Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πονάκια ,τσιμπηματα, σφιξιμο χαμηλα στην κοιλια

Recommended Posts

ε λογικο τοτε! αν δεν εχει ξανασυμβει , μη σε ανησυχει! ποτε πας γιατρο;

αντε μακαρι να ξεμπερδεψεις γρηγορα με τα φαρμακα!

την αλλη πεμπτη..:P:p.πολυ αγωνια!!

Διαφημίσεις

Ειναι κανεις εδω?

Μπηκα σημερα στην 6η εβδομαδα με μια χοριακη που τριπλασιαστηκε σε δυο μερες.

Ολη μερα σημερα εχω ενα τραβηγμα δεξια χαμηλα,ακριβως εκει πιυ ποναω στην ωορρηξια. Ο πονος μου φαινεται οτι πιανει κ το ποδι ψηλα εκει που ενωνεται με λεκανη.

Ειναι φυσικογικος?

Με το ιντερνετ τωρα μαθαινεις ενα σωρο κ διαβας οτι ετσι ξεκιναει η εξωμητριος κ τα εχω παιξει!

συγχαρητήρια να εχουμε υγιεις εγκυμοσυνες!! και εγω ακριβως τα ιδια!! πονος μετα αγχος γτ να συμβαινει αυτο και ιντερνετ για εξακριβωση αλλα διαβαζεις και πραγματα που σε τρομαζουν και λες μηπως το χω και αυτο... μεχρι την πεμτη που θα παμε για πρωτο υπερηχο θα τρελαθω!! εντομεταξυ δεν ειπαμε τιποτα και στους γονεις μας μεχρι να ειμαστε σιγουροι!! Αλλα πρεπει να ηρεμησουμε!! εσυ πως εισαι ποτε θα κανεις υπερηχο?

Ειναι κανεις εδω?

Μπηκα σημερα στην 6η εβδομαδα με μια χοριακη που τριπλασιαστηκε σε δυο μερες.

Ολη μερα σημερα εχω ενα τραβηγμα δεξια χαμηλα,ακριβως εκει πιυ ποναω στην ωορρηξια. Ο πονος μου φαινεται οτι πιανει κ το ποδι ψηλα εκει που ενωνεται με λεκανη.

Ειναι φυσικογικος?

Με το ιντερνετ τωρα μαθαινεις ενα σωρο κ διαβας οτι ετσι ξεκιναει η εξωμητριος κ τα εχω παιξει!

εγω καπου στην 7-8 , μεσα σε μια μερα ειχα 2 οξεις πονους απο χαμηλα αριστερα μεχρι τη καρδια. ηταν σα να με χτυπησε ρευμα...

ολα καλα ηταν τελικα!

μη σκας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι 5+4 και εχω κράμπες χαμηλά και κάποιες φορές νιώθω σαν κατι να πάλεται κάτω χαμηλά, σαν πίεση. Την Παρασκευή είδα λίγο αίμα στο σκούπισμα κ τα χρειάστηκα. Το Σαββατο εκανα υπερηχο. Ολα καλα. Ο σακος ειναι ψηλα στην μητρα, ειδε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια. Απο το απογευμα του Σαββατου μεχρι κ χτες το βραδυ ειχα λιγα καφε. Ραντεβου ξανα Πεμπτη.. Μου εγραψε αδεια για ενα μηνα και μου συνεστησε ακινησια.

Δεν πηρα ακομα την γιατρο μου τηλεφωνο για τα καφε κ την πιεση που νιωθω.

Τι αποψη εχετε? να αρχισω να ανησυχω??

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι 5+4 και εχω κράμπες χαμηλά και κάποιες φορές νιώθω σαν κατι να πάλεται κάτω χαμηλά, σαν πίεση. Την Παρασκευή είδα λίγο αίμα στο σκούπισμα κ τα χρειάστηκα. Το Σαββατο εκανα υπερηχο. Ολα καλα. Ο σακος ειναι ψηλα στην μητρα, ειδε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια. Απο το απογευμα του Σαββατου μεχρι κ χτες το βραδυ ειχα λιγα καφε. Ραντεβου ξανα Πεμπτη.. Μου εγραψε αδεια για ενα μηνα και μου συνεστησε ακινησια.

Δεν πηρα ακομα την γιατρο μου τηλεφωνο για τα καφε κ την πιεση που νιωθω.

Τι αποψη εχετε? να αρχισω να ανησυχω??

Να μην ανησυχείς αλλά να πάρεις για καλό και για κακό ένα τηλέφωνο το γιατρό σου τώρα κιόλας. Εύχομαι να μην είναι τίποτα!

S02fp3.png

LnVyp3.png

καλημερα! ειμαι κοντα στην 6η εβδομαδα και σημερα νιωθω πονους σαν της ωορηξιας. ειναι φυσιολογικο;

καλημερα βουλακι! τι εννοεις πονους ωορηξιας;; για να μας πεις ακριβως!

καλημερα βουλακι! τι εννοεις πονους ωορηξιας;; για να μας πεις ακριβως!

τους πονους που νιωθουμε....δεξια και αριστερα στις ωοθηκες..και που οταν καθομαστε αντανακλα και στη μεση... δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα...

Διαφημίσεις

τους πονους που νιωθουμε....δεξια και αριστερα στις ωοθηκες..και που οταν καθομαστε αντανακλα και στη μεση... δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα...

εχουμε πονακια,ναι.. μην ανησυχεις! ειναι φυσιολογικο..το μωρακι σου, φτιαχνει τη φωλιτσα του σιγα σιγα! αντε αντε! με το καλο! αυριο ακους κ καρδια ε;

εχουμε πονακια,ναι.. μην ανησυχεις! ειναι φυσιολογικο..το μωρακι σου, φτιαχνει τη φωλιτσα του σιγα σιγα! αντε αντε! με το καλο! αυριο ακους κ καρδια ε;

σημερα Δημητρα μου.σημερα!! για να δω θα ακουσω; η θα ειναι νωρις; ευχομαι να ειναι ολα καλα!!:P:p

σημερα Δημητρα μου.σημερα!! για να δω θα ακουσω; η θα ειναι νωρις; ευχομαι να ειναι ολα καλα!!:P:p

ολα καλα θα ναι! αναπτυσσεται το ζουζουνι!! εμεις πηγαμε χθες για φυλο αλλα ηταν ξαπλα σταυροποδι κ δεν μας εκανε τη χαρη.. 12 εκατοστα εμβρυο σταυροποδι! ελληναρας! :-P:-P:-P:-P

ολα καλα θα ναι! αναπτυσσεται το ζουζουνι!! εμεις πηγαμε χθες για φυλο αλλα ηταν ξαπλα σταυροποδι κ δεν μας εκανε τη χαρη.. 12 εκατοστα εμβρυο σταυροποδι! ελληναρας! :-P:-P:-P:-P

αχ καρδουλα μου! μπραβο το μπεμπακι!! σταυροποδι ε; οχι παιζουμε!!:P:p

αχ καρδουλα μου! μπραβο το μπεμπακι!! σταυροποδι ε; οχι παιζουμε!!:P:p

κ οχι μονο αυτο..μετα γυρισε κ μπρουμυτα κ μας εδειχνε κ τον πωπο του! ενα μηνα ακομα κ ελπιζω να μαθουμε!!

Διαφημίσεις

κ οχι μονο αυτο..μετα γυρισε κ μπρουμυτα κ μας εδειχνε κ τον πωπο του! ενα μηνα ακομα κ ελπιζω να μαθουμε!!

χα χα χα!!! φανταζομαι πως θα αισθανθηκατε.........Δημητρα εσυ εχεις ορεξη για φαγητο; εγω μια εχω μια δεν εχω.. με εχει τσακισει και η αύπνια..ξυπναω απο τις 4!

χα χα χα!!! φανταζομαι πως θα αισθανθηκατε.........Δημητρα εσυ εχεις ορεξη για φαγητο; εγω μια εχω μια δεν εχω.. με εχει τσακισει και η αύπνια..ξυπναω απο τις 4!

ορεξη δεν εχω ιδιαιτερη αλλα εξαιτιας της ανακατωσουρας που ειχα 2 μηνες , κ ετρωγα μονο ψωμι, τυρι, αποξηραμενα φρουτα κ ξηρους καρπους τσιμπησα 3μιση κιλα.. τωρα ευτυχως πηρα μονο 1. αστα! αμα δν εχεις ανακατωσουρες, να τρως λιγο , απ ολα κ πολλες φορες!

Δεν εχεις αυπνιες, ξυπνας απ την εγνοια σου! Και γω στην αρχη ετσι ημουν!! Μετα θα ηρεμησεις κ θα κοιμασαι!

ορεξη δεν εχω ιδιαιτερη αλλα εξαιτιας της ανακατωσουρας που ειχα 2 μηνες , κ ετρωγα μονο ψωμι, τυρι, αποξηραμενα φρουτα κ ξηρους καρπους τσιμπησα 3μιση κιλα.. τωρα ευτυχως πηρα μονο 1. αστα! αμα δν εχεις ανακατωσουρες, να τρως λιγο , απ ολα κ πολλες φορες!

Δεν εχεις αυπνιες, ξυπνας απ την εγνοια σου! Και γω στην αρχη ετσι ημουν!! Μετα θα ηρεμησεις κ θα κοιμασαι!

σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου. εχω ανακατοσουρες μεσα στη μερα.εχτες παντως αν δεν ετρωγα ρυζι με καρυ και κοτοπουλο,θα εσκαγα! τοσο πολυ το λιγουρευτηκα.

σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου. εχω ανακατοσουρες μεσα στη μερα.εχτες παντως αν δεν ετρωγα ρυζι με καρυ και κοτοπουλο,θα εσκαγα! τοσο πολυ το λιγουρευτηκα.

ωχχ προσεχε με τα καρυκευματα μηπως σε χειροτερευουν!!

εγω ειχα ετοιμα κομμενα φρουτα σε ενα κλειστο μπολ στο ψυγειο κ τσιμπαγα οταν ηθελα κατι να γεμισω το στομα μου! γενικα να τρως! οσο σε παιρνει, τοσο οσο να μην υποφερει το στομαχακι σου μετα!!

ωχχ προσεχε με τα καρυκευματα μηπως σε χειροτερευουν!!

εγω ειχα ετοιμα κομμενα φρουτα σε ενα κλειστο μπολ στο ψυγειο κ τσιμπαγα οταν ηθελα κατι να γεμισω το στομα μου! γενικα να τρως! οσο σε παιρνει, τοσο οσο να μην υποφερει το στομαχακι σου μετα!!

λες μωρε να με πειραξε το καρυ; γιατι μετα αρχισανε οι πονοι.....δεν το ηξερα!

λες μωρε να με πειραξε το καρυ; γιατι μετα αρχισανε οι πονοι.....δεν το ηξερα!

εμενα μου χε πει με μετρο τα μπαχαρικα!!

εφοσον εχεις ανακατωσουρες, φροντισε να βαζεις τα απλα στο φαγακι σου.. αλατακι,πιπερακι! μη κανεις κ πολλα πειραματα γιατι αυτες οι ανακατωσουρες δεν παλευονται!!!

εμενα μου χε πει με μετρο τα μπαχαρικα!!

εφοσον εχεις ανακατωσουρες, φροντισε να βαζεις τα απλα στο φαγακι σου.. αλατακι,πιπερακι! μη κανεις κ πολλα πειραματα γιατι αυτες οι ανακατωσουρες δεν παλευονται!!!

ναι ναι το ξερω...και παλι καλα. αλλες κοπελες υποφερουν πολυ!

ναι ναι το ξερω...και παλι καλα. αλλες κοπελες υποφερουν πολυ!

ειναι μωρε αυτη η εγκυμοσυνη, καθε μερα κ μια εκπληξη.εγω στους 2μιση μηνες ημουν πλεον καλα! τωρα, με το που μπηκα στον 3ο ξεκινησαν εμετοι...! οχι πολλοι,αλλα εναν καθε μερα τον κανω.. κ ολη μερα νιωθω πως ερχεται!

αλλα ας μη γκρινιαζουμε, υπαρχουν κοπελες που πραγματικα υποφερουν!

ειναι μωρε αυτη η εγκυμοσυνη, καθε μερα κ μια εκπληξη.εγω στους 2μιση μηνες ημουν πλεον καλα! τωρα, με το που μπηκα στον 3ο ξεκινησαν εμετοι...! οχι πολλοι,αλλα εναν καθε μερα τον κανω.. κ ολη μερα νιωθω πως ερχεται!

αλλα ας μη γκρινιαζουμε, υπαρχουν κοπελες που πραγματικα υποφερουν!

το πρωτο σου ειναι;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...