... για το νεράκι ... τη δροσιά του να 'χεις! :D Όσο για τα γλυκάκια... φοβερά!

Άσε.. ξέχασα και το τετράδιο με τις συνταγές μου στα Γιάννενα.... και έχω "δεμένα" τα χέρια μου..... Τώρα θυμάμαι μόνο λουκουμάδες και κρέπες... :lol::lol::lol:

αχ Αφροδίτη θέλω την συνταγή για την τάρτα σοκολάτας!!!!!! :lol:

please....

ο καλός μου τρώει είναι λάτρης της σοκολάτας,αν δεν έχει το γλυκό σοκολάτα δεν το τρώει.... :(

Θέλω και γώ...ψωμάκια ,τάρτα ..όχι τη συνταγή όμως. :lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

αχ Αφροδίτη θέλω την συνταγή για την τάρτα σοκολάτας!!!!!! :lol:

please....

ο καλός μου τρώει είναι λάτρης της σοκολάτας,αν δεν έχει το γλυκό σοκολάτα δεν το τρώει.... :(

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tarta-sokolatas.html

αν είναι ο καλός σου λάτρης της σοκολάτας πρέπει να την φτιαξεις οποσδήποτε αυτη την ταρτα! :)

Θέλω και γώ...ψωμάκια ,τάρτα ..όχι τη συνταγή όμως. :lol::lol:

τον επόμενο μήνα σε βλέπω να τα γεύεσαι εσένα :lol:

το έφτιαξα σε μικρό πυρέξ , αλλά νομίζω εκεί περίπου 22-24 είναι μια χαρά!

Βρε Αφροδίτη.. στη συνταγή με την τάρτα σοκολάτας... γιατί βράζει το γάλα με το κουτί; Σε τι χρησιμεύει αυτό;! ??????? Αν θέλει να το ζεστάνει... γιατί δεν το ζεσταίνει σε κατσαρολάκι;

Σωστόοοοο! :shock::D Δεν το σκέφτηκα πως η διαδικασία στοχεύει στη ζάχαρη που περιέχεται στο κουτάκι.... :D Πολύ καλό!!!

Ερώτηση: (επιμένω εγώ η άσχετη)...

Αν το βράσει κάποιος σε κατσαρολάκι το γάλα χωρίς να το αραιώσει... δε θα καραμελώσει; (Ή μήπως προλαβαίνει να ... κολλήσει στον πάτο; ;))

Μη με δείρετε οι υπόλοιπες.... απορίες έχω κι εγώ το παιδάκι... και τις εκφράζω... :D

helen τελεια αυτα τα τυροπιτακια.Να σκεφτεις οτι δεν εχω ξανακανει τυροπιτακια(ειμαι χρυσοχερα :D )αλλα ειδα την συνταγη σου και μου φανηκε ευκολη και το επιχειρησα.Δεν εμεινε ουτε ενα!Ευχαριστω!

z1QBp3.png UKB8p3.png

helen τελεια αυτα τα τυροπιτακια.Να σκεφτεις οτι δεν εχω ξανακανει τυροπιτακια(ειμαι χρυσοχερα :D )αλλα ειδα την συνταγη σου και μου φανηκε ευκολη και το επιχειρησα.Δεν εμεινε ουτε ενα!Ευχαριστω!

oυτε εγω εχω ξαναφτιαξει τυροπιτακια,αυτα τα εφτιαξα και κρατουσα στη δουλεια για να φαω στο διαλλειμα,δοκιμασαν και συναδελφοι μου και ξετρελαθηκαν.10 ατομα μου ζητησαν τη συνταγη,και απο το πρωι γραφω

:lol::lol::lol:

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Λοιπόν εγώ κόλλησα... με την τάρτα σοκολάτας και το κουτάκι που το βάζουμε για βράσιμο. Αναρωτιώμουν εχθές τι δε μου πάει στην όλη διαδικασία. Να λοιπόν ο προβληματισμός μου.........

Τα κουτάκια για τις κονσέρβες εσωτερικά περιέχουν ειδικά βερνίκια για να μην ανταλλάσσονται συστατικά της συσκευασίας με αυτά του τροφίμου. Να μη βρίσκουμε δηλαδή ανεπιθύμητα στοιχεία στο προς κατανάλωση προϊόν. Αυτά ποικίλουν ανάλογα με τη σύσταση και το είδος του τροφίμου. Και φυσικά οι δοκιμές γίνονται για ένα εύρος θερμοκρασιών κοντά στη θερμοκρασία περιβάλλοντος, όπου είναι και η προτεινόμενη θερμοκρασία αποθήκευσης.

Αλήθεια τι συμβαίνει στα συστατικά του γάλακτός μας, μετά από αυτή την έντονη θερμική κατεργασία στους 100 βαθμούς Κελσίου; Γιατί δε νομίζω να έχουν γίνει δοκιμές των βερνικιών για αυτές τις θερμοκρασίες ούτε να προβλέπονται οι αντίστοιχες αλλοιώσεις... (Σαν ένα παρατραβηγμένο ανάλογο παραδειγμα θα σκεφτόμουν το να ζεστάνω τα μπισκότα στο φούρνο μαζί με το νάυλον... μόνο που εκεί βλέπουμε τις αλλοιώσεις... Αλλά το ότι μια αλλοίωση δε φαίνεται με γυμνό μάτι, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει).

Την απάντηση δεν τη γνωρίζω... αλλά φαντάζομαι πως δε θα είναι ενθαρρυντική. Προσωπικά θα απέφευγα μια τέτοια διεργασία.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να θερμάνουμε μόνο το προϊόν και όχι τη συσκευασία του πετυχαίνοντας παράλληλα το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...