Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2 χρονων.. Υψος-βαρος??

Recommended Posts

Κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι το σαμιαμίδι μου. 3 ετών και 4 μηνών 96 εκ ύψος και 13 κιλά με το ζόρι. Να τη χαίρεσαι την κούκλα σου!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ!Κι εσύ να χαίρεσαι το παιδακι σου και με το καλό να γεννήσεις το δεύτερο νινάκι!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 313
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το κοριτσάκι μου σε μία εβδομάδα θα γίνει 2 χρονών και είναι 13.800 βάρος και 98.5 ύψος.:)

κατ' αρχην ελπιζω να με θυμασαι! κατα τα αλλα θεριο η μικρη, να σου ζησει ρε κορίτσι! μου λειψατε πολυ

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

κατ' αρχην ελπιζω να με θυμασαι! κατα τα αλλα θεριο η μικρη, να σου ζησει ρε κορίτσι! μου λειψατε πολυ

Καλέ πού είσαι εσύ?Φυσικά και σε θυμάμαι, και μάλιστα χτες έκανε αναφορά για σένα η daf. Αφού σου λείψαμε, γιατί δεν έρχεσαι από το καφέ να τα λέμε?Αντε σε περιμένουμε!:)

Καλέ πού είσαι εσύ?Φυσικά και σε θυμάμαι, και μάλιστα χτες έκανε αναφορά για σένα η daf. Αφού σου λείψαμε, γιατί δεν έρχεσαι από το καφέ να τα λέμε?Αντε σε περιμένουμε!:)
εχω ενα θεμα με την συνδεση αλλα το προσπαθω. δεν εχω συνηθως και πολυ χρονο να ασχοληθω.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Εμένα είναι 21 μηνών σε 15 μέρες και είναι 80 πόντους και 9,5 κιλά και ναι μας κάνουν και τα περσινά μας ρούχα. Τι να πω....η παιδίατρος λέει ότι δεν χρειάζεται να την μετράμε και ότι από 18 μέχρι 24 μηνών δεν έχει νόημα το μέτρημα μετά τα 2 έτη. Γεννήθηκε 46 πόντους και βάρος 2540.

εμενα το κοριτσακι μου ειναι 22 μηνων , 87 π , και 11κιλα, δεν παιρνει γραμμαριο, ε πως να παρει, ειναι συνεχεια αρρωστη , ολο το χρονο, (ξεκινησαμε παιδικο φετος).κολαση.

καλα ενταξει!!!!

σας την κανουμε χαλαρααααα!!!!

εμεις σε δυο βδομαδες γινομαστε 2 και ειμαστε στις 03/02 που ηταν το παιδι 22 μηνων, 90 εκ υψος (εκει δεν εχω παραπονο) και 9500 βαρος?!!!!!

ειπατε τιποτα??????

αν πιασουμε τα 10 κιλα στα 2 χρονια θα πηδαω στον ουρανο!!!!!

διψηφιο νουμερο εγω ποτε θα δω στην ζυγαρια??????

κλαψ κλαψ κλαψ!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

κι εμεις εκει στον μεσο όρο... 92 εκατοστά και 14.400 κιλά

και η μπεμπα ακολουθει τα χνάρια του αδελφού της, στις μηνιαίες μετρήσεις ειναι στα ίδια, για να δούμε όταν παει στα 2 τι θα σας γράψω :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

o μικρος μου θελει ακομα 4 μηνες για να παει δυο αλλα ειδα στο βιβλιαρακι οτι ο μεγαλος μου ενα μηνα πριν παει δυο χρονω ηταν 15 κιλα και 1.025 υψος....ο μικρος ειναι πιο βαρυς αλλα δε βλεπω τοσο υψος να παρει ως τοτε....παντως μην αγχωνεστε....να βλεπετε τις καμπυλες στο βιβλιαριο και δειχνουν αν ειστε ΟΚ!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

και το μεταλλειο του πιο αδυνατου παιδιου στο φορουμ παει στην Ευα μου!!!!!

and the winner is...........

ειμαστε αισιως 2 ετων και επισημως ειμαστε

9800 γραμμ και 90 εκ

αν βρεθει καμια με λιγοτερα κιλα να μου στειλει πμ να την δω πως θα βγαλει το παιδι της στην παραλια!!!!!

εγω πως θα το βγαλω????θα λεει ο κοσμος οτι της τρωωω το φαγητο της σιγουρα!!!!! κλαψ κλαψ κλαψ!!!!!! (τι τραβαμε κι εμεις οι αδυνατομαμαδες)

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

9800 γραμμ και 90 εκ

αν βρεθει καμια με λιγοτερα κιλα να μου στειλει πμ να την δω πως θα βγαλει το παιδι της στην παραλια!!!!!

εγω πως θα το βγαλω????θα λεει ο κοσμος οτι της τρωωω το φαγητο της σιγουρα!!!!! κλαψ κλαψ κλαψ!!!!!! (τι τραβαμε κι εμεις οι αδυνατομαμαδες)

Εσείς θα βγείτε πιο άνετα στην παραλία, μια χαρα ψηλές και αδύνατες :-P. Τί να πούμε και εμείς οι κοντούλες και χοντρούλες? Κλείνουμε τα 2 σε 3 ημέρες και η χθεσινή μέτρηση έδειξε

- 85εκ ύψος

- 12,500 βάρος

- 48εκ κεφάλι

Καλημέρα!

Θ 15/01/2008, Κ 10/4/2009

TT2qp3.png

9800 γραμμ και 90 εκ

Μάλλον μοιραζόμαστε το βραβείο. Όταν έκλεινε τα δύο ήταν 9.800 κιλά αλλά τους τελευταίους 4 μήνες τρώει περισσότερο και τώρα είναι 10.500.

Τί να σου πω, τα χαρτάκια από τον παιδικό σταθμό σνήθως γράφουν δπιπλα στα γεύματα "λίγο - ελάχιστο- καθόλου";

ότι από τον εκνευρισμό που δεν έτρωγε έτρωγα το φαί της (που μαγείρευα ξεχωριστά για να ταιριάζει σε αυτά που της αρέσουν) για να μην το πετάξω και έβαλα εγώ κιλά;

τώρα περνάει και φάσεις που τρώει, υπομονή! Βασικά να είναι καλά στην υγεία τους!

Σόρυ και εγώ για το οφ-τόπικ!

GJMap2.png

Σε λίγες μέρες κλείνουμε τα 2!

πρίν 15 μέρες η μέτρηση ήταν...

16 κιλά

95 πόντους

ισχύει αυτό που λένε για το ύψος των αγοριών οσο ειναι στα 2 τους χρόνια επι 2 ειναι το το ύψος τους σαν ενήλικες? γιατροί μου το είπανε αλλα δεν γνωρίζω αν ισχύει

M6bap3.png

cik1p3.png

ο γιατρος του γιου μου μου ειπε οτι το αγορι περνει απο την μαμα.δηλαδη το υψος της μαμας συν 13 εκατοστα.το συνολο που βγαινει +-5 εκατοστα θα ειναι το υψος του παιδιου στην ενηλικιωση!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...