Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ταπερ φαγητού αλουμίνιο;

Recommended Posts

Σε μας είπανε οτι το να έχει πλαστικο καπάκι καθόλου δεν τους πειράζει επειδή το βγάζουν όταν ζεσταίνουν το φαγητό και το κάνουν πάνω σε μάτι.

Διαφημίσεις

ναι βρε κόρες μην αγχώνεστε, τα πλαστικά μπολάκια τα αποφεύγουμε γιατί μπορεί με την προσθήκη ζεστού φαγητού να αφήσουν βλαβερές ουσίες

Εφόσον το καπάκι φεύγει για το ζέσταμα ή δεν ακουμπάει το φαγητό (κατά την αποθήκευση) δεν υπάρχει θέμα ............ :D

Σε εμας ειπαν να παμε πλαστικο γιατι το φαγητο το ζεστενουν σε φουρνακι μικροκυματων....καθολου δεν μου αρεσε αλλα αφου δεν εχουν κανονικο τι να κανω???

apHGp3.png

εγω πηρα το γνωστο σε ολους καραβανα απο το καταστημα της POLO στη Ζησιμοπουλου στο π.φαληρο ενα αλλα ειχε λαστιχο μεσα κατα τα αλλα πολυ καλη ποιοτητα..ειναι αλουμινιο με μπλε καπακι εχει 16 ευρω.

Διαφημίσεις

καλημέρα

σήμερα μου είπε μια μαμά ότι βρήκε στην λαική, θα δω εάν βρω την Παρασκευή σε εμάς

όταν λες ακριβό angels τί εννοείς? έχω ακούσει τιμές από 6-16 ευρώ

είναι το κλασσικό με το καπάκι και το λάστιχο στο ενδιάμεσο?

εχουν τα super market σκλαβενιτη 7-8 ευρω αυτα με το κοκκινο λαστιχο στο καπακι ..εγω πηρα αλλο ενα απο τα vicko 10.90 ακριβως το ιδιο οποτε ψαξτε στο σκλαβενιτη της περιοχης σας πρεπει να εχει (αυτος που τα βρηκα ειναι στην αργυρουπολη)..αυτα απο τις λαικες δεν τα εχω δει οποτε δεν γνωριζω να σας πω.

εχουν τα super market σκλαβενιτη 7-8 ευρω αυτα με το κοκκινο λαστιχο στο καπακι ..εγω πηρα αλλο ενα απο τα vicko 10.90 ακριβως το ιδιο οποτε ψαξτε στο σκλαβενιτη της περιοχης σας πρεπει να εχει (αυτος που τα βρηκα ειναι στην αργυρουπολη)..αυτα απο τις λαικες δεν τα εχω δει οποτε δεν γνωριζω να σας πω.

αχ!αυτα με το λαστιχακι μας κανουν τη ζωη δυσκολη!βγαινουν συνεχεια κ δεν μπαινουν ευκολα κ ταλαιπωρειται κ το παιδι κ εμεις!παρετε αλλο καλυτερα!

αυτο ομως γραφει stainless steel απο κατω?

• 1 χρόνο μετά...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΛΟΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.στο ολοημερο τι ταπερ δινετε στα παιδια για φαγητο?θελω να βρω ενα να ειναι λιγο παιδικο αλλα φοβαμαι τα πλαστικα απο αποψη υγιεινης που εχει το jumbo.ξερετε καπου να πουλανε παιδικα ταπερ καταλληλα για πλυντηριο πιαρων ή φουρνο μικρκυμωτων ή τελοσπαντων να ειναι φιλικα πορσ τα παιδια?

Διαφημίσεις

δεν υπαρχει λόγος να ειναι παιδικο το τάπερ του φαγητού (το οποιο θα μπει σε φουρνο μικροκυμάτων), αυτό απο τα τζάμπο μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις για το δεκατιανο του παιδιου , αλλα για το μεσημεριανο πάρε ένα κανονικο.καλή σχολικη χρονια:P

Από το τζάμπω να μη τα χρησιμοποιήσεις ούτε για τα τοστ!

Μπορείς να πάρεις ανοξείδωτο, φίλη αγορασε από το cook shop αυτό:http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002009011&nodeId=194&productId=3512 που είναι και για φουρνο μικροκυμάτων και εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτό που μπαίνει σε φούρνο κανονικό http://www.vicko.gr/viewproduct.jsp;jsessionid=509C402B97A58EDA97CF7AC8967E68F4?prdId=187-13592&extLang

Για το δεκατιανό ακόμα ψάχνω και εγώ!

Από το τζάμπω να μη τα χρησιμοποιήσεις ούτε για τα τοστ!

Μπορείς να πάρεις ανοξείδωτο, φίλη αγορασε από το cook shop αυτό:http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002009011&nodeId=194&productId=3512 που είναι και για φουρνο μικροκυμάτων και εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτό που μπαίνει σε φούρνο κανονικό http://www.vicko.gr/viewproduct.jsp;jsessionid=509C402B97A58EDA97CF7AC8967E68F4?prdId=187-13592&extLang

Για το δεκατιανό ακόμα ψάχνω και εγώ!

ανοξείδωτο στον φούρνο μικροκυμάτων;;; Είστε σίγουρη;

Nothing you would take... Everything you gave...

Για το δεκατιανό κάτι τέτοιο δεν θα εξυπηρετούσε;

http://www.amazon.co.uk/dotcomgiftshop-DotComGiftShop-Lunch-Bag-Woodland/dp/B001HJRL5U/ref=sr_1_2?s=kids&ie=UTF8&qid=1347282807&sr=1-2

Nothing you would take... Everything you gave...

Για το δεκατιανό κάτι τέτοιο δεν θα εξυπηρετούσε;

http://www.amazon.co.uk/dotcomgiftshop-DotComGiftShop-Lunch-Bag-Woodland/dp/B001HJRL5U/ref=sr_1_2?s=kids&ie=UTF8&qid=1347282807&sr=1-2

Έχω σκεφτεί και εγώ να πάρω μια τέτοια lunch bag αλλά δε ξέρω αν βολεύει...δηλαδή τα βάζεις ''χύμα'' τα τοστ,φρούτα εκεί μέσα;Και πάλι θέλω κάτι για τη σαλάτα....

Διαφημίσεις

το Cook Shop έχει σταματήσει να τα φέρνει μου είπανε χθες. Στο Jumbo έχουν ανοξείδωτα αλλά τους τελείωσαν λέει χθες (σε αυτό του Αμαρουσίου)! Λογικά θα το ξαναφέρουν..

g4BDp3.pngyCdLp3.png

• 9 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...