Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Εσύ μια και έκανες κ.τ. με την Αρίστη τότε ο ομφάλιος λώρος πάλι κόπηκε αμέσως, σωστά;

και η καισαρικη εχω διαβασει οτι αυξάνει τον κίνδυνο για ασθμα/μακροπροθεσμα επηρεαζει αρνητικα τη λειτουργια των πνευμονων

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Σοφία πολλά θέλω να γράψω, κάπως πιο "φιλοσοφικά", αλλά δεν έχω το χρόνο.

Απλά πρόσεξα ότι οι κοπέλες που είναι καινούργιες στο χώρο της εναλλακτικής ιατρικής περιμένουνε την ίδια αντιμετώπιση από ένα ομοιοπαθητικό παιδίατρο με την αντιμετώπιση που έχει ένας κλασικός, με τη μόνη διαφορά ότι ο ομοιοπαθητικός θα δώσει ένα ομοιοπαθητικό "quick fix" και όχι ένα συμβατικό.

Στη δική μας την περίπτωση δηλαδή

πιστεύεις οτι η Σ. μας αντιμετωπίζει σωστά;;;

Θα σας θυμήσω και πάλι τα λόγια του φίλου μας του Αντώνη, επιθυμούμε την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση, γιατί το σώμα μας αν το προσέχουμε και το σεβόμαστε και το φροντίζουμε (και σ' αυτό πάνε και τα εμβόλια μαζί) τότε έχει την ικανότητα να αυτο-θεραπευθεί.

Θα συμφωνήσω απόλυτα!

Ενας οργανισμός έχει τη δύναμη να αυτο-θεραπευθεί

όμως, μόνο όταν είναι γερός!

Όταν όμως η άμυνα ενός μικρού παιδιού

έχει καταρρακωθεί

(λόγω λανθασμένων χειρισμών των γονιών,

των συμβατικών παιδιάτρων

με τις αντιβιώσεις, τα εμβόλια, τη διατροφή κλπ.κλπ)

θέλει βοήθεια!!

Στην προκειμένη περίπτωση η ομοιοπαθητική είναι

η μόνη λύση.

Εμείς γιαυτό μπήκαμε στον χώρο της ομοιοπαθητικής

γιατί ο οργανισμός της μικρής είχε γίνει ράκος.

Ε, αυτό το σώμα δεν έχει τη δύναμη

να αυτο-θεραπευτεί απο μόνο του!

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. :?

Rosie,camouflage ευχαριστώ για τη διόρθωση! ;)

Σπυνάκι θα βγούμε off-topic αλλά θα σου απαντήσω στα γρήγορα, στη γέννα της μικρής είχαμε δυστοκία ώμων με διπλή περιτύλιξη ομφάλιου λώρου και έτσι η γυναικολόγος μου αναγκάστηκε να κόψει τον ομφάλιο λώρο αμέσως μόλις βγήκε και το σωματάκι της μικρής, κάτι που δεν συνηθίζει στο φ.τ..

Θα έχεις διαβάσει φαντάζομαι για τις επιπλοκές που ενδέχεται να δημιουργήσει η πρόωρη κοπή του λώρου σ' ένα μωράκι, το συζητούσαμε πολύ και πέρσι με κάποιες κοπέλες που ήμασταν έγκυες αν θυμάσαι.

Εσύ μια και έκανες κ.τ. με την Αρίστη τότε ο ομφάλιος λώρος πάλι κόπηκε αμέσως, σωστά;

ΥΓ. Δεν σε ξέχασα, να περάσουμε τις καταραμένες τις ιώσεις και θα σου στείλω πμ να τα πούμε από κοντά!

ναι, τωρα που το λες το συνδυαζω στο μυαλο μου....ο λωρος ναι κοπηκε αμεσως, το ειχαμε συζητησει με την Αριστη αλλα ηταν καθετη, φοβαται μολυνση μου ειχε πει...περιμενω για π.μ. περαστικα!!!!

Αχ Σοφία πολλά θέλω να γράψω, κάπως πιο "φιλοσοφικά", αλλά δεν έχω το χρόνο.

Απλά πρόσεξα ότι οι κοπέλες που είναι καινούργιες στο χώρο της εναλλακτικής ιατρικής περιμένουνε την ίδια αντιμετώπιση από ένα ομοιοπαθητικό παιδίατρο με την αντιμετώπιση που έχει ένας κλασικός, με τη μόνη διαφορά ότι ο ομοιοπαθητικός θα δώσει ένα ομοιοπαθητικό "quick fix" και όχι ένα συμβατικό.

Δεν πάει έτσι το πράγμα, θα πρέπει κι εσείς να κάνετε μια δραστική στροφή στη σκέψη και τη φιλοσοφία σας για να μπορέσετε να τα πάτε καλά με τον ομοιοπαθητικό του παιδιού σας.

Θα σας θυμήσω και πάλι τα λόγια του φίλου μας του Αντώνη, επιθυμούμε την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση, γιατί το σώμα μας αν το προσέχουμε και το σεβόμαστε και το φροντίζουμε (και σ' αυτό πάνε και τα εμβόλια μαζί) τότε έχει την ικανότητα να αυτο-θεραπευθεί.

Χαίρομαι που με θυμάσαι, και εγώ το ίδιο εσένα από την τότε συζήτησή μας, σχετικά με το φιλοσοφικά λάθος επιλεκτικό εμβολιασμό.

Να προσθέσω ότι πρέπει ο οργανισμός να εκπαιδευτεί :idea: να αυτοθεραπεύεται (και συχνά αυτό σημαίνει το παιδί να ταλαιπωρηθεί :oops:, αλλά μακροπρόθεσμα αυτό είναι θεμιτό αφού ... το ανοσοποιητικό γίνεται ποιό έμπειρο και σε καλύτερη εγρήγορση)

Ναι, είναι όμορφη η ολιστική προσέγγιση :cool:

πᾶν μέτρον ἄριστον

...

Εμείς γιαυτό μπήκαμε στον χώρο της ομοιοπαθητικής

γιατί ο οργανισμός της μικρής είχε γίνει ράκος.

Ε, αυτό το σώμα δεν έχει τη δύναμη

να αυτο-θεραπευτεί απο μόνο του!

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. :?

Κάποια στιγμή θα ξεπεράσει κάτι απλό σχετικά μόνος του (χωρίς ισχυρά χημικά φάρμακα) και σιγά σιγά όλο και περισσότερα και δυσκολότερα έτσι.

Μετά θα σταματήσει λογικά να αρρωσταίνει συχνά. Υπομονή και επιμονή ... και ... δεν φτάνουν μόνο αυτά, δυστυχώς.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Κάποια στιγμή θα ξεπεράσει κάτι απλό σχετικά μόνος του (χωρίς ισχυρά χημικά φάρμακα) και σιγά σιγά όλο και περισσότερα και δυσκολότερα έτσι.

Μετά θα σταματήσει λογικά να αρρωσταίνει συχνά. Υπομονή και επιμονή ... και ... δεν φτάνουν μόνο αυτά, δυστυχώς.

Αυτή τη "στιγμή".....οραματίζομαι!!!

Όμως "τα αγαθά κόποις κτώνται! " :roll:

Και εγω το σκεφτηκα αυτο που ειπες αλλα με το που το ειπα στον αντρα μου φρικαρε,γιατι μιλαγα συνεχεια με τον Κ.στο τηλ πηγα στην Σ. να μου πει την γνωμη της,κ ειχα κ τον κλασσικο,οποτε με το που το ξεστομισα πηρα ενα οχι σαν του Μεταξα.[/quote

ναι αλλα μη μασας, αν σε τρώνε εσενα οι τύψεις 'ετσι όπως φάσκουν και αντιφάσκουν οι γιατροί σας γι'αυτό μία 3η γνώμη ίσως είναι καλύτερη κάπου θα υπάρχει μία ταυτιση με κάποιον από τους 2 δεν μπορεί....

περαστικά.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Στην προκειμένη περίπτωση η ομοιοπαθητική είναι

η μόνη λύση.

Όχι δεν είναι η λύση.

Η ομοιοπαθητική απλά θα σε βοηθήσει από δω και πέρα να αντιμετωπίζεις τις ασθένειες πιο φυσικά χωρίς να γίνεται ζημιά στο ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού.

Τη λύση ήδη σχεδόν την έχεις βρει μια και βλέπω ότι ψάχνεσαι τόσο πολύ με τη διατροφή και τα οικολογικά προϊόντα.

Απλά δώσε στο παιδί χρόνο να ανασυγκροτηθεί και όλα θα πάνε καλά.

Οι συμβατικοί γιατροί μας έμαθαν πάντα να σκεφτόμαστε το worst-case scenario, ενώ αντίθετα οι ομοιοπαθητικοί και οι υπόλοιποι εναλλακτικοί τα βλέπουνε όλα πιο θετικά.

Δεν είναι τυχαίο αν σκεφτείς ότι η κλασική ιατρική βασίζεται στο φόβο της αρρώστιας με αποτέλεσμα να γινόμαστε δέσμιοι της :evil:

Και τέλος όπως έχουμε ξαναπεί να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας μια και εμείς είμαστε πιο κοντά στα παιδιά μας και τα γνωρίζουμε καλύτερα από καθένα άλλο έστω και γιατρό.

Αν σας ενδιαφέρει πως να μάθατε να "ακούτε" το ένστικτό σας διαβάστε αυτό το εκπληκτικό βιβλίο (εγώ το πήρα σε audio γιατί πια δεν έχω χρόνο να διαβάζω βιβλία):

Trust Your Vibes

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

rosie μην μπερδευεσαι εγω δεν εγραψα κατι κατα της Σ.γιατι δεν μας εδωσε αντιβιωση για την μονοπυρηνωση,αλλα για την επιπλοκη που μας εκανε η μονοπυρηνωση κ βγηκε θετικη στις καλλιεργειες για το μυκοπλασμα πενυμονιας.Η λομωδη μονοπυρηνωση εαν δεν κανει επιπλοκες οντως δεν χρειαζεται τιποτα απολυτως,αλλα εμας δυστυχως μας εκανε,κ δυστυχως εκανε κ ωτιτιδα που η Σ.μου ειπε οτι ειναι κερι γιατι της ειπα οτι το παιδι δεν ακουει καλα,κ επειδη εχει ευαισθησια στα αφτια,μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα.Περα απο ολα αυτα δεν υπαρχει λογος να τρωγομαστε μεταξυ μας,εγω ακολουθησα αυτο που ειμαι ο συμβατικος γιατι πολυ απλα δεν ηθελα να ρισκαρω κ να υπαρχει ενα ενδεχομενο να της το γυρισει σε πνευμονια,κ υστερα απο τοση μεγαλη ταλαιπωρια που ειχε τραβηξει το παιδι μου.

rosie μην μπερδευεσαι εγω δεν εγραψα κατι κατα της Σ.γιατι δεν μας εδωσε αντιβιωση για την μονοπυρηνωση,αλλα για την επιπλοκη που μας εκανε η μονοπυρηνωση κ βγηκε θετικη στις καλλιεργειες για το μυκοπλασμα πενυμονιας.Η λομωδη μονοπυρηνωση εαν δεν κανει επιπλοκες οντως δεν χρειαζεται τιποτα απολυτως,αλλα εμας δυστυχως μας εκανε,κ δυστυχως εκανε κ ωτιτιδα που η Σ.μου ειπε οτι ειναι κερι γιατι της ειπα οτι το παιδι δεν ακουει καλα,κ επειδη εχει ευαισθησια στα αφτια,μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα.Περα απο ολα αυτα δεν υπαρχει λογος να τρωγομαστε μεταξυ μας,εγω ακολουθησα αυτο που ειμαι ο συμβατικος γιατι πολυ απλα δεν ηθελα να ρισκαρω κ να υπαρχει ενα ενδεχομενο να της το γυρισει σε πνευμονια,κ υστερα απο τοση μεγαλη ταλαιπωρια που ειχε τραβηξει το παιδι μου.

Nομίζω ότι η VANN ήταν πολύ σαφής στην τελική διάγνωση, στην επιπλοκή/νέα ίωση/μικρόβιο, το οποίο οδήγησε σε πιο σοβαρό περιστατικό από την λοιμώδη μονό.

Στα 31 μου έμαθα ότι είχα περάσει λοιμώδη μονό, εντελώς τυχαία από μια απλή εξέταση αίματος. Η μητέρα μου δεν θυμάται κάτι πιο τραγικό, από ένα κρυολόγημα/ίωση, δηλαδή δεν θυμάται κάτι που να της επέστησε την προσοχή ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Υπάρχει πιο ήρεμη και ολιστική αντιμετώπιση από αυτό ? 'Τα κρυώματα σου τα παιδικά θυμάμαι, όχι κάτι σοβαρότερο' αυτό μου είπε τότε. Δεν έπεσε και στα πατώματα για κάτι τέτοιο.

Η περίπτωση της κόρης της Vann είναι κάτι άλλο.

Σαφώς κανείς μας δεν θέλει να γίνει πειραματόζωο σε χημικά αλλά υπάρχουν φορές που η συμβατική ιατρική είναι αναγκαία. Και σίγουρα έχετε δίκιο όταν λέτε ότι ο οργανισμός σιγά σιγά θωρακίζεται και δυναμώνει, οπότε ξεπερνά τις αρρώστειες ευκολότερα, άντε με λίγη ομοιο βοήθεια.

Διάθεση δυσφήμισης δεν θυμάμαι να ανίχνευσα σε κάποιο μέλος.

Νομίζω ότι ανταλλαγή πληροφοριών και περιστατικών και ιατρικών αντιμετωπίσεων κάνουμε εδώ. Σαν μια φιλική κουβέντα. Δεν ξέρω αν κάποιο από τα μέλη είναι γιατρός, συμβατικός ή όμοιο, και δεν με αφορά. Σε ότι γράφω εγώ αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία ή την γνώμη μου.

Επίσης να πω ότι δεν κατάλαβα κάτι που γράφτηκε για νέα μέλη στον χώρο της ομοιοπαθητικής/εναλλακτικών θεραπειών. Δεν έχω εριστική διάθεση καθόλου αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα τι εννοούσε.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Όταν γράφεται ότι ο Κ. ή ο οποισδήποτε άλλος γιατρός έδωσε αντιβίωση όταν χρειάστηκε ενώ η συγκεκριμένη ομοιοπαθητικός δεν έδωσε αυτό κατ' εμένα ακούγεται σαν δυσφήμιση.

Πώς ξέρουμε εμείς εδώ στο φόρουμ να κρίνουμε ότι η αντιβίωση ήτανε απαραίτητη, έστω και για την επιπλοκή;

Εννοείται ότι δεν έχω καμία πρόθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα και ούτε υπονοώ ότι το έγραψες εσκεμμένα, απλά το φόρουμ είναι δημόσιο και καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε για τους γιατρούς.

Αυτό με τη φιλοσοφία δεν ξέρω πως να το εξηγήσω με πιο απλά λόγια, είναι και τα ελληνικά μου περιορισμένα :oops:

Σας διαβάζω με ενδιαφέρον και νομίζω ότι ... έχετε όλες/οι δίκιο:lol:

Εξηγούμαι: Η Rosie έχει δίκιο για το πόσο επηρεασμένοι είμαστε όλοι μας από τον τρόπο σκέψης της λεγόμενης κλασικής ιατρικής. Είναι απολύτως φυσικό γιατί ζούμε για χρόνια υπό την κουλτούρα θα έλεγα της αλλοπαθητικής ιατρικής, είναι και η κατ'εξοχήν κοινωνικά αποδεκτή μέθοδος αντιμετώπισης των προβλημάτων υγείας. Γι αυτό και κολλάμε σε φάρμακα για την βρογχίτιδα ή την γαστρεντερίτιδα κλπ. Λάθος! Αυτό δεν είναι σωστός τρόπος σκέψης για κάποιον που θέλει να αντιμετωπίζει ολιστικά την υγεία την δική του ή του παιδιού του. Είπαμε, η βασική διαφορά της ομοιοπαθητικής από την κλασική ιατρική είναι ότι θεραπεύει ασθενείς και όχι αρρώστιες. Αυτό είναι βασική αρχή της και γι αυτό κατατάσσεται στις ολιστικές μεθόδους. Βέβαια, ο περισσότερος κόσμος καταφεύγει σ' αυτήν για να αποφύγει τα χημικά φάρμακα (και καλά κάνει δλδ) και αυτό του αρκεί, δεν εμβαθύνει στην διαφορετική θεώρηση του ανθρώπινου οργανισμού ή τουλάχιστον δεν το κάνει στην αρχή, θέλει τον χρόνο του.

Απ'την άλλη, η ομοιοπαθητική δεν είναι πανάκεια, έρχεται η ώρα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν και τα συμβατικά φάρμακα, είτε γιατί τα ομοιοπαθητικά δεν αρκούν, είτε γιατί ο γιατρός, που είναι άνθρωπος και όχι Θεός, δεν "έπιασε" το σωστό ομοιο, τί να γίνει; Η Ιατρική είναι και Τέχνη, έχει μεγάλα περιθώρια λάθους, δυστυχώς για τον ασθενή. Θεωρώ ότι ο καθένας παίρνει την σωστή απόφαση για τον εαυτό του και το παιδί του με βάση το ένστικτο αλλά και τις αντοχές του και πολύ καλά κάνει. Επίσης θεωρώ ότι αν η επικοινωνία(και δεν εννοώ μόνο την τηλ/κή, εννοώ την κατανόηση, συνεννόηση)με τον γιατρό δεν μας καλύπτει, πρέπει να αλλάζουμε γιατρό, γιατί ειδικά στην ομοιο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η καλή αυτή επικοινωνία για την εξεύρεση φαρμάκων κλπ.

Σ' ευχαριστώ mariazil, εξέφρασες όλα όσα έχω στο μυαλό μου και δεν μπορώ να εκφράσω σωστά στα ελληνικά!

Βέβαια, ο περισσότερος κόσμος καταφεύγει σ' αυτήν για να αποφύγει τα χημικά φάρμακα (και καλά κάνει δλδ) και αυτό του αρκεί, δεν εμβαθύνει στην διαφορετική θεώρηση του ανθρώπινου οργανισμού ή τουλάχιστον δεν το κάνει στην αρχή, θέλει τον χρόνο του.

Αυτό εννούσα όταν έγραψα για την εντύπωση (ίσως και λανθασμένη) που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας κοπέλες που πρόσφατα υιοθέτησαν την ομοιοπαθητική αλλά αυτό γενικεύεται για όλες τις μορφές ολιστικής ιατρικής.

Με πονάει το στομάχι μου λιγάκι από προχθές συνεχόμενα...παλιά με έπιαναν γαστρίτιδες...σκέφτομαι να πάρω τον ομοιοπαθητικό ή να το αφήσω μπας και χάσω κανένα κιλό; :)

Με ζαλίσατε με τις λίστες σας και τα εμαιλ...παρακαλώ να λάβω μια τελική :)

Με πονάει το στομάχι μου λιγάκι από προχθές συνεχόμενα...παλιά με έπιαναν γαστρίτιδες...σκέφτομαι να πάρω τον ομοιοπαθητικό ή να το αφήσω μπας και χάσω κανένα κιλό; :)

Με ζαλίσατε με τις λίστες σας και τα εμαιλ...παρακαλώ να λάβω μια τελική :)

Μπορουμε να δημιουργησουμε και μια μυστικη ομαδα στο φεϊς...σκεφτειτε το...ετσι γλυτωνουμε και τη δημοσιοτητα και τα π.μ.

Περαστικα!!!

Διαφημίσεις

Μενω Μαρουσι κοντα στο κεντρο Κλασικης Ομοιοπαθητικης. Πηγα για ενημερωση και το μονο που μπορουσαν να μου πουν στη γραμματεια ειναι να μου κλεισουν ραντεβου με ενα απο τους δεκα γιατρους που εχουν.

Θα μπορουσε καποιος να μου συστησει εναν απο τους γιατρους. Ειδικα ενδιαφερομαι για αγχος-γυναικολογικα,επισης οποιονδηποτε αλλον καλο ομοιοπαθητικο μαρουσι η μεχρι κεντρο μπορειτε να μου συστησετε :D

Πω πω!!! ώρες ώρες καίω μαζούτ. Τόσο καιρό κοιτούσα την λίστα και δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι είναι:oops::oops::oops:

Φταίει βέβαια που δεν παρακολουθώ το θέμα από την αρχή.

Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά είμαι επαρχία!!!

Μπράβο σας όμως που βοηθάτε η μία την άλλη!!!

Καλημερααα..

διαβασα την ταλαιπωρια που περναει το παιδακι της Vann και η μαμα του προφανως κι εχω να πω..περαστικα κι αγυριστα με οποιονδηποτε τροπο:rolleyes:

Να ρωτησω κι εγω κατι??

Μην γελασετε...

πιστευετε οτι θα μπορουσα να βοηθηθω μεσω ομοιοπαθητικης για χασιμο κιλων??

Δεν εννοω να παρω ενα μαγικο χαπακι και να αρχισουν ναφευγουν(ονειροοοο!!:cool:) αλλα καπως να boostαρω την διαθεση μου στο να ειμαι πιο σταθερη στην αποφαση που παιρνω καθε φορα και δεν την κραταω!!

Επειδη φανταζομαι οτι το ολο θεμα μου ειναι ψυχολογικο(αλλα δεν χρηζει και ψυχολογο απαραιτητα)...λετε θα μπορουσε να με βοηθησει η ομοιοπαθητικη να το δω πιο αποφασιστικα το θεμα..???

Φυσικά θα βοηθούσε: http://www.vita.gr/html/ent/014/ent.2014.asp αλλά δεν ξέρω αν θα επαρκούσε.

Μπορεί να μην χάσεις κιλά αλλά μια συνολική βελτίωση στην υγεία σου λογικά θα την έχεις.

Λογικά πρέπει να την συνδυάσεις με έναν καλό διατροφολόγο, άντε διαιτολόγο. Αν έχεις βαρεθεί με αυτούς και γνωρίζεις πως και τι να τρώς ίσως σε βοηθήσει η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός κλπ

πᾶν μέτρον ἄριστον

Φυσικά θα βοηθούσε: http://www.vita.gr/html/ent/014/ent.2014.asp αλλά δεν ξέρω αν θα επαρκούσε.

Μπορεί να μην χάσεις κιλά αλλά μια συνολική βελτίωση στην υγεία σου λογικά θα την έχεις.

Λογικά πρέπει να την συνδυάσεις με έναν καλό διατροφολόγο, άντε διαιτολόγο. Αν έχεις βαρεθεί με αυτούς και γνωρίζεις πως και τι να τρώς ίσως σε βοηθήσει η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός κλπ

mesastoura,σε ευχαριστω...

το μνμ σου ειναι ενθαρρυντικο..αυτο ηθελα!

Βασικα,μετα απο καποια προβληματα στην εγκυμοσυνη που αντι να βαζω κιλα εχασα τα απιστευτα(εχασα 18)...επρεπε να τρωω για να τα ξαναπαρω(ειχα φτασει να χασω λιπωδη ιστο)..απλα...μετα με πηρε η μπαλα και ξεφυγα και ειμαι καμποσα+..απο βαρεμαρα θες,απο την κουραση με την μπουμπου,απο λαιμαργια,απο απωθημενο που 7 μηνες δεν μπορουσα να πιω ουτε νερο???

Τεσπα...γι αυτο λεω οτι ειναι πολυπλοκο!!

το θεμα ειναι οτι μπηκαν τα παλιοκιλα και θελω να συνδυασω την προσοχη εκ μερους μου με κατι ακομη...και σκεφτηκα μηπως ο ομοιοπαθητικη με "ενισχυσει" να το κομψα;)

Θα απευθυνθω στον ομοιοπαθητικο μας λοιπον(ευκαιρια να αρχισει και η μαμα-εκτος απο την μικρη μου)

marsolan να πας στον ομοιοπαθητικό, αλλά από την εμπειρία με φίλους που έχασαν από 10 έως και 40(!!!) κιλά και μάλιστα μόνιμα και μία από αυτές με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας (ρευματοειδή αρθρίτιδα) έχω καταλήξει ότι για σωστή και μόνιμη δουλεια είναι απαραίτητος ένας ΚΑΛΟΣ διατροφολόγος. Και τονίζω το καλός γιατί κυκλοφορούν πολλοί άσχετοι σε αυτόν τον κλάδο δυστυχώς. Αν θες να σου συστήσω αυτόν της φίλης μου στείλε μου πμ.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

marsolan να πας στον ομοιοπαθητικό' date=' αλλά από την εμπειρία με φίλους που έχασαν από 10 έως και 40(!!!) κιλά και μάλιστα μόνιμα και μία από αυτές με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας (ρευματοειδή αρθρίτιδα) έχω καταλήξει ότι για σωστή και μόνιμη δουλεια είναι απαραίτητος ένας ΚΑΛΟΣ διατροφολόγος. Και τονίζω το καλός γιατί κυκλοφορούν πολλοί άσχετοι σε αυτόν τον κλάδο δυστυχώς. Αν θες να σου συστήσω αυτόν της φίλης μου στείλε μου πμ.[/quote']

Συμφωνω απολυτως. Κι εγω εχασα 20 κιλα, εφτιαξε ο μεταβολισμος μου, και ολα αυτα χωρις ιδιαιτερη πιεση, γιατι ειχα πολυ καλο διατροφολογο, ο οποιος με στηριξε και ψυχολογικα. Μπορω κι εγω να σου δωσω τα στοιχεια του αν θελεις.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...