Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι Ελληνες ταξιτζήδες!!

Recommended Posts

διαβαζοντας το ποστ σου gioli σκεφτηκα και τις ληστειες και τους κινδυνους που αντιμετωπιζουν καθημερινα.δεν ειναι το ποιο ευκολο επαγκελμα αλλα αυτο δεν τους δινει το δικαιωμα να κανουν οολα αυτα που εχουν πει οι κοπελες και ποσα αλλα που δεν εχουμε ακουσει.οταν ημουν πιτσιρικα και βγαιναμε με τις φιλεναδες το βραδυ ολες περναμε αριθμο και ονομα απο τον ταξιτζη και μπροστα του για να ξερει οτι εχουμε τα στοιχεια του,τωρα το θυμηθικα...17στα 18 χρονια παντρεμενη δεν εχω ανεβει ξημερωματα σε ταξι πια...αχαχουχα!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 187
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτουλάκι @

οτι λεμε μην το περνεις προσωπικα δεν το λεμε για την οικογενεια σου!

Αλίμονο!

Αλλα ολοι κουραζομαστε στις δουλειες μας αλλα δεν διαλεγουμε ποιον θα εξυπηρετησουμε!!!

πχ στον εμπορικο τομεα αν καποια πωλητρια δεν ανταποκριθει σωστα μια δυο θα παει σπιτι της..στους ταξιτζηδες αυτο δεν υπαρχει θα συμπεριφερθουν οπως τους ερθει κι εμεις και θα πληρωσουμε και θα πουμε ευχαριστω!!!

και παλι θα παρακαλεσουμε οταν ερθει η ωρα...γιατι?? και παλι θα γινουν τα ιδια και τα ιδια!

Και περαν αυτου δεν δημιουργουν προβληματα μονο σε οσους μπαινουν μεσα αλλα και σε οσους κινουνται κυριως πισω απο αυτους και πλαι τους.

Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα πολυ λιγες που ειναι τοσο λιγες μετρημενες στα δαχτυλα...

Δουλευουν με δικος τους κανονες σε ολα!

Η που θα διαλεγουν τον πελάτη ή που απο τέρμα αριστερα θα καρφωθούν τέρμα δεξια με πλακωμένο φρένο για να τον πάρουν!!

Εεεεεε !! συγνώμη ειναι λογική αυτή? δουλευω οπως ,θελω οταν θελω, αμα θελω και με οποιον θέλω!!

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Γιωτουλάκι @

οτι λεμε μην το περνεις προσωπικα δεν το λεμε για την οικογενεια σου!

Αλίμονο!

όχι κοριτσάκι μου δεν το παίρνω προσωπικά , προς Θεού!!!

δηλαδη???

αν ενοεις τα ..ακι ...ουλης κλπ ναι το εχω αυτο μαλλον λογο μωρου ολα εγινα μικρα στα ματια μου χεχεχεχεχεχε!!

Διαφημίσεις

des @

μου θυμησες και κατι ακομα...

οταν η αδερφη μου ηταν στην Πατρα φοιτητρια πήγα να τη δω με κτελ!!

Εμενε τεσσερα στενα πισω απο το κτελ αλλα οταν πηγα ειχα δυο βαλιτσες γιατι ειχα και δικα της πραγματα (τα γνωστα ταπερακια της μαμας για να φαει το παιδι κλπ) και πηρα ταξι.....λοιπον με εκανε γυρω γυρω γυρω γυρω ξανα και ξανα και στο τελος πληρωσα 17 ευρω για μια τοση δα διαδρομη....αλλα εξυπνος ο τυπος με το που μπηκα μου λεει "εχετε ξαναρθει " ΟΧΙ απανταω το χαπατο και να ... το πληρωσα χρυσαφι

η αδερφη μου ακομα το λεει οπου βρεθει το μπαζο και γελαει !!!

διαβαζοντας το ποστ σου gioli σκεφτηκα και τις ληστειες και τους κινδυνους που αντιμετωπιζουν καθημερινα.δεν ειναι το ποιο ευκολο επαγκελμα αλλα αυτο δεν τους δινει το δικαιωμα να κανουν οολα αυτα που εχουν πει οι κοπελες και ποσα αλλα που δεν εχουμε ακουσει.οταν ημουν πιτσιρικα και βγαιναμε με τις φιλεναδες το βραδυ ολες περναμε αριθμο και ονομα απο τον ταξιτζη και μπροστα του για να ξερει οτι εχουμε τα στοιχεια του,τωρα το θυμηθικα...17στα 18 χρονια παντρεμενη δεν εχω ανεβει ξημερωματα σε ταξι πια...αχαχουχα!
Εγώ προσωπικά πάντα χρησιμοποιώ ταξί, πολλές φορές και σε περιπτώσεις που υπάρχει λεωφορείο. Συχαίνομαι τα λεωφορεία. Εχω πετύχει και εγω κάφρους ταξιντζήδες αλλά έχω πετύχει και καλούς. Εχω ξεχάσει το πορτοφόλι μου και οταν του είπα να του δώσω τη διευθυνσή μου να πεσάσει να πληρωθεί μου χαμογέλασε ευγενικά και μου είπε κέρασμα, σε όλους μπορεί να συμβεί. Κάποτε σε εγκυμοσύνη ήθελα να πάω για εξέταση και μπήκε σε λεφοριογραμμή για να με πάει γρήγορα, και σε άλλη φάση όταν είδε μια αγενέστατη να πάει να μου φάει τη σειρά δεν τη πήρε και έβαλε εμένα στο ταξί.Απλά οταν σταματώ ταξί με σηκωμένη σημαία μπαίνω και λέω τη διαδρομή μου. Αν μου πει κανα κουλό απαντώ ποιό είναι το πλησιέρτερο τμήμα για να λύσουμε τη διαφορά μας. Βλέπω μετα λύπης οτι κάθε φορά πιάνουμε έναν κλάδο και λέμε οτι έτσι είναι οι περισσότεροι, δάσκαλοι, γιατροί, δικηγόροι, εστιάτορες, υδραυλικους και δε συμαζεύεται.

Μην το πεις αυτό στον άντρα σου! :lol::lol:

σεμνααααααααααα!! σε παρακαλω!

Διαφημίσεις

[quote=citron;1685099

Εχω και αλλες τετοιες ιστοριες αλλα τι να πρωτο γράψω για αυτους τους "ανθρωπους"?

γι'αυτους τους "ανθρωπους"??????δηλαδη???

δεν λεω οτι αυτο που σου εκανε ειναι σωστο αλλα μην του βαζεται ολους στο ιδιο καλαθι

εχω και εγω να σου πω ιστοριες για "ανθρωπους"πωλητριες,εφοριακους,τραπεζικου,ταμειες κλπ.

στην αθηνα υπαρχουν 10.000ταχι ειναι δυνατον να ειναι ολοι σωστοι??????????εδω σε μια τραπεζα δουλεουν 20 ατομα και απο αυτα θα βρεις σιγουρα 4 που ειναι γαιδουρια και εσεις μιλατε για 10.000 αδειεςΧ2 ατομα=20.000 ατομα?????????????????????????????

παντου υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες.μου εχουν τυχει ταξιτζηδες -χαλια, αλλα και ταξιτζηδες σωστοι επαγγελματιες.

children=world:D

happy children=better world:wink:

γι'αυτους τους "ανθρωπους"??????δηλαδη???

δεν λεω οτι αυτο που σου εκανε ειναι σωστο αλλα μην του βαζεται ολους στο ιδιο καλαθι

εχω και εγω να σου πω ιστοριες για "ανθρωπους"πωλητριες,εφοριακους,τραπεζικου,ταμειες κλπ.

στην αθηνα υπαρχουν 10.000ταχι ειναι δυνατον να ειναι ολοι σωστοι??????????εδω σε μια τραπεζα δουλεουν 20 ατομα και απο αυτα θα βρεις σιγουρα 4 που ειναι γαιδουρια και εσεις μιλατε για 10.000 αδειεςΧ2 ατομα=20.000 ατομα?????????????????????????????

Το "ανθρωπους" αναφεροταν σε όλους αυτους που κάνουν αυτα τα πραγματα και οχι για ολους τους 20.000 οδηγους ταξι.

Και θα συμφωνησω μαζι σου οτι υπαρχουν απειρες ιστοριες κακων επαγγελματιων αλλα αλλου ειναι περισσοτεροι και αλλου λιγοτεροι. Οι οδηγοι ταξι δυστυχως πέφτουν στην κατηγορια των περισσοτερων.

Όταν ήμουν έγκυος μέσα στο νταλάκι κατακαλοκαιρο δεν με έπαιρνε κανείς. Μόλις μου έιχαν πάρει πολυ αιμα για εξετάσεις και ενιωθα οτι θα πέσω κάτω.

Με τα πολλά μπαίνω σε ένα ταξι, όπου έιχε ο οδηγός κλειστά τα πίσω παράθυρα και μέσα πρεπει να ειχε 50 βαθμους. Του ζητάω ευγενικα να τ'ανοιξει και μου απανταει οτι δεν ανοιγουν. Ένα δευτερόλεπτο μετα αναβει τσιγάρο. Του ζητάω πάλι ευγενικά εαν γίνετε να το σβήσει γιατι εχει κλειστα και τα παράθυρα και ειμαι εγκυος. Η απαντησή του :

- Εαν δεν γουστάρεις να κατεβείς. Το τσιγάρω δεν το σβήνω. :mad:

Του λέω οτι θα επρεπε να ντρεπεται και ας με κατεβάσει. Και οντως σταματαει στην μεση της λεωφόρου που δεν σταματανε ευκολα ταξι, με βρίζει και μου λέει κατεβα! Εγω φοβηθηκα, ήμουν και στα προθυρα να πέσω κάτω οποτε κατεβαινω. Ακομα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν κρατησα τον αριθμο του στο σοκ μου και να τον καταγγειλω χοντρα.

Εχω και αλλες τετοιες ιστοριες αλλα τι να πρωτο γράψω για αυτους τους "ανθρωπους"?

Το "ανθρωπους" αναφεροταν σε όλους αυτους που κάνουν αυτα τα πραγματα και οχι για ολους τους 20.000 οδηγους ταξι.

Και θα συμφωνησω μαζι σου οτι υπαρχουν απειρες ιστοριες κακων επαγγελματιων αλλα αλλου ειναι περισσοτεροι και αλλου λιγοτεροι. Οι οδηγοι ταξι δυστυχως πέφτουν στην κατηγορια των περισσοτερων.

στην αθηνα ειναι παρα πολλοι σαν αριθμος και τα πραγματα εχω ακουσει και εγω απο δικα μου ατομα ειναι πολυ χειροτερα,εδω σε εμας δεν ειναι ετσι,θα βρεις και εδω καποιους αλλα οχι με τετοια περιστατικα και οχι σε τετοια συχνοτητα.....

Διαφημίσεις

κι εμενα μου το ειχαν κανει αυτο με το τσιγαρο στην εγκυμοσυνη..τελικα το εσβησε αφου του ειπα πως αν δεν το σβησει θα κανω το πισω καθισα καινουριο(στην εγκυμοσυνη το τσιγαρο μου προκαλουσε εμετο) και το "απειλησε" ο αντρας μου πως αν μας κατεβασει με εγκυο γυναικα μεσα θα τον καταγγειλει..ειναι παρανομο να διαλεγουν την πελατεια τους..

Οτι και να περνάνε στο τιμόνι δεν έχουν κανενα διακιωμα να κλεβουν χρηματα πειράζοντας τα ταξιμετρα ( και μετα να βριζουν χυδαια ηλικιωμλενες γυναικες - το εχω ζησει και αυτο ), να εχουν βρωμικα αυτοκινητα και να καπνιζουν οταν απαγορευεται ( και δεν ειναι δικαιολογια το ολη μερα στο τιμονι - αλλοι που εργαζονται σε χωρους που απαγορευεται το καπνισμα τοτε γιατι το τηρουν?) και να μην σέβονται το πελατη και την δουλειά τους. Υπάρχουν κανόνες στα επαγγέλματα, τους τηρόυμε και δεν μπορουν να υπάρχουν εξαιρέσεις. Τελεία. Δεν μπορεις να κάνεις αυτη την δουλεια, κάνε κατι άλλο.

Συμφωνω απολυτως ομως!!!!!

Πριν καμια 10αρια χρονια, εχω παρει ταξι, 11 το βραδυ, σε μια διαδρομη που την εκανα σχεδον καθε μερα. Το ταξιμετρο εγραφε παντα 800 δραχμες.

Περιπου στα μεσα της διαδρομης το κοιταω και βλεπω 1500!!!

Πώς εγινε αυτο?

Εκανα οτι κοιταγα εξω και εβλεπα απο το κλειστο παραθυρο ενα κουμπακι που το παταγε και το ταξιμετρο ετρεχε σαν τρελο!!!!!!

Τελικα, του λεω, θα παμε απο αλλου και τον εβγαλα στο τμημα.

Εκεινος βεβαια με το που κατεβηκα, εγινε καπνος!

Δεν ειχα κρατησει τα στοιχεια του, αλλα μετα απο 2 μερες ακουσα στις ειδησεις οτι τον πιασανε!!!!!

αυτο δεν ισχυει.

Κοιτα, αυτο μου το εχει πει ταξιτζης.

Δεν το εχω ψαξει για να πω την αληθεια μου, αλλα μου ακουγεται λογικο.

Μια φορα ειναι η σημαια.

Συμφωνω απολυτως ομως!!!!!

Πριν καμια 10αρια χρονια, εχω παρει ταξι, 11 το βραδυ, σε μια διαδρομη που την εκανα σχεδον καθε μερα. Το ταξιμετρο εγραφε παντα 800 δραχμες.

Περιπου στα μεσα της διαδρομης το κοιταω και βλεπω 1500!!!

Πώς εγινε αυτο?

Εκανα οτι κοιταγα εξω και εβλεπα απο το κλειστο παραθυρο ενα κουμπακι που το παταγε και το ταξιμετρο ετρεχε σαν τρελο!!!!!!

Τελικα, του λεω, θα παμε απο αλλου και τον εβγαλα στο τμημα.

Εκεινος βεβαια με το που κατεβηκα, εγινε καπνος!

Δεν ειχα κρατησει τα στοιχεια του, αλλα μετα απο 2 μερες ακουσα στις ειδησεις οτι τον πιασανε!!!!!

ο αντρας μου ειναι μηχανικος...

και μου το ειπε κι εκεινος ...ολα πειραζονται μου λεει..

και το ταξιμετρο και η ζυγαρια και το κοντερ!!!

ολα...γιατι στην Ελλαδα αν δεν κλεψεις δεν επιβιωνεις!

Και τελος παντων την κλεψια πες καπως να τη φαω (στο ταξιμετρο παντα)το θεωρεις και καπως δεδομενο μη σου πω σε αυτη τη χωρα...αλλα μη βριζεις κιολας ρε φιλε...

και κερατας και δαρμενος!

www.taxi-agency.com/.../index.php?...

Ετσι, να μαθαινουμε καποια πραγματα.

Για να μην με κακολογησετε, εχει και τις υποχρεωσεις των επιβατων!

(ελπιζω να το εβαλα σωστα το λινκ)

Κοριτσια καλημερα.Ειμαι ενας ανθρωπος που λογω δουλειας και λογω χρονου περνω σχεδον καθημερινα ταξι.Οντως ολα αυτα που λετε συμβαινουν.Και ταξιμετρα εχω δει πειραγμενα και τσακωθηκα ,και με εχουν διαλεξει,και κυκλους με εχουν κανει και με εχουν κατεβασει 2 γωνιες πιο περα και παρατηρηση για το μωρο κλπκλπ.

Θελω να πω ομως οτι υπαρχει και ενας μςγαλος αριθμος πολυ αξιολογων ανθρωπων που κανουν αθτοι τη δουλεια και δυστηχως τα ακουνε μαζι με τους αλλους τους αλητες.

Υπαρχουν πχ καλοι και κακοι υδραυλικοι αλλα εχεις δικαιωμα επιλογης.Αν καποιος ειμαι μ... δεν τον ξαναφωναζειςΣτο ταξι δυστηχως σηκωνεις το χερακι και οτι σου τυχει

Ηρεμια χρειαζεται και εννοειται να ξερουμε ολοι τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις μας.

Καθε φορα που μου τυχαινει κατι κουλο στην αρχη προσπαθω με ευγενεια ..συνηθως ολα παν καλα.Εναν ομως τον πηγα μια φορα σχεδον στο τμημα.

Οφειλω να ομολογησω οτι τις πιο πολλες φορες οι ανθρωποι ειναι εξυπηρετικοτατοι και συνεργασιμοι

Αχ, μεγάλο θεμα οι ταξιτζήδες. Ειχα μια φορα ένα φιλο, ταξιτζή, παντως, που διαμαρτυροταν καθε φορα που τον βλεπαμε για κακη συμπεριφορα απο πελατες! Υπάρχει και η άλλη πλευρα.

στην αθηνα ειναι παρα πολλοι σαν αριθμος και τα πραγματα εχω ακουσει και εγω απο δικα μου ατομα ειναι πολυ χειροτερα,εδω σε εμας δεν ειναι ετσι,θα βρεις και εδω καποιους αλλα οχι με τετοια περιστατικα και οχι σε τετοια συχνοτητα.....

Για Θεσ/νικη μιλας;;;; Εμενα 2 φορες με εχει γελασει ταξιτζης, τη δευτερη και πιο χοντρη εκει. Βγαινω απο τον παλιο σταθμο τρενου που ηταν κοντα στο κεντρο, του λεω το ξενοδοχειο μου, που ηξερα οτι ειναι 5 λεπτα με τα ποδια, απλα ημουν κουρασμενη. Βαζει δευτερο ατομο-για Σταυρουπολη!!!!! Και ξεκινα να παει εκει πρωταααααα! Του λεω "καλε εδω διπλα ειναι". Με παει-αμιλητος παιδια, δεν απαντησε. Μετα, με το που φτανουμε, μου λεει θελω 10 ευρω παραπανω, για την αποσκευη. Επροκειτο για σακιδιο πλατης, που ειχα βαλει στα ποδια μου!!!!!!!!! Οταν αρνηθηκα, με ΕΒΡΙΣΕ ΦΡΙΧΤΑ, φωναζε στο δρομο οτι ειμαι ΚΛΕΦΤΡΑ, και τί θελετε παλιοαθηναιοι στην πολη μας.:twisted: Πραγματικα δεν ξαναπηρα ταξι στη Θεσ/νικη μετα απο αυτο.

Ολα τα επαγγελματα εχουν και τους κακους επαγγελματιες και ειναι "ανοητο"να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι!

Αλλα μιας και θιγεται το θεμα για τους ταξιτζηδες,λυπαμαι πολυ που πληττονται απο ανεργια(οπως χιλιαδες κοσμος)αλλα βαζουν ενα λιθαρακι και οι ιδιοι στη κριση που περνουν!!!

Ειναι δυνατον να απορριπτουν πελατες????Ειναι δυνατον να λενε στους πελατες και ειδικα στις γυναικες τα χιλια δυο οσα???

Ειναι παρανομο ενω ειναι "Ελευθερος" να μην σε παρει!

Και για να μπουν ορισμενοι στη θεση τους,ας αρχισουμε να παιρνουμε και μεις λιγο τη κατασταΣΗ στα χερια μας!Ας μην σιωπουμε και να κινουμαστε στους φορεις που πρεπει!

Και μην νομισει κανενας οτι μιλαω εκ του ασφαλους....Ο θειος μου ειναι ταξιτζης!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Κοιτα, αυτο μου το εχει πει ταξιτζης.

Δεν το εχω ψαξει για να πω την αληθεια μου, αλλα μου ακουγεται λογικο.

Μια φορα ειναι η σημαια.

λογικο πως φαινεται?αφου αλλη "κουρσα"εσυ αλλη ο αλλος πελατης που δεν εχει καμια σχεση με εσενα.

εκει που θα πληρωσεις μια φορα την σημαια ειναι αν παρεις ταξι με καποιο ακομα ατομο και ο ενα κατεβει πιο μπροστα,μια φορα θα πληρωσεται τα κομιστρα.

Κοριτσια κι εγω εχω πεσει σε κακο επαγγελματια και μαλιστα δυο φορες..

Την πρωτη στη Θεσσαλονικη, πηρα ταξι απο τα κτελ και ζητησα να με παει Ηλιουπολη οπου μενει η θεια μου. Στη διαδρομη με ρωτησε απο που ερχομαι και μολις του ειπα απο Αθηνα, εκανε δεξια και ηρεμος (χωρις φωνες/βρισιες κτλπ.) μου ζητησε να κατεβω απο το οχημα... Κατεβηκε κι εκεινος, μου εδωσε τη βαλιτσα απο το πορτ παγκαζ και ξαναμπηκε μεσα οπου και εφυγε. Ουτε καν λεφτα δεν καταδεχτηκε να μου παρει..... Εμεινα στη μεση του πουθενα, σε μια αγνωστη πολη για εμενα, να κλαιω και να σκεφτομαι πως να μιλησω στον επομενο ταξιτζη για να μην με κατεβασει κι εκεινος.. Τελικα με μαζεψε ενας φιλος της θειας μου μετα απο πολλη ωρα μιας και δεν μπορουσα να τους δωσω να καταλαβουν που με ειχε αφησει ο ταξιτζης..

Το δευτερο περιστατικο εγινε στην Αθηνα.. Πηρα ταξι ανημερα των Χριστουγεννων κατω απο το σπιτι που μεναμε τοτε (στον Νεο Κοσμο) για να παω στο σπιτι της μαμας μου (Αγιο Δημητριο). Μολις φτασαμε ο ταξιτζης μου ζητησε 20 ευρω "λογω της ημερας"... Του ζητησα αποδειξη και στην παραλαβη εγραψε Αργυρουπολη ενω με ειχε παραλαβει απο Νεο Κοσμο.. Οταν τον ρωτησα γιατι, ειπε πως εκεινος απο εκει ερχοταν οταν με βρηκε στο Νεο Κοσμο.. :rolleyes: Τον ρωτησα κι εγω αν ερχοταν απο Μεσογεια ποσο θα με χρεωνε και η απαντηση ηταν 'ωχου, δωσε 10 ευρω και κατεβα.." Τα εδωσα κι εγω αφου ηταν Χριστουγεννα και κατεβηκα..

Αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο, εχω πετυχει σε πολυ δυσκολη φαση μου ταξιτζη, ο οποιος με πηρε απο Παγκρατι, με πηγε Αγιο Δημητριο και δεν μου πηρε μια..

Ειναι αναλογως το που θα πεσεις.. Οπως υπαρχουν κακοι γιατροι/νοσηλευτες/αστυνομικοι/δημοσιοι υπαλληλοι, ετσι υπαρχουν και κακοι ταξιτζηδες..Υπαρχουν ομως και αξιολογοι ανθρωποι που βγαινουν να βγαλουν τα προς το ζην και καθονται ολη μερα πανω στο τιμονι αλλα σεβονται τον πελατη.. Σε αυτους πραγματικα βγαζω το καπελο!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...