Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Να κανω μια ερωτηση...στα παιδακια που κανουν ομοιοπαθητικη, ποια οδοντοκρεμα χρησιμοποιειτε? Την homeo, ή οποιαδηποτε δεν εχει μεντα?

Της Φροικα εμείς.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμείς ;)

Βρε πατριώτισσα, έχεις καμιά καλή πηγή για ΦΡΟΙΚΑ ? Γιατί τελείωσε η προσφορά 2 στην τιμή 1 στον ΧΟΝΤΟ και πλήρωσα πάλι 4,75 η μία :cry::cry:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλησπερα εμας μαλλον η ταλαιπωρια μας δεν προκειται να τελειωσει με τιποτα,δεν φτανει η μονοπυρηνωση,βγηκαν οι υπολοιπες εξετασεις κ δειχνει οτι εχει πνευμονια,ο κλασσικος γιατρος μας ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε να μας δει αυριο,η Συκιωτου μας ειπε δεν πειραζει απο την στιγμη που δεν κανει πυρετο,κ ο Κυβελλος μας ειπε εαν πει ο κλασσικος να παρουμε αντιβιωση τοτε να την παρουμε.ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Ειχαμε την λοιμωδη μονοπυρηνωση τωρα γιατι ηρθε κ η πνευμονια ??????????????Ωστοσο την ακροαστηκε την Παρασκευη ο κλασσικος κ χθες η Συκιωτου εαν ειχε πνευμονια δεν θα επρεπε να το ειχαν ακουσει???????????η μικρη βηχει πολυ λιγες φορες(φτου φτου).Ο κλασσικος λεει οτι παραλληλα με την μονοπυρηνωση μπορει να εχει κ πνευμονια η να ειναι παρενεργεια,αυριο το απογευμα θα ξανα παμε στον κλασσικο να δουμε τι θα μας πει κ απο κοντα.

Vann, για πόσες μέρες λέει αντιβίωση ο Κυβέλλος ? Δεν την δίνεις να ησυχάσετε ?

Μιλάμε το έχει θερίσει το παιδί, τι πακέτο είναι αυτό !! Υπομονή ....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Ο Κ.μου ειπε αυριο που θα παω να την δει ο κλασσικος να της δωσω την αντιβιωση που θα μου πει,δεν μιλησα με τον ιδιο αλλα με την γραμματεα του κ να συνεχισω το φωσφορο.Το θεμα ειναι οτι για την λοιμωδη δεν κανει να περνεις αντιβιωση,τουλαχιστον αυτο μου ειπαν στην αρχη, κ απο οτι εχω διαβασει κ στο νετ,καλο ειναι να αποφευγεται η αντιβιωση παρα μονο εαν εχει επιπλοκες,που μαλλον εμεις ανηκουμε σ αυτην την κατηγορια.Εγω αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει περιπτωση να εκαναν λαθος στην βιοιατρικη?? δεν θα πρεπε κανονικα να το ειχαν καταλαβει οι παιδιατροι οταν την ακροαστηκαν?

Να σου πω, στην βιοιατρική έχω σταματήσει εδώ και κάποια χρόνια να πηγαίνω, δεν ήμουν ευχαριστημένη. Αλλά τόσο λάθος βρε παιδί μου ?

Δες τι θα σου πεί αύριο ο κλασσικός παιδίατρος.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Aς εχουν κανει λαθος κ πραγματικα πιστεψε με δεν θα με πειραξει,μην σου πω οτι θα τους παρω κ θα τους ευχαριστησω κι ολας.Θεωρεις οτι ειναι απιθανο να εχουν κανει λαθος ε?Θελω να γινει καλα ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?

vann τι εξετασεις εκανε; αιματος; μηπως να το πηγαινες το παιδι κ στο παιδων....πνευμονια παντως χωρις συμπτωματα...ειναι παραξενο...κ οντως, δεν θα το ειχαν ακουσει το παιδι 2 γιατροι; τι να πω.....

αντε μωρε εχετε σκασει κ εσεις...:-( περαστικα κ ελπιζω η εξελιξη απο δω κ περα να ειναι μονο θετικη........

Aς εχουν κανει λαθος κ πραγματικα πιστεψε με δεν θα με πειραξει,μην σου πω οτι θα τους παρω κ θα τους ευχαριστησω κι ολας.Θεωρεις οτι ειναι απιθανο να εχουν κανει λαθος ε?Θελω να γινει καλα ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Έχει τύχει να τρέχω με κάτι παλαβές τιμές σε εξετάσεις και μετά αν θυμάμαι καλά μου είπαν ότι δεν είναι σοβαρό (????) γιατί λέει έτσι είναι τα μηχανήματά τους .... Άλαλα τα χείλη των ασεβών.....

vann τι εξετασεις εκανε; αιματος; μηπως να το πηγαινες το παιδι κ στο παιδων....πνευμονια παντως χωρις συμπτωματα...ειναι παραξενο...κ οντως, δεν θα το ειχαν ακουσει το παιδι 2 γιατροι; τι να πω.....

Και εγώ αυτό σκέφτομαι, καθόλου πυρετός, ακροαστικά τίποτα, τίποτα, τίποτα ? Μόνο κατάπτωση και δέκατα ? Δεν είμαι γιατρός αλλά μου φαίνεται λίγο εξεζητημένο.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Βρε πατριώτισσα, έχεις καμιά καλή πηγή για ΦΡΟΙΚΑ ? Γιατί τελείωσε η προσφορά 2 στην τιμή 1 στον ΧΟΝΤΟ και πλήρωσα πάλι 4,75 η μία :cry::cry:

Μπα, πού τέτοια τύχη, το δίνω κι εγώ το ταλληράκι μου...

Vann, διαβάζω τις περιπέτειές σας κι έχω να σου πω κι από δική μου εμπειρία τα εξής: ο γιος μου πέρασε πριν 2 χρόνια(άρα πριν ξεκινήσει ομοιο) μια ίωση με όλα τα συμπτώματα της λοιμώδους μονοπυρήνωσης. Ο κλασικός παιδίατρος(πολύ συντηρητικός με την αντιβίωση) που τον παρακολουθούσε του έδωσε αντιβίωση αμέσως μόλις υποψιάστηκε την μονοπυρήνωση, πριν ακόμα βγουν τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών εξετάσεων, για να προλάβει όπως μου είπε τις ενδεχόμενες επιπλοκές. Τελικά οι εξετάσεις του παιδιού ήταν καθαρές. Συμπέρασμα: υπάρχουν διάφορες απόψεις ως προς την αγωγή που ακολουθούν για την μονοπυρήνωση.

Πήγαινε στον παιδίατρό σας, να δει τις εξετάσεις του παιδιού, αν όντως είναι πνευμονία και μετά μίλα και με τον Κ. Αφού σου λέει να ακολουθήσεις την αγωγή του παιδιάτρου, μην το σκέφτεσαι!!! Περαστικά σας!!!

Kαλημερα πηγα σημερα το πρωι στο ικα να βρω κανα γιατρο που δεν απεργει(τελικα βρηκα)για να μου γραψει αδεια για να μην παω στην δουλεια,κ ευτυχως επεσα σε εναν πολυ καλο ανθρωπο οπου του ειπα οτι η κορη μου ειναι αρρωστη του εδωσα κ τις εξετασεις να της δει,κ μου ειπε οτι δεν ειναι η πνευμονια η τυπικη αλλα λοιμωξη που λεγεται μυκοπλασμα πνευμονια.Μου ειπε επισης οτι πρεπει οπωσδηποτε να παρει αντιβιωση απο την στιγμη που εχουν βγει κ οι δυο τυποι θετικη,κ οτι για την συγκεκριμενη πολλες φορες δεν την ακους οπως τα ακροαστικα,την διαπιστωνεις μονο με ακτινογραφια.Σημερα που θα παμε στον παιδιατρο δεν προκειται να του πω τιποτα θα δεχτω την αντιβιωση κ θα φυγω,γιατι δεν παει αλλο,καναμε οτι μπορουσαμε το παλεψαμε οσο μπορουσαμε.

Vann, περαστικά στο κοριτσάκι σου!

Δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ, σας χαζεύω από μακριά! ;) Ήθελα να πω ότι έχω ξανακούσει για πνευμονία σε παιδάκι που δεν είχε συμπτώματα παρά μόνο ένα βηχαλάκι αραιά και πού και δεν ακουγόταν τίποτα, φάνηκε μόνο με ακτινογραφία.

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ομοιοπαθητική, αλλά σας διαβάζω και το σκέφτομαι σοβαρά, κυρίως για το παιδί γιατί έχει πιει πολληηηηηηή αντιβίωση λόγω ουρολοιμώξεων ως νεογέννητο, κάναμε κακή αρχή εμείς λόγω συνθηκών.

Αλλά έχω την εξής απορία, είναι τόσο κακό η αντιβίωση για μια σοβαρή περίπτωση, όταν τα άλλα μέσα αποτυγχάνουν?

5k3tp2.png

Xρυσα δεν ειναι τοσο κακη η αντιβιωση οσο αναγκαστικη σε μερικες περιπτωσεις,κ οσο το δυνατον την αποφευγουμε γιατι αποδυναμωνει το ανοσοποιητικο μας συστημα.Δεν βγαλαμε ακτινογραφια μονο απο τις εξετασεις αιματος φανηκε η πνευμονια απο καποιες συγκεκριμενες καλλιεργειες.

Δεν βγαλαμε ακτινογραφια μονο απο τις εξετασεις αιματος φανηκε η πνευμονια απο καποιες συγκεκριμενες καλλιεργειες.

Στις καλλιεργειες παντως ειναι λιγο δυσκολο να γινει λαθος απο το εργαστηριο. Λαθη γινονται παντου, αλλα αλλο οι εξετασεις που βγαινουν απο τα μηχανηματα, και αλλο οι καλλιεργειες. Περαστικα και γρηγορη αναρρωση ευχομαι!

Διαφημίσεις

Κατάλαβα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση! :)

Έχει λογική αυτό πάντως, ο μικρούλης μου που πήρε αντιβίωση με το κιλό από πριν σαραντήσει (και έπαιρνε μέχρι 7 μηνών καθημερινά), είναι ευαισθητούλης και αρρωσταίνει εύκολα νομίζω. Γι'αυτό (και όχι μόνο) συνεχίζουμε και θηλασμό!

Μη μου λέτε για εργαστήρια και καλλιέργειες... Γίνεται πολύ εύκολα επιμόλυνση δείγματος και βγάζουν άλλα αντί άλλων! Την έχουμε πατήσει σε καλλιέργεια ούρων, μας είπαν για ανθεκτική ψευδομονάδα και έφαγε τσάμπα 4 ημέρες νοσηλεία και ενδοφλέβια αντιβίωση το μωρό μου, 2,5 μηνών τότε... Εγώ δεν εμπιστεύομαι 100% κανέναν πια... Το σταυρό μου κάνω!

5k3tp2.png

Δλδ τι έχεις στο μυαλό σου?

Να συντονιστούμε καλύτερα μεταξύ μας' date=' με emails και τηλέφωνα για ώρα ανάγκης. Δεν είναι υποχρεωτικό φυσικά - ούτε καταναγκαστικό εννοείται - αλλά είναι πολύ καθυσηχαστικό σε περίπτωση ανάγκης.

Έχω 4-5 τηλέφωνα από μέλη που μου έστειλαν και με χαρά έστειλα και εγώ το δικό μου, αν 'ανοίξουμε' παραπάνω την λίστα, θα είναι καλύτερα.

Kαλημερα πηγα σημερα το πρωι στο ικα να βρω κανα γιατρο που δεν απεργει(τελικα βρηκα)για να μου γραψει αδεια για να μην παω στην δουλεια,κ ευτυχως επεσα σε εναν πολυ καλο ανθρωπο οπου του ειπα οτι η κορη μου ειναι αρρωστη του εδωσα κ τις εξετασεις να της δει,κ μου ειπε οτι δεν ειναι η πνευμονια η τυπικη αλλα λοιμωξη που λεγεται μυκοπλασμα πνευμονια.Μου ειπε επισης οτι πρεπει οπωσδηποτε να παρει αντιβιωση απο την στιγμη που εχουν βγει κ οι δυο τυποι θετικη,κ οτι για την συγκεκριμενη πολλες φορες δεν την ακους οπως τα ακροαστικα,την διαπιστωνεις μονο με ακτινογραφια.Σημερα που θα παμε στον παιδιατρο δεν προκειται να του πω τιποτα θα δεχτω την αντιβιωση κ θα φυγω,γιατι δεν παει αλλο,καναμε οτι μπορουσαμε το παλεψαμε οσο μπορουσαμε.

Τα είπες αυτά του Κυβέλλου ? Τι πρότεινε ?

Δεν την δίνεις μωρέ να ησυχάσετε ? Στο φινάλε, ο οργανισμός του παιδιού το πάλεψε αρκετά, ας πάρει και μια βοήθεια.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Να συντονιστούμε καλύτερα μεταξύ μας, με emails και τηλέφωνα για ώρα ανάγκης. Δεν είναι υποχρεωτικό φυσικά - ούτε καταναγκαστικό εννοείται - αλλά είναι πολύ καθυσηχαστικό σε περίπτωση ανάγκης.

Έχω 4-5 τηλέφωνα από μέλη που μου έστειλαν και με χαρά έστειλα και εγώ το δικό μου, αν 'ανοίξουμε' παραπάνω την λίστα, θα είναι καλύτερα.

QUOTE]

:P στο μυαλό μου είσαι ? μόλις σας εστειλα πμ...

Eγώ πάντως προτείνω να

μην έχουμε δημόσια τη λίστα αυτή

γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπροέραιτοι!

(ιδίως με την ομοιοπαθητική που την πολεμάνε πολλοί)

Να την έχουμε μεταξύ μας με πμ μόνο

(τα μέλη που γνωριζόμαστε και μόνο!!!!!)

Οι "ουρανοκατέβατοι"

δεν έχουν καμία δουλειά με τη λίστα μας!!

Τι λέτε.....:?

(νεραιδομανούλα συμφωνείς κι εσύ;;....)

Vann, εγώ στη θέση σου, ούτε που θα το συζήταγα:

Θα έδινα την αντιβίωση

και ας έκοβα μετά το χέρι μου.....:?

Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις

είναι απαραίτητη η συμβατική ιατρική!

η Συκιωτου μας ειπε δεν πειραζει απο την στιγμη που δεν κανει πυρετο,κ ο Κυβελλος μας ειπε εαν πει ο κλασσικος να παρουμε αντιβιωση τοτε να την παρουμε.

Αυτό με προβληματίζει πολύ!!!!!!!!!!

Μα πολύ μιλάμε!!!!!!!!! :mad: :x :mad: :x :mad: :x :mad: :x :mad:

Γεια σας και από μένα βρε vann μήπως να πεις τον Κ. ή την Συκιώτου για την λοιμωξη των πνευμόνων (μυκόπλασμα όπως σου το είπε ο γιατρός ) μήπως καο σου δώσει αγωγή γι'αυτό και μετά συνεχίσετε για την μονοπυρήνωση ή μήπως λέω αυτή η λοίμωξη βγήκε στην επιφάνεια λόγω της θεραπείας που κάνετε για την μονοπυρήνωση και σου δώσει κάτι ακόμα.....

περαστικά σας...

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Eγώ πάντως προτείνω να

μην έχουμε δημόσιατη λίστα αυτή

γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπροέραιτοι!

(ιδίως με την ομοιοπαθητική που την πολεμάνε πολλοί)

Να την έχουμε μεταξύ μας με πμ μόνο

(τα μέλη που γνωριζόμαστε και μόνο!!!!!)

Οι "ουρανοκατέβατοι"

δεν έχουν καμία δουλειά με τη λίστα μας!!

Τι λέτε.....:?

(νεραιδομανούλα συμφωνείς κι εσύ;;....)

Μα να έχουμε τα φάρμακα και ποιος τα έχει δεν έγινε τίποτα. Έστω να έχουμε μόνο τα φάρμακα.

Τα υπόλοιπα στοιχεία, φυσικά, όχι δημόσια.:rolleyes:

πᾶν μέτρον ἄριστον

Μα να έχουμε τα φάρμακα και ποιος τα έχει δεν έγινε τίποτα. Έστω να έχουμε μόνο τα φάρμακα.

Οι κακοπροαίρετοι πάντα θα βρουν κάτι για να γκρινιάξουν (για να μην πω να μας κράξουν! Δικό τους το πρόβλημα;)!

Τα προσωπικά μας στοιχεία θα παραμείνουν εμπιστευτικά μεταξύ μας, αλλά η λίστα είναι χρήσιμο να υπάρχει.

Μα να έχουμε τα φάρμακα και ποιος τα έχει δεν έγινε τίποτα.

Έστω να έχουμε μόνο τα φάρμακα.

Σωστό!

Ας έχουμε δημοσίως τα φάρμακα μόνο,

και όσο για το ποιός τα έχει μόνο μέσω πμ! ;)

Τι λέτε?

Οι κακοπροαίρετοι πάντα θα βρουν κάτι για να γκρινιάξουν (για να μην πω να μας κράξουν! Δικό τους το πρόβλημα;)!

Τα προσωπικά μας στοιχεία θα παραμείνουν εμπιστευτικά μεταξύ μας, αλλά η λίστα είναι χρήσιμο να υπάρχει.

Η λίστα ας υπάρχει δημοσίως.

Αλλά να μην ξέρει ο καθένας

οτι εγώ ή εσύ έχουμε το τάδε ομοιοπαθητικό

όπως και το που μένουμε.

Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να ενοχληθώ απο κανέναν

κακοπροαίρετο "ουρανοκατέβατο"

ούτε μέσω πμ.

vann πως ειναι η μικρη; ελπιζω με την αντιβιωση να πανε ολα καλα (που θα πανε δλδ):)

κ εγω συμφωνω να εχουμε δημοσια λιστα αλλα τα υπολοιπα μεταξυ μας!

Αρχικό μήνυμα απο Vann viewpost.gif

η Συκιωτου μας ειπε δεν πειραζει απο την στιγμη που δεν κανει πυρετο,κ ο Κυβελλος μας ειπε εαν πει ο κλασσικος να παρουμε αντιβιωση τοτε να την παρουμε.

Αυτό με προβληματίζει πολύ!!!!!!!!!!

Μα πολύ μιλάμε!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

soevan κ εμενα με προβληματισε, αλλα κυριως με προβληματισε το οτι ο γιατρος στο ικα ειδε αυτα που επρεπε να ειχε δει ηδη η ομοιο (για το μυκοπλασμα εννοω...) για να κρινει αν θα δοθει αντιβιωση η οχι......ο πυρετος μονος του αρκει;;;:roll: τελοσπαντων, η vann ξερει τι ειπανε αλλωστε η κοπελα τρεχει απο γιατρο σε γιατρο τωρα, θα μας τα πει φανταζομαι οταν ηρεμησουν τα πραγματα...........

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...