Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

....αφου μου πηρε ενα λεπτομερεστατο ιστορικο (πρεπει να με ειχε κανα 2ωρο μεσα..το τι της ειπα δεν λεγεται αφου η μητερα μου με κοιταζε με το στομα ανοιχτο!!) μου εδωσε ενα σκευασμα με το οποιο βρηκα την υγεια μου!!!!! Κι ουτε παρενεργειες ουτε τιποτα....εκτος απο το προβλημα της αλλωπεκιασης (το οποιο ναι μεν συνεχιζω να εχω ιδιαιτερα σε περιοδους μεγαλου αγχους αλλα σε πολυ μικροτερο σημειο) με βοηθησε παρα πολυ ψυχολογικα...μεχρι εκεινη τη στιγμη φοβομουνα παρα πολυ το σκοταδι, εψαχνα κρεβατια και ντουλαπες για σκελετους. Μετα απο την ομοιοπαθητικη ημουν ενα τελειως διαφορετικο παιδι!!!!

το πιστεύω απόλυτα ότι πρώτα νοσεί η ψυχή κ μετά το σώμα.

άρα, φροντίζουμε την ψυχολογία μας. προληπτικά.:)

Κατανοώ το πρόβλημα.

Παίζει το "Ουδείς προφήτης στον τόπο του".

Έχω και εγώ τέτοιο πρόβλημα.

Δύσκολα τα πράγματα, πρέπει να τους μιλήσεις κάποιος τρίτος, γιατρός λογικά.

Και φυσικά το παιδί πρέπει να φάει αυτά που πρέπει, και ας πεινάσει και για λίγο (1-2 μέρες) μέχρι να κατανοήσει ότι δεν έχει "δεν μου αρέσει ούτε το Χ ούτε το Ψ". Και λίγη νηστεία καλό κάνει, να ξεκουραστεί το πεπτικό :lol:

Και φυσικά δεν μπορεί να ταΐζουν το παιδί σωστά και εκείνοι να τρώνε όλα τα "απαγορευμένα", πρέπει όλοι να τρώνε (έστω και λίγο) τις σωστές για το παιδί τροφές.

Χμ, λίγο σκληρός και απότομος μου φαίνομαι ... :?

καταρχήν χαίρομαι που διαβάζω άντρα να τα γράφει αυτά. νόμιζα πως τα έγραφε μανούλα.

όσα μου προτείνατε τα διάβασα, άλλα τα γνώριζα, άλλα τα έμαθα διαβάζοντας, ψάχνοντας περισσότερο...

με ενδιαφέρει κ για εμάς όλο το κόνσεπτ γύρω από τη διατροφή, την αυτοίαση, την πρόληψη, όχι τόσο σαν ομοιοπαθητική αυτή καθεαυτή, αλλά σαν κοσμοθεωρία, σαν τρόπος ζωής.

έχω όμως θέμα με αντιδράσεις εκ των έσω.

ο σύζυγός μου είναι ο πρώτος που αντιδρά, που ενώ ενδιαφέρεται κ κάνει ό,τι καλύτερο για την οικογένεια, στην ουσία αντιστέκεται σε αυτό που πιστεύω κ ο ίδιος αντιλαμβάνεται ως ωφέλιμο.

δύσκολη η αποκόλληση από τη συνήθεια.;)

Τωρα λοιπον που σας διαβασα τα ξαναθυμηθηκα αλλα εχω ορισμες αποριες που πολυ θα το εκτιμουσα εαν καποια σπαταλουσε λιγο χρονο να μου τις απαντουσε ακομα και σε πμ....

Καταρχην οσον αφορα τα παιδια...τα παρακολουθουν 2 παιδιατροι?? Ενας κλασσικος κι ενας ομοιοπαθητικος???

στην περίπτωση της ανεψιάς μου τους παρέπεμψε η παιδίατρος της κλασικής ιατρικής στον συγκεκριμένο ομοιοπαθητικό, γιατί δεν ήθελε να δώσει άλλη αντιβίωση. τα είχε δει όλα. κάθε μήνα επί 2 χρόνια αντιβίωση πάει πολύ.

κατά μια τραβηγμένη λογική όλα τα ομοιοπαθητικά δρουν κάπως έτσι. Δημιουργούν τα συμπτώματα που ήδη έχει ο οργανισμός και εκείνος κινητοποιείται ώστε να ξεπεράσει την βαθύτερη ασθένεια που τα προκαλεί (η προσέγγιση που νομίζω είχε διατυπώσει και ο Hahnemann της ψευδοασθένειας).

Ή κατά μια άλλη προσέγγιση, δίνουν δύναμη στον οργανισμό να εκφράσει αυτά τα συμπτώματα και να ολοκληρώσει την - κολλημένη - εκδήλωσή τους και μετά δεν του χρειάζονται πλέον οπότε ... παύουν.

νομίζω πως είναι το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επόμενη απορία, γιατί στα χειρουργεία δεν κάνουν νάρκωση με ομοιοπαθητικα; ε;! θα δίνεις διάλυμα με ίχνη καφέ στον άλλον και θα πέφτει για ύπνο. Φροντίστε να είναι χτυπημένο καλά. ...Και μετά θα τον κόβουν με το μαχαίρι. Να το προτείνετε αμα χρειαστείτε κανένα χειρουργείο και να μας πείτε τις εντυπώσεις σας.

Ε, θα σου απαντήσω φίλε μου apeleythere

μην νομίζεις οτι έχω κάτι προσωπικά μαζί σου!!.......:rolleyes:

Μάλλον ξεχνάς οτι τα ομοιοπαθητικά δεν είναι

για να..........ναρκώνουν!!

Είναι για να κάνουν μόνο καλό! :wink:

Για "ναρκωτικά"

μάλλον πρέπει να απευθυνθείς αλλού!!!!... :lol::rolleyes:

Και κάτι άλλο....

εαν ποτέ χρειαστείς χειρουργείο

(κούφια η ώρα.......για όλους μας!)

είμαι σίγουρη οτι θα κάνεις πρώτα μια προσευχούλα

για να μην σε πειράξει η νάρκωση

και το κυριότερο....

................. για να ξυπνήσεις και πάλι!!!!!!

(Μην μου πεις οτι δεν είναι ο φόβος όλων

όσων πάνε για μια εγχείριση!!!!!)

Γιατί οι διάφορες αυτές αρρώστιες διαφοροποιούνται ως προς τα συμπτώματα από τον ένα οργανισμό στον άλλο, ο κάθε ασθενής θα θεραπευθεί με άλλο όμοιο;)

Ναι ΟΚ δεν διαφωνώ!

Αλλά θα λειτουργούσαν όπως τα εμβόλια

και θα "ανάγκαζαν" τον οργανισμό να αναπτύξει

αντισώματα με φυσικό τρόπο,

χωρίς υδραργύρους, παρενέργειες

κλπ κλπ κλπ

Να ήταν εμβόλια με ομοιοπαθητική επεξεργασία....

Τα εμβόλια είναι περιττά, συμβατικά ή ομοιοπαθητικά.

Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού μας, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε οποιαδήποτε παρέμβαση στο σώμα μας έστω και με "ομοιοπαθητικά" εμβόλια.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Τα εμβόλια είναι περιττά, συμβατικά ή ομοιοπαθητικά.

Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού μας, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε οποιαδήποτε παρέμβαση στο σώμα μας έστω και με "ομοιοπαθητικά" εμβόλια.

Λέω για τις πολύ σοβαρές αρρώστειες

τύπου μηνιγγίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ.

Για τις άλλες, τύπου ανεμοβλογιά, ιλαρά κλπ

δεν τρέχει και τίποτα και να κολλήσεις....

....στην χειρότερη να αναγκαστείς να πάρεις αντιβίωση!

είμαι σίγουρη οτι θα κάνεις πρώτα μια προσευχούλα

για να μην σε πειράξει η νάρκωση

και το κυριότερο....

................. για να ξυπνήσεις και πάλι!!!!!!

(Μην μου πεις οτι δεν είναι ο φόβος όλων

όσων πάνε για μια εγχείριση!!!!!)

Βασικά όχι δεν είναι ο φόβος όσων πάνε χειρουργείο. Πχ διάφοροι γνωστοί μου που πήγαν χειρουργείο για αφαίρεση όγκου, η αγωνία τους ήταν μήπως αργησαν να πάνε και έχει κάνει μεταστάσεις που δεν αντιμετωπίζονται χειρουργικά. Η νάρκωση ήταν το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ πρόβλημα που είχαν.

Αλήθεια, τι προτείνει η ομοιοπαθητική για τα διάφορα είδη καρκίνων;

Αλήθεια, τι προτείνει η ομοιοπαθητική για τα διάφορα είδη καρκίνων;

Ισως εαν είχαν κάνει απο πριν ομοιοπαθητική

και είχαν "ενισχύσει" τον οργανισμό τους

να μην αντιμετωπίζαν ποτέ τον καρκίνο!

ΥΓ: Το μεγαλύτερο ποσοστό των χημικών-τοξικών ουσιών

που χρησιμοποιούνται στα συμβατικά φάρμακα

είναι ως επι τω πλείστων καρκινογόνες!!!

Για τις άλλες, τύπου ανεμοβλογιά, ιλαρά κλπ

δεν τρέχει και τίποτα και να κολλήσεις....

....στην χειρότερη να αναγκαστείς να πάρεις αντιβίωση!

Οι ιοί δεν αντιμετωπίζονται με αντιβίωση. Αν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με αντιβίωση δεν θα υπήρχαν τα εμβόλια

Διαφημίσεις

Ισως εαν είχαν κάνει απο πριν ομοιοπαθητική

και είχαν "ενισχύσει" τον οργανισμό τους

να μην αντιμετωπίζαν ποτέ τον καρκίνο!

Έχεις κάποιο στοιχείο στη διάθεση σου ότι η (μακροχρόνια έστω) χρήση ομοιοπαθητικών φαρμάκων μειώνει τις πιθανότητες καρκίνου; Θα ήθελα να τα δώ.

ΥΓ: Το μεγαλύτερο ποσοστό των χημικών-τοξικών ουσιών

που χρησιμοποιούνται στα συμβατικά φάρμακα

είναι ως επι τω πλείστων καρκινογόνες!!!

Θα ήθελα επίσης να δώ τα στοιχεία που σε οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα. Πχ ειδικά αυτό με το "μεγαλύτερο ποσοστό" που αναφέρεις είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε από που προκύπτει.

καλώς τον Απελεύθερο (είσαι σίγουρος ότι απελευθερώθηκες ; )

Δεν μου απάντησες ...

Αυτό είναι πρόκληση για λογομαχία σε προσωπικό επίπεδο, στην οποία δεν θέλω να συμμετάσχω.

Συμμετέχω γιατί απλά μου αρέσει να λέω την θέση/άποψη μου. Τέλος.

Ενδιαφέρουσα άποψη, να παρουσιάσεις τα στοιχεία σου σε κάποιο νήμα να τα αξιολογήσουμε...

Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το τόπικ των εμβολίων από την αρχή θα μάθαινες και τα επιχειρήματά μου!

Ό,τι είχα να πω το είπα, δεν αναλώνομαι πια σε συζητήσεις περί τη χρησιμότητα/επικινδυνότητα ή όχι των εμβολίων, έχει άλλα πιο ενδιαφέροντα τόπικ ν' ασχοληθώ, σωστά Σοφία; :lol:

(Και για να σε "σοκάρω" λίγο, στα παιδάκια μου δεν έκανα κανένα εμβόλιο και ούτε πρόκειται ποτέ!)

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Έχεις κάποιο στοιχείο στη διάθεση σου ότι η (μακροχρόνια έστω) χρήση ομοιοπαθητικών φαρμάκων μειώνει τις πιθανότητες καρκίνου; Θα ήθελα να τα δώ.

Θα ήθελα επίσης να δώ τα στοιχεία που σε οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα. Πχ ειδικά αυτό με το "μεγαλύτερο ποσοστό" που αναφέρεις είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε από που προκύπτει.

Σου απάντησε η Rosie!! :wink::cool:

Διαφημίσεις

Η rosie δεν είπε τίποτα για καρκίνους εσύ το πέταξες. Στήριξε το τώρα, η ανακάλεσε το και παραδέξου ότι λές ότι σου κατέβει.

Δηλαδή θες να μας πεις οτι δεν ξέρεις ποιές χημικές

ουσίες είναι καρκινογόνες;;;;;;;;;;

και θέλεις να σου κατεβάσω εγώ αρθρα

για να σε πείσω;;;;;

Μας δουλεύεις ρε apeleythere;;;;;

O υδράργυρος πχ. που περιέχουν τα εμβόλια

δεν είναι καρκινογόνος;;;;;;;;;;;;;;;

Μου αρέσει που είσαι και ψαγμένος!

Άρα λες ότι σου κατέβει.

Μήπως εσύ τα παρουσιάζεις όπως σε συμφέρει;

Ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω......

Δεν θα κάτσω να αναλωθώ στο google

για να σου κατεβάσω τα άρθρα στα οποία

αναγράφουν τις καρκινογόνες ουσίες.

Το έχω κάνει ήδη σε άλλα τόπικ αγαπητέ

κι έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου!!! ;);)

O υδράργυρος πχ. που περιέχουν τα εμβόλια

δεν είναι καρκινογόνος;;;;;;;;;;;;;;;

Παραμυθάκια της χαλιμάς για να κερδίσουμε εντυπώσεις, έτσι; Όχι "O υδράργυρος που (δεν) περιέχουν τα εμβόλια" ..δεν είναι καρκινογόνος. Διάβασε το άρθρο στην υπογραφή μου, έχει πηγές σε έρευνες που αποδεικνύουν αυτά που λέω.

Το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι το google δεν είναι αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης.

Θα χρειαστείς ΔΥΟ λίστες.

Μία με τις καρκινογόνες ουσίες, και τις έρευνες που δείχνουν ότι είναι καρκινογόνες

μία με τις συνταγές των εμβολίων

και να κάνεις αντιπαράθεση για το ποίες ουσίες υπάρχουν και στις δύο λίστες.

Απλά και μόνο ότι συνεχίζεις να επαναλαμβάνεις την πιπίλα "τα εμβόλια έχουν υδράργυρο" (ουαααα) δείχνει ότι δεν ξέρεις γιατι πράγμα μιλάς. (και απλά συνεχίζεις γιατί νομίζεις ότι έτσι θα κερδίζεις εντυπώσεις)

Διάβασα μέχρι την δευτερη παράγραφο και θέλω να μου εξηγήσεις πώς ο μη εμβολιασμός προκαλεί συγγενείς ανωμαλίες σε έμβρυα; :shock:

Παράλληλα, το θέμα διατηρείται απο διάφορους παρά-ιατρικούς κύκλους για την προώθηση των δικών τους σκευασμάτων, εκθέτοντας τα μη εμβολιασμένα νήπια σε σοβαρούς κινδύνους που φθάνουν μέχρι και την μηνιγγίτιδα, εγκεφαλίτιδα, κώφωση και συγγενείς ανωμαλίες σε έμβρυα, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να αφήσουν μόνιμες σοβαρές αναπηρίες, η να επιφέρουν το θάνατο. Ακόμα χειρότερα, το συμβάν γενικεύεται λόγω της άγνοιας (από επιτήδειους) σε όλα τα εμβόλια, με ολέθρια αποτελέσματα για την υγεία του πληθυσμού σαν σύνολο.

(προς αποφυγή παρεξηγήσεων: αντίθετα με τη φίλη μου Rosie, εγώ εμβολίασα το παιδί μου, οποτε μην ισχυριστείς ότι παίρνω προσωπικά το θέμα)

Διάβασα μέχρι την δευτερη παράγραφο και θέλω να μου εξηγήσεις πώς ο μη εμβολιασμός προκαλεί συγγενείς ανωμαλίες σε έμβρυα; :shock:

(προς αποφυγή παρεξηγήσεων: αντίθετα με τη φίλη μου Rosie, εγώ εμβολίασα το παιδί μου, οποτε μην ισχυριστείς ότι παίρνω προσωπικά το θέμα)

υποθέτω ότι εννοεί ότι αν η έγκυος νοσήσει από ερυθρά π.χ., το έμβρυο διατρέχει αυτό τον κίνδυνο, απλά δεν είναι σαφές μέσα από το κείμενο. Π.χ. η μαμά στέλνει το παιδάκι στον παιδικό, το παιδάκι κολλάει κάποια από αυτές τις αρρώστιες, τη μεταφέρει στη μαμά και τελικά επηρεάζεται και το έμβρυο. Είναι υπαρκτός κίνδυνος, όχι συχνός βέβαια, αλλά υπάρχει.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Παραμυθάκια της χαλιμάς για να κερδίσουμε εντυπώσεις, έτσι; Όχι "O υδράργυρος που (δεν) περιέχουν τα εμβόλια" ..δεν είναι καρκινογόνος.

00020070.gif

Διάβασε το άρθρο στην υπογραφή μου, έχει πηγές σε έρευνες που αποδεικνύουν αυτά που λέω.

Το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι το google δεν είναι αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης.

Τελικά όσο περνάει ο καιρός

αρχίζω να πιστεύω οτι έχεις μεγάάαλα συμφέροντα apeleytere !!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...