Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τέλος οι αστυνομικές ταυτότητες – Έρχεται η κάρτα του Πολίτη

poukis

Recommended Posts

τι διαβάζω εδω μέσα απο το πρωι...:shock: Οτι οι ταυτοτητες εχουν 666 και οτι ερχεται ο Αντιχριστος επειδη καποιος το ειδε σε μια ταινία??? Πραγματικα, τι παιρνουν ορισμένοι και δεν μας δίνουν?

Σοβαρά τωρα, η θρησκεια ας κοιτάξει τα τρομερα σκανδαλα με τα ορφανα παιδακια που κακοποιηθηκαν σε θρησκευτικα ορφανοτροφία και ας αφήσει το 666 στον Σπιλμπεργκ να βγαζει καμια προφητεια.

Να κατι για διάβασμα - http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Catholic_sex_abuse_cases_by_country

Λιστα Σεξουαλικής κακοποίησης Ανηλικων απο την Ρωμαιο-Καθολικη Εκκλησια ανα χωρα. Ή μηπως αυτοι πιστευουν σε αλλο Θεο απο την Ορθοδοξη Εκκλησια ?

Οι ταυτοτητες τους πειραξαν.....

Ας μην ξεκινησω με αυτο το θεμα...really.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 166
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι διαβάζω εδω μέσα απο το πρωι...:shock: Οτι οι ταυτοτητες εχουν 666 και οτι ερχεται ο Αντιχριστος επειδη καποιος το ειδε σε μια ταινία??? Πραγματικα, τι παιρνουν ορισμένοι και δεν μας δίνουν?

Σοβαρά τωρα, η θρησκεια ας κοιτάξει τα τρομερα σκανδαλα με τα ορφανα παιδακια που κακοποιηθηκαν σε θρησκευτικα ορφανοτροφία και ας αφήσει το 666 στον Σπιλμπεργκ να βγαζει καμια προφητεια.

Να κατι για διάβασμα - http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Catholic_sex_abuse_cases_by_country

Λιστα Σεξουαλικής κακοποίησης Ανηλικων απο την Ρωμαιο-Καθολικη Εκκλησια ανα χωρα. Ή μηπως αυτοι πιστευουν σε αλλο Θεο απο την Ορθοδοξη Εκκλησια ?

Οι ταυτοτητες τους πειραξαν.....

Ας μην ξεκινησω με αυτο το θεμα...really.

xaxaxaxaxaxaxaxxaxa sunexizw na gelaw me oti grafetai...χαχαχαχαχαχαχ μαθε καλη αναγνωση,ξαναδιαβασε τι εχουν(εχουμε)γραψει παραπανω γιατι απο οσα λες τιποτα τετοιο δεν υποθηκε απο καμια κοπελα!!κανεις δεν ειπε οτι ερχεται ο αντιχριστος ουτε οτι η ταινια δειχνει κατι τετοιο!πραγματικα βρε κοριτσια διαβαστε πιο προσεκτικα τι γραφουν οι κοπελες πριν αρχισετε να κοροιδευεται.....

παλιό αλλα κλασικό χααααααααααχαχαχαχαχαχ :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

ε ρε παρασκευιάτικο !!!!

με τα τσιπακια ... και τα κοκοψοψαρα !

υ.σ.

σορι τα ροκ οι ηλεκτρικές κιθάρες δεν ηταν του σατανα?

ευλογήθηκαν κι αυτα ?

ΤΟ ΚΛΙΠΑΚΙ και το στούντιο πως χρηματοδοτήθηκε ????? απο τα λεφτα του δίσκου ?

ε ρε μανα μου !!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

xaxaxaxaxaxaxaxxaxa sunexizw na gelaw me oti grafetai...χαχαχαχαχαχαχ μαθε καλη αναγνωση,ξαναδιαβασε τι εχουν(εχουμε)γραψει παραπανω γιατι απο οσα λες τιποτα τετοιο δεν υποθηκε απο καμια κοπελα!!κανεις δεν ειπε οτι ερχεται ο αντιχριστος ουτε οτι η ταινια δειχνει κατι τετοιο!πραγματικα βρε κοριτσια διαβαστε πιο προσεκτικα τι γραφουν οι κοπελες πριν αρχισετε να κοροιδευεται.....

Βλεπω οτι τα βαθια Χριστιανικά σου συναισθηματα ευφραίνονται τοσο ωστε να γελας με το θεμα της κακοποίησης.

Σορυ, εγω προσωπικα, οπου βλεπω 666 σκεφτομαι τον Αντιχριστο. Καπου το ειδα σε μια ταινια.

Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες.....

ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ-ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ?ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΩ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ DVD ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SANDRA BULLOCK KAI TON SILVESTER STALONE!ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ!!ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ 'ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ!ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ KAI META ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ!

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος!

Αργησα να απαντήσω γιατί με έβαλες να ψάξω τι φιλμογραφία της Μπούλοκ και του Σταλόνε για να βρω την ταινία που αναφέρεις ως "παγιδευμένη στο δίκτυο" .Τελικά , επιδή οι δυό τους έχουνπαίξει μαζί σε μία μόνο ταινία , φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο Demolition Man ,το οποίο είναι φουτουριστική ταινία δράσης με στοιχεία κωμωδίας , και για όποιον θέλει να διαβάει περισσότερα :

http://www.imdb.com/title/tt0106697/plotsummary

Για το πως θα ερμηνεύσω εγώ προσωπικά την Αγία Γραφή , εσένα δεν σου πέφτει λόγος...

Σαν έξυπνος άνθρωπος με αμφιβολίες που είσαι φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως δεν έχεις το δικαίωμα να παραπληροφορείς τους άλλους , ούτε και να προπαγανδίζεις για οτιδήποτε.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψη του και να την εκφράζει , κι αν εσύ πιστεύεις ότι με τη νέα κάρτα θα μπει ο αντίχριστος στο σπίτι σου ή στο σώμα σου , μπες μέσα στο σπίτι σου και κλείσε τις πόρτες και άσε εμάς , τους βλάκες με αυτοπεποίθηση να "καταστραφούμε" , ωιμέ!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

xaxaxa να στε καλα με κανατε και γελασα πολυ σημερα!!ειλικρινα βλεπω για ακομα μια φορα το επιπεδο της ενημερωσης του κοσμου-δεν θα αφησω αλλο τον εαυτο μου να αναλωνεται εδω μεσα...αλληλοφαγωθητε!!χαχαχαχαχα και οσοι θελετε απλα...........ενημερωθητε:

Έλα τώρα με τα επίπεδα μεσημεριάτικα.....

για να πω την αληθεια οταν ανοιξα αυτο το θεμα ηξερα οτι οι περισσοτεροι θα πεσου να με φανε αλλα για μενα αξιζει τον κοπο εστω και ενα ατομο να ενδιαφερει και να ενημερωθει...

δεν προσπαθω να πεισω κανεναν και για τιποτα...δεν ειμαι εγω αυτη που θα σας κανει να πιστεψετε στον θεο αν ηδη δεν πιστευτε...οσοι πιστευουν πιστευουν...και οσοι δεν πιστευουν τα κουβαδακια τους και σε αλλη παραλια...

αν δεν σας ενδιαφερει το θεμα μην κανετε τον κοπο να μπειτε ξανα εδω μεσα...μην χανετε χρονο απο τον τοσο πολυτιμο χρονο σας για να σχολιασετε...ασχολειθητε με αλλα πραγματα πιο ευχαριστα για εσας και οχι για τη σωτηρια της ψυχη σας...

ζητησατε να κλειδωσει το θεμα...αν σας ενοχλει απλα μην ασχολειστε...μπορει να ενδιαφερει καποιους αλλους συνανθρωπους μας...εσεις πηγαινετε σε θεματα οπως ποσες φορες το κανουμε την εβδομαδα , πως το κανουμε , γιατι το κανουμε, αν βλεπουμε τσοντες, αν οχι γιατι οχι, αν ναι γιατι ναι...σε πραγματα που δεν σας προσβαλουν οπως κανει αυτο το θεμα...

και φυσικα επειδη πιστευω στον θεο δεν ειμαι Λουκα...δεν κυνηγαω τον ρουβα , αντιθετως ακουω καποιες φορες καποια απο τα τραγουδια του...εεε μα τι να πω...

δεν ειμαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ στην εκκλησια...δεν ειμαι με κοτσο στο μαλλι...δεν ειμαι με τη φουστα μεχρι τον αστραγαλο...δεν εχω τα παιδια μου σαν παπαδοπαιδια...

ειμαι μια κοπελα της καθημερινοτητας που πιστευω στον θεο...που βλεπω πλεον οτι ολες οι προφητειες αγιων μας μια μια επαληθευετε και ετσι θα γινει και με το λεγομενο χαραγμα...

δεν ειμαι τελεια...κανεις δεν ειναι...

μη βιαστειτε να κρινετε...ενημερωθειτε...

παλιό αλλα κλασικό χααααααααααχαχαχαχαχαχ :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Να 'σαι καλά! Γέλασα με τα σχόλια :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

ειμαι μια κοπελα της καθημερινοτητας που πιστευω στον θεο...που βλεπω πλεον οτι ολες οι προφητειες αγιων μας μια μια επαληθευετε και ετσι θα γινει και με το λεγομενο χαραγμα...

μη βιαστειτε να κρινετε...ενημερωθειτε...

Μόνο που ο Ιωάννης της Αποκάλυψης δεν είναι άγιος :rolleyes:

(Λορέτα Ποντικίνα)

ασχολειθητε με αλλα πραγματα πιο ευχαριστα για εσας και οχι για τη σωτηρια της ψυχη σας...

Αδυνατο να δω τον συνδεσμο της σωτηρια ψυχης με μια ταυτοτητα.

εσεις πηγαινετε σε θεματα οπως ποσες φορες το κανουμε την εβδομαδα , πως το κανουμε , γιατι το κανουμε, αν βλεπουμε τσοντες, αν οχι γιατι οχι, αν ναι γιατι ναι...σε πραγματα που δεν σας προσβαλουν οπως κανει αυτο το θεμα...

Απο ποτε η εκκλησια λεει οτι ειναι κακο να το κανουμε με τον αντρα μας? Επισης ελαχιστα τετοια θεματα που ανεφερες βλεπω εδω μεσα. Εκτος εαν εσενα εκει πεφτει το ματι σου, τι να πω.

που βλεπω πλεον οτι ολες οι προφητειες αγιων μας μια μια επαληθευετε και ετσι θα γινει και με το λεγομενο χαραγμα...

Θα μπορουσες να μοιραστεις μαζι μας μια προφητεια που βγηκε αληθινη? Και οχι αφου εγινε ενα συμβαν αλλα πριν γινει να εχει περιγραψει ακριβως τι θα γινει.

Διαφημίσεις

Μόνο που ο Ιωάννης της Αποκάλυψης δεν είναι άγιος :rolleyes:

δεν υπαρχει μονο η αποκαλυψη ...

υπαρχουν και αλλες προφυτειες αγιων...οπως και αγιων πατερων τις εκκλησιας μας οπως ο πατερ παισιος που εζησε στο αγιο ορος...αλλα που να τον ξερεις εσυ...

Πρώτον δεν μπορείς να ξέρεις τι ξέρω... μάθε να διαφωνείς χωρίς να προσβάλλεις τους άλλους!

δεύτερον το χάραγμα του κτήνους (βλ. 666 και λοιπά που γράφτηκαν) είναι εκ της αποκαλύψεως!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Βλεπω οτι τα βαθια Χριστιανικά σου συναισθηματα ευφραίνονται τοσο ωστε να γελας με το θεμα της κακοποίησης.

Σορυ, εγω προσωπικα, οπου βλεπω 666 σκεφτομαι τον Αντιχριστο. Καπου το ειδα σε μια ταινια.

και ποιος σου ειπε εσενα οτι εχω εγω βαθια χριστιανικα συναισθηματα??εγω απο την αρχη ειπα πως ουτε εκκλησια πολυπαω ουτε μεγαλους σταυρους κανω!!χαχαχαχαχ και ειλικρινα δεν γελασα με την κακοποιηση αλλα ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ που εγραφες!πλακα εχετε!!!!κανετε παρερμηνευσεις γιανα χλευασετε και να περασει η ωρα σας!

Πρώτον δεν μπορείς να ξέρεις τι ξέρω... μάθε να διαφωνείς χωρίς να προσβάλλεις τους άλλους!

δεύτερον το χάραγμα του κτήνους (βλ. 666 και λοιπά που γράφτηκαν) είναι εκ της αποκαλύψεως!

συμφωνω απολυτα μαζι σου βρε κοπελια αλλα πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο να διαπλικτιζομαστε για ενα θεμα που χωρις να εχουν διαβασει κατακρινουν και παρερμηνευουν-αλλα ειπωθηκαν και αλλου το εχουν παει το θεμα....δε βλεπεις ....αστο γιατι μας εχουν υποβιβασει παρα πολυ....

Αδυνατο να δω τον συνδεσμο της σωτηρια ψυχης με μια ταυτοτητα.

ας πουμε θεωρητικα οτι πιστευεις στον θεο ...

αφου η καρτα του πολιτη θα εχει το 666 συμαινει οτι αυτοματα πας με το μερος του διαβολου...του αντιχριστου...φευγεις απο το δρομο του θεου...τωαρα καταλαβαινεις τον συνδεσμο με τη σωτηρια της ψυχης?

μια ψυχη που την εχει καταλαβει ο σατανας δεν σωζετε...

Απο ποτε η εκκλησια λεει οτι ειναι κακο να το κανουμε με τον αντρα μας? Επισης ελαχιστα τετοια θεματα που ανεφερες βλεπω εδω μεσα. Εκτος εαν εσενα εκει πεφτει το ματι σου, τι να πω.

εγω δεν ειπα οτι ειναι κακο ουτε οτι η εκκλησια λεει κατι τετοιο...αναφερθηκε οτι αυτο το θεμα προσβαλει τη νοημοσυνη καποιων ανθρωπων και απλα ειπα αφου σας προσβαλει ασχοληθειτε με θεματα σαν και αυτο που ανεφερα που δεν σας προσβαλει...

και φυσικα και παρακολουθω και σεξουαλικα θεματα καθως εγω δεν εχω παροπιδες και παρακολουθω οτι με ενδιαφερει και αν κατι δεν μου κανει δεν φερνω αντιρησεις ...δεν μιλαω ασχημα και με προσβλητικο τροπο...απλα δεν ασχολουμε...αυτο λοιπον συμβουλεψα και εγω σε οσους δεν ενδιαφερει το θεμα...μην ασχολειστε...

Θα μπορουσες να μοιραστεις μαζι μας μια προφητεια που βγηκε αληθινη? Και οχι αφου εγινε ενα συμβαν αλλα πριν γινει να εχει περιγραψει ακριβως τι θα γινει.

κανε ενα κοπο και διαβασε ενα βιβλιο με προφητειες αγιων...

κανε ενα κοπο και διαβασε την αποκαλυψη του ιωαννη και θα δεις που ολα ειναι γραμμενα...

Διαφημίσεις

ε ρε παρασκευιάτικο !!!!

με τα τσιπακια ... και τα κοκοψοψαρα !

υ.σ.

σορι τα ροκ οι ηλεκτρικές κιθάρες δεν ηταν του σατανα?

ευλογήθηκαν κι αυτα ?

ΤΟ ΚΛΙΠΑΚΙ και το στούντιο πως χρηματοδοτήθηκε ????? απο τα λεφτα του δίσκου ?

ε ρε μανα μου !!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

να σαι καλα aria146!:D:D:D:D

δεν υπαρχει μονο η αποκαλυψη ...

υπαρχουν και αλλες προφυτειες αγιων...οπως και αγιων πατερων τις εκκλησιας μας οπως ο πατερ παισιος που εζησε στο αγιο ορος...αλλα που να τον ξερεις εσυ...

επιτελους και ενας ανθρωπος να ξερει τον πατερ Παϊσιο!

To ότι δεν διαβάζουν και παρερμηνεύουν είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα μιας και καμμια μας δεν γνωρίζεις προσωπικά.

(Λορέτα Ποντικίνα)

ζηταω συγνωμη αν σε προσβαλα...δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου...

ετσι ακριβως ειναι...στην αποκαλυψη ειναι ολα γραμμενα...

Σήμερα έμαθα καινουργια πράγματα!!!ετσι για να αλλάξει λίγο το κλίμα.....

http://www.orthros.org/Greek/EA/EA.htm#q12

http://www.orthros.org/Greek/EA/EA.htm#q28

Ὁ π. Παΐσιος χαρακτήριζε τά ὁμοιοπαθητικά φάρμακα σάν δαιμονικό ὑποκατάστατο τοῦ ἁγιασμοῦ,

Για αυτον τον π. Παισιο μιλαγε η κοπελια πριν????

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εγω ΔΕΝ θελω ν αντικατασταθουν οι κλασσικες ταυτοτητες...

1ον, εχω γαματη φωτο μεσα... ειμαι ξανθια, αδυνατη, καρακουκλαρα...

2ον, ανοιγουν την εξωπορτα οταν εχει κλειστεις απ εξω (αμα ειναι ξεκλειδωτη η πορτα, αλλιως δε θες ταυτοτητα, θες επαγγελματια μπουκαδορο για να μπεις σπιτι σου)

3ον, εγω τον φοβαμαι τον 666... -αν και οπως λεει ο Αρκας δεν ειναι 666 ακριβως το νουμερο του εξαποδω... ειναι 665,789... 666 ειναι η στρογγυλοποιηση

Ουφ. Γιατί ρε σεις παχαίνετε?

2ον, ανοιγουν την εξωπορτα οταν εχει κλειστεις απ εξω (αμα ειναι ξεκλειδωτη η πορτα, αλλιως δε θες ταυτοτητα, θες επαγγελματια μπουκαδορο για να μπεις σπιτι σου)

Σωστά!

This is a man's world

3ον, εγω τον φοβαμαι τον 666... -αν και οπως λεει ο Αρκας δεν ειναι 666 ακριβως το νουμερο του εξαποδω... ειναι 665,789... 666 ειναι η στρογγυλοποιηση

χαχαχαχαχαχαχ έλιωσα μιλάμε (σε καλό μου / καλό σου σημερα)

Ουφ. Γιατί ρε σεις παχαίνετε?

καταχρώμαι το πόστ για να σου πω ότι είμαι στα ίδια κιλά που ήμουν 20 χρονών.........ο σύζυγος έχει ξεχειλώσει απίστευτα όμως!!!!!! αλλά είπαμε "αγάπα τον πλησίον σου με τα ελλατώματά του".

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...