Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πληροφοριες για ιδιωτικα σχολεια

Recommended Posts

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Τελικά, ποιο σχολείο προτίμησες; Εάν μπορείς να μου πεις και τους λόγους;

Ρωτάω επειδή, καλώς εχόντων, από την ερχόμενη σχολική χρονιά, η μικρούλα μου θα πρέπει να πάει στο νηπιαγωγείο, οπότε κοιτάω για σχολεία στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Μετά από αρκετό ψάξιμο και πριν αρχίσω τα τηλεφωνήματα για να τα επισκεφτώ από κόντα, θα ήθελα να ξέρω για:

- Σχολή Ποριώτου: έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα, αλλά έχει μόνο νηπιαγωγείο και δημοτικό. Μετά;

- Εκπαιδευτήρια Καλάνδρου: δεν ξέρω τίποτα, ό,τι έχω δει από το διαδίκτυο και φθάνουν τα παιδιά μέχρι δημοτικό.

- Εκπαιδευτήρια Στέλλας Ραυτοπούλου: καταλήγω προς τα εκεί, επειδή έχει και γυμνάσιο, δεν ξέρω κάτι περισσότερο.

- Εκπαιδευτήρια Ζαγοριανάκου: κι αυτό με ενδιαφέρει, επειδή περιλαμβάνει όλη τη σχολική βαθμίδα, αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα άλλο, εκτός του site τους.

Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι το σχολείο να μην κοιτάει τα παιδιά και τους γονείς κατ' επέκταση στο πορτοφόλι, να είναι ικανό προς μετάδοση αξιών, πειθαρχίας, σεβασμού, γνώσεων, να είναι χαμηλό τόνων, οικογενειακό.

Όποια πληροφορία για τα παραπάνω είναι ευπρόσδεκτη.

Τέλος, εάν κάποιος ξέρει κάτι και για τα δημόσια σχολεία της περιοχής, θα ήθελα να μάθω. Με ενδιαφέρει το νηπιαγωγείο που είναι στα Σπάτα στη Λ. Δημάρχου Μπέκα και το καινούργιο δημοτικό που λειτουργεί στην περιοχή, νομίζω, της Αγίας Κυριακής, επειδή εκεί υπαγόμαστε. Όπως, βλέπετε δεν έχω ακόμη αποφασίσει :oops: κι οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη.

Ευχαριστώ πολύ.:-P

• 3 months later...

Είμαι σε αναζήτηση σχολείου για το παιδί μου, ουσιαστικά νηπιαγωγείου με την προοπτική να συνεχίσει στο ίδιο σχολείο μέχρι και το λύκειο. Είμαι όμως πολύ προβλιματισμένη, η επιλογή σχολείου είναι πολύ σοβαρό ζήτημα καθώς ως ένα βαθμό από το σχολείο εξαρτάται και το μέλλον του παιδιού σου! Μετά από κάποια στοιχειώδη έρευνα και δυο τρεις συναντήσεις με σχολεία έχω καταλήξει να είμαι ανάμεσα στην Εράσμειο και τον Κωστέα Γείτονα! Έχει κανείς προσωπική άποψη για τα σχολεία αυτά, από άποψη οργάνωσης, εκπαίδευσης, παιθαρχίας κλπ. Κάνουν καλή δουλειά;

κάθε πληροφορία θα μου ήταν πραγματικά πολύτιμη!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...