Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γυναικολόγος ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΙΖΙΜΗΣ

Recommended Posts

Γεια σας εγκυούλες και ήδη μανούλες! θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς είχατε/έχετε γιατρό τον συγκεκριμένο γυναικολόγο! με ενδιαφέρει ιδιαίτερα πως είναι σαν γιατρός κατά την διάρκεια του τοκετού, αν επιβλέπει την έγκυο στην διάρκεια του τοκετού αρκετή ώρα δηλ. γενικώς την στάση του! σας ευχαριστώ πολύ ! όποια δεν επιθυμεί να απαντήσει δημόσια ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα! σας ευχαριστώ πολύ πολύ:-P

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

καλησπέρα, δυστυχώς τώρα είδα το μήνυμα σου. γέννησα μαζί του πριν απο ένα χρόνο περίπου με καισαρική. ήταν αναγκαστική επιλογή γιατι απο τον 8 είχα συσπάσεις και μέχρι την 37 εβδομάδα η μικρή ήταν με ισχιακή προβολή. μετά ερχόταν κάθε μέρα στην κλινική, τις αλλαγές τις έκανε εκείνος και οι μαίες απο οτι κατάλαβα δεν τολμούσαν να παρακούσουν εντολές του.με πρόσεξε πάρα πολύ και το μωρό, συνέχεια ρωτούσε τον παιδίατρο αν όλα ήταν εντάξει.μια γνωστή που γέννησε πριν από 3 μήνες με φυσιολογικό είπε ότι ήταν άψογος. μάλιστα αυτή έπαθε και ρήξη από αλλά αντέδρασε σωστά και γρήγορα και όλα πήγαν καλά.

Geia sou eleftheriabag!!! se euxaristw para polu gia tin apantisi sou ! Xarika polu pou i empeiria sou itan thetikh kai thelw na pisteyw oti kai i dikh mou tha einai exisou thetikh! deixnei exairetika katartismenos an kai oxi fluaros ! na xairesai to paidaki sou kai pali euxaristw! an mou epitrepeis se poia klinikh gennisate? :P

καλησπέρα, γέννησα στη βιοκλινική( γαληνός) .όντος δεν είναι πολύ ομιλητικός, ψάχνει όμως τα πάντα και την ώρα εκείνη είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει.είναι γιατρός μου εδω και 5 χρόνια και με βοήθησε πολύ στα πάντα ειδικά στις δύσκολες στιγμές

Παρουσα κι εγω!εδω και 6 και κατι χρονια ειναι γιατρος μου και γεννησα δυο παιδακια μαζι του....επισης με καισαρικη...στο πρωτο δεν ειμαι πεισμενη οτι δε γινοταν αλλιως...τεσπα,περαν τουτου δεν εχω κανενα παραπονο απο αυτον και για αυτο και εξακολουθω να τον εχω γιατρο μου!Εγω παντως πιστευω οτι ειναι ιδιαιτερα ομηλιτικος και επεξηγηματικος...για ο,τι και να τον ρωτησω εστω και αν η απαντηση του μπορει να ειναι ενα ναι ή ενα οχι...ο γιατρος μου γραφει εκθεση!!!

Ποτε δε φευγω απο το ιατρειο του με απορια....σε ο,τι και να τον ρωτησω!Κι εγω γεννησα στο γαληνο το δευτερο μωρο μου και στη γενικη το πρωτο!Ο,τι χρειαστεις ειμαι εδω! ;)

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Koritsia sas euxaristw polu gia tis apanthseis sas ! xairomai pou telika den epesa exo ! apla epeidh ton eixa apla giatro mou se gunaikologika themata kai oxi se maieutika eixa mia anasfaleia ws pros to thema tou toketou ! kai ego skeftomai na gennisw i stin geniki i stin biokliniki ... den exw apofasisei akomi an kai tha eprepe! eixa paei kapoia stigmh sthn biokliniki gia na dw pws einai apo konta kai mou fanike arketa filiko to klima kai oi maies ! bebaia kai i genikh mou arese apla ekei mo fanike oti einai ligaki pio aproswpa enw stin biokliniki mou fanike pio oikogeneiako to periballon! eseis ti gnwmi exete? pantws o giatros einai arketa thetikos me tin biokliniki xwris bebaia na prospathei na me peisei na paw ekei ! mou eipe na dialexw opou thelw! eseis ti lete ?;)

τωρα δυστιχως θα σας πω οτι εγω τον ειχα πριν πολλα χρονια γιατρο και ευτυχως τον αλλαξα. Ειχα καποια γυναικολογικα προβληματα που το μονο που εκανε ηταν να με τρομοκρατησει και να με βαλει σε διαδικασια εξετασεων που δεν χρειαζοταν για να φανει το αποτελεσμα και αστα βραστα. Συγνωμη κοριτσια

den xreiazetai na zitas suggnwmi o kathenas exei tis empeiries tou... pisteuw oti genika kai ston kalutero giatro mporei na tuxei mia strabi ... kai autoi anthropoi einai stin teliki... apla elpizeis na min tuxei se esena ... exw gnwsti pou pigaine gia paradeigma ston kalutero gunaikologo tis polis tis (me tin Boula) kai eixe kanei teleiws lathos diagnwsi (kontepse na pethanei apo eswterikh aimorragia kai autos tis elege oti itan periodos). Anexigito na sumbainei se giatrous me empeiria xronwn alla sumbainei ... ti na pw ... to oti pantws sou edwse na kaneis mia seira exetasewn apo mono tou den leei kati ... isws ithele na sigourepsei kapoia pragmata kai na apokleisei kati ... eixe kanei kai lathos diagnwsi?

Καλημερα και παλι!!!

Οπως λεει το γνωστο ρητο:Ολοι καλοι μεχρι αποδειξεως του εναντιου!

Παντως ο Μπιζιμης το εχει αυτο...δηλαδη...σε ξεσκονιζει...κατι να εχεις σου κανει ολες τις εξετασεις που μπορει να υπαρχουν προκειμενου να ειναι απο ολες τις μεριες σιγουρος οτι ειναι αυτο!Επισης κατι να προκυψει σου λεει παντα και τις δυο πλευρες οτι μπορεις ας πουμε να μην ειναι τιποτα και οκ,αλλα μπορει και να ειναι το αλλο που ισως εξελιχθει αλλιως και τοτε πρεπει να γινει αυτο κτλ κτλ κτλ!

Οσο για τις κλινικες Δωροθεα,εγω εμεινα απολυτως ευχαριστημενη απο τη Βιοκλινικη ,οι μαιες ειναι στη πλειοψηφεια τους πολυ γλυκες και σε βοηθανε πολυ!

Κι απο τη γενικη βεβαια δε θυμαμαι να ειχα καποιο παραπονο συγκεκριμενο εκτος ισως απο κανα δυο μαιες που ηταν ολιγον τι αγριες! :) Αλλα εχουν περασει και 5 χρονια απο τοτε! :)

Ισως τοτε να ηταν απειρος και πολυ νεος φαντασου πηγαινα ακομα οταν ειχε το παλιο ιατρειο. Παντως μια φιλη μου που την ειχα στειλει εγω τοτε ξεγεννησε 2 παιδια μαζι του και εχει να λεει τα καλυτερα. Ειναι να μην σου τυχει:D

Διαφημίσεις

nai kai emena auti tin entupwsi mou edwse oti einai arketa sxolastikos, pragma bebaia pou den me enoxlei katholou! Kai ego skeftomai sobara tin biokliniki elkarak ... gia na doume! bebaia me apasxolei kai ligo to parking ekei stin mitropolews giati den briskeis eukola sta perixwra enw stin genikh parkareis aneta paralia apenanti (akou na deis ti skeftomai ..!). Oi maies stin biokliniki polu thetikes pragmati kai emena mou ekane entupwsi ! Pantws sas euxaristx koritsia me diafwtisate arketa!!!:P

κανενα θεμα με το παρκινγκ.....παιρνεις μονο λεωφορειο!το αυτοκινητο σπιτι! οταν ερθει η ωρα η καλη αν δεν υπαρχει καποιος να σας παει το αφηνετε προσωρινα σε καποιο ιδιωτικο παρκινγκ!;)

καλημέρα και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με την βιοκλινική και τις μαίες. με βοήθησαν πολύ με τον θηλασμό άσχετα που δεν κατάφερε να πιάσει θηλή η μικρή και χρησιμοποίησα θήλαστρο. όσο για τον γιατρό είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα.εγώ δεν θα άντεχα να πηγαίνω μια φορά το μήνα απο το άγχος μου, η καλύτερη μου φίλη το αντίθετο. όσο πιο αραιά πήγαινε τόσο το καλύτερο για αυτήν. πάντως εξαιτίας της σχολαστικότητας του έμαθα οτι είμαι φορέας ενός γονιδίου συγγενούς βαρηκοίας. ευτυχώς για εμάς δεν ήταν ο άντρας μου. καισ την αρχή που υπήρχε περίπτωση να έχω μεγαλοκυταροιό μου έκανε πολλές εξετάσεις και τελικά καταλήξαμε να κάνουμε dna του ιού για να είμαστε σίγουρη.

• 1 month later...

telika gennisa me ton sugkekrimeno gunaikologo kai exo na pw mono ta kalutera!!! itan apsogos apo tin arxi mexri to telos tisa diadikasias!!! Sas euxaristo gia tis apantiseis sas kai euxomai kai se oses den gennisan akomi, me enan pono!!!!:P

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...