Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βόλτα με τη μανούλα!

Baby A

Recommended Posts

μόνο μια μάνα που έχει ζήσει το κλείσιμο μέσα με τα μωρά μπορεί να με καταλάβει. αχ και μη μου πείτε στο χέρι σου είναι να αλλάξεις την κλεισούρα,. ποιο χέρι δεξί ή αριστερό, εδώ η μεγάλη μου κόρη 3.5 ετών θέλει να την ανεβάσεις αγκαλιά στη σκάλα, τι; να αφήσω τον άλλο 16 μηνών να ανεβεί μόνο του; λες στον εαυτό σου ναι θα τα καταφέρω! θα πάω μόνη μου με τα παιδιά να αγοράσω παπουτσάκια, βλέπεις χρειάζεσαι να πάρεις μαζί σου και το μοντέλο γι΄ αυτού του είδους τις αγορές.

άντε ξεκιιιιννααάμε. Κατεβαίνουμε θριαμβευτικά. βάλε τα στο καρεκλάκι αυτοκινήτου, να τα δέσεις, να μπεις καμαρωτή οδηγός, αλλά, καταϊδρωμένη απ τον αγώνα στο πίσω κάθισμα που είναι και σπορ τρίπορτο, αμέ ξέμεινε απ τα παλιά, δεν αλλάζεις τόσο εύκολα αυτοκίνητο.

πέφτει η πιπίλα του μπέμπη οοουαααααα ουααααα οουυυυυυυυα

κάνε στάση όπου βρεις με τα αλάρμ αναμμένα στην ακρούλα, να του δώσεις άλλη, σε λίγο νευριάζει με κάτι που του έδειξε η αδερφή του και δεν του το έδωσε και πάλι οοουυυυααααααα

να σταματήσω ή να προχωρήσω κι ας τα ακούω never mind, βάζω ράδιο ακούω αθλητικά μπρρρρ ζζζζζζ….. α ωραία και ποπ και τσουπ διαφημίσεις και πάλι γκρίνια μέχρι το πάρκινγκ όπου κατάφερες να βρεις στην αγορά με τόσο κόπο παρεα με το cd του μπάρμπα μπρίλιου.

βγες άνοιξε καρότσι άλλαξε μπλουζάκια γιατί ίδρωσαν και τα δυο αμάν

δέσε τον μικρό με τα βίας στο καρότσι, (δε θέλει εννοείται) και βάλε και την μικρούλα πάνω να κρατιέται πίσω στα πρόσθετα ποδαρικά!

προσπαθείς να περάσεις ανάμεσα στους πεζούς και το υποτιθέμενο πεζοδρόμιο αλλά κανείς δεν κανει ακρούλα, ακρούλα παρακαλώ!!!

δεν βγήκα για αναψυχή και έχω μόνο μια ψυχή η δόλια η μάνα (σχήμα λόγου)!

και! αφού μια διαδρομή ως το παπουτσάδικο για μωρά το έκανα από 10 λεπτά για κάθε φυσικό άνθρωπο 35 εγώ, η πωλήτρια δεν μου είχε και την καλύτερη όρεξη οοοοοοχιιιιιιι, καθόλου με κοιτά σαν το Σρεκ, αυτόν τον πρασινούλη λέω, με τα αυτάκια ντε, θέλει να ξεπετάξει τα ποδαράκια των παιδιών μου στο πιτσ φιτίλι, λες και τα καημένα δε θα της καταθέσουν τα ευρουλάκια τους. παίρνουμε αυτά που θεωρώ εγώ σωστά αλλά παίρνουμε και ένα χαζοζεύγαρο στη μεγάλη {γιατί της γυάλισε αφού φρόντισαν να είναι δίπλα ακριβώς από το καθισματάκι που κάθησε για δοκιμή και δε φεύγει από το μαγαζί χωρίς αυτό (-12 ευρώ στη βόλτα)}

άντε ανέβα και την ανηφόρα με δυο μωρά, (το ένα να γκρινιάζει από πείνα ή δίψα ή κούραση ή κάτι άλλο, μόνο εκείνο ξέρει τι είναι το τατά) σταματώ στο δρόμο κάτω από τον ήλιο, φτιάχνω ένα γάλα, το δίνω, πιο πάνω και το μεγαλύτερο -και εγώ ήθελα γάλα μαμά, μα μωρό μου να πάμε στο αυτοκίνητο πως θα το πιεις όρθια στο καρότσι. έως το αυτοκίνητο ένα γκρινιάρικο καρότσι να κινείται στο δρόμο και άλλοι περαστικοί να μας κοιτούν με συμπόνια και άλλοι με ειρωνικούς μορφασμούς.

εγώ να μην έχω βάλει στο στόμα ούτε μια γουλιά νερό, να έχει κολλήσει στην κυριολεξία, ε ναι! ξέχασα εννοείται και πρωινά μου και δεκατιανά μου α ναι! και εμένα κάπου με ξέχασα.

φτάνουμε στο αυτοκίνητο ένα μπουκάλι μείον, κάπου στο δρόμο το πέταξε ο μπέμπης, (- 7ευρω στη βόλτα)

φουυυυυυρνοοοοοοοοοςς! φούρνος το αυτοκίνητο! δε ζει ούτε κατσαρίδα εδώ. πρέπει όμως να μπούμε…. έξω βράζει το σύμπαν φτιάχνω το δεύτερο γάλα και ανοίγω και ένα γλειφιτζούρι που δε γλυτώσαμε απ τη διαδρομή (-1 ευρώ στη βόλτα), να το έτρωγε κι όλας θα ΄λεγα άξιζε τον κόπο, έτσι τα παίρνουμε για την κατάκτηση μας.

βάζω μπροστά το αμάξι, κλιματισμό. κατεβάζω από καρότσι τα παιδάκια, δένω πρώτα τη μεγάλη και μετά κατεβάζω και δένω το μικρότερο. ουααααα δε θέλουν…. ουααααα δε θέλουν…. να τα δέσεις, χαζά είναι να στέκονται σαν τη σαρδέλα τόσο δρόμο! επιμένω, επιμένω και τα κατάφερα επιτέλους. άντε κλείσε το καρότσι φόρτωσε το. προχωράμε μέχρι το σπίτι έχω ακούσει 24 απαιτήσεις, 45 γκρίνιες και 35 κλάματα.

πάρκαρε με την όπισθεν στο στενό των Θερμοπυλών. τόσο μας άφησε η γειτονιά. λύσε τα παιδιά, ξεκόλλα το γλειφιτζούρι απ τα μαλλιά της. κατέβα! να κατεβάσεις παιδιά, τσάντες, κλειδώνω. ένα αγκαλιά μισοκοιμισμένο και το άλλο να σέρνεται από την κούραση. τα κλειδιά στην τσάντα που πρέπει μετά από τοσα, να τη γυρίσεις ανάποδα για να τα βρεις. α νααα τα παιδάκια υπομονή τα βρήκα. μπαίνουμε μέσα 2 όροφοι καμαρώνουν πιο ψηλά χωρίς ασανσέρ φυσικά. ανέβα! με την ψυχή στο στόμα για ανέβα φορτωμένη με παιδιά και τσάντες, εδώ σε θέλω! ο μικρός απ τη νύστα κρεμιέται πάνω μου και η μεγάλη πάει σαν το χελωνάκι -δεν μπορώ μαμά, βλέπεις η φεριτινή γιοκ και ο σίδηρος στο μηδέν, ανεβήκαμε το πρώτο τέταρτο της σκάλας και χαίρομαι που δεν είναι βράδυ, γιατί μας σβήνουν και τα φώτα στα μισά, άντε και λίγο μπράβο.

μπήκαμε σπίτι, επιβιώσαμε θεέ μου τι χαρά. αλλά μόνο εγώ χαίρομαι εκείνα κλαίνε δε θέλουν να μπουν σπίτι, ήταν ωραία η βόλτα, θέλουν το ένα παιδάκι γάλα και το άλλο νερό, να τα αλλάξεις πάλι ιδρωμένα γύρισαν να τα κοιμήσεις να αλλάξεις και εσύ και εκεί που θες να πέσεις ξερή, να σου ένα βουνό δουλειές σε περιμένουν, μήπως θέλετε να τις περιγράψω κι αυτές;

και το κερασάκι στην τούρτα έρχεται ο σύζυγος και αυτό που έχει να πει για την ημέρα που του περιγράφεις -καλά δεν μπορούσες πάλι να χαλάσεις το χατίρι της μικρής, πάλι 2 ζευγάρια παπούτσια πήρε;!!!!!

πες μου μετά δεν κλείνεσαι καλυτέρα μέσα;;;

να ναι καλά τα γλυκούλια μας και όλα θα φτιάξουν μια μέρα αλλά τα χρόνια θα ΄χουν περάσει και θα αναπολούμε αυτές τις μέρες που κύλησαν τόσο γρήγορα. λατρεύω τα μωρά μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 78
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θες μήπως να περιγράψω τη δική μου εμπειρία κάθε φορά που πάμε σούπερ;;;;

Άσε εγώ τα παρέγγελνα τηλεφωνικά κάποια στιγμή γιατί δεν το άντεχα άλλο το μαρτύριο του μπες-βγες αμάξι, καρότσια κλπ

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol: Απίστευτη περιγραφή.

Για φαντάσου να ήθελε η μεγάλη και τουαλέτα ή ο μικρός να έχανε τη δεύτερη πιπίλα....

Μα υπάρχουν τόσο θετικά στην όλη ιστορία.. Απορώ πως δεν τα λαμβάνεις υπόψη σου.:lol:

Χαμομηλάκι μου, χαμομηλάκι και σπίτι (θα σου έρχεται και πιο οικονομικά):wink:

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

μόνο μια μάνα που έχει ζήσει το κλείσιμο μέσα με τα μωρά μπορεί να με καταλάβει. αχ και μη μου πείτε στο χέρι σου είναι να αλλάξεις την κλεισούρα,. ποιο χέρι δεξί ή αριστερό, εδώ η μεγάλη μου κόρη 3.5 ετών θέλει να την ανεβάσεις αγκαλιά στη σκάλα, τι; να αφήσω τον άλλο 16 μηνών να ανεβεί μόνο του; λες στον εαυτό σου ναι θα τα καταφέρω! θα πάω μόνη μου με τα παιδιά να αγοράσω παπουτσάκια, βλέπεις χρειάζεσαι να πάρεις μαζί σου και το μοντέλο γι΄ αυτού του είδους τις αγορές.

άντε ξεκιιιιννααάμε. Κατεβαίνουμε θριαμβευτικά. βάλε τα στο καρεκλάκι αυτοκινήτου, να τα δέσεις, να μπεις καμαρωτή οδηγός, αλλά, καταϊδρωμένη απ τον αγώνα στο πίσω κάθισμα που είναι και σπορ τρίπορτο, αμέ ξέμεινε απ τα παλιά, δεν αλλάζεις τόσο εύκολα αυτοκίνητο.

πέφτει η πιπίλα του μπέμπη οοουαααααα ουααααα οουυυυυυυυα

κάνε στάση όπου βρεις με τα αλάρμ αναμμένα στην ακρούλα, να του δώσεις άλλη, σε λίγο νευριάζει με κάτι που του έδειξε η αδερφή του και δεν του το έδωσε και πάλι οοουυυυααααααα

να σταματήσω ή να προχωρήσω κι ας τα ακούω never mind, βάζω ράδιο ακούω αθλητικά μπρρρρ ζζζζζζ….. α ωραία και ποπ και τσουπ διαφημίσεις και πάλι γκρίνια μέχρι το πάρκινγκ όπου κατάφερες να βρεις στην αγορά με τόσο κόπο παρεα με το cd του μπάρμπα μπρίλιου.

βγες άνοιξε καρότσι άλλαξε μπλουζάκια γιατί ίδρωσαν και τα δυο αμάν

δέσε τον μικρό με τα βίας στο καρότσι, (δε θέλει εννοείται) και βάλε και την μικρούλα πάνω να κρατιέται πίσω στα πρόσθετα ποδαρικά!

προσπαθείς να περάσεις ανάμεσα στους πεζούς και το υποτιθέμενο πεζοδρόμιο αλλά κανείς δεν κανει ακρούλα, ακρούλα παρακαλώ!!!

δεν βγήκα για αναψυχή και έχω μόνο μια ψυχή η δόλια η μάνα (σχήμα λόγου)!

και! αφού μια διαδρομή ως το παπουτσάδικο για μωρά το έκανα από 10 λεπτά για κάθε φυσικό άνθρωπο 35 εγώ, η πωλήτρια δεν μου είχε και την καλύτερη όρεξη οοοοοοχιιιιιιι, καθόλου με κοιτά σαν το Σρεκ, αυτόν τον πρασινούλη λέω, με τα αυτάκια ντε, θέλει να ξεπετάξει τα ποδαράκια των παιδιών μου στο πιτσ φιτίλι, λες και τα καημένα δε θα της καταθέσουν τα ευρουλάκια τους. παίρνουμε αυτά που θεωρώ εγώ σωστά αλλά παίρνουμε και ένα χαζοζεύγαρο στη μεγάλη {γιατί της γυάλισε αφού φρόντισαν να είναι δίπλα ακριβώς από το καθισματάκι που κάθησε για δοκιμή και δε φεύγει από το μαγαζί χωρίς αυτό (-12 ευρώ στη βόλτα)}

άντε ανέβα και την ανηφόρα με δυο μωρά, (το ένα να γκρινιάζει από πείνα ή δίψα ή κούραση ή κάτι άλλο, μόνο εκείνο ξέρει τι είναι το τατά) σταματώ στο δρόμο κάτω από τον ήλιο, φτιάχνω ένα γάλα, το δίνω, πιο πάνω και το μεγαλύτερο -και εγώ ήθελα γάλα μαμά, μα μωρό μου να πάμε στο αυτοκίνητο πως θα το πιεις όρθια στο καρότσι. έως το αυτοκίνητο ένα γκρινιάρικο καρότσι να κινείται στο δρόμο και άλλοι περαστικοί να μας κοιτούν με συμπόνια και άλλοι με ειρωνικούς μορφασμούς.

εγώ να μην έχω βάλει στο στόμα ούτε μια γουλιά νερό, να έχει κολλήσει στην κυριολεξία, ε ναι! ξέχασα εννοείται και πρωινά μου και δεκατιανά μου α ναι! και εμένα κάπου με ξέχασα.

φτάνουμε στο αυτοκίνητο ένα μπουκάλι μείον, κάπου στο δρόμο το πέταξε ο μπέμπης, (- 7ευρω στη βόλτα)

φουυυυυυρνοοοοοοοοοςς! φούρνος το αυτοκίνητο! δε ζει ούτε κατσαρίδα εδώ. πρέπει όμως να μπούμε…. έξω βράζει το σύμπιαν φτιάχνω το δεύτερο γάλα και ανοίγω και ένα γλειφιτζούρι που δε γλυτώσαμε απ τη διαδρομή (-1 ευρώ στη βόλτα), να το έτρωγε κι όλας θα ΄λεγα άξιζε τον κόπο, έτσι τα παίρνουμε για την κατάκτηση μας.

βάζω μπροστά το αμάξι, κλιματισμό. κατεβάζω από καρότσι τα παιδάκια, δένω πρώτα τη μεγάλη και μετά κατεβάζω και δέμω το μικρότερο. ουααααα δε θέλουν…. ουααααα δε θέλουν…. να τα δέσεις, χαζά είναι να στέκονται σαν τη σαρδέλα τόσο δρόμο! επιμένω, επιμένω και τα κατάφερα επιτέλους. άντε κλείσε το καρότσι φόρτωσε το. προχωράμε μέχρι το σπίτι έχω ακούσει 24 απαιτήσεις, 45 γκρίνιες και 35 κλάματα.

πάρκαρε με την όπισθεν στο στενό των Θερμοπύλων. τόσο μας άφησε η γειτονιά. λύσε τα παιδιά, ξεκόλλα το γλειφιτζούρι απ τα μαλλιά της. κατέβα! να κατεβάσεις παιδιά, τσάντες, κλειδώνω. ένα αγκαλιά μισοκοιμισμένο και το άλλο να σέρνεται από την κούραση. τα κλειδιά στην τσάντα που πρέπει μετά από τοσα, να τη γυρίσεις ανάποδα για να τα βρεις. α νααα τα παιδάκια υπομονή τα βρήκα. μπαίνουμε μέσα 2 όροφοι καμαρώνουν πιο ψηλά χωρίς ασανσέρ φυσικά. ανέβα! με την ψυχή στο στόμα για ανέβα φορτωμένη με παιδιά και τσάντες, εδώ σε θέλω! ο μικρός απ τη νύστα κρεμιέται πάνω μου και η μεγάλη πάει σαν το χελωνάκι -δεν μπορώ μαμά, βλέπεις η φετινή γιοκ και ο σίδηρος στο μηδέν, ανεβήκαμε το πρώτο τέταρτο της σκάλας και χαίρομαι που δεν είναι βραδύ, γιατί μας σβήνουν και τα φώτα στα μισά, άντε και λίγο μπράβο.

μπήκαμε σπίτι, επιβιώσαμε θεέ μου τι χαρά. αλλά μόνο εγώ χαίρομαι εκείνα κλαίνε δε θέλουν να μπουν σπίτι, ήταν ωραία η βόλτα, θέλουν το ένα παιδάκι γάλα και το άλλο νερό, να τα αλλάξεις πάλι ιδρωμένα γύρισαν να τα κοιμήσεις να αλλάξεις και εσύ και εκεί που θες να πέσεις ξερή, να σου ένα βουνό δουλειές σε περιμένουν, μήπως θέλετε να τις περιγράψω κι αυτές;

και το κερασάκι στην τούρτα έρχεται ο σύζυγος και αυτό που έχει να πει για την ημέρα που του περιγράφεις -καλά δεν μπορούσες πάλι να χαλάσεις το χατίρι της μικρής, πάλι 2 ζευγάρια παπούτσια πήρε;!!!!!

πες μου μετά δεν κλείνεσαι καλυτέρα μέσα;;;

να ναι καλά τα γλυκούλια μας και όλα θα φτιάξουν μια μέρα αλλά τα χρόνια θα ΄χουν περάσει και θα αναπολούμε αυτές τις μέρες που κύλησαν τόσο γρήγορα. λατρεύω τα μωρά μου!

:-D:grin::-D:grin::-D χαχαχαχα ακομα κ με 1 ετσι ειναι ακριβως!!! φανταζομαι με 2!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Και εγω ελεγα να μαθω οδηγηση να παρω και αυτοκινητο...Μια χαρα ειναι που οδηγει μονο ο συζυγος και εγω βγαινω με το αυτοκινητο παντα μαζι του! :lol:

Αυτοκινητο δικο μου γιοκ! Τελικα ειναι θετικο και δεν το ηξερα, ευχαριστω για το σοκ και την ενημερωση! :)

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Ειμαι η Ελινα,το μωρο μου ειναι 2 μηνών και μόλις πανικοβλήθηκα!!!!(γραφεις υπεροχα,πάντως!:))

Ετσι ειναι, αντε και καλες υπομονες. Ενα θα σου πω. Ξεχναω να κατουρησω.......!!! Καλα κουραγια.........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ειμαι η Ελινα,το μωρο μου ειναι 2 μηνών και μόλις πανικοβλήθηκα!!!!(γραφεις υπεροχα,πάντως!:))

μη το σκεφτεσαι το κεθε τι εχει τη δικη του γοητεια

κι αν δεν το ζησεις πως θα το γραψεις ε;

πληκτρολογω ομως χαλια! χε χε

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι, αντε και καλες υπομονες. Ενα θα σου πω. Ξεχναω να κατουρησω.......!!! Καλα κουραγια.........

χι χι αυτο δεν το ανεφερα, νομισα πως μονο εγω κρατιεμαι :oops::oops::oops::oops:

να σου πω καταρχήν κάθε πρωί στης εννιά έχω μάθημα οδήγησης.... ναι ναι!!! τώρα με τη κοιλιά στο στόμα!!! αν κι έχω δίπλωμα δεν έχω οδηγήσει ποτέ μου από όταν το πήρα....πάει αυτό....

άρα για να πάμε οπουδήποτε πάμε όλοι μαζί πακέτο... εκτός τα σκυλιά.....

βάζω στη τσάντα μου τα απαραίτητα... μπισκότα, κουλούρια, νερό, πάνα, μωρομάντηλα κτλ κτλ... κι ένα σακουλάκι με ένα μπισκότο μέσα για ώρα ανάγκης... (θα καταλάβεις τι εννοώ παρακάτω)...

καρότσι δε παίρνουμε, λέμε θα τον βάλουμε σε αυτό του σούπερ... ανοίγεις τη πόρτα στο αμάξι κι αυτό βράζει~!!! τέλεια!!! βάζει ο καλός μου το παιδί στο καθισματάκι του με γκρίνια εννοείτε γιατι νυστάζει αλλά αρνήται να κοιμηθεί....

φτάνουμε κι αναζητούμε πάρκιν.... δύσκολο κάθε τετάρτη γιατί έχει και λαική.... ευτυχώς έφυγε ένας παππούς από το παρκιν του σούπερ....

βγαίνουμε κι εγώ πάω για καρότσι... δεν έχω κέρμα.... μπαίνω στο ταμείο και ζητάω να μου χαλάσουν.... ατυχία... ο κύριος που ψώνιζε είχε πιστωτική-χρονοβόρα διαδικασία... πάω στο επόμενο, περιμένω λίγο και μου χαλάνε....

βάζω το παιδί στο καρότσι κι ο καλός μου φεύγει να του πάρει μπιμπερό (το άλλο το ξαχάσαμε στη γιαγιά) και ψωμί....

σταμάτε στη μαναβική.... παίρνω φρούτα, ο μικρός αρχίζει να φωνάζει και να πιάνει τα φρούτα... σπρώχνω το καρότσι από την άλλη.... απλώνει και πιάνει τα ψάρια.... βγάζω ένα μπισκότο... το πετάει κάτω... του δίνω άλλο... τα ίδια... το ξεχνάω.... ζυγίζουμε, φεύγουμε....

στάση για τυριά.... έχει πολύ κόσμο... παίρνουμε τα γάλατα και γυρνάμε... ο μικρός έχει αρπάξει τη σακούλα με το ψωμί του τοστ... τελικά ήθελα να πάρω το μεγάλο και όχι το μικρό αλλά έτσι όπως το έχει κάνει δεν είναι να το αφήσεις πίσω... πάλι γκρίνια!!!!!!!

περιμένω.... εννοείτε κανείς δε σου δίνει τη σειρά του και δε φτάνει αυτό μια "κυρία" την ώρα που ήρθε η σειρά μου με αγνοεί (και το παιδί που γκρινιάζει και τη κοιλια μου) και παραγγέλνει "5 φέτες τυρί, 5 φέτες ζαμπόν".... "δε χαλιέμαι" λέω....

επιτέλους φάνηκε ο καλός μου....

"όχι ρε αγάπη τόσο μικρό μπουκάλι για γάλα!" του λέω μόλις βλέπω τι πήρε...

"εσύ δε μου πες να πάρω κάτι σαν το παπί;" απαντάει... (παπί είναι το μικρό μπουκάλι για το νερό)

"ναι ρε μωρό μου, αλλά πιο μεγάλο. εννοούσα σε τέτοιο στυλ, πλαστικό και να μπορεί να το πιάνει μόνος του"...

"α! κατάλαβα... πάω να πάρω άλλο"...

"'οχι ρε! άλλαξε το"...

"α!"

και φεύγει....

θέλουμε και απορυπαντικό πιάτων αλλά που να ανέβεις με το ασανσέρ στο πάνω όροφο;;; γίνεται και χαμός....

γκρίνια και πάλι... δίνω κουλούρι... ωραία! το παίρνει....

περνάμε από τα παγωτά.... κοιτάω σα ξελιγωμένη.... έχω ζάχαρο.... οκ! θα πάρω δυο σοκοφρέτες υγείας που δε με πειράζουν.... αρπάζει τη μία ο μικρός...

ήρθε ο καλός μου γεμάτος υπερηφάνια.... μπήρε μπιμπερό αρκούδο που χωράει 300 ml... είμαστε όλοι χαρούμενοι.... κι ο μικρός πιο πολύ γιατί μασουλά τη σοκοφρέτα χωρίς να του την ανοίξει κανείς....

τρέχω πάνω για απορυπαντικό.... χτυπάει το τηλ μου.... ψάχνω... ψάχνω... πιάνω ολα τα άλλα εκτός το κινητό μου.... το σηκώνω.... δεν έχει σήμα... ακούω ότι έχει έρθει ένα δέμα... ωραία! γιατί το περιμένω....

δε μπορώ τελικά να συννενοηθώ... κατεβαίνω με το απορυπαντικό....

ακούω τον μικρό να γκρινιάζει.... του έχει πέσει η σοκοφρέτα...

πάμε ταμείο.... κατάφερε να ανοίξει τη σοκοφρέτα και τη τρώει... τη παίρνουμε να τη χτυπήσει η ταμίας και γίνεται το έλα να δεις... του δίνουμε νερό και πετάει το μπουκάλι... άντε θα σπάσει κι αυτό...

τρέχουμε στο αμάξι... παίρνω τη σοκοφρέτα... το παιδί είναι χάλια.... το σκουπίζω.... φορτώνουμε τα ψώνια... τρέχει ο καλός μου να αφήσει το καρότσι... εννοείται φούρνος το αμάξι!!!!

κλαίει... τώρα του δίνω το σακουλάκι με το ένα μπισκότο.... θα μασουλήσει το σακουλάκι μέχρι να γίνει θρίψαλα το μπισκότο... ο μόνος τρόπος να ηρεμήσει....

το μωρό στη κοιλιά κάνει επανάσταση κι ο καλός μου δεν έχει τσιγάρα.... άλλη στάση!!! κατεβαίνω να του πάρω και πιάνεται το πόδι μου από τις κινήσεις του μωρού...

ατυχία!!!! δε μου φτάνουν και τα λεφτά να πάω να πάρω το δέμα (γιατί έβαλα με αντικαταβολή;;;;)

ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ.........

και ναι! φτάνουμε σπίτι....

παίρνω το παιδί... κάνω αρκετή ώρα να ανέβω.... φουσκώνω!!! διψάω!!!

το παιδί γκρινιάζει κι εμείς τακτοποιούμε τα ψώνια... κι όλα ρε γμτ θέλουν ψυγείο.... και δε χωράνε!!!

κι εκεί που ηρεμεί ο μικρός κι είναι έτοιμος να κοιμηθεί χτυπάει το τηλ κι ο καλός μου φεύγει πάλι για δουλειές....

ευτυχώς ο μικρός γλαρώνει....

άντε να πιω κι ένα καφέ!!!!!!!!!!!

χι χι αυτο δεν το ανεφερα, νομισα πως μονο εγω κρατιεμαι :oops::oops::oops::oops:

Ναι ρε συ χαλαρα....συνηθες φαινομενο. Εγω δεν κρατιεμαι. Το ξεχναω. Και απλα καποια στιγμη ΠΟΝΑΩ πολυ ........:rolleyes: ......οπως επισης και το μαθαινω να κατεβαζω το παντελονι και το βρακι με ενα χερι ενω στο αλλο κραταω 11 κιλα που παλευουν μαζι μου και χ@ζω σε κατω απο 10 δευτερα ενω τα 11 κιλα φευγουν απο το χερι το ελευθερο και τρεχουν μεσα στο σπιτι ουρλιαζοντας. Σου κοβεται το χ@σιμο ή οχι? Για πες ντεεεεεεεεε.......:mrgreen: Ετσι για να πανικοβαλουμε και αλλο την νεα μανουλα......:-P

Ναι ρε συ χαλαρα....συνηθες φαινομενο. Εγω δεν κρατιεμαι. Το ξεχναω. Και απλα καποια στιγμη ΠΟΝΑΩ πολυ ........:rolleyes: ......οπως επισης και το μαθαινω να κατεβαζω το παντελονι και το βρακι με ενα χερι ενω στο αλλο κραταω 11 κιλα που παλευουν μαζι μου και χ@ζω σε κατω απο 10 δευτερα ενω τα 11 κιλα φευγουν απο το χερι το ελευθερο και τρεχουν μεσα στο σπιτι ουρλιαζοντας. Σου κοβεται το χ@σιμο ή οχι? Για πες ντεεεεεεεεε.......:mrgreen: Ετσι για να πανικοβαλουμε και αλλο την νεα μανουλα......:-P

εμείς είμαστε εκπαιδευμένοι και σε τετοιες δύσκολες στιγμές περιμένει στο μπάνιο μαζί μαι και ασχολειται με κάτι!!!!!

ανοιγοκλείνει το τζάμι της μπανιέρας.... τραβάει το ντους....κλείνει το καπάκι της λεκάνης.... κτλ κτλ....

ανάλογα με τη περίσταση....

εννοείται πως τα καλάθι με τα χαρτιά είναι μέσα στη μπανιέρα (ακόμα δε το φτάνει)΄.....

Διαφημίσεις

Ασχετα με εγκυμοσυνες πηγαινα πανω απο 8-10 φορες τη μερα,απο τοαν εγινα 4η φορα μανουλα η 1η ειναι το πρωι που θα ξυπνησω,η 2η αν το θυμηθω και προλαβω το μεσημερι και η 3η το βραδυ πριν κοιμηθω

Αν ξυπνησει το μωρο τη νυχτα και δεν με παρει ο υπνος θηλαζοντας το θα παω και τοτε....:mrgreen:

Μολις βρω χρονο θα σας γραψω την πρωτη φορα που πηγα σουπερμαρκετ και με τα 4(το μικρο ηταν 9 ημερων)και μαλιστα χωρις συζυγο:rolleyes:

4

εμείς είμαστε εκπαιδευμένοι και σε τετοιες δύσκολες στιγμές περιμένει στο μπάνιο μαζί μαι και ασχολειται με κάτι!!!!!

ανοιγοκλείνει το τζάμι της μπανιέρας.... τραβάει το ντους....κλείνει το καπάκι της λεκάνης.... κτλ κτλ....

ανάλογα με τη περίσταση....

εννοείται πως τα καλάθι με τα χαρτιά είναι μέσα στη μπανιέρα (ακόμα δε το φτάνει)΄.....

εχμ.....ειναι συρωμενη η πορτα και εχει μαθει να την ανοιγει.....οεοε.......:evil: μια λυση ειναι να την βαλω οντως ΜΕΣΑ στην μπανιερα, αλλα σκαρφαλωνει κιολας.......εχει τυχει παντως επανηλημενα να κανω αναγκη παιζοντας με τα παπια της. Και εκεινη να με σπρωχνει πισω να ψαχνει να δει τι κανω εκει κατω και να φωναζει ΜΑΜΑ ΚΑΚΑ.........:roll: αει καλα.....

όταν ήταν κάτι ημερών ο μικρός και ξύπναγε κάθε 2 ώρες.... μπαίνω για τσίσα μου σε ένα κενό που βρήκα.... δε θυμάμαι πόση ώρα πέρασε όταν άκουσα τον καλό μου να φωνάζει "έλεν......."

είχα κοιμηθεί στη λεκάνη κι ακουμπούσα στο νιπτήρα....

"κομάσαι στο μπάνιο ρε;" μου φωνάζει...

"ναι μωρέ... με πήρε ο ύπνος... έρχομαι..."

κι άλλη μια φορά έχω αποκοιμηθεί πάνω στη κουζίνα.... ευτυχώς δεν έκαιγε κανά μάτι!!!!!!!!!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, αγοράκι,2 μηνων, ελαφρως μεταχειρισμένο,σε συσκευασια δώρου,μεταφορικά δικά μου!!!

QqmLp3.png

να σου πω καταρχήν κάθε πρωί στης εννιά έχω μάθημα οδήγησης.... ναι ναι!!! τώρα με τη κοιλιά στο στόμα!!! .......

χε χε αυτο με το μπισκοτο μηπως πιανει και σε εκεινο στην κοιλια ;;;

εχετε βρει αλλη μεθοδο φανταζομαι

καλα σα να ειμασταν εμεις με την πρωτη τωρα που εχω δυο παει παντα ενας απο τους δυο σουπερ

αυτο με τον αρκουδο γλυκα το εχουμε, επιτευμα ο μπαμπας ς;!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, αγοράκι,2 μηνων, ελαφρως μεταχειρισμένο,σε συσκευασια δώρου,μεταφορικά δικά μου!!!

να σου πω εγω ετοιμο αφου ξεπεραστηκε η εγκυμοσυνη και οι κολικοι το παιρνω με τα χαρας! η κορη μου θελει κοριτσακι γιατι τον αδερφο της τον ντυνει μπεμπα δεν ξερω αν θα το ξεπερασει το δευτερο σοκ!

να σου πω καταρχήν κάθε πρωί στης εννιά έχω μάθημα οδήγησης.... ναι ναι!!! τώρα με τη κοιλιά στο στόμα!!! .......

χε χε αυτο με το μπισκοτο μηπως πιανει και σε εκεινο στην κοιλια ;;;

εχετε βρει αλλη μεθοδο φανταζομαι

καλα σα να ειμασταν εμεις με την πρωτη τωρα που εχω δυο παει παντα ενας απο τους δυο σουπερ

αυτο με τον αρκουδο γλυκα το εχουμε, επιτευμα ο μπαμπας ς;!

ο μπαμπάς μας είναι περίπτωση!!!!!!!!!!!!!!

Ασχετα με εγκυμοσυνες πηγαινα πανω απο 8-10 φορες τη μερα,απο τοαν εγινα 4η φορα μανουλα η 1η ειναι το πρωι που θα ξυπνησω,η 2η αν το θυμηθω και προλαβω το μεσημερι και η 3η το βραδυ πριν κοιμηθω

Αν ξυπνησει το μωρο τη νυχτα και δεν με παρει ο υπνος θηλαζοντας το θα παω και τοτε....:mrgreen:

Μολις βρω χρονο θα σας γραψω την πρωτη φορα που πηγα σουπερμαρκετ και με τα 4(το μικρο ηταν 9 ημερων)και μαλιστα χωρις συζυγο:rolleyes:

καλα εγω με το wc μετα τη γεννα ημουν κολλητη

δεν μπορουσα τις πολλες μετακινησεις, μεγαλη πικρα

και να μην ειχα ηθελα! σαμπως επινα και υγρα δεν ξερω ψυχολογικο!

περιμενω να δω την προκληση με τα 4 μωρα στο σουπερ

δε νομιζω να τα καταφερνα! με θεωρω αποτυχημενη σε τετοια εξτριμ σπορ!

Οκ κορίτσια!με πείσατε!

1.ή θα κάνω το δεύτερο όταν ο κωνσταντ γίνει 14XP.

2.ή θα υιοθέτησω ENA κοντά στα 14XP.

Α κοβω κ το σεξ!εε ENTAΞEI παίρνω αντισυλληπτικά αλλά το κοβω εντελώς να είμαστε σίγουροι..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...