Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

f16 μια προσευχη

firfirikos

Recommended Posts

ουφ κοριτσακι μου πως σε καταλαβαινω....εχω τον καλυτερο μου φιλο εκει πιλοτο στην ιδια βαση..... την ιδια ανακουφιση που λες την ενοιωθα κι εγω καθε φορα...μη νοιωθεις τυψεις ειναι φυσιολογικο... Να πανε ολα καλα καλη μου, το ευχομαι ολοψυχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 89
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον αργα χτες το βραδυ μας ειπαν οτι ελεγξαν την αιμορραγια και τον βαλανε εντατικη

σας ευχαριστω ολες μεσα απο την καρδια μου

μακαρι να μεινει σταθερος..............

Κάθε λεπτό που περνάει να είναι και καλύτερα!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Η Μανα ολου του κοσμου, η Παναγια, να να το προσεξει και αυτο της το παιδι και να να τον στειλει σπιτι του γερο, στην οικογενεια του....Δεν εχω αλλο...ειμαι συγκλονισμενη...

4usdp3.png

Διαφημίσεις

χιλιες ευχες οχι μονο μια! να ειναι καλα ο ανθρωπος εμενα σημερα το πρωι μου ειπε η πεθερα μου τι ακριβως εχει το παληκαρι που το διαβασε.....να μας λες τα νεα του κοριτσακι! περαστικα του

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

ευχομαι να πανε ολα καλα..

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Αχ και να ήξερες πως σε καταλαβαίνω... (κοίτα το τικερακι μου και θα καταλάβεις)

ΟΛΑ θα πάνε καλά, θα δεις. Μόνο να προσέχεται την γυναίκα του μέχρι να καλυτερεύσει.

Η Παναγία μαζί του

Υ.Σ Αν μπορείς πες μου το όνομα του

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

Μια ευχή κι από εμένα να πάνε όλα καλά! Ο Θεός είναι μεγάλος, είναι θαυμα που σώθηκε, θαυμα και που θα συνεχίσει! Κουράγιο και να μας γράφεις νέα.

ρε παιδια εχω τυψεις τυψεις μαυρες τυψεις..............

οταν μου ειπε η μανα οτι δεν ηταν αυτος που πεθανε χαρηκα...........

το ότι χάρηκες επειδή ο άνθρωπός σας είναι ζωντανός δεν σε κάνει κακό άνθρωπο, μην φορτίζεσαι αρνητικά ενώ δεν πρέπει.

Περαστικά στο παλληκάρι

Μακάρι μέσα από την ψυχή μου να πάνε όλα καλά και το παληκάρι να γυρίσει γρήγορα, υγιής, σπίτι του στην έγκυο γυναίκα του και το παιδί του...

Πολλές ευχές και από εμάς !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Μακάρι να πάνε όλα καλα με τον ξάδερφο σου..Ειναι από Χανιά και μόλις το άκουσα ανατρίχιασα..Πριν κάποια χρόνια που είχε πέσει πάλι ένα παιδί και είχε σκοτωθεί..το ήξερα, μια βδομάδα πριν είμασταν σε ένα τραπέζι μαζί και ρωταγα την αρραβωνιαστικιά του αν φοβάται όποτε πετάει, μου απάντησε "στην αρχή ναι, μετά συνήθησα..." μετα από ένα μήνα παντρεύονταν..

Λύπάμαι πάρα πολύ, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αυτά τα παιδιά εν καιρό ειρήνης, σκοτώνονται σε ψεύτικες μάχες για την πατρίδα...Πως μπορεί να "πληρωθεί" αυτό?? κυριολεκτικα και μη...

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι, πολλές, πάρα πολλές προσευχές, όπου και σε ό,τι πιστεύει ο καθένας μας... Φαίνεται ότι προσπαθεί, παλεύει να κρατηθεί, στείλτε του δύναμη και θετική ενέργεια, μακάρι να τελειώσουν όλα καλά και σύντομα!

Μην νιώθεις άσχημα για τις σκέψεις σου, έτσι είμαστε φτιαγμένοι, πρώτα τους αγαπημένους μας προστατεύουμε καλώς ή κακώς.. Τώρα είναι η οικογένεια εκείνου του παιδιού ΔΥΣΤΥΧΩΣ να περάσει το μαρτύριο, χθες ήταν σίγουρα κάποια άλλη, αυριο πάλι το ίδιο και έτσι θα ναι πάντα στην ιστορία του κόσμου, θα ερχόμαστε και θα φεύγουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ το γιατί, γιατί κάποιοι φεύγουν πιο γρήγορα, κάποιοι πιο αργά, το σημαντικό είναι όσο είμαστε εδώ να παλεύουμε να κρατηθούμε στη ζωή. Ο ξαδερφός σου το παλεύει, μην το βάζεις κάτω, στείλε του θετική ενέργεια. Σας εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά, σύντομα να τον έχετε πάλι ανάμεσά σας!

οχι μονο μια αλλα απειρες κουκλα το παιδι να γινει καλα ελπιζω σημερα που ειναι του αγιου φανουριου σημερα να φανερωσει την ελπιδα σε αυτο το παλικαρι να ζησει πολλα χρονια και με υγεια . μακαρι θεουλι μου δωσε αυτο το φως στο παλικαρι να ζησει. πολυ λοιπαμαι κανε το θαυμα σου θεουλι μου .

τωρα πηρα ειδηση τι εχει γινει..ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα.οι προσευχες μας μαζι σας για γρηγορη βελτιωση και αναρρωση του παλικαριου.καλη δυναμη και σε σας καρδουλα μου

children=world:D

happy children=better world:wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...