Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πονάκια ,τσιμπηματα, σφιξιμο χαμηλα στην κοιλια

Recommended Posts

MARILENA 13, gk_ MARIA k elmat1, τελικα ειμαι εγκυος!!!! εισασταν γουρλουδες και σας ευχαριστω για την συμπαρασταση! Βεβαια ειναι ακομα νωρις κ θελουμε να δουμε πως θα παει.σας ευχομαι καλη επιτυχια μεσα απτην καρδια μου και καλες εγκυμοσυνες!!!! :P:p:p

μπράβο!συγχαρητήρια!όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Διαφημίσεις

MARILENA 13, gk_ MARIA k elmat1, τελικα ειμαι εγκυος!!!! εισασταν γουρλουδες και σας ευχαριστω για την συμπαρασταση! Βεβαια ειναι ακομα νωρις κ θελουμε να δουμε πως θα παει.σας ευχομαι καλη επιτυχια μεσα απτην καρδια μου και καλες εγκυμοσυνες!!!! :P:p:p

ΜΠΡΑΒΟ κοριτσακι μου!!!

Συγχαρητηρια!!!

να προσεχεις τωρα που ειναι αρχη και μην αγχωνεσαι. αν εχεις κανενα νεο απο τον 1ο υπερηχο να μας πεις. βεβαια για πρωτη φορα δε θα δεις κατι, απλα αν ειναι ενδομητριο ή οχι και στη 2η επισκεψη την καρδουλα.

με το καλο!!!

OtE5p3.png

μπράβο!συγχαρητήρια!όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους.

σε ευχαριστω πολυ!!!! μακαρι να πανε ολα καλα και αν δεν απατωμαι εισαι κεσυ εγκυος??να σου ευχηθω?κ αν ναι ποσο εισαι??

ΜΠΡΑΒΟ κοριτσακι μου!!!

Συγχαρητηρια!!!

να προσεχεις τωρα που ειναι αρχη και μην αγχωνεσαι. αν εχεις κανενα νεο απο τον 1ο υπερηχο να μας πεις. βεβαια για πρωτη φορα δε θα δεις κατι, απλα αν ειναι ενδομητριο ή οχι και στη 2η επισκεψη την καρδουλα.

με το καλο!!!

Σευχαριστω!!!!!! Προσεχω και θα προσεχω οσο περναει απτο χερι μου,αφου εχω την δυνατοτητα να ξεκουραστω.αυτην την βδομαδα που προσεχα,σχεδον εξαφανιστηκαν τα πονακια κ ειπε ο doc οτι αυτο ειναι καλο.Μας εκοψε και το σεξ προοληπτικα! (καινουργια μοδα των γιατρων!!). Του αδελφου μου η doc τους το απαγορευε ολους τους μηνες και στισ 4 εγκυμοσυνες! εσας σας επετρεπε τον πρωτο καιρο? Πως εισαι τωρα,εγιανες? Ποτε με το καλο?

ειδαμε μια τελιτσα στον υπερηχο αλλα αμα μου λες οτι στον δευτερο θα ακουσω καρδουλα τρελαινομαι!!!!!!!!!!

ναι εγω ευτυχως ξεμπουκωσα γιατι δεν την παλευα αλλο.

ο γιατρος το σεξ δε το ειχε απαγορευσει αλλα μας ελεγε παντα να ειμαστε προσεκτικοι και μαλιστα μας ελεγε να κανουμε "συζυγικο" σεξ, δηλαδη πολυ χαλαρα και ησυχα.

εμεις να σου πω την αληθεια 2 φορες μονο καναμε στην αρχη και μετα ο αντρας μου φοβοταν. δεν ηθελε μηπως ενοχλησουμε το μωρο. του ειπε και ο γιατρος οτι δεν υπαρχει προβλημα με το μωρο αλλα σκαλωσε. το ιδιο ειχε παθει και ο αντρας της κολλητης μου παντως. τους καταλαβαινω απο μια πλευρα γιατι δε ξερουν πως ακριβως ειναι και αισθανονται περιεργα.

τωρα δε θελω εγω, οχι οτι δεν εχω ορεξη αλλα εχει μεγαλωσει πολυ η κοιλια και ο μικρος ειναι πολυ ζωηρος οποτε δε μου καθεται καλα.

θα βρειτε παντως τροπους ικανοποιησης ακομα και με τα προκαταρκτικα.

παντως μη φοβασαι τους πονους περιοδου αρκει να μην ειναι εντονοι και συνοδευονται απο αιματακι ή καφετια.

OtE5p3.png

Διαφημίσεις

ναι εγω ευτυχως ξεμπουκωσα γιατι δεν την παλευα αλλο.

ο γιατρος το σεξ δε το ειχε απαγορευσει αλλα μας ελεγε παντα να ειμαστε προσεκτικοι και μαλιστα μας ελεγε να κανουμε "συζυγικο" σεξ, δηλαδη πολυ χαλαρα και ησυχα.

εμεις να σου πω την αληθεια 2 φορες μονο καναμε στην αρχη και μετα ο αντρας μου φοβοταν. δεν ηθελε μηπως ενοχλησουμε το μωρο. του ειπε και ο γιατρος οτι δεν υπαρχει προβλημα με το μωρο αλλα σκαλωσε. το ιδιο ειχε παθει και ο αντρας της κολλητης μου παντως. τους καταλαβαινω απο μια πλευρα γιατι δε ξερουν πως ακριβως ειναι και αισθανονται περιεργα.

τωρα δε θελω εγω, οχι οτι δεν εχω ορεξη αλλα εχει μεγαλωσει πολυ η κοιλια και ο μικρος ειναι πολυ ζωηρος οποτε δε μου καθεται καλα.

θα βρειτε παντως τροπους ικανοποιησης ακομα και με τα προκαταρκτικα.

παντως μη φοβασαι τους πονους περιοδου αρκει να μην ειναι εντονοι και συνοδευονται απο αιματακι ή καφετια.

Μπα ουτε κλειτοριδικα μας αφηνει γιατι φοβαται τις συσπασεις απο τον οργασμο.μονο και μονο επειδη ειναι αρχη και η πρωτη εγκυμοσυνη,φανταζομαι θα μας το επιτρεψει μετα το 1ο τριμηνο.Το νινακι ναναι καλα,αυτο ειναι το σημαντικοτερο!Παντως εχεις δικιο για τους αντρες,ετσι γινεται κ πραγματικα μου φαινεται απιστευτο πως γινονται αμεσως τοσο συνετα αγορακια!!!:lol::lol:

μεχρι στιγμης ολα καλα,δεν εχω υγρα κ επειδη ειμαι φρονιμη δεν εχω και πονακια.δε με νοιαζει ναχω πονακια,αμα το θελει το ''νινι'',αλλα ειναι που ψαρωνω απο την αγνοια μου.:rolleyes::rolleyes:

Ωστε ζωηρουλης ο μπεμπης!!!:-P:razz: Ναναι καλα,να κανει τις ''βολτες'' του!! Φανταζομαι εγω θα το συνειδητοποιησω οταν αρχισει να κουνιεται,εχουμε καιρο ομως.. Αντε με το καλο ο μπεμπης! Με εναν πονο! Κ υγειεστατος!!!

κανε υπομονη, θα περασει ο καιρος και δε θα το καταλαβεις. ζησε και τα πονακια σου και τα τραβηγματα και την ελλειψη του σεξ και μετα θα τα σκεφτεσαι και θα γελας!

σε ευχαριστω για τις ευχες.

καλη εγκυμοσυνη και με ενα πονο!

OtE5p3.png

Ειμαι στην 8η εβδομαδα και οι πόνοι του εντερου μου και του στομαχιού μου δεν περιγράφονται! Απορώ πως θα τα καταφέρω ως το τέλος...δεδομένου ότι τα τελευταια χρονια επαιρνα Decitel/Ibutin ΚΑΙ Zantac για να την βγαλω καθαρη.....Το στομάχι μου οτι και να φάω με διαλυει...:-(:sad:...help?

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

σε ευχαριστω πολυ!!!! μακαρι να πανε ολα καλα και αν δεν απατωμαι εισαι κεσυ εγκυος??να σου ευχηθω?κ αν ναι ποσο εισαι??

σε ευχαριστώ.διανύω την 25η εβδ.

όσο για το σεξ και εμάς μασ το είχε απαγορέψει.και να σου πώ και την αλήθεια δεν με νοιλαζει κίολας.έχουμε περάσει τόσα πολλά που το μόνο ππου μας νοιάζει είναι να είναι καλά το κοριτσάκι μας.για τα υπόλοιπα έχουμε καιρό!αστο να δείς πώς πάει και αν όλα βαίνουν καλώς θα μπορείται πιο μετά.ήρεμα όμως!

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

κανε υπομονη, θα περασει ο καιρος και δε θα το καταλαβεις. ζησε και τα πονακια σου και τα τραβηγματα και την ελλειψη του σεξ και μετα θα τα σκεφτεσαι και θα γελας!

σε ευχαριστω για τις ευχες.

καλη εγκυμοσυνη και με ενα πονο!

Σιγουρα μπρος στο θαυματακι αυτο τιποτα δεν εχει σημασια!!!!σευχαριστω γλυκια μου!!!

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ.διανύω την 25η εβδ.

όσο για το σεξ και εμάς μασ το είχε απαγορέψει.και να σου πώ και την αλήθεια δεν με νοιλαζει κίολας.έχουμε περάσει τόσα πολλά που το μόνο ππου μας νοιάζει είναι να είναι καλά το κοριτσάκι μας.για τα υπόλοιπα έχουμε καιρό!αστο να δείς πώς πάει και αν όλα βαίνουν καλώς θα μπορείται πιο μετά.ήρεμα όμως!

οοοο δηλαδη εσυ το αισθανεσαι να κουνιεται πια!!! πω πω φοβερο θα ειναι!!:-P:-P:-P

φυσικα και ειμαι σε θεση να εκτιμισω το θαυματακι και δεν εχω προβλημα ουτε να στερηθω το σεξ ,ουτε να ανεχομαι τα πονακια ,ουτε το πρισμενο στηθος! ηθελα ομως να δω αν σας το λενε και σας!!

μπεμπουλα εεεεε!!!!! τελεια!!! ο αντρας μου τρελενεται για τα κοριτσακια , αλλα εννοειται οτι αυτο που μας νοιαζει πραγματικα ειναι να ειναι καλα!

με το καλο η μπεμπουλα να γεμισει το σπιτακι σας κ να ειστε παντα αγαπημενο και δεμενο ζευγαρι!!!!!!

Ειμαι στην 8η εβδομαδα και οι πόνοι του εντερου μου και του στομαχιού μου δεν περιγράφονται! Απορώ πως θα τα καταφέρω ως το τέλος...δεδομένου ότι τα τελευταια χρονια επαιρνα Decitel/Ibutin ΚΑΙ Zantac για να την βγαλω καθαρη.....Το στομάχι μου οτι και να φάω με διαλυει...:-(:sad:...help?

καταρχας συγχαρητηρια!

τωρα οσον αφορα το στομαχι θα σε στεναχωρησω, εγω του ειχα ζητησει να παιρνω εστω σιμεκο οταν ηταν χαλια αλλα δε με αφησε τουλαχιστον για το 1ο τριμηνο.

παρε το γιατρο σου και πες του το γιατι υπαρχουν καποια φαρμακα που επιτρεπονται απλα το 1ο τριμηνο ειναι πολυ ιδιαιτερο.

καλη υπομονη!

OtE5p3.png

κοριτσια βοήθεια!!!!!!!!!!μολις πηρα τα αποτελεσματα και η χοριακη ειναι 239,60 δεν είναι πολύ χαμηλή..Τελευταία περίοδο είχα 09/02 όποια ξέρει ας μου απαντήσει....

κοριτσια βοήθεια!!!!!!!!!!μολις πηρα τα αποτελεσματα και η χοριακη ειναι 239,60 δεν είναι πολύ χαμηλή..Τελευταία περίοδο είχα 09/02 όποια ξέρει ας μου απαντήσει....

καλησπερα!

η τιμη και με βαση τον παρακατω πινακα

http://www.123baby.me/hCG.html

ειναι χαμηλη μεν αλλα μπορει να εχεις καθυστερημενη συλληψη. στο γυναικολογο πηγες? ειναι η 1η χοριακη σου?

OtE5p3.png

καλησπερα!

η τιμη και με βαση τον παρακατω πινακα

http://www.123baby.me/hCG.html

ειναι χαμηλη μεν αλλα μπορει να εχεις καθυστερημενη συλληψη. στο γυναικολογο πηγες? ειναι η 1η χοριακη σου?

Είναι η πρώτη χοριακή μου ο γιατρός που μίλησα πριν λίγο μου είπε ότι είναι πολύ καλά και να μην ανησυχώ και την Δευτέρα να κάνω άλλη μία για ναδούμε τις μονάδες..Σ'ευχαριστώ πολύ γιατην βοήθεια!!Φιλάκια

Διαφημίσεις

οοοο δηλαδη εσυ το αισθανεσαι να κουνιεται πια!!! πω πω φοβερο θα ειναι!!:-P:-P:-P

φυσικα και ειμαι σε θεση να εκτιμισω το θαυματακι και δεν εχω προβλημα ουτε να στερηθω το σεξ ,ουτε να ανεχομαι τα πονακια ,ουτε το πρισμενο στηθος! ηθελα ομως να δω αν σας το λενε και σας!!

μπεμπουλα εεεεε!!!!! τελεια!!! ο αντρας μου τρελενεται για τα κοριτσακια , αλλα εννοειται οτι αυτο που μας νοιαζει πραγματικα ειναι να ειναι καλα!

με το καλο η μπεμπουλα να γεμισει το σπιτακι σας κ να ειστε παντα αγαπημενο και δεμενο ζευγαρι!!!!!!

σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και πραγματικα σου εύχομαι μια καλή και εύκολη εγκυμοσύνη μέχρι τέλους.

ναι την νιώθω να κινείται και είναι ωραία.με καθησυχάζει!όσο για το σεξ το 2ο τρίμηνο είναι γενικά πιο καλό.θα δείς και εσύ πως πάει και πώς νιώθεις και πράττεις ανάλογα.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Είναι η πρώτη χοριακή μου ο γιατρός που μίλησα πριν λίγο μου είπε ότι είναι πολύ καλά και να μην ανησυχώ και την Δευτέρα να κάνω άλλη μία για ναδούμε τις μονάδες..Σ'ευχαριστώ πολύ γιατην βοήθεια!!Φιλάκια

οποτε μπορει να ειναι ετσι οπως σου λεω.

οτι πει ο γιατρος σου να ακους, εμεις εδω απλα λεμε τη γνωμη μας.

περιμενω νεα σου τη Δευτερα με τη νεα χοριακη.

καλη επιτυχια!!!

OtE5p3.png

σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και πραγματικα σου εύχομαι μια καλή και εύκολη εγκυμοσύνη μέχρι τέλους.

ναι την νιώθω να κινείται και είναι ωραία.με καθησυχάζει!όσο για το σεξ το 2ο τρίμηνο είναι γενικά πιο καλό.θα δείς και εσύ πως πάει και πώς νιώθεις και πράττεις ανάλογα.

Σευχαριστω καλη μου!μακαρι να πανε ολα καλα γιατι στο κατω κατω υποτιθεται οτι ειναι ενα θαυμα αυτο που ζουμε κ αρα ειναι πολυ αδικο να μπαινουν αγκαθακια... Φιλια κ καλες ''βολτουλες'' στην μπεμπουλα'':-P:-P

• 2 months later...

πριν ενα μηνα ενιωθα καποια τσιμπηματακια στην κοιλια χαμηλα

νομιζα οτι ηταν γιατι περιμενα την περιοδο

ομως αυτα συνεχιστικαν και μετα την τελευτεα περιοδο στις 17-5 ( η περιοδος κρατησε μονο 4 μερες με καφε υγρα και ελαχιστο αιμα την δευτερη μερα της περιοδου) οποτε μετα απο μια βδομαδα πηγα στον γυναικολογο που διαπιστωσε πως εχει βγει το σπιραλ απο τη θεση του και μου το αφαιρεσε

τα τσιμπηματακια ομως συνεχιζονται υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης η φλεγμονης????ποτε να ξαναπαω στον γιατρο μου???

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

• 2 χρόνια μετά...

Ειναι κανεις εδω?

Μπηκα σημερα στην 6η εβδομαδα με μια χοριακη που τριπλασιαστηκε σε δυο μερες.

Ολη μερα σημερα εχω ενα τραβηγμα δεξια χαμηλα,ακριβως εκει πιυ ποναω στην ωορρηξια. Ο πονος μου φαινεται οτι πιανει κ το ποδι ψηλα εκει που ενωνεται με λεκανη.

Ειναι φυσικογικος?

Με το ιντερνετ τωρα μαθαινεις ενα σωρο κ διαβας οτι ετσι ξεκιναει η εξωμητριος κ τα εχω παιξει!

Ειναι κανεις εδω?

Μπηκα σημερα στην 6η εβδομαδα με μια χοριακη που τριπλασιαστηκε σε δυο μερες.

Ολη μερα σημερα εχω ενα τραβηγμα δεξια χαμηλα,ακριβως εκει πιυ ποναω στην ωορρηξια. Ο πονος μου φαινεται οτι πιανει κ το ποδι ψηλα εκει που ενωνεται με λεκανη.

Ειναι φυσικογικος?

Με το ιντερνετ τωρα μαθαινεις ενα σωρο κ διαβας οτι ετσι ξεκιναει η εξωμητριος κ τα εχω παιξει!

Ηρεμησεεεεεεε...τιποτα δεν θα παθεις...ολα αυτα που νιωθεις ειναι φυσιολογικα, τα ειχα και εγω και πολλες αλλες γυναικες...

Μεγαλωνει η μητρα σου πλεον και κανει συσπασουλες πολυ πολυ ψηλες....εισαι στην αρχη της κυησης και αυτα θα τα εχεις......!!!!!!!!

Με το καλο σου ευχομαι και ασε το διαδικτυο κατα μερος!!!!!!! Μονο κακο κανει...........τελικα!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

• 5 months later...

κοριτσια καλημερα! ειμαι γυρω στις 4,5 εβδομαδες εγκυος! εχω στο παρελθον αλλες 2 εγκυμοσυνες ,αλλα δυστιχως παλλινδρομισαν τα εμβρυα.καταλαβαινεται λοιπον την λαχταρα μου και την αγωνια μου!! βρε κοριτσια σημερα το πρωι-πρωι( γιατι εχω και αύπνιες) ενιωσα σαν να με κοβει η κοιλια μου,οπως οταν θελουμε να παμε τουαλετα.ειναι φυσιολογικο; για υπερυχο θα παω την αλλη πεμπτη.

κοριτσια καλημερα! ειμαι γυρω στις 4,5 εβδομαδες εγκυος! εχω στο παρελθον αλλες 2 εγκυμοσυνες ,αλλα δυστιχως παλλινδρομισαν τα εμβρυα.καταλαβαινεται λοιπον την λαχταρα μου και την αγωνια μου!! βρε κοριτσια σημερα το πρωι-πρωι( γιατι εχω και αύπνιες) ενιωσα σαν να με κοβει η κοιλια μου,οπως οταν θελουμε να παμε τουαλετα.ειναι φυσιολογικο; για υπερυχο θα παω την αλλη πεμπτη.

βουλα μου μηπως εχεις κρυωσει; στο λεω γιατι κ μενα το κρυο στη κοιλια με χτυπαει. ηταν μονο μια στιγμη; δε νομιζω να ναι τιποτα που να σχετιζεται με την εγκυμοσυνη, μηπως ειναι απ το εντερο; με το καλο το μωρο!

βουλα μου μηπως εχεις κρυωσει; στο λεω γιατι κ μενα το κρυο στη κοιλια με χτυπαει. ηταν μονο μια στιγμη; δε νομιζω να ναι τιποτα που να σχετιζεται με την εγκυμοσυνη, μηπως ειναι απ το εντερο; με το καλο το μωρο!

αν εχω κρυωσει λεει........ εδω και μια βδομαδα ταλαιπωρουμε. ευτιχως τωρα δεν εχω πυρετο.αλλα τρομερο βηχα!!! πινω sinegod και απο εχτες ξεκινησα aerolin!κατοπιν εντολης ,παθολογου και γυναικολογου! ποτε στη ζωη μου δεν χρειαστηκα aerolin,τωρα που ειμαι εγκυος βρεθηκε να το παρω.

αν εχω κρυωσει λεει........ εδω και μια βδομαδα ταλαιπωρουμε. ευτιχως τωρα δεν εχω πυρετο.αλλα τρομερο βηχα!!! πινω sinegod και απο εχτες ξεκινησα aerolin!κατοπιν εντολης ,παθολογου και γυναικολογου! ποτε στη ζωη μου δεν χρειαστηκα aerolin,τωρα που ειμαι εγκυος βρεθηκε να το παρω.

ε λογικο τοτε! αν δεν εχει ξανασυμβει , μη σε ανησυχει! ποτε πας γιατρο;

αντε μακαρι να ξεμπερδεψεις γρηγορα με τα φαρμακα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...