Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Recommended Posts

Εχει αναρτηθεί στο δήμο μου ανακοίνωση για τον κλάδο που σπούδασα(βρεφονηπιοκόμος) ανακοίνωση για "σύναψη μίσθωσης έργου".Ξέρετε τί είναι και ποιες οι εργασιακές σχέσεις;Σε προσλαμβάνει δηλαδή ο δήμος και θεωρείσαι δημοτικός υπάλληλος ή είσαι κάτι σαν εξωτερικός συνεργάτης;:?

url]

url]

Διαφημίσεις

Βάσει της σύμβασης που υπογράφεις είσαι εργολάβος, δηλαδή αναλαμβ

ανεις ένα έργο και το διεκπεραιωνεις.Στην πραγματικότητα όμως είσαι υπάλληλος του δημου χωρις ομως να φαινεσαι πουθενα, εχεις ασφαλεια τεβε, πληρωνεσαι με μπλοκακι παροχης υπηρεσιων, οπότε δεν έχεις ούτε δώρα και συνήθως αποδίδεις και φπα.

Δηλ.κορίτσια όπως το σκέφτηκα,δε με συμφέρει να παρατήσω τη δουλειά μου(υπάλληλος γραφείου,μισθός 1000 €)γιατί πόσα θα μου δίνουν στο δήμο για να βγαίνει και το τεβε και η απόδοση φπα;Τωρα είμαι έγκυος και θα τη βγάλω κανένα χρόνο περίπου με επιδόματα από το ικα και τον οαεδ.Αν πάω εκεί θα τα πάρω;Οχι...Πω,πω δίλημμα...

url]

url]

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου, όχι!

Δε σε συμφέρει με τίποτα!

Όχι τόσο για το οικονομικό, όσο για τις άδειες σου.

Εργάζεται ο άντρας μου σε δημόσια υπηρεσία με σύμβαση εργου εδώ και δυο χρόνια. Λήγει η σύμβασή του σε λίγες μέρες. Βασικά αυτά τα δυο χρόνια δεν δικαιούταν καμία μερα άδεια,παρά μόνο τους δώσανε 5 μέρες χαριστικά το καλοκαιρι. Αν χρειαστεί να λείψεις, απλά δεν πληρώνεσαι. Δυο φορες γέννησα μέσα σε αυτό το διάστημα και απλά τον κάλυπταν οι συνάδελφοι του, πήγαινε υπέγραφε κι έφευγε, επαφίεσαι δηλ. στη καλή θέληση των άλλων. Τα χρήματα δεν είναι άσχημα, αν σκεφτείς ότι έχεις αρκετή επιστροφή από εφορία γιατί σου τα κρατάνε προκαταβολικά και φορολογείσαι για τα ακαθάριστα, ενώ μετά αφαιρείται το ΤΕΒΕ, αλλά εφόσον είσαι έγκυος, θα χρειαστείς τις άδειες σου, ούτε συζήτηση.

Τώρα για το μετά, αν σκέφτεσαι δηλ. το αν σας κρατήσουνε, κατά καιρους γίνονται δικαστήρια και κάποιοι έχουν κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα προσωρινά όμως. Αναμένεται απόφαση του Αρειου Πάγου στις 23 Σεπτεμβρίου. Κατά τη γνώμη μου, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Εδώ πάνε να μας απολύσουνε όλους σιγά σιγά, βαίνουμε προς άρση μονιμότητας στο Δημόσιο, θα κρατήσουν τόσο κόσμο; Γνώμη μου πάντα, μη σε πάρω και στο λαιμό μου, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Όσο για τις άδειες, για να ξέρεις τι δικαιούσαι και αν, πάρε τηλ. στο Εσωτερικών να σου πουν σίγουρα.

οχι οχι οχι.....δύ ο χρόνια έφαγα έτσι και ΔΕΝ το ξανακάνω........το ΤΕΒΕ μια μάπα.......δεν έχεις κανένα δικαίωμα, δουλευεις κανονικότατα ενω υποτίθεται ότι όταν αναλαμβάνεις ένα έργο το ωράριο είναι ελαστικο , δηλώνεις ότι δουλευεις σπίτι σου ως έδρα (εμεις δεν είχαμε ανοιξει μπλοκάκι).......δεν πήρα τίποτα από οαεδ......θεωρείσαι ελεύθερος επαγγελματίας κι ας δουλευεις στη σκλαβιά!!!

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ......800 ευρώ παίρνεις μόνο για τη γέννα και τίποτα άλλο, 421 ευρώ το δίμηνο στο ΤΕΒΕ...θέλεις κι άλλα??? Μονιμοποιήσεις έχουν καταργηθει.......

Σου λεω είναι συμβάσεις της σκλαβιάς!!!!!!! Άσε που δεν δικαιούσαι να λείψεις ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ μερα, αν λείψεις αφαιρείται από το μισθό σου!!!!

Ευχαριστώ κορίτσια!Το ίδιο μου είπε και μια φίλη που ήταν έτσι στο δήμο Θεσ/νίκης και ο θείος του άντρα μου που συνάδελφοί του στο δήμο Μενεμένης παλεύουν να πάρουν τα λεφτά τους.

url]

url]

• 8 χρόνια μετά...

Καλησπέρα έχω υπογράψει σύμβαση μίσθωσης έργου απο 01/10/2018 έως το τέλος του 2019.υπεγραψα μετά από τρεις μήνες πάλι 1η τροποποιήση της σύμβασης πάλι μέχρι τέλος του 2019.

Ομως ενα ατομο που προσλήφθηκε 4 μήνες μετά απ' εμένα δηλ.η συμβαση του είναι απο 02/01/2019  έως τέλος του 2019 και υπέγραψε πάλι 1η τροποποίηση συμβασης μέχρι το 2023.αυτο με ανησυχεί γιατί ανανέωσαν την σύμβαση του ατόμουεχρι το 2023 που προσλήφθηκε μετα από εμένα και εμένα μέχρι το τελος 2019?..τι γινεται τις συμβάσεις αυτές? Πώς έγινε αυτό? Μπορεί να να με βοηθήσει κανείς στο πώς ανανεώνονται οι συμβάσεις?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...