Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τέλος οι αστυνομικές ταυτότητες – Έρχεται η κάρτα του Πολίτη

poukis

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 166
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή λοιπόν επικαλείστε τις διδαχές και τις προφητείες του Παΐσιου (θα ήθελα να μου επιδείξετε που αναφέρεται στα θέματα ταυτοτήτων τσιπ κ.λπ. γιατί μου διαφεύγει μάλλον) να σας θυμήσω ότι ο γέροντας έδινε μεγάλο βάρος στον λογισμό Πάντα ανέφερε ότι όλα ξεκινούν από τους καλούς λογισμούς, οι οποίοι αποδιώκουν τους κακούς. Να σκεπτόμαστε θετικά για τον συνάνθρωπο και όχι αρνητικά, γιατί αλλιώς εισέρχεται η πονηριά στον άνθρωπο και η ισχυρογνωμοσύνη. Μάλιστα ανέφερε να μην εμπιστευόμαστε και τους δικούς μας λογισμούς και να δίνουμε χώρο στο θέλημα του Θεού, γιατί όποιος κάνει κάτι τέτοιο βγαίνει πάντα κερδισμένος.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

γιατι μας ΠΡΗΖΕΤΕ

(1-0)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

ΕΥΓΕ ΦΙΣΤΙΚΑΚΙ!!!!!!!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Επειδή λοιπόν επικαλείστε τις διδαχές και τις προφητείες του Παΐσιου (θα ήθελα να μου επιδείξετε που αναφέρεται στα θέματα ταυτοτήτων τσιπ κ.λπ. γιατί μου διαφεύγει μάλλον) να σας θυμήσω ότι ο γέροντας έδινε μεγάλο βάρος στον λογισμό Πάντα ανέφερε ότι όλα ξεκινούν από τους καλούς λογισμούς, οι οποίοι αποδιώκουν τους κακούς. Να σκεπτόμαστε θετικά για τον συνάνθρωπο και όχι αρνητικά, γιατί αλλιώς εισέρχεται η πονηριά στον άνθρωπο και η ισχυρογνωμοσύνη. Μάλιστα ανέφερε να μην εμπιστευόμαστε και τους δικούς μας λογισμούς και να δίνουμε χώρο στο θέλημα του Θεού, γιατί όποιος κάνει κάτι τέτοιο βγαίνει πάντα κερδισμένος.

Πες μου σε παρακαλώ γιατι ειμαι ασχετη παραδεχομαι μιλαμε για τον ιδιο με τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα????

Διαφημίσεις

¨οποιος ξέρει τον Παϊσιο παίρνει ενα πόντο

όποιος τον έχει γνωρίσει απο κοντα παίρνει δέκα πόντους

(αρια 10 κοινό 1 )

:-):-)

όποιος αντρας εγραψε σχόλιο γιατί παχαίνουμε παίρνει ενα πόντο

όποιος έγραψε τον λόγο παιρνει δέκα

(φυστικι δεκα ρασπούτιν 1 )

χααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

όποιος ξερει τον Παίσιο δεν τον κάνει καλύτερο

όποιος ξέρει τον λόγο που παχαίνουν οι γυναίκες δεν αδυνατίζει !

χαααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

φιλαρακι μη με μπερδευεις με γαλλικουριες....

την 5η δημοτικου με το ζορι εβγαλα, ολο με κοβανε στα θρησκευτικα... γελαγα μεχρι νευρικης κρισης, καθε φορα που ακουγα για 'τον προφητη Μαλαχια'

μεγαλη η χαρη του, αλλα να αφαιρεσουν την υλη που τον αφορα απο τα σχολεια...

ειπες πως ο αγιος Ιωαννης ο Θεολογος δεν ειναι αγιος.....

πειτε οτι θελετε ,μιας κ βλεπω το βρισκετε ακρως διασκεδαστικο,αλλα μη γραφετε οτι να ναι οσον αφορα τους αναγνωρισμενους αγιους της εκκλησιας μας....

uDuOp2.png

την 5η δημοτικου με το ζορι εβγαλα, ολο με κοβανε στα θρησκευτικα... γελαγα μεχρι νευρικης κρισης, καθε φορα που ακουγα για 'τον προφητη Μαλαχια'

Μαρήηηηηηηηηηηηη, έλιωσα μιλάμε, θα πέσω κάτω από την καρέκλα, ήμαρτον......

Διαφημίσεις

ειπες πως ο αγιος Ιωαννης ο Θεολογος δεν ειναι αγιος.....

πειτε οτι θελετε ,μιας κ βλεπω το βρισκετε ακρως διασκεδαστικο,αλλα μη γραφετε οτι να ναι οσον αφορα τους αναγνωρισμενους αγιους της εκκλησιας μας....

Δεν είπα αυτό! Είπα ότι η αποκάλυψη του Ιωάννη δεν είναι του Ιωάννη του Θεολόγου όπως διαστρεβλωμένα πιστεύουν κάποιοι.

(Λορέτα Ποντικίνα)

ποιος ειναι επιτελους αυτος ο ΠΑΙΣΙΟΣ????????????????????

Ε κάνε κι ένα σερτς στο γούγκλη καλό μου... τι φοβάσαι; Μη σε πει αντίχριστο ο όσιος; :rolleyes:

(Λορέτα Ποντικίνα)

φιλαρακι μη με μπερδευεις με γαλλικουριες....

αντίχριστη!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ε κάνε κι ένα σερτς στο γούγκλη καλό μου... τι φοβάσαι; Μη σε πει αντίχριστο ο όσιος; :rolleyes:

Βρε κοριτσια ενταξει ξανθια ειμαι βαμενη. οκ! Αλλα αλλο ρωταω η κακομοιρα τοση ωρα..ειναι ο ιδιος τυπος που λεει οτι τα ομοιοπαθητικά σκευασματα ειναι δαιμονια?????????? (αυτο το βρηκα σε παραθεση του aeriko νομιζω που εβαλε 2 link!!!!!!!! OYF PIA:D

δεν ανοιξα αυτο το θεμα ουτε για να τσακωθω...ουτε για να ξεκατινιαζομαι με αλλες μανουλες μεσα στο φορουμ...δεν ειναι στον χαρακτηρα μου...

οποιος ενδιαφερετε να μαθει περισσοτερα ειναι πολυ ευκολο να το κανει...οποιος θελει ας αγωνιστει οποιος δεν θελει ας μην το κανει...

ειναι καθαρα στην κριση και στα πιστευω του καθενος...

εγω ξερω οτι μπορει να δω τα παιδια μου να πεινανε ...να μην μπορω να τα παω στο γιατρο...να μην εχω σπτι να μινω...γιατι οποιος δεν δεχτει το χαραγμα δεν θα εχει δουλεια,δεν θα μπορει να κανει συναλλαγες,δεν θα μπορει να κανει τιποτα στη ζωη του...θα ειναι ενα τιποτα για το κρατος...ενα ανυπαρκτο στοιχειο και θα πολεμηθουν πολυ οσοι αντισταθουν...αλλα αξιζει τον κοπο να αγωνιστω ακομη και αν χρειαστει να παρω τα βουνα...οσοι αντισταθουν θα διξουν την αγαπη τους για το θεο και εκεινος δεν θα αφησει κανεναν στη μοιρα του...θα ειναι εκει να βοηθησει...

ξερατε οτι στο αγιο ορος αν καποιος προσκυνητης για καποιο λογο μινει μονος στην ερημο του αγιου ορους θα βρει το πρωι που θα ξυπνησει με ανεξυγητο τροπο φαγητο κοντα του? ετσι λοιπον κανεις απο αυτους που θα αγωνιστουν δεν θα παει χαμενος...

πραγματικα οφειλω να ζητησω συγνωμη αν σας κουρασα και αν σας προσβαλα με καποιο τροπο ...ξαναλεω δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου...ηθελα απλα να ενημερωσω οσους ενδιαφερονται...

οσο για τον πατερ παισιο δεν ειπα ποτε οτι μιλησε για τις ταυτοτητες...που μπορει να το εχει κανει δεν εχω διαβασει τα παντα για εκεινον...μιλησα για προφητειες που εχει πει-γραψει και οι προφητειες δεν αφορουν μονο τις ταυτοτητες...

οσο αυτο για τα ομοιοπαθητικα δεν το γνωριζω, δεν το εχω ακουσει ποτε οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη...

οσο για τον πατερ παισιο δεν ειπα ποτε οτι μιλησε για τις ταυτοτητες...που μπορει να το εχει κανει δεν εχω διαβασει τα παντα για εκεινον...μιλησα για προφητειες που εχει πει-γραψει και οι προφητειες δεν αφορουν μονο τις ταυτοτητες...

οσο αυτο για τα ομοιοπαθητικα δεν το γνωριζω, δεν το εχω ακουσει ποτε οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη...

Τό έβαλα και πιο πάνω...δεν τα διαβάζεις όλα???

http://www.orthros.org/Greek/EA/EA.htm#q28 Από το Link σου είναι....

Εμ! και θες να σου πούμε αν είναι και ο ίδιος :P Δεν ξέρω αν είπε για τα ομοιοπαθητικά αλλά είπε για τις ταυτότητες και το είπε στο Σήμεια των καιρών...

κρίμα

(Λορέτα Ποντικίνα)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...