Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι Ελληνες ταξιτζήδες!!

Recommended Posts

έχετε μπερδέψει τους ταξιτζήδες με τους σωφέρ!!!

Μάλλον!!! Μάθετε πρώτα κάτω από ποιες συνθήκες δουλεύουν και μετά

κοροϊδέψτε τους...δεν μιλάω φυσικά για τα στραβά που κάνουν ορισμένοι κακοί επαγγελματίες και δίκιο έχει ο πελάτης και γκρινιάζει αλλά για τα υπολοιπα είναι απαράδεκτο να τους σχολιάζετε έτσι!!!

ενταξει ειπαμε περνανε κ κεινοι δυσκολα αλλα αμα σε βλεπει με την κοιλια στο στομα κ κατεβαζει κανντηλια γιατι ειναι κοντινη η διαδρομη που πας κ οτι πλερωνει τα γραμματεια κλπ ας αλλαξει δουλεια με συγχωρεις αλλα αυτο δεν ειναι δουλεια για οσους εχουν προβλημα με τα νευρα τους δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας να ακουει χριστο παναγιες κ αλλα τετοια ωραια :evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 187
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό που έγραψα ήταν πολύ συγκεκριμμένο...

εννοείται πως δεν συμμερίζομαι και δεν αποδέχομαι τους κακούς

επαγγελματίες του είδους που κάνουν τέτοια πράγματα.

Μην παρεξηγηθώ και εμένα με έχει κατεβάσει ταξιτζής με την κοιλιά τούρλα και εγώ έχω νευριάσει στεναχωρηθεί κτλ...

εγώ αναφέρθηκα

πριν σε κάτι πολύ συγκεκριμμένο...

*ξαναδιάβασε όσα έγραψα

Γιωτούλα@

μου δεν ξέρω τι συγγενεια έχεις με τους ταξιτζήδες αλλά δεν είναι συμπεριφορα αυτή..

συγνωμη..

ενταξει σιγουρα υπαρχουν και καλοι ανθρωποι αλλα εδω μιλαμε για την πλειονοτητα!! διαλεγουν τον πελατη απ μακρυα!!!! ελεοοος

υγ: το δωματιακι ok θα σου στειλω φωτουλες δε σε ξεχασα!!

dora@

μου το καροτσακι ηταν ενα απλο περιπατου 6 κιλα

δε χρωνεις ποτε φορτιο σε μαμα με καροτσι..

απο πελατη του αντρα μου που ειναι ταξιτζης το συζηταγαμε σημεα το πρωι!!!

εκτος κι αν εχεις κανα καροτσι φορτηγο!

εδω μιλαμε για περιπατου καλοκαιρινο

με αυτη τη λογικη μια γιαγιουλα με το καροτσακι της λαικης και τοσες τσαντες ποσο πρεπει να πληρωσει?????? για το φορτιο μονο!

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Οπως θελεις, αλλα αυτο θα ηταν νεο θεμα, ετσι δεν ειναι?

όχι λίζα μου το θέμα απλά έχει λάθος τίτλος....θα έπρεπε να ήταν κακοί επαγγελματίες δίοτι αυτοί υπάρχουν παντού, σε όλες τις δουλειές...

rQGhp3.png

έχετε μπερδέψει τους ταξιτζήδες με τους σωφέρ!!!

Μάλλον!!! Μάθετε πρώτα κάτω από ποιες συνθήκες δουλεύουν και μετά

κοροϊδέψτε τους...δεν μιλάω φυσικά για τα στραβά που κάνουν ορισμένοι κακοί επαγγελματίες και δίκιο έχει ο πελάτης και γκρινιάζει αλλά για τα υπολοιπα είναι απαράδεκτο να τους σχολιάζετε έτσι!!!

Καταλαβαινω για μερικα σχολια γενικου τυπου, αλλα διαφωνω μαζι σου σχετικα με οσα ποστ αναφερονται σε πραγματικα περιστατικα. Δηλαδη επειδη εργαζεται σε ασχημες συνθηκες, επρεπε να με κλεψει? Αυτο εκανε. Ηθελε 95 ευρω απο το αεροδρομιο στο κεντρο, ενω ειχε γραψει το κοντερ 35! Δηλαδη αν πηγαινες σε σουπερ μαρκετ και η ταμιας για λογαριασμο 35 ευρω σου ζητουσε 95 δεν θα το κατειγγειλες, επειδη "εργαζεται σε δυσκολες συνθηκες"?

Ισως η διαφωνια με μερικες ειναι στο αν οι κακοι επαγγελματιες σε αυτον τον χωρο, ειναι η πλειοψηφια ή η μειοψηφια. Ισως ειμαι ατυχη, αλλα ειναι ζητημα αν εχω πετυχει 2-3 ευγενικους και χρησιμοποιω ταξι μια ζωη.

Διαφημίσεις

και κατι αλλο επειδη εχω ζησει Αυστραλία

οι εκει κανόνες για τις μανες ,τα παιδάκι,και τους ηλικιωμενους ειναι απιστευτα αυστηροι....

ο ταξιτζης εκει συμπεριφερεται σε καθε πελάτη σαν άνθρωπος πρώτα και μετά σαν επαγγελματιας το ιδιο και ο λεωφοριατζής κλπ κλπ

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ επαθα πλάκα οταν πηγα..

και γυρνώντας στο Ελ.Βενιζέλος ήταν οι μόνοι που τσακώνονταν με καθε λογης ΒΛΑΣΤΙΜΙΑ και φυσικα σε τρελα ντεσιμπελ!!

Κατερινούλα μου σου είπα τι σχέση έχω με τους ταξιτζήδες έχω δυο θείους και είχε δουλέψει και ο άντρας μου και μάλιστα όταν διάβαζε για να πάρει την άδεια να δουλέψει ταξί διαβάζαμε παρέα και πίστεψε με ότι και να βάλεις πίσω το χρεώνεσαι και μάλιστα με το κιλό (στο περίπου το υπολογίζουν )έχει δικαίωμα να διαπραγματευτείς για το ποσό της χρέωσης όχι για την χρέωση. Στο καρτελάκι που έχουν μπροστά τα ταξί (ένα κίτρινο) που είναι σε κάθε ταξί κάτω από το ελεύθερο είναι και οι έξτρα χρεώσεις. Όταν μπείτε καμιά φορά στο ταξί διαβάστε το να ξέρετε τι πληρώνετε και γιατί και ανάλογα διαμαρτυρηθείτε...αλλά όσα λέει εκεί είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!!Δεν έχει μικρό ή μεγάλο απαξ και μεταφέρεις φορτίο που μπαίνει στο πορτπαγκάζ χρεώνεσαι!

με δουλεύετε:confused:;;; Ελληνικά τα γράφω...δεν μιλάω για τους κακούς επαγγελματίες αλλά τα σχόλια του τύπου βρωμάνε κτλ

είναι η τρίτη φορά που το διευκρινίζω...άντε να δούμε!

dalia@

Είσαι λιγάκι εκτος θεματος ...τόοοοσο δα μονο!

Αλλα καλη ιδεα ανοιξε αλλου το θεματακι σου!

συγνωμη λιζακι μου συγνωμη μη με δειρεις!!!

Λιζα@

και εγώ στην λίζα έκανα διευκρίνηση ότι δεν μιλάω για κακούς επαγγελματίες!

φιλιά περιμένω φώτος!!!:D

Διαφημίσεις

ρε Γιωτουλακι μου αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται

αυτος ο κλαδος εχει ενα θεμα ,μια αλλεργία,με την ευγενεια...

Εχω πεσει και μια δυο φορες σε ταξιτζηδες αστερια αλλα αυτες οι φορες ΜΙΑ Ή ΔΥΟ!

(Αααααχ δωξασμενο ιχ for ever Κι οποιος λεει το αντιθετο ....θα ερθει η ωρα που θα με θυμηθει)...

Εντος ειμαι, και επι τα αυτα...

Σκεφτηκατε λοιπον οτι μετα απο 20 χρονια που απηυδησα, θεωρω οτι ειναι ΟΛΟΙ οι ταξιτζηδες ΚΑΚΟΙ επαγγελματιες?

Αχ τι καλα που εφυγα απο το Ελλαντα!

γραψε λαθος στην dalia απευθυνόμουν αλλα το διορθωσα ..αν και δεν εχει αδικο κι εκεινη ...παντως ναι να ανοιχτει και ενα θεματακι ανάλογο..

Ελλάς οι επαγγελματίες σου!!!

Ναι συμφωνώ ..αλλά τώρα έχουν μπει νέες γενιές στο επάγγελμα καθώς επίσης και το διάβασμα που κάνουν τώρα πια για να γίνουν ταξιτζήδες και βοηθάει πολυ, αλλά να σου πω κάτι φταίμε κι εμείς δεν διεκδικούμε δεν διαβάζουμε δεν ενημερωνώμαστε...πχ αν κάποιος σε χρεώνει κανονικά οκ αλλά αν δεν τηλεφωνάκι επιτόπου (κινητάκι-όλοι έχουμε) αστυνομία και τελειώσαμε!!! Εμείς φταίμε...και να σου πω και το άλλο περιμένατε σταματάτε τον πρώτο ..το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ήταν αναμένο;;; Αν ναι τι του λέτε που πάτε απο πρίν ανοίγεις απλά την πόρτα και μπουκάρεις και δεν κατεβαίνεις για κανέναν λόγο...αν δεν ήταν αναμμένο το ελεύθερο δεν τον σταματάς καθόλου....φταίμε κι εμείς φταίμε!!

Εντος ειμαι, και επι τα αυτα...

Σκεφτηκατε λοιπον οτι μετα απο 20 χρονια που απηυδησα, θεωρω οτι ειναι ΟΛΟΙ οι ταξιτζηδες ΚΑΚΟΙ επαγγελματιες?

Αχ τι καλα που εφυγα απο το Ελλαντα!

σωστηηηηη!! θα ακολουθήσουν κι αλλοι...

ασε για να πουμε τα ευτραπελα της Ελλαδιτσας πρεπει να ανοιγουμε θεματα δυο μερες...

γεωγραφικα και τοπομορφικα λεει αλλα ο κοσμος της ειναι ..... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Γιωτούλα ..... το διευκρινίζω οσα σταματησαμε ειχαν σημαιακι σηκμενο με το συμπαθειο!!!!

Ναι συμφωνώ ..αλλά τώρα έχουν μπει νέες γενιές στο επάγγελμα καθώς επίσης και το διάβασμα που κάνουν τώρα πια για να γίνουν ταξιτζήδες και βοηθάει πολυ, αλλά να σου πω κάτι φταίμε κι εμείς δεν διεκδικούμε δεν διαβάζουμε δεν ενημερωνώμαστε...πχ αν κάποιος σε χρεώνει κανονικά οκ αλλά αν δεν τηλεφωνάκι επιτόπου (κινητάκι-όλοι έχουμε) αστυνομία και τελειώσαμε!!! Εμείς φταίμε...και να σου πω και το άλλο περιμένατε σταματάτε τον πρώτο ..το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ήταν αναμένο;;; Αν ναι τι του λέτε που πάτε απο πρίν ανοίγεις απλά την πόρτα και μπουκάρεις και δεν κατεβαίνεις για κανέναν λόγο...αν δεν ήταν αναμμένο το ελεύθερο δεν τον σταματάς καθόλου....φταίμε κι εμείς φταίμε!!

Εχω καλεσει αστυνομια Γιωτουλα...και δεν εγινε τιποτα. Ειχε αφησει ο ταξιτζης στο δρομο εμενα, μια ξαδερφη μου που πηγαινε στο νοσοκομειο και τον 9χρονο γιο της....ειχε το ελευθερο, αλλα δεν ηθελε λεει να παει προς τα εκει, δεν θα εβρισκε πελατες. Μα ειμασταν 3!

Σου ζητω συγγνωμη αν εχεις συγγενεις, ισως να ειναι η εξαιρεση, νεο θεμα δεν ανοιγω, ειμαι ως εδω με αυτα που θυμηθηκα.

Βρε παιδιά "το Ελλάντα"από εμάς δεν απαρτίζεται;;;

Τι λέμε τώρα;;; Κατέβηκαν εξωγήινοι και μας κάνουν τη ζωή δύσκολη;;;;

Εσύ και εγώ και ο άλλος που όταν δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας

δυσκολεύουμε τον δίπλα μας....

Εχω καλεσει αστυνομια Γιωτουλα...και δεν εγινε τιποτα. Ειχε αφησει ο ταξιτζης στο δρομο εμενα, μια ξαδερφη μου που πηγαινε στο νοσοκομειο και τον 9χρονο γιο της....ειχε το ελευθερο, αλλα δεν ηθελε λεει να παει προς τα εκει, δεν θα εβρισκε πελατες. Μα ειμασταν 3!

Σου ζητω συγγνωμη αν εχεις συγγενεις, ισως να ειναι η εξαιρεση, νεο θεμα δεν ανοιγω, ειμαι ως εδω με αυτα που θυμηθηκα.

έχεις δίκιο ..να πω ότι δεν έχεις;;;;

απλά αυτό που έλεγα και πριν είναι ότι δεν είναι όλοι έτσι...

άντε φιλιά πολλά είπα :D

(εδώ γύρω θα είμαι):):):)

dalia@

συγνωμη λιζακι μου συγνωμη μη με δειρεις!!!

To θεμα εχει τιτλο "Οι ελληνες ταξιτζηδες" κι οχι "Οι ελληνες ταξιτζηδες ΚΑΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΓΡΑΨΤΕ ΑΛΛΟΥ"

Βρε παιδιά "το Ελλάντα"από εμάς δεν απαρτίζεται;;;

Τι λέμε τώρα;;; Κατέβηκαν εξωγήινοι και μας κάνουν τη ζωή δύσκολη;;;;

Εσύ και εγώ και ο άλλος που όταν δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας

δυσκολεύουμε τον δίπλα μας....

Μετα απο πολλα χρονια σκληρης δουλειας, μου την εφεραν τοσο ασχημα που πηρα τα μπογαλακια μου κι εφυγα. Και να κανεις καλα τη δουλεια σου, καποιος παει να σου τη φερει. Εδω που ειμαι, καμμια σχεση. Αλλα δεν συνεχιζω γιατι ΤΩΡΑ, βγηκαμε εκτος θεματος και θα μας δειρουν!!! - μπα, μας υποσχεθηκαν οτι δεν θα το κανουν :D.

Μακαρι να φτιαξει το θεμα, ας εργαστουν οι ιδιοι οι ταξιτζηδες οι συνδικαλιστες τους δεν ξερω, να εξυπηρετειται ο κοσμος. Αυτο μονο....

Γιωτούλα ..... το διευκρινίζω οσα σταματησαμε ειχαν σημαιακι σηκμενο με το συμπαθειο!!!!

χαχα!!! ααα ρε Κατερινάκι...:? έπρεπε να μπείτε χωρίς να πείτε απο πρίν που πάτε...και μετά να μην κατεβαίνατε με ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!!!

Γιωτούλα, οι συγγενεις σου ειναι εξαιρεση. Οι κακοι εππαγγελματιες που ανεφερες δυστυχως ειναι η πλειοψηφία. Οι σθνθηκες εργασίας που ειναι σιγουρα δύσκολες δεν δικαιολογούν τις ασχημες συμπεριφορές και τον επαγγελματισμό που διέπει τους περισσότερους.

Οτι και να περνάνε στο τιμόνι δεν έχουν κανενα διακιωμα να κλεβουν χρηματα πειράζοντας τα ταξιμετρα ( και μετα να βριζουν χυδαια ηλικιωμλενες γυναικες - το εχω ζησει και αυτο ), να εχουν βρωμικα αυτοκινητα και να καπνιζουν οταν απαγορευεται ( και δεν ειναι δικαιολογια το ολη μερα στο τιμονι - αλλοι που εργαζονται σε χωρους που απαγορευεται το καπνισμα τοτε γιατι το τηρουν?) και να μην σέβονται το πελατη και την δουλειά τους. Υπάρχουν κανόνες στα επαγγέλματα, τους τηρόυμε και δεν μπορουν να υπάρχουν εξαιρέσεις. Τελεία. Δεν μπορεις να κάνεις αυτη την δουλεια, κάνε κατι άλλο.

citron@

εχεις απολυτο δικιο..

να σου πω και κατι αλλο, είναι οι πρωτοι που οδηγανε αστα να πανε θεωρουν τους δρομους τσιφλικι μπαξε τους..

οτι κι αν περνανε στο τιμόνι εχουν δικιο αλλα με το συμπεριφερονται στο κοσμο σαν να ειναι οι αφεντες και ολοι οι αλλοι δουλοι παρακατιανοι δεν θα ανοιξουν οι δρομοι διαπλατα....ουτε θα απαλύνει αυτο την οποια κουρασή τους!

Λιζάκι να το παρουμε παλι γιατι θα γινει παρεξηγηση...

δεν αναφερομαι σε εσενα βρε παιδι μου που ειπα οτι εισαι εκτος θεματος..

εκανα λαθος το διόρθωσα κιολας ..αναφερομαι στην dalia Που ενω μιλαμε για taxi-history μας λεει για αγενεις πωλητριες... εντάξει τώρα? :-D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...