Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανεξήγητο αίμα-σκούρα καφέ υγρά

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας! Κατ'αρχάς εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις μαμάδες, τις μέλλουσες μαμάδες και τις κοπέλες που θέλουν να κάνουν παιδάκι!Εγώ είμαι στην 14η βδομάδα της κύησης, έκανα τον υπέρηχο της αυχενικής και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, περιμένω τώρα να βγουν και οι εξετάσεις του άλφα τεστ.Το πρόβλημά μου είναι το εξής:στη 12η βδομάδα είδα λίγο αίμα στο χαρτί, το οποίο κράτησε για τρεις μέρες,ελάχιστο βέβαια, αλλά πανικοβλήθηκα...ο γιατρός μου είπε να μείνω στο κρεβάτι και να πάρω utrogestan,μάλλον επρόκειτο για μικρή αποκόλληση ή για κάποιο αγγείο που έσπασε καθώς μεγαλώνει ο σάκος. Αφού τελείωσε το αίμα,εδώ και δέκα μέρες έχω καφέ σκούρα υγρά.Έκανα υπέρηχο,δεν υπάρχει αποκόλληση ούτε αιμάτωμα,όλα είναι καλά με το έμβρυο...τον γιατρό βέβαια τον ανησύχησαν τα υγρά αυτά και μου έδωσε αντιβίωση amoxil για πέντε μέρες,utrogestan για μία βδομάδα και να κάνω γενική ούρων και καλλιέργεια.Γενικώς με την εγκυμοσύνη έχω πολύ άγχος και αυτό το πρόβλημα τώρα επιτείνει το άγχος μου,δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ...φρίκαρα και με την αντιβίωση αν και με καθησύχασαν και γιατροί και φίλες μου που είχαν πάρει κι αυτές στην εγκυμοσύνη και ο μικροβιολόγος μου είπε ότι δεν είναι τίποτα και να ηρεμήσω...

Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει γυναικολογικό έλεγχο,κολποσκόπηση,hpv test,καλλιέργεια κολπικού υγρού για διάφορα μικρόβια και ιούς και όλα ήταν οκ...το μόνο που βρέθηκε ήταν ένας μικρός πολύποδας στον τράχηλο και ένας ερεθισμός στον τράχηλο,μια μορφή τραχηλίτιδας....ο γιατρός μου είπε ότι αυτός ο πολύποδας δεν είναι τίποτα,θα μου τον αφαιρούσε το καλοκαίρι γιατί την άνοιξη ήταν πολύ μικρός για να αφαιρεθεί,αλλά τελικά έμεινα έγκυος και δεν πρόλαβα να τον αφαιρέσω,αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα...σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι από τον πολύποδα,αλλά και πάλι δεν ξέρω....

Συγγνώμη για το μακροσκελές post,δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ,ίσως είμαι υπερβολικά αγχωμένη και όλα τα μεγαλοποιώ....κορίτσια χρειάζομαι επειγόντως τα φώτα σας!:-(

Mdvgp2.png

I00Jp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα,ισως κ να μην ειναι τιποτα αλλα καλο θα ηταν(για να σου φυγει το αγχος) να κανει κ ενα ελεγχο του τραχηλου.σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη κ με το καλο το μπεμπακι σου!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Έχεις δίκιο,κι εγώ αυτό σκεφτόμουν,στην επόμενη επίσκεψη θα του πω να το κοιτάξουμε αν τα υγρά δεν έχουν σταματήσει κι αν η εξέταση ούρων είναι οκ.Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή κ τις ευχές σου,εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!

Mdvgp2.png

I00Jp2.png

Πάντως είναι σημαντικό εφόσον είδες αίμα να μην κουράζεσαι πολύ και να μην σηκώνεις βάρη. Προσπάθησε να ξαπλώνεις αρκετά εάν ο τρόπος ζωής σου, σου το επιτρέπει και φυσικά συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό.

Κορίτσια γεια σας! Κατ'αρχάς εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις μαμάδες, τις μέλλουσες μαμάδες και τις κοπέλες που θέλουν να κάνουν παιδάκι!Εγώ είμαι στην 14η βδομάδα της κύησης, έκανα τον υπέρηχο της αυχενικής και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, περιμένω τώρα να βγουν και οι εξετάσεις του άλφα τεστ.Το πρόβλημά μου είναι το εξής:στη 12η βδομάδα είδα λίγο αίμα στο χαρτί, το οποίο κράτησε για τρεις μέρες,ελάχιστο βέβαια, αλλά πανικοβλήθηκα...ο γιατρός μου είπε να μείνω στο κρεβάτι και να πάρω utrogestan,μάλλον επρόκειτο για μικρή αποκόλληση ή για κάποιο αγγείο που έσπασε καθώς μεγαλώνει ο σάκος. Αφού τελείωσε το αίμα,εδώ και δέκα μέρες έχω καφέ σκούρα υγρά.Έκανα υπέρηχο,δεν υπάρχει αποκόλληση ούτε αιμάτωμα,όλα είναι καλά με το έμβρυο...τον γιατρό βέβαια τον ανησύχησαν τα υγρά αυτά και μου έδωσε αντιβίωση amoxil για πέντε μέρες,utrogestan για μία βδομάδα και να κάνω γενική ούρων και καλλιέργεια.Γενικώς με την εγκυμοσύνη έχω πολύ άγχος και αυτό το πρόβλημα τώρα επιτείνει το άγχος μου,δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ...φρίκαρα και με την αντιβίωση αν και με καθησύχασαν και γιατροί και φίλες μου που είχαν πάρει κι αυτές στην εγκυμοσύνη και ο μικροβιολόγος μου είπε ότι δεν είναι τίποτα και να ηρεμήσω...

Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει γυναικολογικό έλεγχο,κολποσκόπηση,hpv test,καλλιέργεια κολπικού υγρού για διάφορα μικρόβια και ιούς και όλα ήταν οκ...το μόνο που βρέθηκε ήταν ένας μικρός πολύποδας στον τράχηλο και ένας ερεθισμός στον τράχηλο,μια μορφή τραχηλίτιδας....ο γιατρός μου είπε ότι αυτός ο πολύποδας δεν είναι τίποτα,θα μου τον αφαιρούσε το καλοκαίρι γιατί την άνοιξη ήταν πολύ μικρός για να αφαιρεθεί,αλλά τελικά έμεινα έγκυος και δεν πρόλαβα να τον αφαιρέσω,αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα...σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι από τον πολύποδα,αλλά και πάλι δεν ξέρω....

Συγγνώμη για το μακροσκελές post,δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ,ίσως είμαι υπερβολικά αγχωμένη και όλα τα μεγαλοποιώ....κορίτσια χρειάζομαι επειγόντως τα φώτα σας!:-(

καλησπερα και απο εμενα. ηθελα να σου πω οτι και εγω ενω ειχα μια καθολα φυσιολογικη εγκυμοσυνη, χωρις κανενα λογο στην 24η εβδομαδα ειχα αιμοραγια με πολυ αιμα και κομματια. ειδα δυο φορες αιμα και αρκετες μερες καφε. εκανα ενα σωρο υπερηχους και ο γιατρος δεν βρηκε τιποτα. ολα ειναι μια χαρα. και εγω πηρα αρχικα amoxil μηπως υπηρχε καποια φλεγμονη, αλλα αιμα χαναειδα. Για να μη μακρυγορω, εβγαλα το υπολοιπο της εγκυμοσυνης στο κρεββατι, ειχα και συσπασεισ αρκετες, οπου επαιρναν yutopar. τωρα ειμαι στην 36η εβδομαδα και ανυπομονω να περασουν οι μερες για να γεννησω. οποτε μην ανησυχεις, ξεκουρασου οσο μπορεις και ολα θα πανε καλα, ειμαι σιγουρη:D

Διαφημίσεις

Παντως ξερω οτι και οι πολυποδες πολλες φορες δημιουργουν αιμοραγιες.Μαλιστα πολλες φορες το αιμα οδηγει μια κοπελα στον γιατρο οπου κι αυτος διαπιστωνει την υπαρξη πολυποδα.Τωρα τι γινεται σε περιπτωση εγκυμοσυνης δε γνωριζω.

Κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και ξεκουραση.Μη σηκωνεις βαρη και μη κουραζεσαι.Και μην αγχωνεσαι εννοειται.Να εισαι λιγακι προσεκτικη και ολα μια χαρα θα πανε....

madchen με το καλό το μπεμπάκι σου :D Πολλές κοπέλες έχουν αίμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δεν είναι τίποτα, μην αγχώνεσαι από τη στιγμή που σε παρακολουθεί ο γιατρός συνεχώς. Εγώ είχα κάθε λίγες μέρες μέχρι την 12η εβδομάδα και μετά είχα ξαναδεί λίγο την 14η και δεν φαινόταν κάτι στον υπέρηχο ή στις εξετάσεις μου. Ο γιατρός μου είπε ότι πολλές φορές ειδικά στην αρχή ο σάκος καθώς μεγαλώνει "τρώει" λίγο τα τοιχώματα και έτσι το αίμα αυτό είναι κύτταρα που πέφτουν (δεν μου το είπε έτσι ακριβώς έτσι το κατάλαβα με απλά λόγια :)). Στην 9η εβδομάδα είχα δει εκτός από καφέ και κόκκινο για 2 μέρες και είχα πανικοβληθεί και τελικά ήταν ο πλακούντας που είχε αρχίσει να εμφυτεύεται στα τοιχώματα της μήτρας. Από τη στιγμή που φαίνονται όλα καλά μην ανησυχείς think pink :-D

Kορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας!:DΕιλικρινά νιώθω καλύτερα τώρα! Δεν κουράζομαι, απο δουλειές δεν κάνω σχεδόν τίποτα στο σπίτι,βάρη δεν σηκώνω,η μοναδική δουλειά που έκανα ήταν το μαγείρεμα και τώρα το έχω αφήσει κι αυτό,μόνο κανένα πιάτο πλένω,μ' έχει φάει η τεμπελιά, όλο το καλοκαίρι μου ήταν κρεβάτι- καναπές-μπάνιο-γραφείο υπολογιστή.Επειδή είμαι εκπαιδευτικός δεν εργαζόμουν Ιούλιο κ Αύγουστο-ευτυχώς- και τώρα θα πάρω αναρρωτική,οπότε δεν κουράζομαι,αντίθετα έχω κουραστεί από την πολλή ξεκούραση!!!Επειδή ακριβώς δεν κουράζομαι γι'αυτό και ανησυχώ πολύ...

Mdvgp2.png

I00Jp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...