Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ????

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 192
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

κορίτσια να ρωτήσω κάτι....

έχω ακούσει ότι όταν το γονιμοποιημένο ωάριο παίρνει το δρόμο και εγκαθίσταται στην μήτρα,νιώθουμε κάποια πονάκια σαν αυτά της περιόδου για 2-3 μέρες,εκεί γύρω την 19η με 20η μέρα του κύκλου.

ισχύει??ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει?:shock:

εγώ είχα κάτι πονάκια τέτοια την 19η με 22η μέρα και έτυχε να έχω και δυσκοιλιότητα εκείνες τις μέρες και αναρωτιέμαι....:confused::confused:

Καλησπέρα!

κορίτσια να ρωτήσω κάτι....

έχω ακούσει ότι όταν το γονιμοποιημένο ωάριο παίρνει το δρόμο και εγκαθίσταται στην μήτρα,νιώθουμε κάποια πονάκια σαν αυτά της περιόδου για 2-3 μέρες,εκεί γύρω την 19η με 20η μέρα του κύκλου.

ισχύει??ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει?:shock:

εγώ είχα κάτι πονάκια τέτοια την 19η με 22η μέρα και έτυχε να έχω και δυσκοιλιότητα εκείνες τις μέρες και αναρωτιέμαι....:confused::confused:

Ναι, λένε πως έχεις κάτι τσιμπηματάκια επειδή γίνεται η εμφύτευση στη μήτρα. Όμως εγώ το έχω πάθει πολλές φορές και δεν ήταν κάτι τέτοιο τελικά. Παίζει να είναι καθυστερημένη ωορρηξία, ή κάποιο κρύωμα. Μην αγχώνεσαι, κάνε υπομονή και θα δείξει. Η δυσκοιλιότητα μάλλον ήταν συμπτωματική.

Ναι, λένε πως έχεις κάτι τσιμπηματάκια επειδή γίνεται η εμφύτευση στη μήτρα. Όμως εγώ το έχω πάθει πολλές φορές και δεν ήταν κάτι τέτοιο τελικά. Παίζει να είναι καθυστερημένη ωορρηξία, ή κάποιο κρύωμα. Μην αγχώνεσαι, κάνε υπομονή και θα δείξει. Η δυσκοιλιότητα μάλλον ήταν συμπτωματική.

Ωορρηξία καθυστερημένη να ήταν αποκλείεται.κρύωμα ίσως...δεν ξέρεις από που θα σου έρθει...αλλά πάλι κρύωμα με πόνους περιόδου για 3 μέρες και μετά τίποτε??δεν στέκει.πόνους είχα.όχι τσιμπήματα ...πόνο διάχυτο σε κοιλιά-μέση.

όπως και ναχει ... εγώ το έχω πάρει απόφαση.Σίιιιιιγα μην είμαι έγκυος.Περιμένω την περίοδο μου κανονικά και τελείωσε το θέμα.Εξάλλου για να μείνω έγκυος με μία επαφή μέσα στις γονιμες μέρες ,την 15η μέρα και με άστατο κύκλο...εεεε πρέπει αν μη τι άλλο να είμαι ποοοοολύ κωλόφαρδη! :-(:sad:

άααντε καλό βράδυ κορίτσια! τα λέμε πάλι αύριο!:roll:

Διαφημίσεις

μπα μη το λες κ εγω με μια επαφη τη μερα της οωρηξιας εμεινα εγκυος αν κ με σταθερο κυκλο.περιπου 10 ωρες μετα την επαφη και για 3 μερες ειχα σουβλιες και πονακια στην δεξια οωθηκη μεχρι πισω τη μεση

μπα μη το λες κ εγω με μια επαφη τη μερα της οωρηξιας εμεινα εγκυος αν κ με σταθερο κυκλο.περιπου 10 ωρες μετα την επαφη και για 3 μερες ειχα σουβλιες και πονακια στην δεξια οωθηκη μεχρι πισω τη μεση

μπααα......:(:( εγώ δεν είχα ούτε σουβλιές,ούτε τσιμπήματα,ουτε πρισμένο στηθος,ούτε τίποτε από όσα είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη και εδειχναν ότι κάτι τρέχει. Είχα μόνο από τη 19η μέχρι και την 22η μέρα που και που μέσα στην μέρα πόνους περιόδου διάχυτους ανάμεσα σε μέση και κοιλιά.και απλά μου έκανε εντύπωση που τους είχα τόσο νωρίς. την κόρη μου την έπιασα και εγώ στον πρώτο μήνα προσπαθειών. αλλά βλέπεις δεν είναι κάθε μερα του αγ.γιωργιού...:|

μπααα......:(:( εγώ δεν είχα ούτε σουβλιές,ούτε τσιμπήματα,ουτε πρισμένο στηθος,ούτε τίποτε από όσα είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη και εδειχναν ότι κάτι τρέχει. Είχα μόνο από τη 19η μέχρι και την 22η μέρα που και που μέσα στην μέρα πόνους περιόδου διάχυτους ανάμεσα σε μέση και κοιλιά.και απλά μου έκανε εντύπωση που τους είχα τόσο νωρίς. την κόρη μου την έπιασα και εγώ στον πρώτο μήνα προσπαθειών. αλλά βλέπεις δεν είναι κάθε μερα του αγ.γιωργιού...:|

ειναι πως δεν ειναι!κ τα 3 με την πρωτη τα επιασα!αφου πιανεις ευκολα ισως κ να εμεινες!ποτε ειπες οτι περιμενεις?

ειναι πως δεν ειναι!κ τα 3 με την πρωτη τα επιασα!αφου πιανεις ευκολα ισως κ να εμεινες!ποτε ειπες οτι περιμενεις?

Την κόρη μου την έπιασα στο πρώτο μήνα προσπαθειών όταν μέσα στις γόνιμες μέρες οι απόπειρες ήταν 3. Τώρα επειδή κόλισα γαστρεντερίτιδα από την μικρή μου,οι απόπειρες στις γόνιμες μέρες μειώθηκαν στις...μια! σήμερα είναι η 26η μέρα του κύκλου με κύκλο.....πόοτε 25 πόοοτε 28 πόοτε 30...άντε βγάλε άκρη...!:shock::shock::shock:

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα! είμαι νέα στο forum σας και θα ήθελα την βοήθεια σας. Τα τελευταία 9 χρονιά παίρνω αντισυλληπτικά λόγω άστατου κύκλου. Φέτος τον Μάιο κατάλαβα ότι θα είχα περίοδο στις διακοπές και free camping με ταμπόν δεν πολύ πάνε μαζί. έτσι μίκρυνα τον κύκλο μου για να έχω περίοδο νωρίτερα. τον Ιούνιο μου ήρθε στις28/06 με κύκλο 14 ημερών τον Ιούλιο στις 19/07 με κύκλο 22ημερων και τον Αύγουστο στις 13/08 με κύκλο 26ημερων.το θέμα είναι ότι τον Αύγουστο μετά την περίοδο δεν πήρα τα χάπια για αποτοξίνωση. είπαμε με τον άντρα μου ότι καλό θα μου κάνει…..ήρθαμε σε επαφή στις 18/08, 25/08, 26/08, 27/08, 29/08, 30/08.στις 01/09 έτσι χωρίς λόγο και χωρίς να είμαι άρρωστη(σίγουρο αυτό με πεθερό γιατρό και πεθερά φαρμακοποιό) έκανα εμετό μια φορά. από τότε έχω κάτι σαν αναγούλα και με ενοχλεί το τσιγάρο. στις 03/09 έκανα ένα τεστ yes or no και ήταν αρνητικότατο! θέλω πολύ ένα bebe και σήμερα που είναι η 26ημερα του κύκλου και δεν μου χει έρθει έχω ενθουσιαστεί. Τι λέτε είμαι η όχι????????? μηπως έχω ψιλομπερδευσει τον οργανισμό μου με τις χαζομάρες που έκανα με τα χάπια? Τι πιθανότητες έχω????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για την πολυλογία μου……

Επεξεργάστηκαν by marimar80

Διαφημίσεις

ειδικα το οτι σε ενοχλει το τσιγαρο ειναι καλο σημαδι.εισαι καπνηστρια?εγω καπνιζα κ οταν εμεινα εγκυος στην 6η εβδ εβλεπα τσιγαρο κ εφευγα τρεχοντας για εμετο..:P και ακομη το σιχαινομαι!

marimar80....k egw pou eimai stin 7h evdomada me enoxlei paara poli..kai liges meres meta tin silipsi miriza tsigaro k ekana anagoula amesos....kalo simadi simfwnw me tn dimitra makari an to thes na eisai egios :)...alla afou exeis kathisterisi pane gia xoriaki tha deixei amesos an eisai i dn eisai

marimar80....k egw pou eimai stin 7h evdomada me enoxlei paara poli..kai liges meres meta tin silipsi miriza tsigaro k ekana anagoula amesos....kalo simadi simfwnw me tn dimitra makari an to thes na eisai egios :)...alla afou exeis kathisterisi pane gia xoriaki tha deixei amesos an eisai i dn eisai

καλημερα!ειμαι μια μανιακη καπνιστρια για αυτο μου φαινεται περιεργο οτι με ενοχλει!συνηθωσ με ενοχλει το βραδυ!σημερα 2 μερα καθυστερησησ!δυστυχωσ για χωριακη θα παω την παρασκευη οποτε περιμενουμε και ελπιζουμε!

Την κόρη μου την έπιασα στο πρώτο μήνα προσπαθειών όταν μέσα στις γόνιμες μέρες οι απόπειρες ήταν 3. Τώρα επειδή κόλισα γαστρεντερίτιδα από την μικρή μου,οι απόπειρες στις γόνιμες μέρες μειώθηκαν στις...μια! σήμερα είναι η 26η μέρα του κύκλου με κύκλο.....πόοτε 25 πόοοτε 28 πόοτε 30...άντε βγάλε άκρη...!:shock::shock::shock:

καλημερα!

διαβαζα αυτα που εγραψες για τον πονο την19η μερα ως την 22η μερα.

αυτο το ειχα και εγω σε αυτον τον κυκλο. βεβαια νιωθω χαζη που παλι ασχολουμε με συμπτωματα...ειχα βγει απο αυτο το τρυπακι και πλεον ξεκιναω εξωσωματικη με το που θα αδιαθετησω αλλα βλεπεισ η ελπιδα ποτε δεν πεθαινει.... τι να πω...

λοιπον ειχα ακριβωσ αυτο που περιγραφεισ πονουσ περιοδου γυρω στην 25η μερα και για 3 μερεσ περιπου. ακι μετα τιποτα. τωρα ειμαι στην 29η και χθες βραδυ ξυπνησα απο εντονο πονο στη μεση που συναιχιζεται και κατα διαστηματα ολεσ αυτεσ τισ μερεσ εχω υγρα αοσμα..ξαφνικα εκει που καθομαι νιωθω κατι να τρεχει και τρεχω να δω μηπωσ αδιαθετησα...εγω εχω αστατο κυκλο συνιθωσ απο 30 -33 ερχεται αλλα υπαρχουν και οι φορεσ που εχει αργησει παραπανω. και επιπλεον δεν προσπαθησαμε πολυ αυτη τη φορα εν οψη εξωσωματικησ...

σασ κουρασα... και ξαναλεω νιωθω χαζη που τα ψανχω αυτα ατ συμπτωματα..αν ηταν θα ειχα μεινει 18 μηνερς τωρα που προσπαθω και οχι στον τελευταιο κυκλο μου!

oLP0p3.png

aUQsp3.png

καλημερα!

διαβαζα αυτα που εγραψες για τον πονο την19η μερα ως την 22η μερα.

αυτο το ειχα και εγω σε αυτον τον κυκλο. βεβαια νιωθω χαζη που παλι ασχολουμε με συμπτωματα...ειχα βγει απο αυτο το τρυπακι και πλεον ξεκιναω εξωσωματικη με το που θα αδιαθετησω αλλα βλεπεισ η ελπιδα ποτε δεν πεθαινει.... τι να πω...

λοιπον ειχα ακριβωσ αυτο που περιγραφεισ πονουσ περιοδου γυρω στην 25η μερα και για 3 μερεσ περιπου. ακι μετα τιποτα. τωρα ειμαι στην 29η και χθες βραδυ ξυπνησα απο εντονο πονο στη μεση που συναιχιζεται και κατα διαστηματα ολεσ αυτεσ τισ μερεσ εχω υγρα αοσμα..ξαφνικα εκει που καθομαι νιωθω κατι να τρεχει και τρεχω να δω μηπωσ αδιαθετησα...εγω εχω αστατο κυκλο συνιθωσ απο 30 -33 ερχεται αλλα υπαρχουν και οι φορεσ που εχει αργησει παραπανω. και επιπλεον δεν προσπαθησαμε πολυ αυτη τη φορα εν οψη εξωσωματικησ...

σασ κουρασα... και ξαναλεω νιωθω χαζη που τα ψανχω αυτα ατ συμπτωματα..αν ηταν θα ειχα μεινει 18 μηνερς τωρα που προσπαθω και οχι στον τελευταιο κυκλο μου!

Να μην νιώθεις καθόλου χαζή! και εγώ είχα πει ότι δεν θα το ξανασκεφτώ ούτε θα το ξανασυζητήσω αλλά μέσα μας βαθιά η κρυφή ελπίδα υπάρχει πάντα! Λοιπόν από εκείνες τις μέρες που είχα αυτά τα πονάκια,μέχρι και σήμερα δεν ξαναεμφανίστηκε κανένα σύμπτωμα.Ούτε στήθος πρισμένο,ούτε κατακράτηση υγρών βρε αδερφέ,να δω τουλαχιστον ότι έρχεται η περίοδος! Τι διάολο....περίοδος και εγκυμοσύνη συνωμότησαν να με τρελάνουν αυτό το μήνα?!:rolleyes::rolleyes:

Ααα αυτό που λες ότι νιώθεις σαν κάτι να τρέχει από κάτω ,και πας να δεις αν αδιαθέτησες,το έχω και εγώ!! αλλά δεν βλέπω τίποτε! ούτε τιποτε φοβερά υγρά!εδώ είναι η πλάκα! Και να μην απογοητεύεσαι!!

φυσικά και είναι πιθανό να μείνεις έγκυος τώρα!δεν παίζουν ρόλο οι 18 μήνες! Μπορεί αντιθέτως και ακριβώς λόγω εξωσωματικής να χαλάρωσες,να μην το σκέφτηκες καθόλου με την λογική ότι "άλλος ένας μήνας έτσι...σιγά μη συμβεί" αλλά αυτή η φορά να είναι η τυχερή.Δεν το ξέρεις.Ανετα κάθε γυναίκα μπορεί να μείνει έστω και με μία επαφή στις γόνιμες μέρες.Την μικρή μου την συνέλαβα αμέσως με 3 απόπειρες στις γόνιμες μέρες,με ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά συμπτώματα!τα είχα μαζέψει ΟΛΑ πάνω μου!:) Τώρα μου τα χαλάει το γλυκό......:roll::roll::roll:

Να μην νιώθεις καθόλου χαζή! και εγώ είχα πει ότι δεν θα το ξανασκεφτώ ούτε θα το ξανασυζητήσω αλλά μέσα μας βαθιά η κρυφή ελπίδα υπάρχει πάντα! Λοιπόν από εκείνες τις μέρες που είχα αυτά τα πονάκια,μέχρι και σήμερα δεν ξαναεμφανίστηκε κανένα σύμπτωμα.Ούτε στήθος πρισμένο,ούτε κατακράτηση υγρών βρε αδερφέ,να δω τουλαχιστον ότι έρχεται η περίοδος! Τι διάολο....περίοδος και εγκυμοσύνη συνωμότησαν να με τρελάνουν αυτό το μήνα?!:rolleyes::rolleyes:

Ααα αυτό που λες ότι νιώθεις σαν κάτι να τρέχει από κάτω ,και πας να δεις αν αδιαθέτησες,το έχω και εγώ!! αλλά δεν βλέπω τίποτε! ούτε τιποτε φοβερά υγρά!εδώ είναι η πλάκα! Και να μην απογοητεύεσαι!!

φυσικά και είναι πιθανό να μείνεις έγκυος τώρα!δεν παίζουν ρόλο οι 18 μήνες! άνετα κάθε γυναίκα μπορεί να μείνει έστω και με μία επαφή στις γόνιμες μέρες.Την μικρή μου την συνέλαβα αμέσως με 3 απόπειρες στις γόνιμες μέρες,με ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά συμπτώματα!τα είχα μαζέψει ΟΛΑ πάνω μου!:) Τώρα μου τα χαλάει το γλυκό......:roll::roll::roll:

απο την πρωτη εγκυμοσυνη σου θυμασαι τιποτα συμπτωματα απο τοσο νωρισ? ναι και εγω ετσι οπωσ τα περιγραφεισ..σημερα εχω λιγο σφιγμενο το στομαχι μου αλλα πιστευω οτι εχει να κανει και με την δυσκοιλιοτητα :oops: γιατι αυτες τισ μερεσ παρουσιασα και αυτο.τι να πω θα περιεμνω λιγο και μετα αν ειναι κανω την εξεταση γιατ ιεπειδη θα αρχισω φαρμακα θελω να ειμαι σιγουρη οτι δεν παιζει εγκυμοσυνη. αλλα αν θεσ πιστεψε το δεν την κανω ακομη για να εχω να ελπιζω μεχρι να αδιαθετησω..ενω αν βγει αρνητικ οκαι δεν ερχεται και η σιχαμενη τοτε θα τρελαθω!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

oLP0p3.png

aUQsp3.png

απο την πρωτη εγκυμοσυνη σου θυμασαι τιποτα συμπτωματα απο τοσο νωρισ? ναι και εγω ετσι οπωσ τα περιγραφεισ..σημερα εχω λιγο σφιγμενο το στομαχι μου αλλα πιστευω οτι εχει να κανει και με την δυσκοιλιοτητα :oops: γιατι αυτες τισ μερεσ παρουσιασα και αυτο.τι να πω θα περιεμνω λιγο και μετα αν ειναι κανω την εξεταση γιατ ιεπειδη θα αρχισω φαρμακα θελω να ειμαι σιγουρη οτι δεν παιζει εγκυμοσυνη. αλλα αν θεσ πιστεψε το δεν την κανω ακομη για να εχω να ελπιζω μεχρι να αδιαθετησω..ενω αν βγει αρνητικ οκαι δεν ερχεται και η σιχαμενη τοτε θα τρελαθω!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Όλα μαζεμένα πάνω μου τα είχα!!τι να πρωτοθυμηθώ!!!! και αυτό είναι που με τρελαίνει τώρα!! δεν βλέπω ΤΙΠΟΤΕ!! αλλά φυσικά και αυτό παίζει έτσι?? δεν είναι απαραίτητο να έχουμε συμπτώματα! απλά είναι σπαστικό!!

Είχα πρν ακόμα καλά καλά τελειώσει ο κύκλος πρισμένο στήθος που πονούσε όσο περνούσαν οι μέρες,είχα τόσα νεύρα που ο καλύτερος μου φίλος μέσα στο σπίτι ήταν....το κουζινομάχαιρο!:lol::lol::lol: είχα πολύ λιπαρά μαλλιά (το έχω και τώρα αλλά πιστεύω λόγω περιόδου....εχω χάσει ελπίδες), είχα πόνους περιόδου διάχυτους ανάμεσα σε μέση και κοιλιά που όσο περνούσαν οι μέρες γίνονταν πιό επίμονοι και πιό σπαστικοί σε σημείο να μην μπορώ να κοιμηθώ την νύχτα και να λέω μα πότε θα σταματήσουν??? που εγώ έχω πόνους 1 μέρα πριν την περίοδο. Είχα υπογλυκαιμία και κατακράτηση υγρών. Ενιωθα ότι κάτι δεν είναι όπως τις άλλες φορές που περίμενα περίοδο. Ο κύκλος μου είναι άστατος..25,29,31,27.....άντε βγάλε άκρη με τις γόνιμες μέρες....

τι να πω...τώρα είναι το θέμα που δεν έχω πάρει μυρωδιά τι μου γίνεται! σήμερα είναι η 27η μέρα και δεν ξέρω που πατάω και που βρίσκομαι.και αυτο είναι το πιό σπαστικό....έχω χάσει ελπίδες δεν ξέρω....άντε να έρθει τουλάχιστον να μην περιμένω άλλο.

φυσικά και να περιμένεις!!! να μην πάρεις φάρμακα! παίζει η εγκυμοσύνη ποτέ μην είσαι σίγουρη για τιποτε!!

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: επειδή ο γυναικολόγος μου διέγνωσε ενδομητρίωση, έκανα θεραπεία με 2 τρίμηνες arvekap (1η ένεση: 01/01/2010 & 2η ένεση: 14/04/2010). Σήμερα διανύω την 150η μέρα μετά τη 2η ένεση αλλά ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει. Λέτε να οφείλεται στον πελαργό, ή μήπως στην επίδραση του φαρμάκου?

Περιμένω με ανυπομονησία απάντησή σας.....

δυστυχως δεν γμωριζω καθολου.

ο γιατροσ τι σου ειχε πει? δε θα σ εεβλεπε μετα απο καποιο διαστημα?παντωσ αν διαρκει 3 μηνες εχει περασει αρκετοσ καιροσ γιατι δεν κανεισ ενα τεστακι?

oLP0p3.png

aUQsp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...