Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βόλτα με τη μανούλα!

Baby A

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ετσι κοιταζω την οθονη!!!!προλαβαινω να πεσω απο το μπαλκονι???φτουυυυυυυυυυυυυυυυυ γεννησα!!μαμα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :P:p:D:D:lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 78
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόνο μια μάνα που έχει ζήσει το κλείσιμο μέσα με τα μωρά μπορεί να με καταλάβει. αχ και μη μου πείτε στο χέρι σου είναι να αλλάξεις την κλεισούρα,. ποιο χέρι δεξί ή αριστερό, εδώ η μεγάλη μου κόρη 3.5 ετών θέλει να την ανεβάσεις αγκαλιά στη σκάλα, τι; να αφήσω τον άλλο 16 μηνών να ανεβεί μόνο του; λες στον εαυτό σου ναι θα τα καταφέρω! θα πάω μόνη μου με τα παιδιά να αγοράσω παπουτσάκια, βλέπεις χρειάζεσαι να πάρεις μαζί σου και το μοντέλο γι΄ αυτού του είδους τις αγορές.

άντε ξεκιιιιννααάμε. Κατεβαίνουμε θριαμβευτικά. βάλε τα στο καρεκλάκι αυτοκινήτου, να τα δέσεις, να μπεις καμαρωτή οδηγός, αλλά, καταϊδρωμένη απ τον αγώνα στο πίσω κάθισμα που είναι και σπορ τρίπορτο, αμέ ξέμεινε απ τα παλιά, δεν αλλάζεις τόσο εύκολα αυτοκίνητο.

πέφτει η πιπίλα του μπέμπη οοουαααααα ουααααα οουυυυυυυυα

κάνε στάση όπου βρεις με τα αλάρμ αναμμένα στην ακρούλα, να του δώσεις άλλη, σε λίγο νευριάζει με κάτι που του έδειξε η αδερφή του και δεν του το έδωσε και πάλι οοουυυυααααααα

να σταματήσω ή να προχωρήσω κι ας τα ακούω never mind, βάζω ράδιο ακούω αθλητικά μπρρρρ ζζζζζζ….. α ωραία και ποπ και τσουπ διαφημίσεις και πάλι γκρίνια μέχρι το πάρκινγκ όπου κατάφερες να βρεις στην αγορά με τόσο κόπο παρεα με το cd του μπάρμπα μπρίλιου.

βγες άνοιξε καρότσι άλλαξε μπλουζάκια γιατί ίδρωσαν και τα δυο αμάν

δέσε τον μικρό με τα βίας στο καρότσι, (δε θέλει εννοείται) και βάλε και την μικρούλα πάνω να κρατιέται πίσω στα πρόσθετα ποδαρικά!

προσπαθείς να περάσεις ανάμεσα στους πεζούς και το υποτιθέμενο πεζοδρόμιο αλλά κανείς δεν κανει ακρούλα, ακρούλα παρακαλώ!!!

δεν βγήκα για αναψυχή και έχω μόνο μια ψυχή η δόλια η μάνα (σχήμα λόγου)!

και! αφού μια διαδρομή ως το παπουτσάδικο για μωρά το έκανα από 10 λεπτά για κάθε φυσικό άνθρωπο 35 εγώ, η πωλήτρια δεν μου είχε και την καλύτερη όρεξη οοοοοοχιιιιιιι, καθόλου με κοιτά σαν το Σρεκ, αυτόν τον πρασινούλη λέω, με τα αυτάκια ντε, θέλει να ξεπετάξει τα ποδαράκια των παιδιών μου στο πιτσ φιτίλι, λες και τα καημένα δε θα της καταθέσουν τα ευρουλάκια τους. παίρνουμε αυτά που θεωρώ εγώ σωστά αλλά παίρνουμε και ένα χαζοζεύγαρο στη μεγάλη {γιατί της γυάλισε αφού φρόντισαν να είναι δίπλα ακριβώς από το καθισματάκι που κάθησε για δοκιμή και δε φεύγει από το μαγαζί χωρίς αυτό (-12 ευρώ στη βόλτα)}

άντε ανέβα και την ανηφόρα με δυο μωρά, (το ένα να γκρινιάζει από πείνα ή δίψα ή κούραση ή κάτι άλλο, μόνο εκείνο ξέρει τι είναι το τατά) σταματώ στο δρόμο κάτω από τον ήλιο, φτιάχνω ένα γάλα, το δίνω, πιο πάνω και το μεγαλύτερο -και εγώ ήθελα γάλα μαμά, μα μωρό μου να πάμε στο αυτοκίνητο πως θα το πιεις όρθια στο καρότσι. έως το αυτοκίνητο ένα γκρινιάρικο καρότσι να κινείται στο δρόμο και άλλοι περαστικοί να μας κοιτούν με συμπόνια και άλλοι με ειρωνικούς μορφασμούς.

εγώ να μην έχω βάλει στο στόμα ούτε μια γουλιά νερό, να έχει κολλήσει στην κυριολεξία, ε ναι! ξέχασα εννοείται και πρωινά μου και δεκατιανά μου α ναι! και εμένα κάπου με ξέχασα.

φτάνουμε στο αυτοκίνητο ένα μπουκάλι μείον, κάπου στο δρόμο το πέταξε ο μπέμπης, (- 7ευρω στη βόλτα)

φουυυυυυρνοοοοοοοοοςς! φούρνος το αυτοκίνητο! δε ζει ούτε κατσαρίδα εδώ. πρέπει όμως να μπούμε…. έξω βράζει το σύμπαν φτιάχνω το δεύτερο γάλα και ανοίγω και ένα γλειφιτζούρι που δε γλυτώσαμε απ τη διαδρομή (-1 ευρώ στη βόλτα), να το έτρωγε κι όλας θα ΄λεγα άξιζε τον κόπο, έτσι τα παίρνουμε για την κατάκτηση μας.

βάζω μπροστά το αμάξι, κλιματισμό. κατεβάζω από καρότσι τα παιδάκια, δένω πρώτα τη μεγάλη και μετά κατεβάζω και δένω το μικρότερο. ουααααα δε θέλουν…. ουααααα δε θέλουν…. να τα δέσεις, χαζά είναι να στέκονται σαν τη σαρδέλα τόσο δρόμο! επιμένω, επιμένω και τα κατάφερα επιτέλους. άντε κλείσε το καρότσι φόρτωσε το. προχωράμε μέχρι το σπίτι έχω ακούσει 24 απαιτήσεις, 45 γκρίνιες και 35 κλάματα.

πάρκαρε με την όπισθεν στο στενό των Θερμοπυλών. τόσο μας άφησε η γειτονιά. λύσε τα παιδιά, ξεκόλλα το γλειφιτζούρι απ τα μαλλιά της. κατέβα! να κατεβάσεις παιδιά, τσάντες, κλειδώνω. ένα αγκαλιά μισοκοιμισμένο και το άλλο να σέρνεται από την κούραση. τα κλειδιά στην τσάντα που πρέπει μετά από τοσα, να τη γυρίσεις ανάποδα για να τα βρεις. α νααα τα παιδάκια υπομονή τα βρήκα. μπαίνουμε μέσα 2 όροφοι καμαρώνουν πιο ψηλά χωρίς ασανσέρ φυσικά. ανέβα! με την ψυχή στο στόμα για ανέβα φορτωμένη με παιδιά και τσάντες, εδώ σε θέλω! ο μικρός απ τη νύστα κρεμιέται πάνω μου και η μεγάλη πάει σαν το χελωνάκι -δεν μπορώ μαμά, βλέπεις η φεριτινή γιοκ και ο σίδηρος στο μηδέν, ανεβήκαμε το πρώτο τέταρτο της σκάλας και χαίρομαι που δεν είναι βράδυ, γιατί μας σβήνουν και τα φώτα στα μισά, άντε και λίγο μπράβο.

μπήκαμε σπίτι, επιβιώσαμε θεέ μου τι χαρά. αλλά μόνο εγώ χαίρομαι εκείνα κλαίνε δε θέλουν να μπουν σπίτι, ήταν ωραία η βόλτα, θέλουν το ένα παιδάκι γάλα και το άλλο νερό, να τα αλλάξεις πάλι ιδρωμένα γύρισαν να τα κοιμήσεις να αλλάξεις και εσύ και εκεί που θες να πέσεις ξερή, να σου ένα βουνό δουλειές σε περιμένουν, μήπως θέλετε να τις περιγράψω κι αυτές;

και το κερασάκι στην τούρτα έρχεται ο σύζυγος και αυτό που έχει να πει για την ημέρα που του περιγράφεις -καλά δεν μπορούσες πάλι να χαλάσεις το χατίρι της μικρής, πάλι 2 ζευγάρια παπούτσια πήρε;!!!!!

πες μου μετά δεν κλείνεσαι καλυτέρα μέσα;;;

να ναι καλά τα γλυκούλια μας και όλα θα φτιάξουν μια μέρα αλλά τα χρόνια θα ΄χουν περάσει και θα αναπολούμε αυτές τις μέρες που κύλησαν τόσο γρήγορα. λατρεύω τα μωρά μου!

Γλυκια μου, ολα αυτα που ανεφερες λιγο πολυ τα εχουμε ζησει ολες οι μανουλες. Τα περιεγραψες παρα πολυ ομορφα και παραστατικα και με γυρισες πισω αρκετα χρονια....

Ξερετε, ειχα κι εγω καποτε 2 παιδακια με διαφορα 3,5 ετων το ενα απο το αλλο. Δεν διεθετα δικο μου αυτοκινητο μετακινησεων (τρενο παρακαλω) και ειχα το μωρο σε κρεμαστη θηκη επανω μου (δε θυμαμαι πως λεγεται, εγω το ελεγα καγκουρω), και μια τεραστια τσαντα αποθηκευσης ολων των αξεσουαρ τους και ενα παιδακι να σερνεται απο κουραση κι εγω να τρεχω για να μη χασω το τρενο....... και το αλλο στη θηκη να μου βγαζει συνεχως γαλατακια απο το στομα γιατι ειχαμε και την παλινδρομησουλα μας (μη χασουμε) , και , και, και......

Τωρα πια ολα αυτα ειναι αναμνησεις που νοσταλγω καμια φορα. Οχι, δεν ειμαι τρελη που σκεφτομαι ετσι. Απλα καθε ηλικια εχει τα ομορφα και τα δυσκολα. Και οταν εχεις να κανεις με παλικαρια των 20 ετων και εισαι μια μονη μανουλα και βλεπουν τα παντα γυρω τους με τα ματια των ανδρων, βγαλτε συμπερασμα (οσες ειναι δυνατο να φανταστειτε) γιατι αν δεν εισαι μεσα στο προβλημα, δεν μπορεις να διαπιστωσεις την εκταση και την ενταση του. Θαρθει μερα που θα το νιωσετε ολες.

Κουραγιο μανουλες. Να ειμαστε ολες γερες, να αντεχουμε και να τα χαιρομαστε γιατι τα παιδια ειναι δωρα του Θεου.

ΥΓ. Χαμομηλακι, εσυ ειδες το ποστ και αλλου. Καταλαβαινεις!!!!!!

Αποφασισα το απογευμα να παρω και τα 4 και να παω στο Ηρακλειο(50χλμ)βολτιτσα

Το βραδυ θα σας εχω νεα-θα ειμαι χωρις τον μπαμπα μας:rolleyes:

Τολμηρο εγχειρημα. Ελπιζω να μην το μετανιωσεις. Περιμενουμε απαντηση.

συν η λογοδιάρροια του Ευριπίδη δεν θέλει πολύ η μαμά να γυαλίσει το μάτι της :rolleyes:

Κορίτσι αυτά τα αγόρια μας μου λες τί παθαίνουν;;; Εγώ τον δικό μου τον φωνάζω "μπουρου-μπούρου, τσούρου-τσούρου" όλο κάτι έχει να πει, γλώσσα μεσα δεν βάζει κ' τώρα με την μικρή τους ακούω στερεοφωνικά!

Διαφημίσεις

Κορίτσι αυτά τα αγόρια μας μου λες τί παθαίνουν;;; Εγώ τον δικό μου τον φωνάζω "μπουρου-μπούρου, τσούρου-τσούρου" όλο κάτι έχει να πει, γλώσσα μεσα δεν βάζει κ' τώρα με την μικρή τους ακούω στερεοφωνικά!

Ωχ! μη μου λες τέτοια :shock: Η δική ευτυχώς δεν μιλάει...προς το παρόν :roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εμείς σήμερα πήγαμε να γράψουμε την Ιφιγένεια στην οικογενειακή μερίδα (Δήμος Αθηναίων). Αν ακούσετε για μια τρελή με καρότσι στην Ομόνοια (και με τον Ευριπίδη από το χέρι) εγώ ήμουν :mrgreen:

Ντόπιοι και αλλοδαποί με κοίταγαν σαν ούφο να τρέχω με δύο παιδιά στο κέντρο με 38 βαθμούς. Όλοι έκαναν στην άκρη, δεν έχω παράπονο, άλλωστε δεν τους άφηνα και περιθώριο. Έσπρωχνα το καρότσι όσο πιο γρήγορα μπορούσα και έσερνα τον Ευριπίδη, ο οποίος ήταν όλο απορίες και δεν έβαζε γλώσσα μέσα. "Μαμά από δω περνάει το τραμ;", "μαμά από δω τι περνάει;", "μαμά γιατί αυτός ο κύριος δεν περιμένει να ανάψει πράσινο;", "μαμά που πάει αυτός ο δρόμος;" "η Ομόνοια ποια είναι;" "πως τον λένε αυτό το δρόμο;" κλπ

Κάτι η ζέστη, κάτι το καυσαέριο, κάτι η φασαρία του κέντρου, κάτι το άχγος να προλάβω πριν αρχίσουν να πεινάνε - διψάνε... συν η λογοδιάρροια του Ευριπίδη δεν θέλει πολύ η μαμά να γυαλίσει το μάτι της :rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δευτέρα είναι μέρα για σουπερ μάρκετ φεύγω σαν τρελή από την δουλειά (όπως κάθε απόγευμα) για να προλάβω τον σταθμό της μικρής φτάνω (όπως κάθε απόγευμα) μερικά λεπτά καθυστερημένη η τελευταία δασκάλα με αγριοκοιτάζει (όπως κάθε απόγευμα) την κοιτάζω της χαμογελώ συγκαταβατικά, παίρνω την μικρή και φεύγω …….σπίτι τώρα στην αυλή περιμένω τον καλό μου να έρθει με το αυτοκίνητο, βάζω την μικρή μέσα πάω να την δέσω στο καθισματάκι, αρχίζει και κλαίει όχιιιιιιιιιιιιι όλτα μπι μπί κάτωωωωωωωω (όχι βόλτα με το αυτοκίνητο κάτω) κάθομαι δίπλα της ……..έλα αγάπη μου και σε λίγο φτάνουμε, τίποτα …….ψάχνω στην τσάντα μου να βρω το φλασάκι με τα τραγούδια, που είναι ρε γμτ, τι την θέλω τόσο μεγάλη τσάντα ??? την τύχη μου μέσα …..το βρίσκω, το δίνω στον καλό μου και σε λίγο ακούγεται το τρελοχαβανέζος η μικρή αρχίζει να τραγουδάει δυνατά…. Ελοαβαεος !!! οκ την γλυτώσαμε

Φτάνουμε παρκάρουμε στο υπόγειο γκαράζ του s.m. (αφού το έχουμε γυρίσει καμιά 10αρια φορές και ο γλυκός μου αντρούλης αρχίζει να κοκκινίζει από το κακό του)

Βγαίνω από το αυτοκίνητο, πάω από την άλλη για να της βγάλω την ζώνη από το κάθισμα της, όοοχι μόνη μου (αυτό το λέμε καθαρά) δεν μπορείς αγάπη μου, οχιιιιιιιι, το λύνω πάω να την κατεβάσω, οοοχχχχχι εδώ από κει (θέλει να την κατεβάσω από το μέρος που κατέβηκα και εγώ) επεμβαίνει ο μπαμπάς την κατεβάζει και μαζί χεράκι, χεράκι προχωρούν για το ασανσέρ…..(στον μπαμπά σούζα είπαμε)

Περνούμε καρότσι, βάζουμε παιδί μέσα και πάμε ολοταχώς πρώτα για τον πάνω όροφο, με τα απορρυπαντικά η μικρή προς το παρόν κάνει P.R με το προσωπικό και τους πελάτες του s.m, οπότε προλαβαίνουμε να ψωνίσουμε τα σχετικά ξαφνικά μου ζητάει γκαλια (αγκαλιά) την παίρνω (ξέρω ότι αν αρνηθώ θα μας ακούσει όλος ο όροφος) αφού περπατάμε λίγο γκαλιά, τώρα θέλει κάτω, κάνω αδύναμες προσπάθειες να την επιστρέψω στο καρότσι του s.m δεν πιάνει ………την αφήνω κάτω, ευτυχώς σχεδόν τελειώσαμε με τον πάνω όροφο ο καλός μου χαζεύει τα μπρίκια (ναι τα μπρίκια) και εγώ ακολουθώ την κόρη, πιάνει ένα παιχνίδι παραλίας που μοιάζει με…. φτυάρι κήπου και αρχίζει να το τραβάει ………προς το καροτσάκι, το δίνει στον μπαμπά της να το βάλει μέσα, αυτός το παίρνει μετά πάει στα κουβαδάκια, ψωνίζει ένα από το κάτω, κάτω, ράφι το πάει στον μπαμπά ο καλός μου το παίρνει ……….ξανά στο ράφι με τα παιχνίδια, τώρα κρατάει μία βαρκούλα ξανά στον μπαμπά, δίπλα είναι τα βιβλία ψωνίζει και ένα τόμο οδηγό μαγειρικής και συνεχίζει για το καρότσι, ξαφνικά ακούω τον καλό μου, καλά αγάπη όλα αυτά τι τα θές ???? χαχαχαχα Βάζω τον μπαμπά να την μαζέψει στο καρότσι του s.m και να προχωρήσουν για τον κάτω όροφο ……….εγώ διακριτικά επιστρέφω τα πράγματα στη θέση τους (μήπως να κρατήσω το βιβλίο??) άσε μωρέ έχει και ένα κάρο λεφτά ………….

Δεν νομίζω ότι έχετε κουράγιο να διαβάσετε για τον κάτω όροφο και το συμμάζεμα των αγορών μας στα ντουλάπια :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χε χε εμεις δεν τολμουσαμε να τα ξαναπαμε στο ραφι τα κρατουσε αμπαρωμενα στην αγκαλια!!!! που τη βρισκουν αυτη τη δτναμη ρε παιδι μου!!!!

ειχαμε ομως αλλο σχεδιο τα κρατουσε στο ταμειο

οταν το πηρε χαμπαρι παλι γκρινιαζε δεν την επαιρνα μαζι σε μεγαλο παρα μονο σε ενα συνοικιακο που η πωλητρια της χαριζε μια καραμελα και τα εβγαζε ολα ελαττωματικα! χαλασμενο αυτο στο μαστορα κλπ απ τα πολλα ουτε να μπει δεν ηθελε σ αυτο το σουπερ

- δε θελω να παμε μαμα, ειναι ολα χαλασμενα!

ο μπαμπας της ομως ακομη δεν ξεχνα το μπουσουλινι που χρυσοπληρωσε για να γλυτωσει..... απο τοτε δεν την ξαναπηρε ποτε μαζι του!

ΥΓ. Χαμομηλακι, εσυ ειδες το ποστ και αλλου. Καταλαβαινεις!!!!!!

ναι μανουλα στις ουριτσες το διαβασα, κατι που μου ειπε η elli με προκαλεσε να το γραψω και το εφερα και εδω!

να !

κλαίει... τώρα του δίνω το σακουλάκι με το ένα μπισκότο.... θα μασουλήσει το σακουλάκι μέχρι να γίνει θρίψαλα το μπισκότο... ο μόνος τρόπος να ηρεμήσει....

δεν μπορω να το ξεχασω αυτο ειναι απλα τελειο!!!

Διαφημίσεις

Εμένα αποκλείεται το αγγελούδι μου να κάνει έτσι. Σας το λέω δεν γίνεται. Την κοιτάζω δίπλα μου που κοιμάται στο ρηλάξ και χαμογελάει και σας διαβάζω... Δε μπορεί...Με τίποτα. Εεεεεεε????:?:-?:?:-?:?

ολα περασανε απο το ρηλαξ....:mrgreen:

Εμένα αποκλείεται το αγγελούδι μου να κάνει έτσι. Σας το λέω δεν γίνεται. Την κοιτάζω δίπλα μου που κοιμάται στο ρηλάξ και χαμογελάει και σας διαβάζω... Δε μπορεί...Με τίποτα. Εεεεεεε????:?:-?:?:-?:?

Καλη μου, να χαιρεσαι το αγγελουδι σου αλλα αν δεν συμβουν αυτα, νομιζω οτι θα υπαρχει λογος ανησυχιας. Οι παλιοι λενε :ζωηρο παιδι = ζωντανο παιδι.

Μπράβο σε όλες, φοβερές ιστορίες! Απίστευτο γέλιο!! Χαμομηλάκι φοβερή ιδέα και περιγραφή. Είναι σαν να βλέπω ταινία (αυτό που λένε ότι η πραγματικότητα είναι πιο συγκλονιστική απ' τις ταινίες....) και σκέφτομαι τι μας περιμένει!!!!

Κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: με τα χρόνια η μητέρα γίνεται ήρωας!!

Εγώ εδώ τώρα (4μηνών) και το σκέφτομαι να βγούμε έξω βόλτα (μη μας πιάσει γκρίνια-τσιρίδα με τα δόντια, τσιρίδα για φαγητό που θα θηλάσω? μέσα στο σούπερ....στα...γάλατα??? τσιρίδα για ύπνο και άλλα πολλά....). Βέβαια, είναι κι άλλοι παράγοντες όπως ζέστη αλλά ειδικά αυτό τον καιρό με το "πρωινό" ξύπνημα όπως σήμερα στις 5.00 παρακαλώ!! Δεν έχω κουράγιο να πάω πουθενά κι η μικρή είναι νευρική όλη μέρα!

Μπράβο σε όλες, φοβερές ιστορίες! Απίστευτο γέλιο!! Χαμομηλάκι φοβερή ιδέα και περιγραφή. Είναι σαν να βλέπω ταινία (αυτό που λένε ότι η πραγματικότητα είναι πιο συγκλονιστική απ' τις ταινίες....) και σκέφτομαι τι μας περιμένει!!!!

Εγώ εδώ τώρα (4μηνών) και το σκέφτομαι να βγούμε έξω βόλτα (μη μας πιάσει γκρίνια-τσιρίδα με τα δόντια, τσιρίδα για φαγητό που θα θηλάσω? μέσα στο σούπερ....στα...γάλατα??? τσιρίδα για ύπνο και άλλα πολλά....). Βέβαια, είναι κι άλλοι παράγοντες όπως ζέστη αλλά ειδικά αυτό τον καιρό με το "πρωινό" ξύπνημα όπως σήμερα στις 5.00 παρακαλώ!! Δεν έχω κουράγιο να πάω πουθενά κι η μικρή είναι νευρική όλη μέρα!

:D:D Βέβαια και στο σταντ με τα γάλατα .....και αν σε κοιτάξει κανένας περίεργα του απαντάς.... τι θε κύριος δεν είναι προς πώληση ότι έχει στο ράφι ..........:mrgreen::mrgreen:

Δεν ειμαι και τοσο καλη στις περιγραφες αλλα θα προσπαθησω να σας περιγραψω τη χθεσινη μου μερα.

"Καφες" με την κολλητη και τα παιδια (απο 2 η καθε μια,ο καφες σε εισαγωγικα γιατι μονο καφε δεν ηπιαμε).Θετουμε κανονες απο πριν

1. Ακουμε τη μαμα

2. Δεν σκαρφαλωνουμε σε επικινδυνα σημεια

3. Δεν γκρινιαζουμε

Ενταξει? ενταξει!

Δεν προλαβαμε να κατεβουμε απο το σπιτι και αρχισαμε γκρινιαζοντας θελω κι εγωωωωωω να πιωωωωωωωω απο τη σοκολατα που θα παρεις στο μαγαζιιιιιιιιιι κατσε κουκλα μου ακομα δεν την παρηγγειλα ,αλλα εχω ακομη την ψυχραιμια μου εξηγω ηρεμα τα παιδακια δεν πινουν μπλα μπλα μπλα, δεν θελει να περπατησει στο πεζοδρομιο αλλα ν'ανεβει σε οποιοδηποτε πεζουλι βρεθει στο δρομο μας,εννοειται οτι ακολουθει και η μικρη απο πισω"Μην ανεβαινεις κουκλα μου θα πεσεις" Οχι δεν πεφτω ειμαι μεγαλη εγω, ναι αλλα σε βλεπει και η μικρη "Μαρια μην ανεβαινεις μονο εγω θα ανεβαινω που ειμαι μεγαλη εσυ εισαι μικρη.Τσιριδα "Δεν ειμαι μικρηηηηηηηηηηηη"

Με τα πολλα φτασαμε η καφετερια εχει διπλα πλατειτσα που παιζουν παιδια, ενθουσιασμος στην αρχη ωραια θα πιουμε καφε.Σε πεντε λεπτα "Μαμαααααααα τσισααααα" Παμε στην τουαλετα και δεν βγαινουμε σε λιγοτερο απο ενα τεταρτο καθοτι θελουμε να πλυνουμε μια ωρα τα χερια μας και μας ενθουσιαζει και το μηχανημα που βγαζει τα χαρτια.Ξανακαθομαι μετα απο λιγο Μαμαααα τα αγορια δεν μ'αφηνουν να παιξω μπαλα μαζι τους γιατι ειμαι κοριτσι ε παιξε κατι αλλο με τα κοριτσια Οχιιιιι εγω θελω μπαλααααα, θυμησου τους κανονες αλλιως θα φυγουμε οκ

Μετα απο λιγο ηρθαν να κατσουν στο τραπεζι μας και να πιουν χυμο,εσπασαν δυο ποτηρια, εριξαν ΟΛΑ τα μαξιλαρια απο το καναπεδακι κατω, ησυχασαν για λιγο μεχρι να τελειωσει το μπωλ με τα πατατακια,μαλωσαν για το ποια θα παρει ποια polly pocket εννοειται οτι επισκεφτηκαμε αλλες τρεις φορες την τουαλετα και μετα φυγαμε.

Τ αποκορυφωμα ειναι οτι μπαινω ενα πτωμα στο σπιτι και ο αντρας μου μολις εχει γυρισει απ'τη δουλεια

"Αντε τυχερουλα μου λεει βολτιτσα και καφεδακι"

:twisted::twisted: οταν αρχιζω να του λεω μερικα απο αυτα που κανανε μου λεει

"Ε και τι καθοσουν τοτε και δεν εφευγες?" :roll::roll: Ξερω 'γω μαζοχισμος??

Το χειροτερο ειναι οτι θα το ξανακανω:mrgreen:

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

πάντως πρέπει να απόλαυσες καφέ.

κατά τη γνώμη των συζύγων απολαμβάνουμε την έξοδο. αν τολμήσουμε να κάνουμε περιγραφή των κατορθωμάτων των τέκνων, όλοι απαντούν με το ίδιο κλισέ "και γιατί καθόσουν; έπρεπε να επιστρέψετε. ταλαιπωρείς το παιδί, ταλαιπωρείσαι κι εσύ! δεν σκέφτεσαι σωστά!"

έεεεεεεεεεελαααααααααααα!!!!!!!!

ή το θεϊκό "κάθε μέρα είστε έξω."

δηλαδή το ότι πήγα τη μικρή στο κομμωτήριο ή πήγα για να αλλάξω τα δώρα ή πήγα να ρυθμίσω τα της βάφτισης (ποιός θα τα κάνει αυτά ο Φούφουτος;;;) ή πήγα τη μικρή στις κούνιες στο πάρκο για 40 λεπτά σημαίνει ότι ξέσκασα;

μήπως να πω κι ευχαριστώ;;;;;;;;

Ναι βρε εννοειται οτι θα πεις κι ευχαριστω τς τς τς εμοτικον με απαξιωτικο υφος "εσεις οι γυναικες με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενες".

Αυτο μου λεει συνεχεια και τα νευρα μου κροσια,τελικα ολοι ιδιοι ειναι.

z1QBp3.png UKB8p3.png

don' t panic!

:D:D Βέβαια και στο σταντ με τα γάλατα .....και αν σε κοιτάξει κανένας περίεργα του απαντάς.... τι θε κύριος δεν είναι προς πώληση ότι έχει στο ράφι ..........:mrgreen::mrgreen:

δεν παιζεσαι!

Δεν ειμαι και τοσο καλη στις περιγραφες αλλα θα προσπαθησω να σας περιγραψω τη χθεσινη μου μερα.

"Καφες" με την κολλητη και τα παιδια (απο 2 η καθε μια,ο καφες σε εισαγωγικα γιατι μονο καφε δεν ηπιαμε).Θετουμε κανονες απο πριν

1. Ακουμε τη μαμα

2. Δεν σκαρφαλωνουμε σε επικινδυνα σημεια

3. Δεν γκρινιαζουμε

Ενταξει? ενταξει!

Δεν προλαβαμε να κατεβουμε απο το σπιτι και αρχισαμε γκρινιαζοντας θελω κι εγωωωωωω να πιωωωωωωωω απο τη σοκολατα που θα παρεις στο μαγαζιιιιιιιιιι κατσε κουκλα μου ακομα δεν την παρηγγειλα ,αλλα εχω ακομη την ψυχραιμια μου εξηγω ηρεμα τα παιδακια δεν πινουν μπλα μπλα μπλα, δεν θελει να περπατησει στο πεζοδρομιο αλλα ν'ανεβει σε οποιοδηποτε πεζουλι βρεθει στο δρομο μας,εννοειται οτι ακολουθει και η μικρη απο πισω"Μην ανεβαινεις κουκλα μου θα πεσεις" Οχι δεν πεφτω ειμαι μεγαλη εγω, ναι αλλα σε βλεπει και η μικρη "Μαρια μην ανεβαινεις μονο εγω θα ανεβαινω που ειμαι μεγαλη εσυ εισαι μικρη.Τσιριδα "Δεν ειμαι μικρηηηηηηηηηηηη"

Με τα πολλα φτασαμε η καφετερια εχει διπλα πλατειτσα που παιζουν παιδια, ενθουσιασμος στην αρχη ωραια θα πιουμε καφε.Σε πεντε λεπτα "Μαμαααααααα τσισααααα" Παμε στην τουαλετα και δεν βγαινουμε σε λιγοτερο απο ενα τεταρτο καθοτι θελουμε να πλυνουμε μια ωρα τα χερια μας και μας ενθουσιαζει και το μηχανημα που βγαζει τα χαρτια.Ξανακαθομαι μετα απο λιγο Μαμαααα τα αγορια δεν μ'αφηνουν να παιξω μπαλα μαζι τους γιατι ειμαι κοριτσι ε παιξε κατι αλλο με τα κοριτσια Οχιιιιι εγω θελω μπαλααααα, θυμησου τους κανονες αλλιως θα φυγουμε οκ

Μετα απο λιγο ηρθαν να κατσουν στο τραπεζι μας και να πιουν χυμο,εσπασαν δυο ποτηρια, εριξαν ΟΛΑ τα μαξιλαρια απο το καναπεδακι κατω, ησυχασαν για λιγο μεχρι να τελειωσει το μπωλ με τα πατατακια,μαλωσαν για το ποια θα παρει ποια polly pocket εννοειται οτι επισκεφτηκαμε αλλες τρεις φορες την τουαλετα και μετα φυγαμε.

Τ αποκορυφωμα ειναι οτι μπαινω ενα πτωμα στο σπιτι και ο αντρας μου μολις εχει γυρισει απ'τη δουλεια

"Αντε τυχερουλα μου λεει βολτιτσα και καφεδακι"

:twisted::twisted: οταν αρχιζω να του λεω μερικα απο αυτα που κανανε μου λεει

"Ε και τι καθοσουν τοτε και δεν εφευγες?" :roll::roll: Ξερω 'γω μαζοχισμος??

Το χειροτερο ειναι οτι θα το ξανακανω:mrgreen:

κι εσυ τωρα ψαχνεις καλυτερη περιγραφη! χαρα στο κουραγιο σου, αυτο με την τουαλετα ειναι τελειο!

πάντως πρέπει να απόλαυσες καφέ.

κατά τη γνώμη των συζύγων απολαμβάνουμε την έξοδο. αν τολμήσουμε να κάνουμε περιγραφή των κατορθωμάτων των τέκνων, όλοι απαντούν με το ίδιο κλισέ "και γιατί καθόσουν; έπρεπε να επιστρέψετε. ταλαιπωρείς το παιδί, ταλαιπωρείσαι κι εσύ! δεν σκέφτεσαι σωστά!"

έεεεεεεεεεελαααααααααααα!!!!!!!!

ή το θεϊκό "κάθε μέρα είστε έξω."

δηλαδή το ότι πήγα τη μικρή στο κομμωτήριο ή πήγα για να αλλάξω τα δώρα ή πήγα να ρυθμίσω τα της βάφτισης (ποιός θα τα κάνει αυτά ο Φούφουτος;;;) ή πήγα τη μικρή στις κούνιες στο πάρκο για 40 λεπτά σημαίνει ότι ξέσκασα;

μήπως να πω κι ευχαριστώ;;;;;;;;

αμ τι δεν ξ-εσκασες;

Ναι βρε εννοειται οτι θα πεις κι ευχαριστω τς τς τς εμοτικον με απαξιωτικο υφος "εσεις οι γυναικες με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενες".

Αυτο μου λεει συνεχεια και τα νευρα μου κροσια,τελικα ολοι ιδιοι ειναι.

οι επιστημονες ψαχνουν σε λαθος προσανατολισμο για την κλωνοποιηση!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ακομα γελάω με τις περιγραφές σας !!!!!!

παμε για παπουτσια με την μπέμπα .

1. παίρνω τηλ την νονά και κανονίζω να έρθει να με βοηθήσει .

2. μαζί παίρνουμε και την μαμα της νονας και την άδερφή της νονάς και την κολλητή της νονάς,

σύνολικά είμαστε 4 ενήληκες και 1 μπεμπέ (3 ετών ).

πάρκάρω πέρνουμε την μικρή απο το χέρι και βρουρ για το μαγαζί .

όπου μπαινουμε ολες μαζί σαν την συμμορία νταλτον ενα πράμα !!!!!

Στο μαγαζί η μικρή θέλει να δοκιμάσει όλαααα τα παπα!!!!!!

εχει ομολογουμένως,μια αδυναμια στα παπουτσια

τελικά αφου συμφωνήσουμε όλες μαζί σε αυτά που μου αρέσουν περισσότερο της τα δοκιμάζω και αφου της βάλω και της βγάλω 5-6 ζευγάρια και κυνηγήσουμε και την μικρή καμποσες φορες γιατι θέλει να δοκιμάζει μόνη της ότι παπούτσι δει .

τελικά της λέω ότι αυτά που διαλέξαμε της πανε παρα πολύ και είναι και πανεμορφα και τελικά την βγάζει έξω απο το μαγαζι η νονά και κοιτάνε την βιτρίνα και εγώ περιμένω στην σειρά να πληρώσω.

ξέρω, ξέρω έτσι ψωνίζεται και εσείς εύκολα και γρήγορα !!!!!!!

χαχαχα

Τολμηρο εγχειρημα. Ελπιζω να μην το μετανιωσεις. Περιμενουμε απαντηση.

Ουτε κι εγω ειμαι καλη στις περιγραφες αλλα θα κανω μια προσπαθεια....

Φυγαμε για Ηρακλειο,περιπου 50 λεπτα με το αυτοκινητο

Στη διαδρομη τους ελξηγουσα οτι πρεπει να μην ενοχλει ο ενας τον αλλο,να ακουν οτι τους λεω,να ειναι κοντα μου να μην χασω κανενα κλπ

Φτανουμε σε ενα καταστημα ηλεκτικων ειδων που ηθελε η μαμα μου να της αγορασω κατι

Βαζω το μωρο στο wrap και τον 3ο στο καροτσι,λεει ο μεγαλος εγω θα σε βοηθησω,ο 2ος στον κοσμο του

Παει να σπρωξει ο 1ος το καροτσι να ουρλιαζει ο 3ος...."η μαμα μονοοοοοο"

Αντε λεω η μαμα....Με το που φτασαμε οι δυο εξαφανιστηκαν προς τις τηλεορασεις!

Φτανω μπροστα στις κατσαρολς και ο 3ος να ουρλιαζει αλλα να μην μπορω να καταλαβω τι θελει

Βρισκω πωλητη,του λεω θελω αυτο και αν θελεις την ηρεμια σου κανε μου μια καλη τιμη να το παρω και να εξαφανιστω

Στον μικρο που ουρλιαζε εδινα διαφορα φυλλαδια αλλα δεν τα εκτιμησε,τελικα λιγο πριν φυγουμε καταλαβα οτι ηθελε να ανοιξει το καπακι απο μια κατσαρολα....

Φυγαμε απο κει,φτανουμε στο κεντρο και για καλη μου τυχη βρηκα να παρκαρω(γλιτωσαμε το 5ευρω)

Ξανα μωρο στο wrap,τριτος στο καροτσι και οι αλλοι δυο γυρω μου

Ξεκινησαμε για παγωτο,να κατσουμε καπου να το φαμε,αμ δε...ηθελαν να το κρατανε και να περπαταμε,ο 3ος ευτυχως ηθελε πιτα....

Παμε στο Σερραικον για μπουγατσα,το μαγαζι ειναι μικρο και ετσι βρεθηκαμε να τρωμε εξω στο παγκακι

Μετα απο λιγο ξυπναει το μωρο και πρεπει να θηλασω αλλα δεν βολευομαι στο παγκακι....ευτυχως τοτε ηρθε μια φιλη και εκατσε με τα μικρα και μπηκα στο μαγαζι να θηλασω

Βγαινοντας εξω με σταματησε μια κυρια που μιλουσε σπαστα Ελληνικα και μου ειπε οτι ειμαι η πρωτη γυναικα στην Ελλαδα που ειδε με wrap και μπραβο μου και αυτες στην Αγγλια τα φτιαχνουν μονες τους και βασικα ηταν το μονο ατομο που μας "καμαρωσε" μπορω να πω

Ολοι οι υπολοιποι που μας εβλεπαν ή σχολιαζαν το μωρο στο wrap,ή μας κοιταζαν με οικτο να το πω,θα το πω

Σαν να ελεγαν που παει αυτη η τρελλη με 4 παιδια;;;

Η ωρα ειχε περασει κι εγω ειχα αρχησει να κουραζομαι,λεω οσο νωριτερα τοσο καλυτερα

Καναμε μια μικρη βολτα(ουτε βιτρινες δεν μπορουσα να χαζεψω)και μπηκαμε στο αυτοκινητο

Στη διαδρομη στο πισω καθισμα επικρατουσε ο κακος χαμος απο τα γελια τους που λιγο αργοτερα κατεληξαν σε κλαματα ως συνηθως,σταματησαμε μια φορα για το μωρο,ηθελε γαλα και συνεχισαμε

Ειχα δωσει και στο συζυγο "αδεια"να παει μεχρι το καφενειο που εχει να παει απο οταν ημουν εγκυος

Η βαθμολογια μας για πρωτη φορα θα ηταν 7,5 με αριστα το 10

Και ναι ειμαι τρελλη και θα το ξανακανω

4

ακομα γελάω με τις περιγραφές σας !!!!!!

παμε για παπουτσια με την μπέμπα .

1. παίρνω τηλ την νονά και κανονίζω να έρθει να με βοηθήσει .

2. μαζί παίρνουμε και την μαμα της νονας και την άδερφή της νονάς και την κολλητή της νονάς,

σύνολικά είμαστε 4 ενήληκες και 1 μπεμπέ (3 ετών ).

πάρκάρω πέρνουμε την μικρή απο το χέρι και βρουρ για το μαγαζί .

όπου μπαινουμε ολες μαζί σαν την συμμορία νταλτον ενα πράμα !!!!!

Στο μαγαζί η μικρή θέλει να δοκιμάσει όλαααα τα παπα!!!!!!

εχει ομολογουμένως,μια αδυναμια στα παπουτσια

τελικά αφου συμφωνήσουμε όλες μαζί σε αυτά που μου αρέσουν περισσότερο της τα δοκιμάζω και αφου της βάλω και της βγάλω 5-6 ζευγάρια και κυνηγήσουμε και την μικρή καμποσες φορες γιατι θέλει να δοκιμάζει μόνη της ότι παπούτσι δει .

τελικά της λέω ότι αυτά που διαλέξαμε της πανε παρα πολύ και είναι και πανεμορφα και τελικά την βγάζει έξω απο το μαγαζι η νονά και κοιτάνε την βιτρίνα και εγώ περιμένω στην σειρά να πληρώσω.

ξέρω, ξέρω έτσι ψωνίζεται και εσείς εύκολα και γρήγορα !!!!!!!

χαχαχα

καλα τι μου θυμησες, καναμε επιστροφη σε επωνυμο καταστημα παιδικο παπουτσακι. η νεαρα κορουλα μου 2,5 Μαϊων. μολις αντιληφθηκε οτι το παπουτσι που τη χτυπουσε στο αστραγαλακι θα μεινει στο καταστημα και πρεπει να διαλεξει αλλο, (διοτι ολα τα ιδια ειχαν το ιδιο ελαττωμα) δεν το ειδε με καλο ματι, εβαζε το ενα , οχι θελω το δικο μου, ξανα αλλο, τιποτε , το δικο μου εκεινο το γοζ, αντε παλι. καλα σας λεω ο κυριος με το καταστημα ιδρωσε, κατεβασε ολα τα ραφια, ο αντρας μου τον λυπηθηκε του προτεινε να παμε στη νεα σεζον, πολυ χαρουμενος μας εδωσε καρτελακι οφειλης και φυγαμε εννοειται στη γκρινια.

νομιζω απο τοτε δε θα εδωσε ξανα αδεια στην υπαλληλο του που ελειπε για κακη του τυχη εκεινη την ημερα, διοτι ο κυριος που μας εξυπηρετησε ηταν ο ιδιοκτητης. μαλιστα τη γεμισε δωρα διαφημηστικα αλλα εκεινη σκληρη δεν διαπραγματευοταν με τιποτε τα παπουτσακια της. μηνες αργοτερα για εκεινα τα παπουτσια μιλουσε η μικρη.

Εχθες ηταν οι Mazoo &the zoo στο Ηρακλειο(ακου 18 ευρω το ατομο...)

Αν τους ειχα μπροστα μου θα τους επνιγα....σιχαθηκα να ακουω την Κατσικα,τον παπαγαλο,τον ελαφαντα και τα υπολοιπα Mazooτραγουδα

100 λεπτα Mazoo & the zoo συνεχομενα παει πολυυυυυυ

4

Εχθες ηταν οι Mazoo &the zoo στο Ηρακλειο(ακου 18 ευρω το ατομο...)

Αν τους ειχα μπροστα μου θα τους επνιγα....σιχαθηκα να ακουω την Κατσικα,τον παπαγαλο,τον ελαφαντα και τα υπολοιπα Mazooτραγουδα

100 λεπτα Mazoo & the zoo συνεχομενα παει πολυυυυυυ

αχ τι βασανο αντεξες! καλα τοσο πολυ για να ακουσετε τον τραγο με το μουσι! και τα παιδια 18 ευρω το καθενα;

και εγω τα τραγουδακια τους χαζα τα θεωρω, καλα και οι κοπελιτσες ντυσιμο και κουνηματα, μονο παιδικα δεν ειναι αυτα τα τραγουδακια, προσβαλουν τη θεια λενα και ολους οσους με μερακι δουλεψαν τοσα χρονια για τα παιδια και δεν τρεχαν για αρπαχτες σε συναυλιες.

Οταν ακουσε ο συζυγος την τιμη μου λεει "σιγα την Αρβανιτακη"και χωρις πλακα η Αλεξιου που ειχε ερθει πριν ενα μηνα στο Παγκρητιο 15 με 20 ηταν το ατομο

Και ναι πληρωνουν ολοι ανω των 3 ετων και εχουμε λεει οικονομικη κριση....5 μερες πριν και πηγα να ρωτησω ειχαν θεσεις τη μια μερα μονο στις 2 πισω σειρες και την αλλη στις 3....Μετρα λοιπον 18ευρα.Θα πληρωναμε δηλαδη 54 ευρω για εναν ενηλικα και 2 παιδια( 3ος δωρεαν αλλα στην ποδια μας)

4

Οταν ακουσε ο συζυγος την τιμη μου λεει "σιγα την Αρβανιτακη"και χωρις πλακα η Αλεξιου που ειχε ερθει πριν ενα μηνα στο Παγκρητιο 15 με 20 ηταν το ατομο

Και ναι πληρωνουν ολοι ανω των 3 ετων και εχουμε λεει οικονομικη κριση....5 μερες πριν και πηγα να ρωτησω ειχαν θεσεις τη μια μερα μονο στις 2 πισω σειρες και την αλλη στις 3....Μετρα λοιπον 18ευρα.Θα πληρωναμε δηλαδη 54 ευρω για εναν ενηλικα και 2 παιδια( 3ος δωρεαν αλλα στην ποδια μας)

καλα με τοσα χρηματα γεμιζεις το κουτι δραστηριοτητων των παιδιων με αντικειμενα να τα αποσχολεις ολη τη χρονια. οχι καλε ας τους να τραγουδανε μονοι τους!

εμεις φταιμε που τους δωσαμε αξια και περνανε στα παιδακια χαζομηνυματα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...